Așteaptă un moment...

 

Septembrie 2020 | Ce ne rezervă astrele în a doua jumătate a acestei luni?

septembrie 17, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/09/Black-and-White-Summer-Frame-Photo-Instagram-Post9.png

Așa cum ți-am promis, revin cu evenimentele astrale ale celei de-a doua jumătăți din luna septembrie 2020.

Așadar, începând cu 17 septembrie va fi faza de Lună Nouă.

 

Luna Nouă, sau așa-zisele nopți fără Lună, reprezintă etapa în care „ Luna se situează între Pământ şi Soare, faţa îndreptată spre noi se află în întuneric, se vede ca o semilună subţire, iar câteva ore nu se mai vede deloc. ”, conform articolului – Cum ne Influențează Fizic și Mental Luna și cele Patru Faze ale Lunii – postat pe site-ul bioenergoterapeut.ro.

 

Prin urmare, această fază a Lunii este excelentă pentru noi începuturi, pentru meditație, împăcări, reconcilieri, investiții, achiziții și oferă o stare de vitalitate, de tonus ridicat și de spor în ceea ce facem.

Dacă vrei să afli cum te influențează aspectele dintre planete, la nivel personal în fiecare lună, atunci te invit să comanzi o astfel de analiză.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

În perioada următoare acestei etape, vom avea următoarele aspecte astrale:

Mercur aflat în zodia Balanță va face un aspect dinamic de cuadratură cu Jupiter din Capricorn – 17 septembrie 2020

Ți-am vorbit în articolul anterior despre ce înseamnă Mercur în zodia Balanță și Jupiter în zodia Capricorn.

 

Acum, am să-ți povestesc ce înseamnă o cuadratură în astrologie.

 

Cuadratura, este considerată cel mai dinamic aspect din astrologie. Aceasta este menită să aducă schimbări majore, într-un mod impus.

Este un obstacol care trebuie depășit și este menit să ne ajute să evoluăm.

Deși lecțiile provocate de o cuadratură sunt grele, puternice și alerte, ele sunt menite să ne ajute să ne apropiem de scopul nostru din această existență. Este un aspect astrologic tensionat, însă extrem de constructiv.

Cuadratura este precum un profesor sever, care ne privește din umbră și ne mustrează atunci când ne abatem de la lecție.

 

Deși, poate mai primim câte o riglă peste palme, sau stăm cuminți într-un colț cu genunchii pe coji de nucă, mai târziu în viață, avem să-i mulțumim acestui profesor care ne-a disciplinat, ne-a arătat că faptele noastre au consecințe, pe care va trebui să ni le asumăm și bineînțeles să învățăm de pe urma lor.

 

 

Așadar, haide să vedem în ce fel ne va influența cuadratra dintre Mercur din Balanță și Jupiter din Capricorn!

 

Cuadratură Mercur în Balanță - Jupiter în Capricorn
Cuadratură Mercur în Balanță – Jupiter în Capricorn | Septembrie 2020

Acesta este un aspect care va genera modificări de anvergură, atât la nivel global, cât și individual. Noi reforme, noi ipostaze, evenimente menite să genereze schimbări, să ne scoată din spațiul nostru de confort, pentru a confrunta direct problema.

Atenția trebuie să fie îndreptată către decizii cumpătate, analizate, în niciun caz pripite. Se cere să ne facem ordine în gânduri, în case, în viața de zi cu zi, în suflete, în relații, în dietă – fiecare după caz.

Contextul astral generează originalitate, creativitate, spirit fertil, dar atenție la modul în care alegi să folosești aceste avantaje. Evită mediile nocive, evită bârfa, invidia, răutatea, indiscreția, exagerarea, victimizarea și spiritul critic excesiv.

La locul de muncă, această cuadratură poate genera situații neprevăzute, tensionate, menite să schimbe structuri, concepte sau metode, care au funcționat până acum, însă este momentul ca strategiile să fie regândite, reevaluate.

Este un moment oportun pentru a te întreba dacă ceea ce faci din punct de vedere profesional te împlinește, dacă ești implicat trup și suflet în activitatea ta, dacă mediul în care lucrezi este unul benefic pentru buna ta evoluție, sau dacă este necesară o schimbare în acest sens.

Analiza vocațională
Analiza vocațională

COMANDĂ ACUM!

Este un moment bun pentru a te lămuri, dacă ceea ce faci în prezent te mulțumește, îți aduce bucurie și te face să simți că tu ca persoană, contezi cu adevărat.

Așadar, dacă mediul în care lucrezi este unul nociv, cu o frecvență energetică scăzută, cu multe răutăți, invidii, nedreptăți și intrigi, atunci este cazul să te recalibrezi și să te reorientezi. Ai încredere în vocea ta interioară, în instinct, în valorile tale și în spiritul tău creator.

Atenție și pe plan relațional, deoarece acest aspect astral este menit să zgândăre acele lucruri rămase nelămurite, atât cu membrii din familie, cât și cu partenerii amoroși sau cu prietenii apropiați.

Comunicarea sinceră, calmă, constructivă și empatică poate ajuta într-un mod miraculos la soluționarea unor conflicte mocnite.

Atenție la distracțiile excesive în această perioadă, la lipsa de măsură, la hazard și la cheltuielile inutile.

Mercur aflat în zodia Balanță va face un aspect dinamic de cuadratură cu Pluto retrograd din Capricorn – în jurul datei de 21 septembrie 2020

Pluto sau Pluton, asociat în mitologia greacă cu zeul morților și al lumii subterane, este planeta descoperită cel mai recent în sistemul nostru solar, la începutul anilor ’30. Încă se studiază efectele vibraționale ale acestei planete, însă există cu siguranță niște concluzii despre efectele acesteia asupra existenței noastre.

Planeta Pluto - co-guvernatoarea zodiei Scorpion
Planeta Pluto – co-guvernatoarea zodiei Scorpion, foto @cleanpng.com

 

Conform studiilor astronomice, începând cu anul 2006, Pluto, sau planeta pitică:

„Descoperită abia în 1930, Pluto, pe atunci considerată cea de-a 9-a planetă a sistemului solar,a făcut notă discordantă faţă de celelalte planete din sistem, prezentând o serie de caracteristici care o individualizează faţă de toate planetele aflate pe orbite în jurul Soarelui şi care au dus, în cele din urmă, în 2006, la revizuirea definiţiei planetei şi la excluderea sa din această categorie. În acest material ne vom aduce aminte de ce şi-a pierdut Pluto rangul de planetă.

Un prim argument este că Pluto este mult mai mică (atât ca volum cât şi ca masă) decât orice altă planetă din sistem, având masa chiar de cinci ori mai mică decât Luna. ” , conform articolului publicat de Agerpres „ De ce nu mai este Pluto cea de-a 9-a planetă a sistemului solar” 

 

S-a observat de-a lungul timpului, că Pluto vine cu transformări majore atât la nivel social, cât și individual. Declanșează evenimente cu un profund impact, tocmai pentru a genera transformări fundamentale.

Vibrațiile lui Pluto sunt asociate cu:

 • karma
 • transformarea
 • moartea și reîncarnarea
 • dar și cu justiția divină.

Pluto sădește în evenimentul sau persoana cu care are întâlnire, un sâmbure din capacitatea Păsării Phoenix.

Ne înarmează cu puterea și determinarea necesare depășirii situațiilor critice, ne învață cum să „reînviem din propria cenușă”, astfel încât să devenim mai puternici și mai buni.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă este să te apropii de tine și să începi, sau continui drumul tău spre autocunoaștere. Prin intermediul analizei astrologice a hărții natale îți poți găsi răspunsuri pentru frământările tale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Așadar, faptul că, planeta se află într-o mișcare retrogradă, accentul se pune pe declanșarea și manevrarea situațiilor de criză, iar pentru asta este nevoie de multă stăpânire de sine, de puterea de a te folosi de ceea ce ai la dispoziție și de puterea de a accepta ce se întâmplă cu tine în contexul astral dat.
Este nevoie, ca fiecare dintre noi să accepte Voința Divină și să înțelegem că după orice ruptură, despărțire sau decepție, are să vină ceva mult mai bun și mai potrivit pentru noi.

Iar, Pluto retrograd ne atrage atenția în această direcție și ne îndeamnă să ne folosim propria voință pentru a ne îndeplini scopul la cele mai înalte și profunde vibrații.

Faptul că Pluto este retrograd în zodia Capricornului, ne indică faptul că este nevoie de o mai bună organizare atât la nivel global, cât și individual și de multă răbdare în urmărirea unor obiective cât mai concrete.

Septembrie 2020
Septembrie 2020

Avem nevoie să devenim mai cumpătați, mai echilibrați, mai atenți la cât, ce și cum consumăm, la cum ne drămuim resursele, de orice fel, la cum și în ce alegem să ne investim energia.

Este nevoie de stabilirea unor etape de parcurgere a acestui drum, de răbdare, de toleranță față de noi înșine și de o foarte bună organizare.

Cuadratura dintre Mercur în Balanță și Pluto în Capricorn este posibil să genereze o stare de contrariere între logică și instinct, ceea ce poate duce la blocaje ce se pot localiza la nivelul Intelectului (Mercur) sau la nivelul sexualității (Pluto).

Așadar, în perioada în care acest aspect astral îți intră în drepturi, este nevoie să devenim mai conectați la propria persoană, să medităm, să fim conectați atât cu intelectul nostru, cât și cu latura sexuală.

Să ne analizăm cu atenție nevoile, să ne evaluăm acțiunile ce au legătură cu aceste două planuri și să ne focusăm pe găsirea unor soluții personalizate, care în timp să genereze evoluție.

Este o perioadă în care este indicat să ne găsim timp pentru noi, în care să ne relaxăm, să ne detensionăm, să ne eliberăm de tot ce înseamnă griji, temeri, anxietăți, frustrări, furie, invidie și materialism exagerat.

Septembrie 2020
Septembrie 2020

Caută-ți activități care să-ți umple sufletul, înconjoară-te de oameni cu care să rezonezi, oameni de la care să ai ce învăța, odihnește-te atât cât ai nevoie, încearcă să scapi de vicii, îmbunătățește-ți calitatea vieții.

La locul de muncă, ai grijă să studiezi cu atenție problemele, situațiile tensionate și provocatoare, înainte de a te exprima verbal, deoarece riscul de a interpreta greșit sau de a reacționa exagerat, este mare.

Încearcă să vezi imaginea în ansamblu, încearcă să te detașezi de verdicte prea drastice și de decizii iraționale.

De asemenea, și planul relațional va întâmpina provocări din pricina acestui aspect astral, așa că îți reiau ideea anterioară, despre comunicarea sinceră, calmă, constructivă și empatică care poate ajuta într-un mod miraculos la soluționarea unor conflicte mocnite.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Mercur aflat în zodia Balanță va face un aspect dinamic de cuadratură cu Saturn retrograd din Capricorn – în jurul datei de 23.09.2020

Saturn, Bau-Bau-ul din umbră?

Saturn este asociat cu zeul timpului din mitologia greacă, respectiv cu Cronos.

Planeta Saturn
Planeta Saturn

 

Aceasta era planeta cea mai îndepărtată de Soare, până la descoperirea planetelor transsaturniene din secolul al XX-lea, respectiv: Uranus, Neptun și Pluto.

Prin urmare, aceasta este considerată o planetă rece și distantă.

Saturn, se resimte la nivel vibrațional ca un judecător sever și lipsit de milă, deoarece el ne scoate în cale diverse obstacole, limitări, restricții, întârzieri, poate chiar inhibiții, pentru ca noi să ne putem învăța lecțiile.

De regulă, noi oamenii nu învățăm din prima și avem nevoie să ni se reamintească de cel puțin 2-3 ori un lucru pentru ca măcar să-l observăm.

Ca să-l putem corecta însă, este nevoie ori de multă voință și deschidere, ori de lecții repetate, care să vină din ce în ce mai des și mai dur. Dacă însă, alegem să ne trezim și să luăm măsurile corespunzătoare, atunci putem reduce tot acest proces dureros.

Din acest motiv, Saturn este văzut în general ca o planetă de care trebuie să ne temem. Însă, lucrurile nu stau deloc așa.

Dacă reușești să-l observi cu atenție și să-l înțelegi, vei vedea că acesta de fapt acționează ca un maestru care ne învață ce este disciplina și care ne arată calea cea dreaptă.

Saturn ne învață ce înseamnă:

 • răbdarea
 • perseverența
 • seriozitatea
 • responsabilitatea
 • înțelepciunea
 • chibzuința
 • corectitudinea
 • ambiția
 • organizarea și dreptatea.

Saturn aduce schimbarea în viața noastră, el ne scoate din bula noastră de confort.

Așa că, până în momentul în care vom reuși să conștientizăm toate cele de mai sus, ne vom lovi de lecții care ne vor dezarma în primă fază și ne vor face să devenim pesimiști, vulnerabili și expuși, pentru ca, mai apoi, să înțelegem mesajul transmis de Univers prin vibrațiile lui Saturn și să învățăm lecția sau lecțiile respective.

Rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse până atunci.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă este să te apropii de tine și să începi, sau continui drumul tău spre autocunoaștere. Prin intermediul analizei astrologice a hărții natale îți poți găsi răspunsuri pentru frământările tale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Concluzia?

Saturn, nu este Bau-Bau, ci este înțeleptul care ne urmărește din umbră și ne ghidează pașii pe calea cea dreaptă!

Saturn retrograd în zodia Capricorn
Saturn retrograd în zodia Capricorn | Septembrie 2020

Saturn este la el acasă în zodia Capricorn, deoarece guvernează acest semn zodiacal, însă planeta se află într-o mișcare retrogradă, fapt ce ne atrage atenția asupra răbdării și consecvenței cu care acționăm în aceste momente dificile atât la nivel global, cât și individual.

Actuala poziție a lui Saturn ne indică faptul că tot ratăm învățarea unor lecții esențiale pentru elevare, pentru dezvoltare, iar din acest motiv planeta invocă acest tip de mișcare retrogradă pentru a ne trezi la realitate și pentru a lua măsurile necesare în a soluționa ceea ce tot amânăm.

Așadar, cuadratura dintre Mercur în Balanță și Saturn în Capricorn, ne provoacă la introspecție seriosă, la înstrăinare, însingurare, chiar la răceală pe plan afectiv, practic, ni se creează un context mai aspru și relativ lipsit de emoție, tocmai pentru a ne lua decizii importante, decizii amânate, sau decizii pe care nu am avut curaj până în acest moment să le luăm.

Este momentul, să devenim raționali, cerebrali, realiști, pragmatici și să pregătim „ terenul ” pentru următoarea perioadă.

Cei dintre voi, care sunteți născuți sub semnul zodiacal Capricorn, ori aveți Ascendentul în această zodie, sau cei care aveți în harta natală mai multe planete în acest semn, atunci veți resimți la nivel profund contextul astral.

Septembrie 2020
Septembrie 2020

De aceea, este important să înțelegi că este o perioadă necesară introspecției, iar confruntarea problemelor nu mai poate fi amânată. Este momentul în care vor trebui luate măsurile necesare pentru a evolua, se impune o mai bună structură și organizare a gândurilor, ideilor și faptelor.

Și pentru acest aspect astral, cuvântul cheie este comunicarea. O comunicare calmă, constructivă, sinceră și empatică cu cei cu care știți că aveți lucruri de rezolvat.

Este un aspect sub influența căruia vor cădea măști purtate până acum cu măiestrie. Așadar, prefăcătoria, manipularea, minciuna și intențiile ascunse, vor ieși la iveală, iar cei care au apelat la astfel de trăsături, vor fi nevoiți să se elibereze de ele și să le înlocuiască cu cele menționate mai sus.

 

Nu uita că, cele trei aspecte aspecte astrale despre care am discutat anterior, se întâmplă pe un fond vibrațional de Lună Nouă, așa că purificarea, claritatea, debarasarea de ce e dăunător, începuturile, inițiativele pozitive și ideile creative, sunt încurajate de această fază a Lunii.

Comunicarea este cuvântul în jurul căruia gravitează această perioadă, prin urmare, așa cum ți-am menționat și mai sus, comunicarea calmă, constructivă, sinceră și empatică este esențială pe parcursul acestor contexte astrale.

Dacă vrei să afli cum te influențează aspectele dintre planete, la nivel personal în fiecare lună, atunci te invit să comanzi o astfel de analiză.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

Mercur aflat în zodia Balanță va face un aspect dinamic de cuadratură cu Marte retrograd din Berbec – în jurul datei de 24.09.2020

 

Din data de 24.09.2020, începe faza Primului Pătrar al Lunii, sau Luna în creștere, așadar, ceea ce facem în această perioadă va fi asimilat de corpul, de mintea și de sufletele noastre, mult mai rapid.

Așadar, atenție la ceea ce urmează să întreprinzi, să gândești, să simți și să faci.

Aspectul tensionat de cuadratură dintre Mercur în Balanță și Marte în Berbec, ne va accentua o predispoziție spre o comunicare nesinceră, vicleană, lipsită de respect și o atitudine extrem de critică și pretențioasă.

Septembrie 2020
Septembrie 2020

Este important să fim atenți la modul în care transmitem ceea ce gândim și simțim, față de cei din jur.

Situațiile tensionate la locul de muncă, continuă, provocări apar în mod repetat, până când realizăm ce trebuie schimbat.

Analiza vocațională
Analiza vocațională

COMANDĂ ACUM!

 

Diplomația, eleganța, empatia, toleranța, armonia, echilibrul, determinarea, consecvența și perseverența sunt câteva dintre trăsăturile pe care este bine să ni le exploatăm în această perioadă, pentru a obține rezultatele dorite.

Și pe plan personal continuă momentele tensionate, menite să scoată la suprafață tot ce a fost ascuns, amânat sau ignorat.

Este o perioadă a confruntărilor directe, însă acest lucru trebuie făcut într-o manieră constructivă și elegantă. Îi putem răni pe cei din jurul nostru foarte ușor prin intermediul cuvintelor pe acest fond vibrațional, așa că, înarmează-te cu răbdare, toleranță și bunătate.

Așa cum îți spuneam și mai sus, este foarte important să acorzi atenție acțiunilor, sentimetelor și gândurilor tale, deoarece acest aspect astral are loc pe faza de Lună în creștere, așa că totul se amplifică și se asimilează, fie că este pozitiv, fie că este negativ.

Sinceritatea, onoarea, demnitatea, empatia, sunt trăsături vitale în această perioadă. Este indicat să eviți contexte care te pot atrage în comploturi și intrigi, deoarece este ca și când „îți furi singur căciula.

Mercur face trecerea din zodia Balanță în zodia Scorpion – în jurul datei de 27 septembrie 2020

Acest aspect astral ne îndeamnă la introspecție, la profunzime, la analiză, la transformare, la reformulare și regenerare.

După atâta vorbăraie la care ne-a supus Mercur în Balanță, acum a venit momentul să facem liniște, să vorbim mai puțin și să fim mai intuitivi, mai senzoriali, mai atenți la semnalele subtile din jurul nostru, deoarece Mercur trece în zodia Scorpion.

Cât despre relațiile cu ceilalți, va trebui să ne facem înțeleși corect, să nu lăsăm loc de interpretări, așa că, o comunicare scurtă și la obiect, este întotdeauna eficientă în astfel de situații.

Datorită acestui context astral, putem analiza în liniște ceea ce am făcut în săptămânile anterioare și ne putem trage niște concluzii solide.

Septembrie 2020
Septembrie 2020

Vom știi dacă vom continua atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, ceea ce avem deja, sau dacă finalitatea este esențială în bunul mers al lucrurilor.

Scorpionul ne provoacă să renunțăm la ceea ce nu ne mai trebuie și să renaștem, să ne reinventăm dându-ne puterea de care avem nevoie pentru a izbuti.

Așadar, introspecție, liniște, meditație, cugetare, contemplare!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Venus în Leu formează un aspect pozitiv cu Marte retrograd în Berbec – în jurul datei de 28 septembrie 2020

Acest context astral încurajează dragostea, în forme diverse. De la dragostea pentru artă și talente, până la dragostea idealizată, dar și pe cea carnală.

Este o perioadă bună pentru revitalizarea relațiilor existente, dar și pentru legarea unor povești de dragoste ca-n basme, dar care însă, este posibil să nu dureze prea mult timp.

Se creează un echilibru între sentiment și dorință, între emoție și pasiune.

Se leagă ușor relații sub influența acestor planete, dar atenție, deoarece acestea se pot dovedi a fi superficiale.

Venus din Leu în aspect de trigon cu Marte Rx în Berbec
Venus din Leu în aspect de trigon cu Marte Rx în Berbec | Septembrie 2020

Așa că, așteptări cumpătate, dezamăgiri minime!

Cheful de viață revine în noi, după o perioadă plină de tensiuni, introspecții, decizii importante și definitive. Practic, acesta este un mic cadou oferit de Univers, pentru a zăbovi puțin, înainte de o altă perioadă solicitantă.

 

Profitați de acest aspect astral și fiți romantici, iubăreți, spontani, senzuali, creativi și ludici.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Marte retrograd în Berbec formează un aspect dinamic de cuadratură cu Saturn din Capricorn – în jurul datei de 29 septembrie 2020

Începând cu această dată Saturn iese din faza de retrogradare și îți reia mersul direct prin zodia sa favorită, Capricornul.

Acest lucru ne bucură, însă aspectul de cuadratură format cu Marte retrograd în Berbec ne va da puțin de furcă, deoarece vorbim cumva de două extreme, și anume, impuls (Marte) și cumpătare (Saturn).

Septembrie 2020
Septembrie 2020

Aceste trăsături sunt amplificate și prin faptul că ambele planete se află în zodiile lor de domiciliu.

Prin urmare, se creează cumva o dualitate între dorința de a acționa în spirit războinic, spontan, combativ și a analiza, a cugeta, a digera și  aorganiza ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Atenție la deciziile pripite, la comportamentul nechibzuit, la comunicarea pasiv-agresivă, la combativitatea excesivă.

Este bine să fim receptivi la semnalele emise de Saturn în Capricorn, care ne îndeamnă spre chibzuință, cumpătare, echilibru, răbdare și organizare.

Trebuie să învățăm să ne adaptăm la noul context, să fim mai prudenți în ceea ce privește cheltuielile inutile, la deciziile impulsive care pot genera o și mai mare nesiguranță în viețile noastre de zi cu zi.

Așadar, atenție la rebeliunea și impulsivitatea date de Marte retrograd în Berbec, iar atunci când simți că aceste sentimente te cuprind, ascultă de înțeleptul Saturn în Capricorn.

Dacă vrei să afli cum te influențează aspectele dintre planete, la nivel personal în fiecare lună, atunci te invit să comanzi o astfel de analiză.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

………………………………………………………………………………………

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Una peste altă, cea de a doua jumatate a lunii septembrie se pare că este și mai încărcată cu energii menite să ne scoată din spațiul nostru de confort pentru a evolua. Această lună ne face intrarea în ultima jumătate a anului 2020 și o face într-un mod alert.

Toate acestea se întâmplă într-un ritm alert, cu o intensitate covârșitoare, iar din acest motiv trebuie să fim blânzi cu noi înșine, să ne dăm timp să asimilăm tot acest flux intensiv de informație și energie, și să ne exploatăm latura noastră interioară la cea mai înaltă frecvență.

Haide să fim mai buni, mai toleranți, mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru și să redevenim autentici.

Comunicarea este cheia de bază a ultimelor două săptămâni ale lunii septembrie.

Comunicare sinceră, calmă, empatică și constructivă!

Rămâi aproape pentru a afla care vor fi aspectele astrale ale lunii octombrie, lună care se anunță a fi cea mai intensă din anul 2020.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!