Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în zodia Berbec | Emoții materializate prin acțiuni radicale | 02.10.2020

octombrie 1, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/10/Black-and-White-Summer-Frame-Photo-Instagram-Post30.png

În data de 02.10.2020, ora 00:05, va avea loc faza de Luna Plină. Acest context se va petrece sub semnul Berbecului.

Cu Soarele în zodia Balanță și Luna în zodia Berbec, avem de-a face cu o lună plină de inițiativă, acțiune, impuls, confruntări, oportunități, toate asezonate cu o doză responsabilă de echilibru.

Soarele în Balanță ne oferă ocazia de a căuta armonia în provocările emoționale lansate de Luna în Berbec.

Ne situăm pe Axa Berbec Balanță. În astrograma momentului, Balanța se află în casa a IV-a, casă responsabilă de origini, de familia de bază, de rădăcini, iar Berbecul se află în casa a X-a, casă responsabilă de ascensiunea și realizările sociale și profesionale, este casa carierei și a succesului public.

În articolul Luna Plină în zodia Pești – 02.09.2020, am explicat în ce mod ne influențează Luna în viața de zi cu zi, dar în special faza de Lună Plină.

Luna plină în zodia Pești - septembrie 2020
Luna plină în zodia Pești – septembrie 2020

Așadar, cu toții suntem influențați de acest context astral, însă persoanele care au în harta natală Luna amplasată în zodia Berbec, vor resimți cel mai bine actualul aspect.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

Cum se traduce acest lucru?

Axa Berbec – Balanță corespunde caselor I și VII, unde Berbecul se află în casa I (casa Ascendentului, a personalității, a vieții în general) și Balanța corespunde casei a VII- a (casa cuplului, a căsătoriei, a colaborării pe termen lung).

Această axă este denumită Axa personalității.

Așadar, vorbim aici, de cum se influențează reciproc cele două zodii.

Axa personalității
Axa personalității

Berbecul îi oferă Balanței hotărâre, putere de decizie, impuls, acțiune, inițiativă, altruism, ego, independență, iar Balanța vine către Berbec cu echilibru, armonie, diplomație, eleganță, codependență, umor, repaus, dar și comoditate, care atenție, poate duce în timp către plafonare, indolență, lene, capriciu și nervozitate excesivă.

Fiind vorba de două zodii cardinale, adică două zodii menite să dea direcție, atunci trebuie să avem grijă la modul în care gestionăm toată această energie activă.

Dacă în septembrie am vorbit despre Luna în zodia Pești, care ne-a îndemnat la introspecție, liniște, spiritualitate, odihnă, iar Axa Fecioară – Pești, a făcut ca Fecioara să ajute zodia Pești în organizarea și structura sentimentelor și a gândurilor, să stabilească noi reguli și să conștientizeze nevoia de schimbare, Luna în Berbec din octombrie, ne îndeamnă la inițierea acțiunilor, pe care le-am stabilit luna trecută.

Luna în Berbec, dă startul planurilor, al proiectelor, al noilor relații.

Ne dă curajul necesar pentru schimbare, ne conferă dinamică în această perioadă incertă.

Fiindcă, Luna în Berbec se află în astrograma momentului pe casa a X-a, casa carierei, a ascensiunii profesionale și sociale, așa cum am menționat și mai sus, atunci vorbim despre schimbări importante în acest sector al vieții noastre.

Este momentul oportun pentru schimbări în domeniul carierei, pentru noi proiecte, pentru noi implementări, de asemenea, este nevoie de atenție în modul în care alegem să evoluăm, atât profesional, cât și social.

Analiza vocațională
Analiza vocațională

COMANDĂ ACUM!

Se impun metode oneste, demne, zodia Balanța, din casa a IV-a, ne atrage atenția asupra celor 7 ani de acasă, asupra dreptății și corectitudinii cu care să acționăm.

Este nevoie să ținem cont de cei dragi în momentul în care alegem să facem schimbări în această perioadă, astfel încât să existe un echilibru între viața de familie și carieră.

Nu mai sunt permise excesele, este nevoie să înțelegem că timpul de calitate este foarte important, că nu avem la dispoziție un interval nelimitat și că armonia dintre carieră și familie devine vitală.

Atenție, deoarece, Luna în Berbec ne face să fim impulsivi, asertivi, furioși, irascibili, repezeiți și încăpățânați, iar acest lucru se va revărsa în deciziile luate pe plan profesional. De aceea, este indicat ne folosim de partea pozitivă a acestui context astral, pentru a putea demara noi proiecte, însă modul în care acționăm trebuie să fie unul echilibrat, corect și empatic.

Avem nevoie de forță și de putere de decizie, iar Berbecul îți face treaba excelent, ne pune la dispoziție energia necesară noilor schimbări, entuziasm și multă, multă pasiune în ceea ce facem.

Tot Berbecul ne ajută să fim direcți, să spunem ceea ce gândim și ceea ce ne dorim, să ne verbalizăm emoțiile și sentimentele, dar Balanța vine și ne învață să facem acest lucru într-un mod elegant, prin care să fim totuși atenți la sentimentele celor din jur.

Vorbim despre două zodii puternice, încăpățânate și diametral opuse, ambele implicate în acest context astral.

Așadar energiile și vibrațiile resimțite la nivelul subconștientului și pe plan emoțional, sunt puternice și menite să ne dea un boost de curaj, vitalitate și tonus pentru a demara proiectele deja creionate, luna trecută.

Luna din Berbec în cuadratură cu Jupiter în Capricorn

 

Începând cu data de 02 octombrie 2020, Luna în Berbec formează un aspect dinamic de cuadratură cu planeta Jupiter, aflată în astrograma momentului în zodia Capricorn, în casa a VII-a, (casa cuplului, a căsătoriei, a colaborării pe termen lung).

În articolul Ce ne rezervă astrele în a doua jumătate a lunii septembrie? am explicat ce înseamnă acest aspect de cuadratură, așa că te ivit să citești, dacă nu ai făcut-o încă.

Luna Plină în Berbec
Luna Plină în Berbec

Acest context astral ne indică faptul că este bine să fim atenți la modul în care reușim să ne gestionăm stresul, nervozitatea, cu care este posibil să venim încărcați de la locul de muncă. Deoarece, există riscul ca toată această energie tensionată să fie adusă în viața de cuplu, și resimțită într-un mod disonant.

Așadar, atenție la extreme! Se poate trece foarte ușor în următoarea perioadă de la furie, reproșuri, impulsivitate, la nepăsare totală și indiferență.
Toate aceste reacții pot altera calitatea relațiilor amoroase.

De aceea, este bine să fim atenți atunci când simțim că am avut o zi extrem de solicitantă la muncă, să ne limpezim gândurile până ajungem acasă, unde este posibil ca și partenerul/a de viață să fie în aceeași situație.
Așa că, acest lucru este valabil pentru toată lumea aflată într-o relație.

Iar toate acestea, se resimt și mai puternic, deoarece Luna se află în zodia Berbec care deja ne acutizează stările de asertivitate, de nervozitate și impuls.

Conștientizarea este întotdeauna aliatul nostru în astfel de contexte. Conștientizarea activă, adică cea din momentul în care resimțim stările dificile, nu cea de după reacția impulsivă, care deja a produs disconfort, atât în sufletele noastre, cât și în ale celor dragi nouă.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Soarele din zodia Balanță în cuadratură cu Jupiter în Capricorn

Tot începând cu 02 octombrie 2020, Soarele formează și el un aspect dinamic de cuadratură cu planeta Jupiter, aflată în astrograma momentului în zodia Capricorn, în casa a VII-a, (casa cuplului, a căsătoriei, a colaborării pe termen lung).

Luna Plină în Berbec
Luna Plină în Berbec

Acest context astral este menit să ne atragă atenția asupra modului în care ne gestionăm excesele de măreție, mândrie, putere, orgoliu și ego asupra vieții de cuplu.

Putem fi expuși unor anumite imprudențe, excese sau conjuncturi nepotrivite, care să ne creeze iluzia că am găsit soluții rapide pentru probleme de ordin financiar, administrativ sau conflictual.

Așadar, atenție la oamenii cu care ne înconjurăm în această perioadă, atât în societate, cât și în cercul de apropiați!

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Sunt de evitat contextele obscure, care dau impresia unor rezolvări miraculoase, dar mijlocul prin care se produc aceste soluționări să vă compromită într-un fel sau altul.

Nu uitați, de calitățile zodiei Balanță puse la dispoziția noastră, onestitate, justiție, dreptate, corectitudine, fler, diplomație, echilibru, cumpătare, armonie și înțelegere.

Suntem oricum ajutați de aspectul de conjucție format între Jupiter și Saturn, iar acest lucru face ca Jupiter să primească din energia dominatoare, orientată către strucutră, limitare, rigoare, restricție și organizare a lui Saturn.

Așa că, îngerul nostru păzitor și sever din umbră, Saturn, are grijă de noi și ne arată direcția corectă prin intermediul lecțiilor menite să ne corecteze.

Luna în Berbec în cuadratură cu Ascendentul în Rac

 

Conform astrogramei momentului, tot din data de 02 octombrie 2020, Luna în Berbec formează un aspect dinamic de cuadratură cu Ascendentul actual în zodia Rac.

 

Ascendentul în Rac (casa I – casa vieții, guvernează viața în ansamblu, sănătatea, vitalitatea, personalitatea de bază, ego-ul, dar și aspectul fizic), ne umple de sensibilitate, emoție, receptivitate senzorială, spirit matern, dar și dorința de stabilitate pe plan emoțional și pe plan material.

Racul este un semn extrem de sensibil, care are tendința atunci când este rănit, să se retragă în carapacea lui și să sufere de unul singur.

Luna Plină în Berbec
Luna Plină în Berbec

Aspectul tensionat format între acest Ascendent și Luna în Berbec, produce un disconfort la nivel emoțional, deoarece impulsivitatea și lipsa de tact a Berbecului, rănesc foarte ușor Racul.
Așadar, ne raportăm la mediul social și profesional, precum un Rac.

Comunicarea pe loc a sentimentelor, nevoilor, nemulțumirilor reprezintă o soluție înțeleaptă pentru perioada următoare.

Însă, această comunicare trebuie făcută cu tact, direct și sincer, dar cu mult tact, pentru a nu agita și mai mult apele.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Aceasta este provocarea lansată de Ascendentul în Rac în cuadratură cu Luna în Berbec, de a ieși din propriile noastre cochilii și de a comunica ceea ce ne supără.

Este necesar să încetăm să ne plângem de milă, să ne victimizăm și să ne gândim la cum ar fi fost dacă și să acționăm, să ne mobilizăm și să ne exteriorizăm nevoile pe plan profesional.

Luna în Berbec în conjucție cu Chiron RX în Berbec

Chiron în astrogramă reprezintă o traumă, cel mai probabil produsă în copilărie sau în adolescență, pe care încercăm să o depășim de-a lungul vieții. Odată depășită, răsplata este neprețuită. Iar pentru acest tip de traumă de regulă se vindecă căutând ajutor într-un mentor spiritual, psiholog, coach etc.

Chiron în viața noastră este extrem de important, pentru că atunci când este ajutat să se vindece, orice durere atât interioară cât și exterioară ne încarcă cu o forță incredibilă de a ne autodepăși și de a putea da mai departe învățămintele.

Chiron retrograd în Berbec
Chiron retrograd în Berbec

 

În acest caz, Chiron se află în mișcare retrogradă, ceea ce ne indică faptul că vindecarea se produce prin introspecție, soluțiile de această dată sunt în noi, în adâncurile sufletului și ale subconștientului, nu la cei din jurul nostru.

Prin urmare, adu-ți la un loc părțile decepționate și cele de care poate ți-e rușine, fă pace cu ele, acceptă-te complet și atunci va începe Chiron să vindece tot.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Conjuncția producându-se în zodia Berbec ne încurajează să acționăm, de fiecare dată când avem câte o introspecție revelatoare.

Luna Plină în Berbec
Luna Plină în Berbec

Conjuncția este un aspect astral de fuziune, menit să aducă la un loc energiile planetelor care se află amplasate în astrogramă, foarte aproape una de cealaltă.
Dacă plantele se simt bine în semnul zodiacal în care are loc conjuncția, atunci aspectul este unul armonios.

Dacă însă semnul zodiacal în care se află cele două planete nu este cel de domiciliu sau exaltare, măcar pentru una dintre cele două planete implicate în conjucție, atunci aspectul devine dinamic.
Practic energiile celor două planete se îndeamnă una pe cealaltă la acțiune.

Luna amplifică manifestările emoționale vulcanice, menite să ne elibereze de rănile pe care le purtăm din copilărie.

De asemenea, tot Berbecul ne arată că nu mai putem amâna acțiunile ce au legătură cu vindecarea sufletelor noastre, că trebuie să facem ceva, să ne mobilizăm și să acționăm.

Concluziile acestui articol sunt următoarele:

  • Îndemn către acțiune, către manifestarea trăirilor interioare
  • Luna în Berbec în casa carierei și a ascensiunii sociale ne determină să demarăm proiecte noi
  • Atenție la impulsivitate, asertivitate exagerată, încăpățânare și nervozitate la locul de muncă
  • Gândește înainte să vorbești
  • Nu manifesta acasă energia tensionată acumulată la muncă
  • Caută metode de relaxare cât mai eficiente pentru perioada următoare
  • Evită contextele și anturajele care nu sunt demne de încredere
  • Conferă armonie și echilibru raportului dintre viața profesională și cea personală
  • Comunică-ți emoțiile și nevoile într-un mod sincer, direct și constructiv
  • Eliberează-te de rana trecutului cu ajutorul puterii vindecătoare a introspecției și a Lunii în Berbec

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!