Așteaptă un moment...

 

Septembrie 2020 | Ce ne rezervă astrele în prima jumătate a acestei luni ?

septembrie 5, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/09/Black-and-White-Summer-Frame-Photo-Instagram-Post8.png

Septembrie 2020 își face debutul cu faza de Lună Plină, continuând mai apoi cu faza de descreștere, denumită Ultimul Pătrar.

Această fază parcurge cele două săptămâni dintre Luna Plină și Luna Nouă.

Este o perioadă propice pentru intervenții chirurgicale, cure de slăbire, detoxifieri, terapii menite să elibereze energia tensionată – energia negativă, negocieri contractuale, soluționări birocratice și de litigii, dar și pentru lămuriri pe plan personal, familial sau amoros.

Ultimul Pătrar

În această perioadă, este posibil să simți nevoia de a schimba lucruri în viața ta – de la rutina zilnică, la chestiuni care țin de locul de muncă sau de relațiile amoroase.

Este un moment prielnic pentru purificare, curățare, renunțare, soluționare.

Pentru a parcurge cât mai constructiv acest interval de timp, este bine să știi că ai nevoie să adopți o atitudine deschisă față de schimbare, să îți cauți activități care să reducă nivelul de agitație și nervozitate destul de ridicat, din această perioadă a lunii și să încerci, pe cât posibil, să îți menții o atitudine pozitivă față de ceea ce te înconjoară.

Deși, poate suna destul de simplu, somnul este sfânt! Și este așa în general, indiferent de fazele Lunii. El ajută extraordinar de mult în menținerea echilibrului psihic, fizic și al celui emoțional.

O minte odihnită și un trup energizat te ajută să iei decizii favorabile contextului în care te afli, te ajută să te menții la o frecvență optimă sănătății și te echilibrează pe orice plan.

Haide să vedem cum interferează această fază lunară cu celelalte aspecte planetare ale perioadei următoare!

Începând cu data de 05 septembrie 2020, Mercur intră în zodia Balanță.

Vorbim aici de un aspect favorabil, cu atât mai mult cu cât are loc în această fază a Lunii.

Mercur, sau Hermes, în mitologia Greciei antice, a fost considerat zeul comerțului și al informației.

Energia și vibrația acestei planete se resimt pe plan individual, la nivelul comunicării, intelectului, gândirii, studiului, opiniei și rațiunii.

Planeta Mercur
Planeta Mercur, foto @cleanpng.com

Mercur se simte bine în Balanță, astfel că, ni se va facilita capacitatea de comunicare, pentru a soluționa situații care ne apasă de ceva timp încoace.

Vom avea posibilitatea să ne alegem cu grijă cuvintele, contextele și momentele, pentru a putea transmite ceea ce dorim să rezolvăm, să reparăm sau să încheiăm, celor din jurul nostru.
Fiindcă, vorbim de zodia Balanță ca domiciliu temporar al lui Mercur, vorbim despre dorința de echilibru, armonie și diplomație în comunicare.  

Exprimarea, capată note morale, juste, orientată fiind spre găsirea de soluții echilibrate și spre soluționări armonioase.

Atenție însă, să nu devii prea critic/ă și lipsit/ă de delicatețe în transmiterea mesajului dorit.

Balanța tinde spre o perfecțiune puternic idealizată, așa că, este bine să iei în calcul acest aspect, deoarece este posibil ca de dragul idealului să îți creezi atât ție, cât și celor din jur, un mare disconfort.

Septembrie 2020-Mercur în Balanță
Septembrie 2020-Mercur în Balanță

Dacă vrei să afli cum te influențează aspectele dintre planete, la nivel personal în fiecare lună, atunci te invit să comanzi o astfel de analiză.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

Pe data de 06 septembrie 2020, planeta Venus îți face intrarea în zodia Leu

Venus, sau Afrodita, în mitologia Greciei antice, simbolizează capacitatea noastră de a iubi și de a ne arăta afecțiunea față de persoanele dragi, în special față de partenerii amoroși.

Planeta Venus
Planeta Venus, foto @cleanpng.com

În astrologie, ea este considerată o planetă cu energie feminină, la fel ca și Luna. Însă, planeta Venus simbolizează partea palpabilă a sentimentelor noastre, pe când Luna este responsabilă de trăirile noastre lăuntrice.

Așadar, energia și vibrația emise de Venus au legătură cu atracția, chimia dintre două persoane, cu dragostea, cu afecțiunea și devotamentul, cu senzualitatea, voluptatea, tandrețea, talentul și frumusețea.

Este o planetă cu influențe benefice asupra noastră.

Zodiile care vor simți cel mai pregnant acest aspect, sunt cele de foc, respectiv, Berbecul, Leul și Săgetătorul.

În această perioadă, vom pune accentul pe dovezi de afecțiune, pe demonstrații de loialitate, onoare, demnitate și mult devotament pe plan sentimental-amoros.

Fiindcă, vorbim de Venus în zodia Leu, atunci putem aduce în discuție, posibile povești de dragoste ca în basme, mult romantism, demonstrații curajoase de iubire, dar și mult dramatism, chiar și teatralitate, sprecifice zodiei Leu.

Focusul este pe dragoste, conform acestui aspect planetar, așa că permite-ți să simți, permite-ți să iubești și să te lași iubit/ă.

Atenție la posibilele momente de gelozie, de dramă, exprimare ușor exagerată sau gesturi încărcate de teatralitate și extrovertire exagerată!

Septembrie 2020-Venus în Leu
Septembrie 2020-Venus în Leu

Este o perioadă bună, în care îți poți exercita și exploata talentele și creativitatea, de a descoperi ce anume te împlinește, de a-ți pune în practică capacitățile deosebite de care dispui.

Din 09 septembrie 2020, Marte retrogradează în zodia Berbec

De data aceasta, o să vorbim despre planeta masculinității, Marte.

Marte, sau Ares, zeul războiului în mitologia Greciei antice, simbolizează capacitatea noastră de urmărire a obiectivelor propuse, combativitatea, competiția, lupta pentru putere, dorința, impulsivitatea, agresivitatea și determinarea.

Planeta Marte - guvernează zodia Berbec
Planeta Marte – guvernează zodia Berbec, foto @cleanpng.com

Este planeta acțiunii și a curajului.

Marte își are domiciliul în zodia Berbec, ceea ce înseamnă că, guvernează acest semn zodiacal, iar trăsăturile enumerate mai sus se materializează în cel mai evident mod posibil.

Faptul că, planeta se află într-o mișcare retrogradă, accentul se pune pe răscolirea trăsăturilor mai puțin plăcute ale acestui aspect, și anume putem vorbi despre situații imprevizibile, schimbări neprevăzute, comunicare pasiv-agresivă sau gesturi impulsive.

 

Prin urmare, este bine să ții cont de faptul că, este faza de descreștere a Lunii din septembrie, așa că te poți folosi, totuși, de acest aspect planetar tensionat, pentru a-ți lua decizii pe care le-ai tot amânat.

Folosește-te de curajul pus la dispoziție de această planetă, însă fă-o într-un mod conștient și constructiv. Evită, pe cât posibil momentele pe care le simți cu potențial mare de escaladare.

Este posibil, ca sub acest aspect, să simți că iese din tine o atitudine, cu care nu ești familiarizat/ă, însă, fă tot posibilul să o folosești în favoarea ta, chit că provocarea este destul de mare.

 

Primul pas către mai bine, este acela de a conștientiza ce se întâmplă cu tine, cu mediul și cu momentul în care te afli, astfel încât să poți începe procesul de soluționare.

Marte retrograd în Berbec, va fi resimțit la nivel global, energia acestuia este posibil să ducă la răsturnări de situație și la soluții neașteptate.

Septembrie 2020-Marte în Berbec
Septembrie 2020-Marte în Berbec

Zodiile cardinale, pot fi cele mai influențate de acest aspect, respectiv, Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul, dar nu numai, restul zodiilor fiind și ele atinse într-un fel, sau altul.

Semnele cardinale sunt cele care reprezintă cel mai bine categoria din care fac parte, respectiv foc, apă, aer și pământ, ele dând startul anotimpului din care fac parte.

Mai exact:

  • Berbecul – semn cardinal de foc, reprezintă începutul primăverii
  • Racul – semn cardinal de apă, reprezintă începutul verii
  • Balanța – semn cardinal de aer, reprezintă începutul toamnei
  • Capricornul – semn cardinal de pământ, reprezintă începutul iernii

 

Atenție, deci, la modul în care gestionezi situațiile cu potențial conflictual, tensiunile și provocările de orice fel, în această fază a Ultimului Pătrar.

Ține cont de faptul că, perioada este una favorabilă schimbărilor, însă fă-o cu cap, nu la impuls!

Dacă vrei să afli cum te influențează aspectele dintre planete, la nivel personal în fiecare lună, atunci te invit să comanzi o astfel de analiză.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

 

În data de 13 septembrie 2020, Jupiter iese din faza de retrogradare și își reia mersul direct în zodia Capricorn

Jupiter, sau Zeus, stăpânul Olimpului, așa cum a fost denumit în mitologia Greciei antice, reprezintă evoluția la nivel spiritual, înțelepciunea, justiția și moralitatea.

În astrologie, Jupiter, este considerat Marele Benefic, el având o influență pozitivă la nivel planetar și individual.

Planeta Jupiter
Planeta Jupiter, foto @cleanpng.com

Energia și vibrația acestei frumoase planete, ne conferă optimism, extrovertire, bucuria de a trăi, moralitate, justiție, onoare, șanse, spiritualitate, ghidaj și vocație.

Pe perioada în care se află Jupiter în Capricorn, vom observa la nivel planetar schimbări în organizarea resurselor actuale. Posibile proteste, manifestații, teorii, ipoteze, menite să ne ducă spre următorul nivel de evoluție, aspectul fiind menit să ne îndrepte spre progres.

 

Jupiter în Capricorn ne facilitează organizarea și este mai puternic la nivelul maselor. Influențele se vor resimți global, social, polictic, însă, cu singuranță impactul va fi și la nivel individual.

Se cere o organizare mai strictă, mai serioasă și constructivă a resurselor, a energiei, a timpului, a contextelor, a percepțiilor, a gândurilor, a principiilor și a vieții de zi cu zi.

Acest aspect se va resimți mai intens pentru cei născuți sub semnul zodiacal Capricorn, pentru cei care au ascendentul sau Luna în această zodie, dar și pentru cei care îl au pe Jupiter în Capricorn în hărțile lor natale.

Septembrie 2020-Jupiter în Capricorn
Septembrie 2020-Jupiter în Capricorn

Așadar, sectorul în care aveți prezent acest aspect se va activa în perioada următoare, solicitând schimbări și organizări importante, esențiale evoluției.

Începând cu 15 septembrie 2020 Venus formează un aspect de cuadratură cu Uranus

Un ultim aspect al acestei faze a Lunii, respectiv Ultimului Pătrar din luna septembrie, face referire la cuadratura dintre Venus în zodia Leu și Uranus retrograd aflat în zodia Taur.

Cum se traduce acest aspect?

Despre Venus în Leu ți-am vorbit puțin mai sus.

Despre Uranus o să îți explic imediat câteva aspecte importante.

Uranus, sau Caelus în mitologia romană, a fost considerat zeul cerului și reprezintă capacitatea noastră de a accepta schimbările, inovația și progresul.

Planeta Uranus
Planeta Uranus, foto @cleanpng.com

Energia și vibrația acestei planete ne furnizează trăsături precum intuiția, originalitatea, inventivitatea, altruismul, libertatea, ingeniozitatea, prietenia, dar și rebeliunea, utopia și excentricitatea.

Ne facilitează accesul la știință, informație și metafizică.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă este să te apropii de tine și să începi, sau continui drumul tău spre autocunoaștere. Prin intermediul analizei astrologice a hărții natale îți poți găsi răspunsuri pentru frământările tale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Uranus nu se simte prea bine în zodia Taur, deoarece această zodie are nevoie de stabilitate, de o cale deja bătătorită, iar Uranus îl scoate pe Taur din zona lui de confort, făcându-l să îmbrățișeze schimbarea, noul, progresul, iar în cele din urmă îl face să fie mai curajos, mai deschis și, de ce nu, mai avangardist.

Faptul că, această planetă se află în poziție retrogradă, accentul se pune și mai mult pe zona de schimbare, de noutate și adaptare. Practic, ce știam până acum că este normalitatea, se pare că se va schimba, iar acest aspect este menit să ne trezească, să ne dea curaj și deschidere către ceva mai bun.

Dar, ca orice schimbare, asta presupune tensiuni, temeri, anxietăți, rupturi și angoase. Cel puțin, în primă fază.

Aspectele de anul acesta sunt menite să accelereze ritmul în care ne schimbăm, ritmul în care este necesar să evoluăm pentru a salva și proteja ce avem.

Septembrie 2020-Uranus în Taur
Septembrie 2020-Uranus în Taur

Cuadratura este un aspect menit să miște lucruri.
Acest aspect vine sub o formă stresantă, tocmai pentru a ne face conștienți de ce se întâmplă și ne ajută să luăm măsurile necesare depășirii contextelor și atitudinilor care ne țin pe loc.

Așadar, vorbim de schimbare, de transformare și de îmbrățișarea noului.

Acest aspect, ne atarge atenția asupra relațiilor personale, iar zodiile la care este posibil să se resimtă mai profund această tensiune sunt semnele fixe, Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul.

De aceea, dacă te aflii într-una din zodiile menționate, sau dacă ai ascendentul sau Luna în aceste semne zodiacale, să acorzi o atenție sporită realațiilor amoroase.

Posibile tensiuni apar, menite să te scoată din spațiul tău de confort, tocmai pentru a putea să evoluezi și să-ți depășești limitele.
Dacă, vorbim de relații toxice, care stagnează, atunci acest aspect va încuraja soluționarea situației cât mai rapid posibil.
Atenție la deciziile pripite și la impulsivitatea excesivă!

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Concluzia:

 

Faza de Lună Plină în descreștere sau Ultimul Pătrar al lunii septembrie 2020, vine încărcat cu multe energii mixte.

Ideea de bază a acestei perioade, este aceea de deschidere și adaptare la ceea ce urmează.

Concluzia articolului, foto @cleanpng.com
Concluzia articolului, foto @cleanpng.com

Concluzionând cele de mai sus, este important ca în septembrie să acordăm o atenție sporită următoarelor aspecte :

 

  • comunicare constructivă, armonioasă și diplomată
  • exprimarea sentimentelor într-un mod onest, asumat și profund
  • cumpătarea spiritului pasiv-agresiv, a impulsivității și combativității
  • reorganizarea resurselor și valorilor atât la nivel global, cât și individual
  • îmbrățișarea noul, a progresului, a schimbării, a inovației
  • depășirea limitelor actuale și ieșirea din zona de confort, mai ales pe plan relațional

Faza următoare Ultimului Pătrar, este Luna Nouă ce are loc la data de 17 septembrie 2020, ora 14:00.

Așadar, stai aproape, deoarece o să-ți povestesc în următorul articol despre influențele acestei perioade ale Lunii și ale aspectelor planetare din următoarea perioadă.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă este să te apropii de tine și să începi, sau continui drumul tău spre autocunoaștere. Prin intermediul analizei astrologice a hărții natale îți poți găsi răspunsuri pentru frământările tale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!