Așteaptă un moment...

 

Octombrie 2020 | Ce ne rezervă astrele în partea a doua a lunii?

octombrie 20, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/10/Black-and-White-Summer-Frame-Photo-Instagram-Post1.png

Se pare că și partea a doua a lunii octombrie 2020, vine cu o încărcătură energetică foarte puternică.

Acest interval de timp ne acordă noi șanse de a ne găsi drumul, de a rezolva chestiuni amânate, de a ne îmbunătăți calitatea vieții cu ajutorul schimbării, prin luarea unor decizii esențiale.

De aceea, este foarte important să acorzi o atenție deosebită aspectelor astrale curente.

 

Haide să afli mai multe din articolul ce urmează.

 

Venus din Fecioară formează un aspect tensionat cu Neptun retrograd din Pești – octombrie 2020

 

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Primul aspect astral al acestei jumătăți din octombrie 2020 vine cu deziluzii în cadrul relațiilor personale și profesionale.

Putem avea parte de sentimente utopice, de indecizie emoțională, imaginație activă generatoare de frământări sau afectivitate confuză.

De asemenea, în relațiile în care nu există o bază solidă, lucrurile vor fi zdruncinate din temelii,iar posibilele carențe de loialitate pot ieși la suprafață.

Este în regulă să adopți o atitudine orientată către idealuri înalte în dragoste și pe plan profesional, însă este foarte important să-ți păstrezi intactă rațiunea și spiritul critic față de propria persoană.

Deși te vei simți confuz/ă, încearcă să conștientizezi ceea ce se întâmplă în viața ta la ora actuală și vezi ce este cazul să păstrezi și ce nu. Fă o curățenie pe plan sentimental, dar și pe plan profesional, acolo unde este cazul, bineînțeles.

 

Marte Rx din Berbec în aspect tensionat cu Jupiter din Capricorn | Venus din Fecioară în aspect armonios cu Jupiter din Capricorn – octombrie 2020

 

Ce înseamnă asta?

Se merge pe principiul: „una rece, una caldă”.

Înarmează-te cu multă răbdare!

 

Aspectul tensionat dintre Marte retrograd în Berbec și Jupiter în Capricorn are loc în jurul zilei de 20 octombrie și este menit să tensioneze și mai tare acele relații care trebuie să se încheie odată pentru totdeauna.

Așadar așteaptă-te la o comunicare mai tranșantă, mai dură, chiar definitivă, acolo unde se impune acest lucru.

Importantă în această perioadă este înțelegerea faptului că anumite aspecte din viața ta este indicat să ia sfârșit, de la o situație neplăcută la locul de muncă, la o persoană cu care ai încetat să rezonezi și simți că nu aduce niciun aport în viața ta.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Ideea este să fii deschis/ă către schimbare.

 

Partea „caldă” a acestei perioade, este dată de aspectul armonios format între Venus în Fecioară și Jupiter în Capricorn – tot în jurul zilei de 20 octombrie.

Adică, acolo unde mai este loc de reconciliere sau de o nouă șansă, după ruptura de mai sus, atunci lucrurile vor înflori, însă dacă nu mai este loc de așa ceva, atunci vindecarea îți va fi facilitată.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Așadar, ia atitudine, impune-le limite clare celor din jur, fă curățenie și ordine în lista de persoane apropiate și în relațiile profesionale.

Ai încredere, că toate aceste lucruri se întâmplă cu un motiv bine întemeiat, mai devreme sau mai târziu vei înțelege de ce a fost nevoie de aceste schimbări.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

Mercur Rx din Scorpion în aspect tensionat cu Uranus Rx în Taur – octombrie 2020

Acest aspect apare tot în jurul zilei de 20 octombrie și este unul perturbator.

Încearcă să-ți temperezi impulsivitatea verbală și acrordă o mare atenție la modul în care pui problema cu cei din jur, deoarece poți taxat/ă extrem de scump.

Încearcă să eviți situațiile în care să ceri atenție cu forța, fă tot posibilul „să nu te întinzi mai mult decât îți este plapuma”.

De asemenea, este în regulă să vrei să devii cumva vocea celor din jur care nu știu sau nu pot să se facă auziți, însă mare atenție la cum îți alegi cuvintele.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Contextul actual poate crea niște mici războinici ai dreptății din noi, dar ca orice războinic, fie el cât de mic, impulsivitatea este în centru acțiunilor, așadar se cere multă, multă cumpătare.

Profită de curajul pus la dispoziție de acest aspect astral, pentru a rezolva prin comunicare anumite situații, însă fă-o într-un mod matur, consistent și pașnic.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Venus din Fecioară în aspect armonios cu Pluto din Capricorn – octombrie 2020

În jur de 21-22 octombrie, are loc acest aspect armonios.

După atâția norișori se întrevede și o rază calduță de soare oferită de minunatele noastre astre.

Se creează noi oportunități de legare a unor noi parteneriate, atât pe plan relațional, cât și pe plan profesional.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Putem cunoaște persoane noi, care să ne întindă o mână de ajutor, după așa o perioadă solicitantă.

Sectorul amoros este unul în care se pot remedia tensiuni anterioare, sau se pot genera noi pasiuni revelatoare sub influența acestui context astral benefic.

Așadar, privește către „partea plină a paharului”, deoarece nu știi niciodată de unde poate apărea Făt-Frumos sau Ileana Cosânzeana ai visurilor tale.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Venus din Fecioară în aspect armonios cu Saturn din Capricorn – octombrie 2020

În jurul zilelor de 23-24 octombrie, se formează un alt aspect armonios, de data aceasta focusul fiind pe plan social și profesional.

Randamentul va fi unul la cote maxime, așa că, dacă te afli la început de drum cu un proiect sau cu un parteneriat, atunci bucură-te de energia benefică pusă la dispoziție de astre.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Puterea de concentrare este mare, spiritul organizatoric și atenția la detalii sunt sporite și ele, iar colaborarea cu cei din jur este optimă.

Toate cele de mai sus formează un mix menit să te ghideze spre o pantă ascendentă.

Rezultatele muncii tale vor fi în sfârșit pe măsura eforturilor depuse.

Mercur își continuă mersul retrograd și trece din zodia Scorpion în zodia Balanță – octombrie 2020

 

Începând cu data de 28 octombrie Mercur își încheie parcursul în zodia Scorpion și continuă retrogradarea în zodia Balanță.

Mercur retrograd ne atrage atenția asupra modului în care ne folosim gândirea și comunicarea. Este nevoie de impunerea unei discipline în modul de a gândi, de ordine în idei și de coerență în comunicarea acestora.

Este necesar să renunțăm la acele idei care ne mențin într-o stare de confuzie. Se cere claritate în gândire și sinceritate în comunicare, atât cu noi înșine, cât și cu cei din jurul nostru.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Fiindcă Mercur își mută mișcarea retrogradă în zodia Balaței, atenția ne este îndreptată către modul în care ne alegem cuvintele în comunicarea cu cei din jur, în diplomația cu care ne exprimăm, în găsirea unor soluții de mijloc, de echilibru, în raport cu ceilalți.

Acest context astral ne îndeamnă spre stabilirea unor relații armonioase și sincere.

Sunt de evitat alinațele cu anumite persoane împotriva altor persoane. De asemenea, evită contextele și prilejurile de bârfă, gâlceavă și intrigă.

Tot pe 28 octombrie, planeta Venus părăsește zodia Fecioară și își face intrarea în zodia Balanță, ce se află sub directa guvernare a planetei.

Octombrie 2020
Octombrie 2020

Venus se simte bine la ea acasă fapt ce duce la amplificarea trăsăturilor afective, a nevoii de tandrețe, a manifestării sentimentelor pasionale, însă este bine să fim atenți și la tendința de teatralitate în raport cu cei din jur.

Persoanele care au planeta Venus amplasată în zodia Balanță în harta natală, vor resimți cel mai bine influențele acestui aspect astral.

Farmecul personal, voluptatea, sociabilitatea și creativitatea sunt la cote înalte pe parcursul acestui context.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Așadar, vorbim despre un octombrie extrem de încărcat din punct de vedere astrologic.

Acest articol este împânzit cu proverbe și vorbe de duh românești. M-am tot folosit de ele pentru a explica cât mai simplu și exact încărcătura astrală din ultima jumătate a lui octombrie.

Ca o scurtă concluzie, perioada prin care trecem este caracterizată minunat, de vorba: „una rece, una caldă”.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Ce este de reținut din acest amalgam de energii din octombrie?

  • Atenție la deziluziile create în relațiile amoroase.
  • Încheierea acelor relații toxice din viața ta, fie că sunt amoroase, fie că sunt pe plan familial, social sau profesional.
  • Eliberarea spațiului energetic din viața ta, pentru a putea primi ceva mai bun.
  • Fii vocea celor neajutorați, dacă simți să faci asta, însă fă-o responsabil.
  • Rămâi deschis/ă pentru noi oportunități pe plan amoros, dar și profesional.
  • Capată claritate în gânduri și idei, pentru a reuși să comunici sincer și corect, atât cu tine, cât și cu cei din jurul tău.
  • Primește iubirea în viața ta cu brațele deschise 😊 !

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!