Așteaptă un moment...

 

Luna plină în zodia Taur | Lasă neprevăzutul să pătrundă în viața ta | 31.10.2020

octombrie 31, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/10/Pink-Polaroid-Scrapbook-Mothers-Day-Video-Facebook-Post.png

În data de 31 octombrie 2020, are loc faza de Luna Plină în zodia Taur.
Fenomen astral inedit: a doua Lună Plină din octombrie, denumită și Luna albastră.
Cu Luna în Taur și Soarele în Scorpion, avem de-a face cu o perioadă în care este important să găsim un echilibru între nevoile personale și ale celor din jurul nostru, dar și echilibrul dintre autonomie și dependența față de ceilalți.

În cele ce urmează am să-ți povestesc despre ce se întâmplă în următoarea perioadă și ce poți face pentru a integra în procesul tău toată această informație.

Luna în Taur

Persoanele care vor resimți mai intens acest aspect astral sunt cele care au în harta natală Luna amplasată în zodia Taur, persoanele născute sub acest semn zodiacal, cei care au planeta Uranus amplasată în Taur, sau aceia dintre voi care aveți mai multe planete amplasate în această zodie.

Taurul este un semn fix și de pământ, ceea ce face ca lucrurile inițiate de cei din jur să fie duse la bun sfârșit și stabilizate cu ajutorul acestui semn zodiacal.

Așadar, am să îți explic semnificația Lunii în Taur.

Această amplasare a Lunii, predispune către o personalitate pragmatică, orientată spre partea materială a vieții, conservatorism, tradiționalism, nevoie pregnantă de stabilitate emoțională, încăpățânare, dependență emoțională, lentoare și comoditate.

Luna în Taur este amplasată în harta momentului în casa 1, casă ce guvernează viața în ansamblu, personalitatea, vitalitatea, ego-ul, inițiativa individuală și aspectul fizic.

Pe perioadă șederii Lunii în Taur, vom avea tendința să devenim generatorii și gestionarii propriilor resurse.

Vom simți să ne bazăm pe noi mai mult, să devenim independenți din punct de vedere emoțional.

Resimțim nevoia de securitate materială și emoțională. Se accentuează focusul pe propria persoană, pe dobândirea sau redobândirea independenței personale, pe analizarea propriilor nevoi și pe stabilirea unor acțiuni concrete cu privire la rezolvarea unor situații problematice repetitive.

Ni se cere să ne învingem acele limite autoimpuse, să devenim mai activi, mai conștienți de noi înșine, mai determinați și mai perseverenți în tot ceea ce facem.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Luna în Taur în conjuncție cu Uranus retrograd în Taur

 

Acest aspect astral este menit să ne stimuleze creativitatea, originalitatea, imaginația, dorința de progres, de a depăși acele temeri care ne țin pe loc.

Atenție însă, deoarece la pachet cu aceste beneficii, este posibil să vină și un soi de extremism în acceptarea acelor idei care nu corespund principiilor noastre împământenite atât de adânc în structura noastră psihică.

Luna în Taur 2020
Luna în Taur 2020

Totodată, se poate generea și o tensiune emoțională destul de puternică, acolo unde nu s-a acordat suficientă atenție. Este nevoie de o curățenie în acele tipare fixe, cu care venim încărcați din familie.

Importantă în această perioadă, este consolidarea unui filtru strict prin care să trecem toate acele informații care ne-au fost induse, deci care nu ne aparțin.

Este timpul să ne uităm cu atenție în noi, să oprim acele voci care ne dictează „ce e bine și ce nu ”, acel „Vai, dar ce o să zică lumea dacă faci așa?!” , „Trebuie să… ” , „Conformează-te, resemnează-te ”, „Nu te surmena prea tare, lasă e bine atât, e călduț, de ce să te lupți pentru mai mult, e mai sigur așa! ” și putem continua așa mult și bine.

Ai prins ideea!

Pune STOP, tuturor acestor frici induse de părinți, frați, bunici, unchi, mătuși, șefi, colegi, prieteni etc.. Acestea sunt doar temerile, frustrările, neputințele, limitările și blocaje transmise generații de-a rândul.

Creează-ți propria grilă de valori pe care să o urmezi, adaptează-te la cerințele actuale, dezvoltă-ți conștiința și desprinde-te de toate acele principii care te țin într-o zonă de subdezvoltare, de stagnare și de autolimitare.

Resetează-te!
Eliberează-te!
Ajută-te!

Poți avea și stabilitate materială și stabilitate emoțională. Trebuie doar să-ți găsești propriul echilibru.

De asemenea, ne este atrasă atenția asupra moralității. Este indicat să reevaluăm principiile morale după care ne-am ghidat existența până acum și să observăm dacă mai sunt de actualitate sau este necesară o upgradare a acestora.

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

 

Axa Ascendent (Taur) – Descendent (Scorpion)

 

Acțiunea noastră se petrece pe această axă extrem de importantă.

Luna în Taur 2020
Luna în Taur 2020

Ce este Ascendentul?

Este unul dintre cele mai importante elemente din harta personală, indicând cel mai estic punct la momentul nașterii.

Astfel, semnul zodiacal, mai exact contelația corespunzătoare zodiei, aflate în cel mai estic punct la ora și minutul nașterii noastre. La aceste coordonate se adaugă și locul în care ne-am născut.

Practic, din acest punct începe numerotarea caselor astrologice din astrogramă. Este punctul de start.

Este ca un portal prin intermediul căruia recepționăm energiile Universului în corpul nostru fizic.

Așadar, ajungem să ne manifestăm personalitatea în funcție de semnul zodiacal în care se află Ascendentul nostru.

Acesta începe să-ți facă simțită prezența, de regulă, după vârsta de 30 de ani, deoarece acesta este considerat punctul de maturizare, practic când personalitatea noastră este deja conturată.

Luna în Taur 2020
Luna în Taur 2020

În cazul Lunii în Taur, acesta se află în casa I a hărții momentului, prin urmare, Ascendentul actual se află în zodia Taur.

Practic nevoia de stabilitate, așa cum am discutat și mai sus, devine extrem de pregnantă.

Sunt aduse în lumină chestiuni administrative, chestiuni ce au legătură cu planul financiar, recalcularea unor șanse în raport cu locul de muncă sau exploatarea mai atentă a a celor aptitudini care ne pot propulsa din punct de vedere financiar.

De asemenea, este de luat în calcul și faptul că zodia Taur este simbolul hedonismului, ceea ce înseamnă că poate ieși la iveală în această perioadă latura autosuficientă a acestui semn zodiacal, acel „ lasă că e călduț și bine, nu mă agit să obțin mai mult ”.

Pot ieși la iveală în această perioadă romantismul, dorința de iubire, iar fertilitatea este și ea la grad înalt, așa că dacă simți că a venit momentul să devii părinte este un moment oportun să te pui pe treabă. 😊

Să nu uităm că Taurul este guvernat de planeta Venus, ceea ce aduce pe lângă toate aspectele pozitive și o tentă de delăsare, de nevoia de „a fi împins de la spate” și este posibil ca în această perioadă să se accentueze pofta de mâncare.

Din punct de vedere emoțional, putem avea de-a face cu manifestarea posesivității, a obiceiurilor nesănătoase și a codependenței.

Ce este Descendentul?

Descendentul este punctul opus Ascendentului în harta natală, a momentului sau a unui eveniment. Acesta se află în casa a VII-a, denumită și casa căsătoriei, a asocierilor și parteneriatelor.

Semnul zodiacal în care se află Descendentul ne indică modul în care ne manifestăm în cadrul relațiilor de ordin sentimental și modul în care suntem percepuți de parteneri.

În contextul actual zodia aflată în acest punct este Scorpionul, semn zodiacal în care se află și Soarele.

Scorpionul este și el un semn fix, dar de apă, iar acest lucru amplifică profunzimea cu care acționăm în relațiile sentimentale sau în parteneraitele de afaceri.

Soarele în Scorpion 2020
Soarele în Scorpion 2020

Tot acest semn este asociat cu povestea Păsării Phoenix, care renște din propria cenușă. Scorpionul este un semn al crizelor existențiale, al puterii de regenare în urma probelor vieții, este de asemnea un semn al sexualității și al posesivității.

Practic această axă TaurScorpion duce posesivitatea la rang de artă.

În această perioadă, este posibil să iasă la suprafață acele lucruri despre noi pe care am vrut să le ținem ascunse, acele trăsături și frustrări pe care am tot amânat să le confruntăm.

Însă, Scorpionul vine cu multă răbdare, perseverență și putere de reinventare.

Această axă, este menită să scoată la lumină acele aspecte care se activează în momentul în care relaționăm.

Soarele în Scorpion ne ajută să ne regenerăm, să renunțăm la acele obiceiuri nesănătoase, accentuate acum de Luna în Taur din casa I, ne ajută să ne reconstruim din rădăcini.

Este momentul bun pentru a te recalibra, pentru a renunța la tot ce este nociv, neproductiv, stagnant în viața ta.

Avem la dispoziție o forță imensă de regenerare, haide să profităm de ea.

Nu-ți fie teamă de nou, nu-ți fie teamă să-ți setezi noi percepții, noi criterii de evaluare a vieții, noi standarde, noi variante de reinventare a Eului.

Intră în profunzimea ființei tale și confruntă ceea ce te sperie cel mai tare!

 

Așadar, Luna în Taur împreună cu Soarele în Scorpion, vin să ne zdruncine rădăcinile, să ne pună la încercare sistemul de valori și să ne vindecăm.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

  1. Reevaluează-ți prioritățile, percepțiile, principiile și valorile.
  2. Stabilește-ți obiective mai clare și orientate către evoluția interioară.
  3. Primește neașteptatul în viața ta.
  4. Acceptă confruntarea cu profunzimile tale.
  5. Eliberează-te de ce nu mai este de actualitate, de tipare ponosite, de karma ancestrală.
  6. Fii propriul tău creator, desenează-ți noua ta variantă.
  7. Nu-ți fie teamă să renaști, să te regenerezi și să te reinventezi.
  8. Dă dovadă de curaj, responsabilitate și asumare, iar vindecarea nu se va lăsa așteptată!

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!