Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în zodia Pești | introspecție | analiză | intuiție – 02 septembrie 2020

septembrie 2, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/09/Untitled-design2.png

 

În astrologie, Luna este responsabilă de sufletul omului, de partea feminină a oricăruia / oricăreia dintre noi, de subconștient, de latura maternă (și în cazul bărbaților, nu doar al femeilor), de sentimente și emoții.

Cum te va influența fenomenul astrologic de Lună Plină în Pești ce va avea loc pe 2 septembrie 2020?

Te invit să parcurgi cele de mai jos pentru a afla.

Luna Plină este faza în care este perfect rotundă și reflectă lumina Soarelui. Este faza care dă de hac tuturor vietăților, nu doar nouă, oamenilor. Așa cum bine știm, forța de atracție a Lunii provoacă mareele oceanelor, așadar fluxul și refluxul. La naștere, corpul uman conține 75% apă, prin urmare este foarte clar de ce suntem atât de influențați de fazele Lunii.

În această perioadă este posibil să întâmpini schimbări frecvente de dispoziție, poți trece de la agonie la extaz, de la euforie, la excese de tot felul. Parcă mănânci mai mult decât de obicei, dormi mai puțin și mai agitat. Practic totul se amplifică și orice lucru mărunt poate lua proporții exagerate.

De aceea, este indicat ca pe parcursul acestei perioade să nu iei decizii importante, să nu începi nimic de anvergură, să amâni, chiar, eventualele călătorii.

Ce îți pot recomanda, este ca în această perioadă să ai activități care să implice relaxarea, meditația, cititul, poate chiar puțină izolare, deoarece aceasta este vitală pentru reîncărcarea bateriilor.
Ascultă muzica liniștitoare, plimbă-te mai mult, fă mișcare în aer liber, ascultă ciripitul păsărilor, dormi, fă yoga etc..

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă este să te apropii de tine și să începi, sau continui drumul tău spre autocunoaștere. Prin intermediul analizei astrologice a hărții natale îți poți găsi răspunsuri pentru frământările tale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Cum ne influențează Luna în zodia Pești?

Luna în zodia Pești pune accentul pe impulsuri ale subconștientului, pe informația subtilă, transmisă prin intermediul senzațiilor, percepțiilor, viselor și al clarviziunii.

Luna plină în zodia Pești - septembrie 2020
Luna plină în zodia Pești – luna septembrie 2020

Capacitățile psihice și parapsihice se pot activa și pot genera trăiri confuze, dacă acestea nu sunt gestionate corespunzător. De aceea, este bine să fii atent/ă, calm/ă și relaxat/ă în acest interval de timp, pentru a putea capta, asimila și înțelege ce are de comunicat Universul prin intermediul acestei energii videcătoare.

 

Aspectul astral actual implică Soarele în zodia Fecioară, Luna în zodia Pești și o conjuncție între Lună și Neptun.

Ce înseamnă toate acestea?

Soarele se află în zodia lunii septembrie, respectiv în Fecioară, iar acest fapt pune accentul pe sănătate, ordine, organizare, structură, sădirea unor idei noi și a unor concepții de viață diferite.

Luna Septembrie 2020 - zodia Fecioară
Luna Septembrie 2020 – zodia Fecioară

În combinație cu Luna în zodia Pești, ni se deschide portalul către informație la nivel subtil.

Acest aspect astral actual este unul complex, extrem de constructiv, mistic, ofertant la nivel spiritual și care oferă soluții subtile la probleme importante din viețile noastre.

De aceea, este extrem de important ca în perioada 1-3 septembrie să acorzi o atenție deosebită semnalelor primite de la Univers prin intermediul intuiției, al viselor și al senzațiilor, deoarece în acest mod, poți găsi răspunsuri la întrebările care îți dau bătăi de cap de ceva timp încoace.

Luna funcționează ca un receptor, ca o antenă ce captează energia furnizată de zodia Pești, iar Fecioara, care este o zodie de pământ, ancorează în realitatea palpabilă, trăirile, senzațiile, percepțiile transmise de Luna în Pești și te ajută să materializezi informația primită la nivelul subconștientului.

În aceste zile, este indicat să acorzi o atenție sporită somnului, să ai activități lejere înainte de a merge la culcare, pentru a da voie informației să ajungă lejer la tine în vis.

De asemenea, este bine ca în aceste zile să meditezi, să-ți conștientizezi mai atent nevoile interioare, să stai în liniște și să eviți zona conflictuală cu cei din jur. Relaxarea este prețioasă în acest interval de timp.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă este să te apropii de tine și să începi, sau continui drumul tău spre autocunoaștere. Prin intermediul analizei astrologice a hărții natale îți poți găsi răspunsuri pentru frământările tale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Axa FecioarăPești

Este activată axa FecioarăPești, ea fiind responsabilă de raportul sănătate – nocivitate.

Această axă, practic, pune accentul pe igienă, sănătate, serviciu, ordine, curățenie la nivel interior, organizare și eliberare de obiceiuri toxice.

Axa Fecioară - Pești
Axa Fecioară – Pești, luna septembrie 2020

Ea ne conectează la vibrația Universului și la conștiința colectivă .

În această perioadă chiar și cei mai sceptici vor fi receptivi la semnalele subtile transmise de această frumoasă Lună în Pești.

Este important în aceste zile să observi ce anume din viața ta trebuie eliminat, ce anume te ține pe loc sau îți provoacă stări de neliniște, neîncredere, ce te epuizează, ce anume te lasă fără putere, energie și vitalitate.

 

Și aici, vorbesc atât de relații toxice, fie că sunt personale, fie că sunt profesionale, dar și de obiceiuri nocive. De la o alimentație mai sănătoasă, la un ritm de viață adaptat nevoilor personale, la mai multă odihnă, la eliminarea exceselor de orice fel etc. .

În acest mod, poți prioritiza ceea ce contează cu adevărat și ceea ce îți face bine, dar și ceea ce te pregătește pentru un viitor mai bun, pentru schimbări esențiale, pe care le-ai tot amânat invocând tot felul de scuze.

Un alt mod în care te poți elibera de lucruri care îți provoacă rău, este acela prin care eviți critica inutilă, prejudecățile, bârfa și îți activezi serenitatea, vocea interioară, pacea, pozitivismul, puritatea și claritatea.

Luna în conjuncție cu Neptun

Neptun, sau Poseidon, în mitologia Greciei antice, a fost zeul mării, iar în astrologie acesta simbolizează spiritul de sacrificiu, idealismul, avansarea pe plan spiritual, datoria spirituală pe care o avem de îndeplinit, dar simbolizează totodată, neputințele, iluziile și fuga de realitate.

Planeta Neptun
Planeta Neptun, foto @cleanpng.com

Imaginația, spiritualitatea, misticismul, intuiția, clarviziunea, subconștientul, visul, iluminarea, percepția, relaxarea sunt direcțiile pe care este indicat să le urmezi în această perioadă sub fina ghidare a lui Neptun.

 

Aspectul de conjuncție format cu Luna intensifică inspirația, imaginația, generozitatea, omenia, spiritul umanitar, grija față de cei din jur. Se activează spiritul colectiv, atenția față de mediul înconjurător, dorința de ajutorare.

Conjuncția este un aspect care poate fi armonios atunci când, cele două planete aflate în această poziție sunt într-o relație bună cu zodia în care se formează aspectul, și tensionat dacă cele două planete nu se simt bine în zodia respectivă.

Prin urmare, conjuncția își face simțită prezența puternic în viața noastră. Când cele două planete formează un astfel de aspect, energiile acestora încep să fuzioneze, făcând în acest mod ca semnul și casa în care acestea se află să aibă o importanță deosebită în existența noastră.

Practic, cele două planete se îndeamnă una pe cealaltă să acționeze.

Ca să putem rezolva un astfel de aspect este important să intensificăm atenția și responsabilitatea cu care tratăm problema evidențiată de o conjuncție.

Este un moment oportun pentru a te întreba dacă ceea ce faci din punct de vedere profesional te împlinește, dacă ești implicat trup și suflet în activitatea ta, dacă mediul în care lucrezi este unul benefic pentru buna ta evoluție, sau dacă este necesară o schimbare în acest sens.

Analiza vocațională
Analiza vocațională

COMANDĂ ACUM!

Pune-ți întrebări în legătură cu ceea ce te face fericit/ă, cu ce te mulțumește și cu ce te liniștește. Introspecția este extrem de încurajată de acest aspect vindecător.

 

Fiindcă, este vorba de Soare în zodia Fecioară, vorbim de o perioadă excelentă în care poți sădii idei noi, obiceiuri și credințe noi, în care poți schimba mediul de lucru, sau chiar întrerupe sau consolida relațiile personale.

Este necesar să trăiești cât mai ancorat în prezent, să faci tot ce poți mai bine în momentul de față, să plantezi cele mai bune gânduri, pentru ca pe viitor să poți culege roadele.

CONCLUZIA?

Menține-ți sufletul și mintea deschise, astfel încât accesul la informația transmisă de energiile Universului să fie captată într-un mod relaxat și constructiv, ca mai apoi să o poți materializa într-o propulasare pe plan spiritual.

Conectare minte - trup - suflet
Conectare minte – trup – suflet, luna septembrie, foto @cleanpng.com

Așadar, acestea sunt influențele energiei emise de frumoasa Lună în Pești, pe fondul creat de Soarele în zodia Fecioară și de conjucția formată între Lună și Neptun.

Luna septembrie ne aduce în faza de introspecție, de accentuare a percepției și a senzorialității, dar și de organizare, planificare și eliminare a obiceiurilor nocive din viața noastră.

Este un moment oportun pentru a te întreba dacă ceea ce faci din punct de vedere profesional te împlinește, dacă ești implicat trup și suflet în activitatea ta, dacă mediul în care lucrezi este unul benefic pentru buna ta evoluție, sau dacă este necesară o schimbare în acest sens.

Analiza vocațională
Analiza vocațională

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!