Așteaptă un moment...

 

HOROSCOP ZODIA CAPRICORN 2024

februarie 2, 2024by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2024/02/Project-Proposal-8-1280x720.png

CAPRICON 2024

Pentru zodia Capricorn 2024 aduce în prim plan nevoia de descoperi noi hobby-uri, noi pasiuni, de a călători în locuri inedite și de a adopta o nouă abordare în raport cu viața ta amoroasă.
A venit momentul să preiei conducerea și inițiativă în toate planurile vieții tale și să devii un model de urmat în fața celor din jurul tău.

Vor exista oportunități pe aproape întreg parcursul acestui an de a-ți spori veniturile financiare, iar viața ta personală va suferi câteva modificări majore. 2024 aduce șansa de ate elibera de anumite blocaje în plan profesional, fapt ce te va ajută să elimini din cantitatea de stres acumulată pe durata ultimilor 3 ani.

Mai mult decât atât, te vei bucura de liniște și vei reuși să te eliberezi de orice tulburare datorată resentimentelor și neînțelegerilor din trecutul tău.

Fii deschis către explorarea unor noi aspecte ale personalității tale și caută să te dezvolți pe plan personal din ce în ce mai mult. Guvernatorul tău, Saturn te poate face să ieși din zona ta de confort și să încerci ceva nou pe întreaga durată a acestui an.

Fii atent însă la modul în care comunici cu cei din jurul tău, deoarece poți afecta destul de rău calitatea relațiilor personale, dar și profesionale.

 

CARIERĂ CAPRICORN 2024

Anul acesta te vei bucura de succes mai ales dacă deții o afacere și dacă obții contracte sau colaborări cu străinătatea.

Munca grea depusă până în prezent își va rezultate excepționale, poate chiar vei reuși să reiei un proiect pe care l-ai abandonat din lipsa timpului și a resurselor.

CARIERĂ CAPRICORN 2024

Dacă ești angajat, 2024 anunță o posibilitatea unei promovări mult așteptate. Este un an bun și în cazul în care dorești să îți schimbi locul de muncă sau să te reprofilezi.

Până la finalul acestui an vei reuși să bifezi niște obiective la care aspiri de ceva timp.

Vei fi susținut în acest demers și de către partenerul de viață și de familia ta, de aceea este indicat să le ceri părerea în legătură cu acest subiect înainte de a lua orice decizie majoră.

Relațiile cu colegii, superiorii, colaboratorii sau partenerii de afaceri vor fi echilibrate, îsnă vor apărea câteva contexte ceva mai tensionate pe final de an, când vor ieși la suprafață anumite invidii din partea unor colegi.

Însă, vei primi sprijin din partea superiorilor sau a partenerilor de afaceri, iar acolo unde este cazul chiar ajutorul autorităților în cazul în care cineva încearcă să te păcălească și să aleagă calea nu tocmai legală.

BANI CAPRICORN 2024

În 2024 vei avea ocazia să obții bani din mai multe surse de venit, iar în cazul în care există investiții anterioare, acestea își vor face simțite rezultatele. Anul acesta poate aduce pentru unii capricorni și posibilitatea de a primi o moștenire sau un bun material.

Cheltuielile tale, în general, vor rămâne sub control anul acesta sub influența lui Saturn. Dar, cea de a doua jumătate a anului poate aduce cheltuieli neașteptate din cauza problemelor din familie. În această perioadă pot apărea conflicte și în ceea ce privește moștenirea.

BANI CAPRICORN 2024

2024 este un an bun în care să te mai eliberezi de anumite datorii, împrumuturi, credite. Vei fi binecuvântat cu stabilitate financiară, ceea ce îți va oferi posibilitatea de a investi o anumită sumă de bani în piața crypto sau în piața imobiliară.

Atenție însă, pentru că în cea de a două jumătate a acestui an pot apărea pierderi financiare dacă nu ești atent și chibzuit. Nu investi tot ceea ceai, încearcă să pui niște bani deoparte. Însă, vestea bună este că vei avea capacitatea de a te redresa până la finalul anului.

DRAGOSTE CAPRICORN 2024

Tu și partenerul tău vă veți sincroniza unul cu celălalt pe durata acestui an și vă veți bucura de timpul petrecut împreună celuilalt, sub influența planetelor Jupiter și Venus.

Te vei simți inspirat să călătorești și să explorezi lucruri și activități noi cu partenerul de cuplu. De asemenea, planul intim al relației voastre se va dezvolta, fapt ce va duce către o conexiune și mai mare între voi.

Dacă este singur, s-ar putea să cunoști pe cineva în mediul online, iar acest lucru are șanse mari să se transforme într-o relație de dragoste serioasă.

DRAGOSTE CAPRICORN 2024

Cu toate acestea, pot exista momente când vei putea lua decizii importante la momentul nepotrivit din cauza unei confuzii pe care o vei simți în plan emoțional, activată de anumite răni din trecut care pot reveni pe la mijlocul acestui an.

De asemenea, este important să fii atent la modul în care îți manifești posesivitatea față de partenerul de cuplu, deoarece acest lucru poate aduce distanțare și nesiguranță în cuplul din care faci parte.

Însă, dacă vei alege să îți urmezi intențiile curate ale inimii vei reuși să depășești cu bine astfel de episoade.

CĂSNICIE CAPRICORN 2024

Anul acesta aduce în viața ta conjugală sare și piper. Veți avea șansa de a vă resuscita planul intim al relației lucru care va crește atașamentul dintre voi doi.

Însă o dată cu acesta vor crește și așteptările față de acesta, ceea ce poate crea o stare de tensiune între voi, care se va răsfrânge ulterior în viața voastră intimă.

Dar, cu ajutorul planetei Venus vei depăși cu bine această fază și vei readuce echilibrul între voi doi.

CĂSNICIE CAPRICORN 2024

De la mijlocul anului însă, vor apărea din ce în ce mai multe tensiuni în relația ta conjugală pentru că starea ta va fi una preponderent conflictuală, fapt ce îl va face pe partener să se îndepărteze de tine.

Dar, încă o dată vei fi salvat de către astre și energia lor te va ajuta să îți echilibrezi temperamentul impulsiv.

Există și posibilitatea pentru unii capricorni ca pe durata acestui an să descopere că în relația lor a mai apărut o persoană fapt ce vă poate destabiliza destul de tare.

Încercați pe cât posibil pentru cei dintre voi care vă aflați în astfel de situații să vedeți care este și partea voastră de vină. Poate fi vorba despre episoadele reptate de posesivitate, de timpul excesiv petrecut la muncă sau manifestarea mai rece a emoțiilor.

Oricum ar fi situația, anul acesta încearcă să te învețe câteva lucruri importante în plan relațional.

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPII CAPRICORN 2024

2024 aduce vești bune acolo unde căsătoriile sunt formate pe o bază solidă, cu iubire sinceră și încredere reciprocă.

Legătura ta cu partenerul de viață va beneficia de o reconsolidare datorită poziției lui guvernatorului tău, Saturn.

Însă, energia planetei Marte îți poate accentua latura impulsivă, făcându-te să devii mai conflictual cu frații tăi sau cu frații partenerului de cuplu.

Poți fi peste măsură de direct și de dur în comunicarea cu ceilalți, fapt ce îi poate răni pe aceștia, iar relațiile dintre voi se pot strica cu ușurință.

Acesta este un an potrivit pentru introspecție și autoanaliză a tuturor greșelilor făcute în trecut față de cei din jurul tău.

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPII CAPRICORN 2024

Ai nevoie să revii în prezent, să te eliberezi de toate frustrările și resentimentele cu care te-ai tot împovărat și care acum nu îți mai folosesc la absolut nimic, doar te țin pe loc din a fi fericit și liber.

Cei din familia ta pot deveni mai încăpățânați și îți vor manifesta nemulțumirea în raport cu atitudinea ta, însă înainte să sari la “atac” a-i face bine să înțelegi că acest comportament al lor este doar o reflecție a modului în care tu i-ai tratat de-a lungul timpului.

Așa că încearcă să remediezi aceste tensiuni dintre voi dând dovadă de calm, blândețe, maturitate și înțelepciune.

În plus, stresul de la locul de muncă poate avea un impact negativ asupra vieții tale de familie, așa că fii atent. De asemenea, s-ar putea să întâmpini dificultăți în a comunica cu familia și cu copiii sub influența lui Mercur.

Pot apărea pe parcursul acestui an unele probleme cronice de sănătate și dezechilibre la nivelul sistemului digestiv din cauza stresului acumulat.

Atenție pentru starea de sănătate a unui membru de familie te poate destabiliza destul de tare din punct de vedere psiho-emoțional. Încearcă să ajuți cu ce poți, atât cât poți.

Concetrează-te pe un stil de viață sănătos, pe odihnă și pe reprogramare la nivel mental, deoarece tendința ta de a fi negativist îți poate agrava starea de sănătate. Acesta este un potrivit pentru a mai renunța la unele dintre viciile pe care le ai.

Bucură-te de oportunitățile și experiențele acestui an la maxim!

HOROSCOP 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!