Așteaptă un moment...

 

Octombrie 2020 | Ce ne rezervă astrele în prima jumătate a acestei luni?

octombrie 11, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/10/Black-and-White-Summer-Frame-Photo-Instagram-Post44.png

Ne aflăm în prima jumătate a lunii octombrie 2020.

Iar în articolul ce urmează vreau să-ți prezint evenimentele astrale ce au loc în acest interval de timp.

Care sunt efectele acestora asupra vieții tale și ce poți face pentru a rămâne într-o stare de echilibru și armonie?

Te invit să afli din cele ce urmează.

Cel mai important pas spre găsirea unei soluții îl reprezintă cunoașterea. În acest caz, cunoașterea contextelor atrale care produc diferite energii menite să ne mențină sau să ne arate drumul cel bun.

Luna octombrie face parte din lunile anului 2020, cu o încărcătură vibrațională extrem de puternică.

 

O să fac o scurtă recapitulare în cele ce urmează.

În data de 22 septembrie a avut loc Echinocțiul de toamnă din acest an, începând cu 23 septembrie Soarele a intrat în zodia Balanță, iar în data de 2 octombrie a avut loc faza de Lună Plină în semnul Berbecului.

Faza de Lună Plină din octombrie se asociază cu o putere vindecătoare în raport cu Chiron și ne facilitează procesul de închidere a rănilor pe care le purtăm cu noi încă din copilărie.

Așadar, începem luna cu o energie vindecătoare.

În cele ce urmează te invit să citești despre principalele evenimente astrale din prima jumătate a lunii octombrie.

 

Venus își face intrarea în zodia Fecioară începând cu 03 octombrie 2020

 

 

Așa cum ți-am povestit și într-unul dintre articolele trecute, Venus, sau Afrodita, zeița frumuseții în mitologia Greciei antice, reprezintă capacitatea noastră de a iubi, criterile de alegere a unui partener amoros și aptitudinile artistice.

Venus
Planeta Venus, luna octombrie, foto @cleanpng.com

Până pe 3 octombrie Venus a poposit în zodia Leu și ne-a alimentat spiritul amoros, dorințele idilice și spiritul aventuros, intensitatea și atenție asupra propriei persoane în cadrul cuplului.

Acum eleganta planetă s-a mutat sub semnul zodiei Fecioară.

Tranzitul lui Venus | septembrie - octombrie
Tranzitul lui Venus | septembrie – octombrie

Prin urmare, vorbim despre perfecționism în relații, despre organizare, ordine, disciplină și responsabilitate.

Focusul se mută dinspre propria persoană spre partenerul de viață. Vom avea tendința de a-i corecta pe cei de lângă noi, vom fi mai cicălitori, mai orientați către gospodărie, către treburi administrative, facturi, rate, investiții precaute, decizii prudente.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Flacăra spontaneității și efectele dramatice caracterisice zodiei Leu se vor transforma în cumpătare, reacții calculate, chestiuni pragmatice și realiste, datorită zodiei Fecioară.

Comunicarea în cuplu poate fi puțin mai rigidă sub acest context astral, însă gestionată corespunzător, ea poate aduce beneficii pe termen mediu și lung, în cadrul cuplurilor.

Așadar, fiți mai atenți la nevoile celui de lângă voi.

Mercur din Scorpion în opoziție cu Uranus retrograd din Taur

 

Opoziția este un aspect dinamic major și se formează între două planete aflate în poziții diametral opuse una față de cealaltă.

Acest tip de aspect ne atrage atenția asupra modificărilor ce sunt necesare atât la nivel interior, cât și exterior. Aici mă refer la rezolvarea conflictelor interioare și relaționale într-un mod constructiv.

Așadar, în acest caz avem de-a face cu o comunicare excentrică, o comunicare menită să-i surprindă pe cei din jur.

Mercur în Scorpion ne conferă în această perioadă o gândire care nu se mulțumește cu chestiuni superficiale, simțind nevoia de profunzime. Comunicarea poate avea note misterioase, orientată fiind către transformare.

Acest aspect fiind în relație de opoziție cu Uranus retrograd în Taur, poate determina ieșirea la suprafață a unor secrete, a unor mistere sau a unor lucruri incerte.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Este foarte posibil, de asemnea să avem tendința de a-i surprinde pe cei din jur cu afirmațiile noastre, în momente inoportune.

În această perioadă este indicat să acorzi o atenție suplimentară rebeliunii la nivel verbal. Înainte de a spune ceva treci prin filtrul gândirii pus la dispoziție de Mercur în Scorpion și vezi dacă este cazul sau nu, să faci anumite afirmații și mai ales dacă este cazul pentru așa ceva.

Dacă vrei să afli cum te influențează aspectele dintre planete, la nivel personal în fiecare lună, atunci te invit să comanzi o astfel de analiză.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

 

 

 

 

Marte retrograd în Berbec formează un aspect tensionat cu Pluto în Capricorn

 

Acest aspect anunță evenimente neașteptate, reacții agresive, nervozitate și impulsivitate.

Acest context este menit să perturbe  „ liniștea ” din relațiile personale, acolo unde au rămas probleme nerezolvate, lucruri neîmpărtășite, subiecte evitate etc. .

Se cer luate măsuri, se cer confruntate acele situații amânate, se cere o schimbare radicală, acolo unde este cazul.

De aceea, este indicat să fii atent/ă la modul în care tratezi subiectele delicate, în această perioadă. Înarmează-te cu răbdare, cu atenție, cu multă prudență și impune limite.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Este necesar să înțelegem că trebuie să ne debarasăm de tot ce ne face rău, de tot ce ne încarcă negativ, de tot ce ne ține pe loc sau chiar ne trage în jos.

Este un moment bun să luăm atitudine, însă trebuie să o facem într-un mod constructiv, gândit obiectiv, analizat și onest.

Nu îți fie teamă de schimbare! Schimbarea este cuvântul cheie al anului 2020.

Aceasta este imininetă și este menită să ne propulseze spre ceva mult mai bun.

Îmbrățișează schimbarea, nu te opune, deoarece vei resimți mai greu această tranziție.

Ai încredere în tine și în Univers!

Venus din Fecioară formează un aspect armonios cu Uranus retrograd din Taur

După aspectul tensionat de mai sus, vine ca un pansament aspectul dintre Venus în Fecioară și Uranus retrograd în Taur.

După deciziile, confruntările, situațiile create de contextul astral anterior, acum vom culege roadele pe plan sentimental.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Vom fi ca într-o scurtă perioadă de convalescență, ne vom dezmetici, ne vom acorda timp să ne acomodăm în noul context creat.

Important este să rămânem deschiși în continuare, să ne bucurăm de contextele și de persoanele frumoase din jurul nostru și să reflectăm la idealurile noastre, la obiectivele amoroase dorite, la menirea noastră și la împlinirea sufletească aferentă.

După această perioadă este posibil să începem să devenim mai siguri pe noi, mai încrezători în propria judecată și în propriile sentimente.

Jupiter în Capricorn formează un aspect armonios cu Neptun retrograd în Pești

Spre mijlocul lunii octombrie, îți va face resimțită prezența aspectul armonios dintre Jupiter în Capricorn și Neptun retrograd în Pești.

Acest context astral este menit să ne inunde cu creativitate, senzorialitate și pragmatism. Deși, în primă faza ai fi tentat/ă să crezi că aceste calități sunt paradoxale împreună, află că nu este așa.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Vom putea aduce în viața sentimentală, dar și în cea profesională un suflu nou, bazat pe obiective clare și sincere.

Relația armonioasă dintre Jupiter și Neptun retrograd, ne ajută să cultivăm o atitudine pozitivă, optimistă, orientată spre viitor, cu mare perspectivă.

Așadar, bucură-te de acest complot favorabil oferit de steluțe! 😊

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Mercur își pornește mersul retrograd prin zodia Scorpion

Începând cu mijlocul lunii octombrie Mercur începe procesul de retrogradare prin zodia Scorpion.

Acest proces ne oferă o nouă șansă pentru o introspecție serioasă, în cazul în care până în acest moment ne-am tot fofilat.

Deși, îmi este destul de greu să cred, că de la începutului lui 2020 și până în prezent nu ai inițiat acest proces de introspecție, la câte contexte astrale au fost până în prezent menite să ne ghideze spre noi înșine.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

În cazul în care, ai neglijat acest lucru, sau ai refuzat să îți aloci timpul necesar pentru a cugeta la proprile nevoi, la proprile decizii, atunci acesta este un nou moment propice pentru astfel de chestiuni.

Zodia Scorpion amplifică dorința de profunzime în simțire și gândire, sporește spiritul de analiză și ne oferă puterea necesară pentru „ a muri și a ne renaște ”, precum pasărea Phoenix, din propria cenușă.

Așadar, este un moment oportun pentru a ne analiza în profunzime emoțiile, sentimentele și trăirile, pentru a ne putea crea acel echilibru interior de care avem atâta nevoie.

Dacă vrei să afli cum te influențează aspectele dintre planete, la nivel personal în fiecare lună, atunci te invit să comanzi o astfel de analiză.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

  1.  Intrarea planetei Venus în zodia Fecioară ne îndeamnă către ordine și claritate în relațiile sentimentale.
  2.  Mercur (Scorpion) în opoziție cu Uranus retrograd (Taur) ne atrage atenția asupra modului în care ne alegem cuvintele și contextul pentru a face afirmații ce ar putea să îl șocheze pe interlocutor.
  3.  Marte retrograd (Berbec) în aspect tensionat cu Pluto (Capricorn) ne testează limitele răbdării, se cere să ne moderăm impulsivitatea/agresivitatea cu care tratăm schimbările iminente.
  4.  Venus (Fecioară) în aspect armonios cu Uranus Rx (Taur) creează un pansament la nivel emoțional, după scurta și încărcată perioadă agitată.
  5.  Jupiter (Capricorn) în aspect armonios cu Neptun Rx (Pești) ne scoate la suprafață creativitatea și pragamatismul pentru a reîmprospăta aerul din relațiile amoroase.
  6.  Mercur retrograd în Scorpion, reia procesul de introspecție, de analiză profundă a emoțiilor, sentimentelor și trăirilor personale.

Așadar, vorbim de o primă jumătate de lună, extrem de încărcată pe plan sentimental și emoțional. Se cer acțiuni precum, focus pe propriile nevoi, conștientizare profundă a situației personale actuale, putere de decizie și îmbrățișarea schimbării.

Să avem cu toții răbdare, bunăvoință, credință și încredere totală în Universul interior!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!