Așteaptă un moment...

 

HOROSCOP ZODIA SĂGETĂTOR 2024

februarie 1, 2024by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2024/02/Project-Proposal-1-1280x720.png

SĂGETĂTOR 2024

Pentru tine 2024 aduce destul de multă muncă, dar și nororcul de care ai nevoie pentru a răzbi pe durata acestui an.

Vei avea posibilitatea să îți manifești visele și să duci la bun sfârșit sarcini netreminate de mai multă vreme.

În viața personală vei beneficia de ajutorul celor mai în vârstă din familia ta, iar la locul de muncă te vei bucura de sprijinul superiorilor în parcursul tău profesional.

Fii pregătit să profiți de toate șansele și oportunitățile care vor ieși în calea ta pe durata acestui an, mai ales în prima jumătate a lui 2024.

Încearcă să speculezi momentul oportun în segmentul profesional, deoarece ultima parte a anului va fi ceva mai solicitantă din punct de vedere al volumului de muncă și al nivelului de stres.

Însă, această perioadă se poate dovedi una extrem de bună pentru ca tu să te dezveți de anumite obiceiuri, mentalități și reacții și să începi să dai doovadă de mai multă maturitate, responsabilitate și asumare atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Este posibil ca pe durata acestui an să simți nevoia de a călătorii mai mult, în special în locuri cu încărcătură spirituală ridicată. Urmează-și sufletul!

Atenție la datorii anul acesta, deoarece poți avea tendința de a exagera cu împrumuturile. Încearcă pe cât posibil să fii mai chibzuit cu banii în anul ce urmează.

Dacă îți dorești să învestești într-un imobil anul acesta consultă-te cu specialiști în domeniu înainte de trece la acțiune.

În prima parte a lui 2024 se anunță șanse de a stabilitate în segmental amoros, însă a doua parte a anului poate aduce câteva provocări în acest sens.

Segmentul căsătoriei este posibil să fie destul de restricționat pe durata acestui an.

CARIERĂ SĂGETĂTOR 2024

Munca ta asiduă și dedicarea de care ai dat dovadă până în prezent îți vor crește veniturile în 2024. Ambiția și determinarea te vor ajuta să te bucuri de o poziție bună la locul tău de muncă. Este posibil chiar să obții o funcție de conducere.

Dacă deții o afacere anul acesta îți poate aduce posibilitatea de a face mai mult profit și de a te extinde în domeniul în care activezi.

Colaborările, asocierile și parteneriatele vor fi bine aspectate în 2024 în ceea ce te privește, mai ales cele cu străinătatea.

CARIERĂ SĂGETĂTOR 2024

În cazul în care ești angajat se poate crea contextul oportun pentru ca tu să primești o ofertă generoasă de la o companie renumită, dacă însă nu ești în cautarea unui nou loc de muncă atunci trebuie să știi că sunt șanse mari să fii apreciat și promovat la actualul job.

Vei avea ocazia să te afirmi și mai mult prin implicarea ta într-un nou proiect care te poate scoate din zona ta de confort, dar care îți va aduce recunoașterea la care visezi.

Dacă vei ajunge la concluzia că vrei să îți încerci norocul și în alt domeniu sau la o altă companie, oportunitățile vor apărea începând cu luna mai.

Însă fii cu băgare de seamă, deoarece finalul de an poate aduce animozități la locul de muncă, invidie, cârcoteli și chiar posibile conflicte ce pot apărea o dată cu schimbarea anumitor reguli de la locul de muncă.

Per total te vei bucura de o viață profesională bună în 2024. Este posibil chiar să participi la mai multe team buidinguri, delegații și conferințe în acest an, lucru care te va bucura și îți va oferi ocazia de a socializa mai mult cu colegii tăi.

Nu uita însă de perseverență în tot ceea ce faci și de dozarea impulsurilor nervoase, deoarece aceste două elemente îți pot pune bețe în roate la locul de muncă. Lucrează cu nervozitatea, nerăbdarea și agitația din interiorul tău.

BANI SĂGETĂTOR 2024

2024 îți aduce șansa de câștiga bani și din activități extra job venite prin intermediul rețelei tale extinse de prieteni și cunoscuți.

Poți obține venituri suplimentare din investiții anterioare și din piața de acțiuni (piața crypto). De asemenea, îți poți recupera o anumită sumă de bani care a fost blocată.

BANI SĂGETĂTOR 2024

Există și posibilitatea să primești cadouri, o moștenire sau bani din partea unor membrii ai familiei tale. Fii precaut totuși cu banii familiei sau ai partenerului tău, pentru poți cheltui fără măsură.

Prima parte a acestui an te va susține în plan financiar și poți avea șansa de a obține mai mulți bani pe care îi poți investi pentru un profit ulterior.

Jupiter (guvernatorul tău) îți va oferi claritate în gândire pentru a analiza piața imobiliară, valutară sau virtuală astfel încât să obții câștiguri suplimentare.

Însă, după luna mai a acestui an este indicat să stai departe de piața de acțiuni.

DRAGOSTE SĂGETĂTOR 2024

2024 aduce câteva vești bune legate de planul amoros pentru tine. Neînțelelgerile și resentimentele din trecut se pot risipi, însă pot apărea episoade periodice de posesivitate și gelozie în raport cu partenerul de cuplu.

Ai șansa ca anul acesta să îți îndrepți greșeșlile și să te maturizezi mai mult, astfel încât să contribui la stabilitatea cuplului din care faci parte.

În cazul în care nu te afli într-o relație de cuplu, poziția lui Jupiter în prima jumătate a anului te va ajuta să-ți găsești persoana potrivită, cu condiția să fii clar în legătură cu ceea ce cauți la un partener.

DRAGOSTE SĂGETĂTOR 2024

Se pot crea și câteva contexte ceva mai tensionate care pot crea haos în viața ta amoroasă, însă toate acestea au ca scop echilibrarea și armonizarea temperamentului tău.

Îți poți surprinde partenerul de cuplu în acest an cu mai multe cadouri și veți avea ocazia să încercați lucruri noi împreună.

Însă în cea de a doua parte a lui 2024 este important să acorzi atenție exceselor tale de nervozitate și asupra lipsei de timp petrecut în cuplu. Acest lucru poate aduce stări conflictuale și tensiuni în cadrul cuplului din care faci parte.

Dă dovadă de implicare și caută soluții benefice pentru a depăși cu bine aceste obstacole din ultima parte a anului.

CĂSNICIE SĂGETĂTOR 2024

2024 te va face să reflectezi asupra nevoilor tale și să cauți idei și soluții pentru a-ți consolida relația conjugală. Vor exista neînțelegeri și multă tensiune și, uneori, s-ar putea chiar să te simți împovărat de monotonia din relație.

Partea bună este că sub influența guvernatorului tău Jupiter, vei beneficia de abilitatea de a-ți comunica nevoile și limitele în cadrul căsniciei, fără a-ți compromite însă valorile personale.

Cu ajutorul lui Saturn vei simți nevoia de a călători mai mult împreună cu partenerul de cuplu, iar acest lucru să vă mai scoată puțin din monotonie și să vă ofere ocazia de a vă apropia mai mult unul de celălalt.

CĂSNICIE SĂGETĂTOR 2024

Ești destul de sătul de a mai face compromisuri, așa că vei căuta soluții prin intermediul cărora să nu mai fii nevoit să renunți la tine pentru a mulțumi preponderent persoana de lângă tine. Vei învăța să te apreciezi și să te respecți mai mult.

Anul acesta vei experimenta o conexiune mai profundă cu tine, vei reflecta la sensul vieții tale mai mult, vei dori să îți înțelegi mai bine emoțiile și dorințele, iar toate acestea vor îmbunătăți și calitatea vieții tale conjugale.

Dacă te afli într-o relație prima parte a anului îți poate deschide apetitul către ideea de căsătorie, însă nu te pripi în a lua această decizie până nu ești convis cu adevărat.

Pașii mici și constanță către încununarea realției voastre de iubire sunt indicați pe parcursul acestui an.

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPII SĂGETĂTOR 2024

În 2024 vei beneficia de o energie mare pentru a face multe pentru familia și casa ta. Cu toate acestea, așteptările nerealiste ar putea crea unele neînțelegeri și conflicte în cadrul familiei din care faci parte.

Anul acesta este despre introspecție și autoanaliză. Renunță la a mai trăi în trecut, vindecă ce ai de vindecat și mergi mai departe.

Prima jumătate a anului este un moment bun pentru a planifica o sarcină, deoarece Jupiter amplifică energia fertilității. Dar dacă ai copii, pot exista anumite divergențe în relația cu ei, mai ales după luna mai.

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPII SĂGETĂTOR 2024

Cei mici sau adolescenții pot da dovadă de multă rebeliune și încăpățânare, iar acest poate provoca destul de mult stres.

Dar protectorul tău, Jupiter îți va oferi curajul și capacitatea de a analiza situația cu atenție și de a le câștiga încrederea celor mici prin iubire și compasiune.

Deși vei beneficia de multă energie, poziția lui Saturn poate provoca unele probleme cronice de sănătate și probleme digestive. Atenție și la sănătatea părinților tăi, în special la figura maternă.

Asigură-te că părinții îți fac un set complet de analize pe durata acestui an și că au toate cele necesare pentru a fi bine.

Bucură-te de oportunitățile și experiențele acestui an la maxim!

HOROSCOP 2024

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!