Așteaptă un moment...

 

HOROSCOP ZODIA SCORPION 2024

ianuarie 31, 2024by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2024/01/Project-Proposal-1-1-1280x720.png

SCORPION 2024

2024 pentru zodia Scorpion se anunță unul cu rezultate pozitive cam pe toate planurile vieții. Desigur că vor fi și provocări pe parcursul acestui an, în special în cea de a doua jumătate, însă ai resursele necesare pentru a depăși cu bine orice situație imprevizibilă.

Vei beneficia de recunoaștere și apreciere la locul de muncă, de creștere a salariului sau a veniturilor în cazul în care ai afacerea ta, dar și de fericire și armonie în relațiile personale.

Pot apărea pe parcursul lui 2024 noi surse de venit și te vei bucura de sprijinul membrilor mai în vârstă din familia ta, dar la locul de muncă superiorii tăi te vor susține în tot ceea ce îți propui să realizezi în acest an.

Vei avea ocazia să călătorești mai mult, mai ales peste hotare și te vei bucura de mult romantism și pasiune în plan amoros.

Prima parte a anului 2024 vine cu multe oportunități de creștere și în plan profesional, dar și în plan personal, însă în cea de a doua jumătate a acestui an lucrurile se pot complica, pot apărea diverse provocări care însă vor aduce multe învățături în viața ta și șansa de a te maturiza și mai mult.

Un mic sfat astrologic – evită cu orice preț să iei decizii importante în acest an dacă ești furios sau nemulțumit.

În jumătatea a doua a acestui an volumul de muncă va crește cosiderabil, vor apărea întârzieri în livrarea unor rezultate, proiecte sau colaborări, dar toate acestea au ca scop consolidarea bazei pe care ai tot construit sfera profesională.

CARIERĂ SCORPION 2024

În cazul în care ai o afacere personală sau ești într-o colaborare profesională, 2024 îți pregătește o creștere uluitoare.

Este un an bun pentru investiții în proiecte noi. Vei obține venituri financiare din mai multe surse și există șanse mari de avea un proiect important în afara țării care să îți ofere șansa de a-ți consolida identitatea în sfera carierei.

CARIERĂ SCORPION 2024

Dacă ești angajat, anul 2024 îți poate aduce în cale noi oportunități de a aplica pentru alte funcții fie în cadrul companiei la care lucrezi, fie în afara acesteia. Volumul de muncă va crește, dar odată cu acesta va crește și salariul tău.

În a doua jumătate a anului Saturn va aduce destul de multe responsabilități la locul de muncă, fapt ce poate crea întârzieri în finalizarea unor proiecte, stres și provocări.

Însă toate acestea te vor impulsiona și mai tare să te afirmi prin eficiența, organizarea și ingeniozitatea ta.

BANI SCORPION 2024

Pentru tine 2024 nu aduce mari probleme în sectorul banilor. Ba din contră, vei beneficia de măriri de salariu sau de creșterea profitului afacerii tale.

Este posibil chiar în unele cazuri să existe posibilitatea de a moșteni o proprietate sau un bun material important.

Este un an bun pentru investiții în terenuri, dar și pentru reamenajarea căminului tău. atenție în luna octombrie, deoarece acest interval de timp nu este unul favorabil pentru tine în acest an.

Nu face investiții și împrumuturi în această perioadă.

BANI SCORPION 2024

Prima parte a anului 2024 este însă benefică pentru investiții în proprietăți, în piața de acțiuni (piața crypto) sau aur.

Așa cum am specificat și mai sus vei avea șansa de a face bani din mai multe surse și în plus vei primi sprijin și din partea familiei.

Dacă ai ceva de împărțit cu un membru din familie sau cu un asociat, anul acesta este potrivit să te separi de acesta prin vânzarea acțiunilor sau a imobilului care vă mai ține în legătură.

De asemenea, tot în cea de a doua parte a acestui an pot exista cheltuieli neașteptate provocate de călătorii spontane, de posibile probleme de sănătatea și de repararea vehiculelor.

DRAGOSTE SCORPION 2024

Anul acesta există șanse mari să te îndrăgostești de o persoană care este diferită de toate cele pe care le-ai întâlnit până în prezent.

Dacă ești logodit, poți duce relația la următorul nivel bucurându-te de multe momente romantice și pasionale alături de partenerul de cuplu.

Dacă însă ești în căutarea unui partener, șansele de a-ți găsi jumătatea în 2024 sunt destul de mari. Un context neașteptat îți poate scoate în cale pe cineva cu adevărat special.

DRAGOSTE SCORPION 2024

Este important totuși să acorzi atenție impulsivității pentru a nu lua o decizie pripită în sfera amoroasă care să aducă în viața ta confuzie, dezamăgire și deziluzii.

În perioada mai-octombrie, se poate ivi șansa de a forma o relație pe termen lung sau chiar de a te căsători. În această perioadă, dacă ești singur, sunt șanse mari de a-ți găsi un partener potrivit fie în cadrul unui eveniment familial, fie la un eveniment social.

Noiembrie și decembrie, pe de altă parte, aduc câteva momente mai dificile în sfera amoroasă. Este posibil să simți anumite blocaje emoționale, așteptări nerealiste și răbufniri ale egoului.

Este o perioadă care testează bazele relației tale. Comunicarea sinceră și directă reprezintă cheia în astfel de situații.

CĂSNICIE SCORPION 2024

Dacă te afli într-o căsătorie anul 2024 se anunță în mare parte unul bun pentru acest sector al vieții tale.

Vor exista numeroase momente plăcute între tine și partener, atașamentul și respectul dintre voi se vor consolida și veți avea ocazia să vă apropiați și mai mult prin intermediul unei călătorii spirituale într-un loc sacru.

În cazul în care ești singur sau te afli într-o relație de ceva timp exista șanse anul acesta să faci pasul înspre o căsătorie. Acest lucru se poate manifesta spontan și te poate lua prin surprindere.

CĂSNICIE SCORPION 2024

A doua jumătate a anului, însă, poate aduce unele provocări, deoarece s-ar putea să treci printr-o lipsă de dorință și de intimitate în viața ta conjugală. Poți experimenta o stare de letargie și de detașare în raport cu partenerul de cuplu.

Acesta poate deveni destul de cicălitor și împreună cu responsabilitățile conjugale te pot face devii destul de defensiv.

De asemenea, pot exista anumite situații în care familia sau prietenii apropiați să intervină în relația ta, ceea ce te va face să reacționezi destul de impulsiv.

Tot acest stres te poate duce către o decizie financiară greșită care va afecta și viața ta conjugală. Evită pe cât posibil să iei decizii majore sub impulsul stărilor de moment.

 

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPII SCORPION 2024

A venit momentul să îți revizuiești abordarea pe care o ai față de familia ta.

Fii mai prietenos, mai jovial și mai sincer față de cei dragi ție, iar în raport cu copiii (acolo unde este cazul) încearcă pe cât posibil să fii mai răbdător și mai empatic.

Caută să petreci mai mult timp cu aceștia și organizează activități în aer liber.

Lucrează cu tine la partea de comunicare, deoarece poți avea tendința de a fi prea sever, autoritar și rece cu cei mici, fapt ce va duce către tensiuni și distanțare între voi. Renunța la așteptările excesive și încearcă să fii mai maleabil și mai rezonabil.

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPII SCORPION 2024

Acest an poate fi ceva mai dificil în segmentul moștenirilor, deoarece poți întâmpina provocări sau restricții în obținerea documentelor legale sau în a îndeplini cerințele familiei cu privire la obținerea acestor bunuri materiale.

Confruntările de opinie și incapacitatea de a-ți exprima onest emoțiile, din cea de a doua jumătate a lui 2024, pot provoca destul de mult stres în viașa ta.

Iar stresul și anxietatea pot declanșa unele probleme de sănătate legate de tensiunea arterială și de sistemul digestiv.

Așadar, atenție la planul alimentar, la gestionarea exceselor de nervozitate și la episoadele de anxietate.

Bucură-te de oportunitățile și experiențele acestui an la maxim!

HOROSCOP 2024

 

 

 

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!