Așteaptă un moment...

 

Luna Nouă în Scorpion 2020 | Putere | Regenerare | Adevăr | Potențial

noiembrie 14, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/11/Untitled-design2.png

Faza de Lună Nouă în Scorpion are loc pe 15 noiembrie, la ora 07:07.

Luna este responsabilă în general de sufletul nostru, de emoțiile noastre, de latura noastră inconștientă, de latura maternă și de sentimente.

Cel mai important lucru este acela că faza de Lună Nouă este un moment bun pentru latura spirituală a vieții, favorabil pentru vindecare, relaxare, dezvoltare și echilibrare interioară.

 

 

Atunci când este Luna Nouă practic vorbim despre un moment propice pentru noi începuturi. Este indicat să iei decizii importante în această perioadă, să-ți fixezi obiectivele pentru perioada următoare, să demarezi proiecte, să te organizezi pentru luna în curs.

 

Luna Nouă în Scorpion vine cu puteri magice, vine să regenereze, să purifice, să vindece, să curețe acele energii de care nu mai avem nevoie.

În această perioadă vorbim de chestiuni care au legătură cu Divinitatea.

Este un moment perfect pentru meditație, pentru eliberare de tot ce nu ne mai este de folos, de încărcare cu lumină, cu căldură, cu iertare și cu multă iubire.

Luna Nouă în Scorpion 2020
Luna Nouă în Scorpion 2020, foto @cleanpng.com

Scorpionul este semnul morții și al renașterii, semnul regenerării, al reinventării.

Luna în Scorpion vine în întâmpinarea noastră cu un mesaj important, acela de a ne accesa Sinele, profunzimea Sufletului și a minții.

Luna Nouă în Scorpion 2020
Luna Nouă în Scorpion 2020, foto @cleanpng.com

Haide să ne privim esența, să punem întrebări către Divinitate și să ne deschidem pentru a primi răspunsurile, pentru a ni se arăta calea. Luna ne luminează simțurile, Scorpionul ne dă puterea de a depăși, de a finaliza, de a reîncepe.

Dă-ți voie să simți, dă-ți voie să plângi, să renaști.

 

Luna în Scorpion este o binecuvântare oferită de anul 2020.

 

Accesează-ți puterea interioară, curăță spațiul emoțional de tot ce simți că îți face rău, permite-ți să spui NU, permite-ți să renunți la ce nu te bucură, lasă inima să aleagă.

Acum este vorba despre intuiție, senzații, emoție, nu despre rațiune.

Caută acel loc din tine în care ești autentic, în care ești așa cum ai venit în această existență, fii vulnerabil, fii sensibil, fii blâns și răbdător, zâmbește și dăruiește-ți multă iubire.

Iartă tot ce ți-a produs rău, frustrare, supărare, eliberează-te prin iertare și multă iubire.

Luna Nouă în Scorpion 2020
Luna Nouă în Scorpion 2020, foto @cleanpng.com

Conturează-ți în minte și în Suflet parcursul pentru următoarea perioadă, îndrăznește să proiectezi acele visuri, acele contexte care simți că te vor împlini și te vor face fericit.

Elimină furia, relațiile toxice, dezamăgirea, elimină apăsarea de pe inimă.

Luna în Scorpion va avea grijă să scoată la iveală adevărul, ne va aduce claritate în minte și Suflete, ne ajută să devenim conștienți de propriile persoane, de propriile sentimente și trăiri, de propriile angoase și ne ajută să le confruntăm.

Astrele ne binecuvântează cu un context absolut minunat, un context roditor, fertil, în care noi să plantăm gânduri frumoase, intenții bune, oneste și multe sentimente de iubire și recunoștință.

 

Roagă-te, trăiește în armonie cu ce este în jurul tău, învață să ai răbdare, învață să fii recunoscător în fiecare zi pentru ceea ce ai, învață să te iubești și să iubești sincer tot ce te înconjoară!

Alimentează-te cu lumină cerească, cu credință, cu iubire și iertare.

 

Luna Nouă în Scorpion 2020
Luna Nouă în Scorpion 2020, foto @cleanpng.com

Așadar, Luna Nouă în Scorpion din noiembrie 2020, ne vindecă sufletele, ne stimulează potențialul creator, ne ajută să renunțăm la ce nu ne mai este de folos și ne regenerează energia interioară, ne aduce adevărul la lumină și ne arată cum să ne exploatăm la maxim potențialul interior.

 

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

 

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!