Așteaptă un moment...

 

Noiembrie 2020 | Ce ne rezervă astrele în ultima lună de toamnă?

noiembrie 3, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/11/Warm-Browns-Fall-Inspirational-Quotes-Facebook-Post.png

Noiembrie 2020 – resurse nesperate în mijlocul provocărilor.

 

Știu! Ai vrea să vin să-ți spun că vom avea de-a face cu o lună mai puțin încărcată cu energii astrale, așa-i?

Însă, luna noiembrie se arată și ea destul de hotărâtă în a ne transmite mesajele Universului clar și răspicat! 😊

În cele ce urmează am să-ți prezint aspectele cele mai importante ale lunii noiembrie 2020.

 

Începând cu 1 noiembrie Mercur retrograd din Balanță formează un aspect dinamic cu Saturn din Capricorn

Acest aspect dinamic ne poate genera o stare de lipsă de reacție.

Adică, este posibil să nu reușim să avem prezența de spirit dorită în momentele cheie pe durata acestui contex astral.

La locul de muncă sau în relațiile personale se pot creea situații în care vom alege să fim ușor ezitanți, ne va fi teamă să spunem lucrurilor pe nume.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

A nu se confunda diplomația cu ezitarea, atunci când avem ceva important de comunicat celor din jurul nostru.

Este foarte important în această perioadă, să înțelegem valoarea comunicării. Este momentul să începem să impunem acele limite de care avem atâta nevoie.

Și cum putem începe cel mai bine acest lucru?

Comunicând celor din jur aceste limite.

Încearcă să învingi teama de cuvinte, spune ce ai pe suflet, spune ce vrei să schimbi și ce nu vrei să se mai întâmple.

Din 3 noiembrie Mercur își reia mersul direct prin zodia Balanță

Acest context vine în ajutorul nostru și ne ajută să eliberăm tensiunile acumulate mai sus și ne facilitează comunicarea.

Deși Balanța este recunoscută pentru nehotărârea ei continuă și neasumarea alegerilor, Mercur amplasat aici ne încurajază să fim mai hotărâți în ceea ce privește luarea și asumarea unor decizii, ce se cer luate de ceva timp încoace.
Așadar acest context este menit să ne încurajeze, să ne determine să adoptăm o atitudine mai hotărâtă, să fim mai siguri pe noi și mai asumați.

De asemenea, intervine și influența Balanței în acest context, oferindu-ne tact și diplomație în cazul în care apar și momente tensionate.

Acest mix între Mercur în mers direct și zodia Balanță ne echilibrează modul de a comunica și de a lua decizii potrivite pentru a trece la următorul nivel în viața noastră.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Începând cu 6 noiembrie Mercur din Balanță formează un aspect dinamic cu Saturn din Capricorn

 

Se pare că ne întoarcem puțin de unde am plecat.

Putem redeveni ușor ezitanți și temători în exprimarea părerilor, însă de data aceasta vom fi mai conștienți și vom gestiona mai bine actualul context astral.

Altminteri, riscăm să îi debusolăm pe cei din jur și să dăm curs unor neînțelegeri inutile.

Încearcă să te mobilizezi, să-ți pui ordine în gânduri și să-ți structurezi opiniile într-un mod clar, sincer și contructiv.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

Transmite-le celor din jur transparență, corectitudine, disciplină și astfel vei evita orice fel de antipatii ce se pot creea dacă procedezi invers decât este indicat în această perioadă.

Fii asumat în tot ceea ce faci, conturează-ți mai mult ideea de responsabilitate, dacă acest lucru nu s-a întâmplat într-un mod serios și consistent până în acest moment.

Ai mai multă încredere în tine! Sigur poți din ce în ce mai mult. Și mai bine! 😊

În jur de 9 noiembrie Venus din Balanță formează un aspect dinamic cu Marte retrograd din Berbec

Venus este la ea acasă în zodia Balanță, Marte la fel în zodia Berbec, însă aspectul de opoziție dintre cele două planete și mersul retrograd al lui Marte, ne vor da ceva bătăi de cap în această perioadă.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

Ne sunt lansate provocări pe plan sentimental.

Putem resimți stări de hipersensibilitate, putem deveni capricioși, pasiunea se poate transforma cu ușurință în impulsivitate, astfel că este posibil să devenim extrem de conflictuali.

Este foarte important, ca pe parcursul acestui tranzit să echilibrăm femininul și masculinul, yin – yang, zi – noapte.

Încearcă să te relaxezi mai mult, practică yoga, meditație, sport, ieși la aer, plimbă-te, ascultă muzică, hidratează-te și odihnește-te corespunzător.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Tranzitul vedetă al lunii noiembrie este cel dintre Jupiter și Pluto în Capricorn

 

Începând cu 12 noiembrie Jupiter și Pluto, ambele situate în zodia Capricorn formează un aspect dinamic de conjucție.

Acest context astral este un puternic generator de schimbări.

Planeta Jupiter se caracterizează prin expansiune atât în plan fizic, cât și în plan spiritual, se caracterizează prin jovialitate, dreptate, înțelepciune, evoluție siprituală, șansă, moralitate, străinătate, protecție și optimism.

Pluto simbolizează autoritatea, puterea de regenerare, karma, transformarea, responsabilitatea, angoasa, extremismul, dar și setea de putere.

Așadar, cele două planete interacționează în mod direct sub acest aspect astral și vor face schimb de energii.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

Asta înseamnă că se poate marca un nou ciclu de viață. De la valori morale, la cele materiale, de la principii și preconcepții învechite, la cele actuale, noi, menite să ne ducă spre progres.

Acest tranzit a mai avut loc în decursul anului 2020, de încă două ori, pe 4 aprilie și pe 30 iunie.

Prin urmare, ceea ce nu a fost clarificat în cele două dăți în care s-a mai creat acest context propice pentru finalizare și restart, mai are o șansă în această perioadă din luna noiembrie.

Contextul ne oferă oportunitatea de a găsi resurse nesperate (Jupiter), chiar în mijlocul provocărilor (Pluto).

Deciziile luate în această perioadă dau direcția anilor ce urmează în viețile noastre.

Tranzitul are loc în zodia Capricorn (reprezentatul autorităților, al conducerii, al marilor structuri și reguli sociale), prin urmare ni se atrage atenția asupra reevaluarii percepțiilor noastre legate de muncă, de principii sociale, de utilizare a puterii în stat și mai ales de administrare a resurselor, de orice fel.

Conjuncția dintre Jupiter și Pluto în Capricorn elucidează extrem de bine ceea ce se întâmplă la nivel global în acest moment.

Ni se atrage atenția asupra faptului că este necesar să evoluăm spiritual, să nu mai gonim ca disperații după bani, case, mașini, credite, împrumuturi, rate. Este necesar să ne detașăm de această iluzie a imaginii.

Criza locurilor de muncă este dovada clară a faptului că trebuie să ne resuscităm, să începem să ne cautăm propria misiune. Să învățăm să apreciem ce avem și să înțelegem că nu avem nevoie de atâtea lucruri inutile pentru a trăi decent, pentru a fi fericiți și sănătoși.

Jupiter accelerează procesul, inclusiv prin intermediul crizei de COVID, unde Pluto este cel responsabil cu administrarea numărului de cazuri nefericite, iar Capricornul este cel care atrage atenția asupra noilor reguli de conduită la nivel social și politic.
Acele reguli ar trebui să respecte mai mult omul, ca entitate morală ce deține suflet și minte, proprii.

Este extrem de important să înțelegem că accentul se pune acum pe noi înșine, pe profunzime acțiunilor noastre, pe intețiile bune, oneste venite din suflet, pe împrospătarea principiilor morale, sociale și personale.

 

Este nevoie de multă înțelepciune (Jupiter), putere (Pluto) și perseverență (Capricorn), pentru a depăși aceste provocări importante și pentru a ne găsi pe noi înșine în toată această călătorie tumultoasă, ca un carusel.

Haideți să avem curajul de a ne asuma schimbarea!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Războinicul Marte își reia mersul direct în zodia Berbec de la mijlocul lunii noiembrie

În sfârșit Marte renunță la retrogradarea sa în Berbec, fapt ce ne va ajuta extrem de mult să ne punem ordine în acțiunile noastre.

Marte este la el acasă în această zodie și se simte bine.

Asta înseamnă că vom reuși să ne concentrăm mult mai bine pe ce avem de făcut, că energia dată de acest aspect se va concretiza în chestiuni constructive.

Așadar, este un moment ideal pentru a începe proiecte noi, colaborări noi, pentru a resuscita acele acțiuni amorțite, cărora nu ai reușit să le acorzi atenția cuvenită în ultima perioadă.

Atenție însă, deoarece Marte fiind guvernatorul zodiei Berbec, poate accentua combativitatea, încăpățânarea și impulsivitatea.

Dozează această energie puternică în folosul tău!

Evită discuțiile în contradictoriu, setează-ți niște obiective clare, fă-ți planul de acțiune și treci la treabă!

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

Tot după mijlocul lunii noiembrie Venus din Balanță formează aspecte tensionate cu Pluto și Jupiter din Capricorn

 

Uite încă un subiect sensibil!

 

De data aceasta vorbim despre tensiuni semnificative în sectorul relațional.

Atenție dacă ai tot amânat decizii în legătura cu viața ta personală, mai ales în sectorul amoros! Acum se vor reaprinde acele scântei dătătoare de bătăi de cap, nu de fluturași în stomac.

Este momentul să devii asumat, să fii sincer cu tine însuți și să observi dacă actuala relație este ceea ce îți dorești, dacă lucrurile se îndreaptă spre bine sau doar te îmbeți cu apă rece.

În această perioadă se pot creea iluzii, așadar este bine să rămâi lucid și să analizezi faptele, nu vorbele. Faptele sunt cele care trasează viitorul.

Altminteri, nu vei face decât să adâncești acele frustrări și să erodezi complez baza construită în timp.

Cu toții merităm să fim fericiți și liniștiți, însă noi suntem singurii care putem decide dacă vrem sau nu să fim așa și suntem singurii care putem acționa în favoarea noastră.

Evită să mai aștepți de la celalalt, evită să mai aștepți să pice din cer, trebuie să iei atitudine și să-ți asumi responsabilitatea pentru bunăstarea ta sufletească și fizică.

Dacă nu te mai simți bine ia-ți o decizie, dacă simți că mai este ceva de făcut asumă-ți și luptă!

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Mercur din Scorpion formează un aspect dinamic cu Uranus retrograd din Taur – 17 noiembrie

 

Acest context astral este menit să ne testeze onestitatea și autocontrolul.

Este posibil să iasă la iveală acele chestiuni pe care le vrem ascunse, pentru a nu ne păta imaginea. Însă, trebuie să ținem cont de faptul că este o perioadă de curățenie, de ordine, de reorganizare și filtrare a acelor lucruri, concepții, relații, contexte care ne țin pe loc.

Se cere o mai mare responsabilitate în tratarea chestiunilor de ordin relațional.

Acest aspect influențează relațiile amoroase, relațiile cu copiii și cu prietenii apropiați.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

Este momentul să găsești acel echilibru în comunicare, fără să-i rănești sau să-i desființezi pe cei apropiați.

Se impune o selecție serioasă și în rândul prietenilor și cunoscuților, cu posibilitatea de încheiere a unor relații ce nu mai aduc nimic bun, relații ce au stagnat.

De asemenea, pentru relațiile amoroase este un perioadă dificilă, cu multe teste și provocări.

În relația cu copii este bine să se adopte o atitudine deschisă, împăciuitoare, bazată pe încurajări și suport moral și emoțional.

Este foarte important să reușești să-ți administrezi cu calm comunicarea emoțiilor.

Rămâi lucid, obiectiv, corect și deschis în fața acestui context astral, pentru a putea beneficia de roadele eforturilor tale.

În jur de 20 noiembrie Venus din Balanță formează un aspect tensionat cu Saturn din Capricorn

Venus este la ea acasă în Balanță, așa cum este și Saturn în Capricorn, însă cele două planete formează un aspect tensionat de cuadratură, ceea ce ne face să ne îndreptăm atenția din nou asupra relațiilor sentimentale și profesionale.

În perioada aceasta care mustește de energii tensionate, mai ales în sectorul relațional, reciprocitatea și empatia sunt la un nivel destul de scăzut.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

Iar acest lucru nu face decât să adâncească și mai tare frustrarea actuală.

De aceea, revin asupra ideei de a te focusa pe tine, pe nevoile tale, ascultă ce are de spus intuiția ta în raport cu persoanele cu care ești în relații tensionate și vezi dacă acest efort este unul constructiv sau nu.

Curățenie în gânduri, curățenie în suflet, curățenie în relații!

Din 21 noiembrie Venus își face intrarea în zodia Scorpion

Începând cu data de 21 noiembrie Venus trece din zodia Balanță în Scorpion.

Acest tranzit vine în ajutorul nostru.

Dacă până acum am beneficiat de diplomația și tactul generate de Balanță, de acum intrăm pe mâinile Scorpionului, ceea ce ne face să fim mai direcți, mai asumați și mai tranșanți.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

Așadar, ce nu am reușit să rezolvăm pe parcursul tranzitelor anterioare în materie de relații personale, acum ni se oferă o nouă șansă să facem loc pentru ceva mai bun.

Nu-ți fie teamă de nou, încearcă să rămâi cu sufletul deschis, să ai credință și încredere că va fi mai bine, că vei evolua, iar acest lucru devine posibil doar în urma unor schimbări.

Acest tranzit vine ca un duș rece. Este foarte posibil ca sinceritatea noastră să vină ca un bolovan în viețile celor apropiați, însă este momentul să ne elibărăm.

Ai încredere că va fi bine!

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

Începând cu 24 noiembrie Mercur din Scorpion formează un aspect armonios cu Neptun retrograd din Pești

În acest interval de timp, cât acest aspect astral este prezent ies la iveală empatia, armonia, înțelegerea și intuiția.

Vom colabora mai ușor cu prietenii, cu persoanele din anturaj, vom comunica mai facil și mai atent cu cei din jur.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

De asemenea, ni se va accentua sensibilitatea, ne vor mișca chestiuni pe care le-am neglijat, vom fi mai ușor de impresionat în această perioadă.

Avem nevoie și de o undă de emoție pozitivă în tot acest freamăt interior și exterior, avem nevoie să observăm lucrurile simple, dar fără de care nu am putea exista.

Bucură-te mai mult de ieșiri în natură cu prietenii apropiați, stați la povești, depănați amintiri, recreați-vă prin artă.

Ultimul aspect al lunii noiembrie este unul tensionat

 

Venus din Scorpion formează un aspect dinamic cu Uranus retrograd din Taur

 

Acest aspect încheie luna noiembrie într-o notă dinamică.

Relațiile de familie și cele sociale sunt marcate de tensiune.

Este foarte important să avem grijă cum gestionăm fluctuațiile de tensiune, comunicarea fiind din nou în prim plan.

Dacă există probleme în sectorul familial, acum este cazul să aplanăm sau să încercăm să ne detașăm, dacă nu se mai pot remedia anumite aspecte.

Noiembrie 2020
Noiembrie 2020

Diferența de concepții dintre generații își face acum mai mult ca oricând simțită prezența, pot ieși la suprafață chestiuni din trecut care pot răscoli sufletele.

De aceea, este indicat să ne măsurăm cu atenție cuvintele, să evităm să ne spunem vorbe pe care le vom regreta mai târziu.

Pe plan social este important să ne drămuim cu grijă modul în care alegem să ne facem cunoscute ideile, părerile și nemulțumirile.

Se pot produce rupturi sau se pot creea antipatii inutile.

Încearcă să îți aduci aminte de învățăturile lui Venus în Balanță: tact și diplomație.

După cum poți observa vorbim de o lună noiembrie extrem de încărcată din punct de vedere energetic.

Nu te descuraja, adună-ți toate forțele, mobilizează-te și focusează-te pe propria persoană. Află și rezolvă!

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

  1. COMUNICAREA este unul dintre cuvintele cheie ale acestei luni. Vom tot întâmpina provocări la acest capitol, însă vom primi și ajutor.
  2. SCHIMBAREA este cel de-al doilea cuvânt vedetă al lunii noiembrie. Îmbrățișează schimbarea!
  3. Vom găsi resurse nesperate fix în mijlocul provocărilor.
  4. Vom putea demara acțiuni ce vor trasa direcțiile pentru următorii ani, așa că mare atenție la modul în care alegi să faci lucrurile, pentru că ce semeni, aia vei aduna.
  5. Reevaluează-ți relațiile amoroase și pe cele profesionale, iar acolo unde simți că este cazul, pune punct.
  6. Evită deziluziile.
  7. Petrece-ți mai mult timp cu prietenii apropiați și cu membrii familiei.
  8. Relaxează-te de fiecare dată când prinzi un moment liber, ai nevoie de așa ceva pentru a putea depăși cu bine toate provocările actuale.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!