Așteaptă un moment...

 

Eclipsă parțială de Lună | Luna Plină în Gemeni 2020 | Comunicare, decizii, schimbare

noiembrie 30, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/11/VERSARILITATEA-SĂGETĂTORULUI17-1280x720.png

Eclipsa parțială de Lună de pe 30 noiembrie 2020 este ultima din acest an.

Eclipsa are loc în faza de Lună Plină în Gemeni, așadar este momentul în care vom culege roadele semințelor plantate pe tot parcursul acestui an de referință.

 

 

Ce este o Eclipsă de Lună?

Din punct de vedere astronomic, Eclipsa de Lună este faza în care aceasta intră în umbra Pământului, în momentul în care Luna, Pământul și Soarele sunt aliniate.

Așadar, acest fenomen are loc doar în faza de Lună Plină.

Eclipsă de Lună Plină în Gemeni
Eclipsă de Lună Plină în Gemeni

Din punct de vedere astrologic, acest fenomen se traduce prin faptul că Luna (în Gemeni – în acest caz) se află în opoziție de Soare (în Săgetător – în acest caz) aproape de Nodurile Lunare (NN Nodul Nord în Gemeni și NS – Nodul Sud în Săgetător).

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Cum ne impactează Eclipsa de Lună?

În primul rând, acest tip de fenomen este menit să ne răscolească, așa că absolut totul se intensifică. Sările emoționale și stările fizice, sunt resimțite mult mai profund.

Este posibil să simțim senzații bizare în corp, să experimentăm stări sufletești oscilante, oboseală, neliniște, lipsă de chef în orice, apatie, furnicături de la nivelul capului până în vârful degetelor de la picioare, amețeli, stare de vertij sau țiuituri în urechi.

Nu este cazul să ne panicăm, deoarece nu este vorba despre ceva grav la nivelul corpului nostru, ci pur și simplu acesta face un schimb mare de energie cu ceea ce se întâmplă acum în Univers.

Eclipsă de Lună Plină în Gemeni
Eclipsă de Lună Plină în Gemeni

Corpul nostru captează, percepe și transmite semnale prin intermediul senzațiilor la nivel psiho-emoțional.

Este un moment excelent pentru conștientizare și pentru vindecare.

Este momentul să ne eliberăm de acele energii, de acele credințe și de acele percepții care ne țin pe loc.

Acesta este un moment excelent pentru a elimina, pentru a te despărți de acele idei și gânduri care nu ți-au dat voie să evoluezi. Renunță la ce nu îți mai este de folos în prezent, la relații toxice, la persoane cu care nu mai ai nimic în comun, la activități care nu au o perspectivă clară.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

Luna Plină în Gemeni

 

Gemenii fac parte din zodiile de aer, împreună cu Balanța și Vărsătorul.

Zodia Gemeni este responsabilă de modul în care gândim și comunicăm. Acest semn zodiacal ne învață să fim versatili, adaptabili și receptivi la nou.

Atenție însă, deoarece Gemenii pot genera și o sursă de superficialitate, acolo unde baza nu a fost pregătită temeinic pe tot parcursul anului 2020.

Zodia Gemeni face parte din rândul semnelor mutabile alături de Săgetător, Fecioară și Pești, iar acest lucru semnifică înclinație spre flexibilitate. Suntem ajutați să ne deschidem către schimbare, să o îmbrățișăm, să o acceptăm și să o integrăm în viețile noastre.

Eclipsă de Lună Plină în Gemeni
Eclipsă de Lună Plină în Gemeni

Este un moment încărcat cu polaritate yang, adică cu energie masculină, cu voință și putere de înțelegere.

Luna Plină în Gemeni ne deschide în fața noului, ne generează o persectivă mai clară de viitor, însă atenție deoarece poate genera și o stare de neliniște și de indecizie. Aici este capcana.

Nu mai este cazul să amânăm decizii importante. Acum este momentul să spunem ce avem de spus, să le comunicăm celor din jur ce dorim, cum dorim și mai ales de ce dorim, ce dorim. 😊

Luna Plină în Gemeni este despre comunicarea sentimentelor, a emoțiilor, a tot ceea ce am adunat în subconștient.

Eclipsa de Lună, face ca efectele aceastei faze de Lună Plină să fie mai puternice și mai vizibile.

Faza de Lună Plină în Gemeni are loc în casa a VII-a în harta momentului, casă responsabilă cu relațiile parteneriale, cu căsătoria.

Așadar, vorbim despre căpătarea clarității în cadrul relațiilor sentimentale sau a celor de afaceri (parteneriate).

Dacă lucrurile nu mai funcționează este un moment bun pentru conștientizare, acceptare și vindecare.

Comunicați ceea ce gândiți și simțiți cu partenerii. Expirmați-vă clar și sincer.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Soarele în Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, alături de Berbec șu Leu, de polaritate yang (masculină) și este un simbol al elevării spirituale, al călătoriilor spirituale, al expansiunii și al progresului.

Este un semn mutabil alături de zodia Gemeni, generând flexibilitate și adaptabilitate.

Ne transmite niște principii de viață solide, sănătoase bazate pe corectitudine, umanitate, empatie și altruism.

Soarele în Săgetător
Soarele în Săgetător

Soarele în Săgetător se află în casa I, în harta momentului. Casa I este responsabilă cu formarea personalității noastre de bază, a caracterului și a temperamentului.

Iar, în acest moment Săgetătorul își pune amprenta pe modul în care ne percepem pe noi înșine, iar Luna în Gemeni în casa a VII-a ne indică modul în care ne percep cei din jur, prin intermediul modului în care ne comunicăm și manifestăm sentimentele, trăirile și emoțiile.

Așadar, eclipsa de Lună Plină în Gemeni intensifică și percepția asupra propriei persoane.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Opoziția Lună (Gemeni) – Soare (Săgetător) | Axa GemeniSăgetător

 

Dacă până în acest moment am căutat să înțelegem ce se cere de la acestă Mare Schimbare și am încercat să evoluăm spiritual, din acest moment este nevoie să căpătăm claritate și să concretizăm, să materializăm cele înțelese la nivel teoretic.

Este necesar să ne clarificăm și să ne simplificăm gândirea și modul în care comunicăm, atât cu noi înșine, cât și cu cei din jurul nostru.

Comunicare se va face oricum la un nivel spiritual ridicat – Mercur în Săgetător, însă nu trebuie să pierdem din vedere concretul. Nu este indicat să ne abatem de la luarea decizilor importante și de la punerea în practică a chestiunilor înțelese la nivel spiritual.

Eclipsa de Lună - Gemeni și Săgetator, semne mutabile
Eclipsa de Lună – Gemeni și Săgetator, semne mutabile

Dacă până acum am fost focusați pe descoperirea Sinelui, pe conștientizarea propriilor nevoi (Soarele în Săgetător în casa I – așa cum am menționat și mai sus, casa personalității de bază, a temperamentului, a caracterului personal), acum este nevoie să le comunicăm concluziile la care am ajuns și celor cu care suntem în relații nemulțumitoare.

Acolo unde este loc de recalibrare în cuplu, de reconectare, după o perioadă încărcată, acest lucru se întâmplă acum printr-o comunicare sinceră, clară și concretă.

Acolo unde, însă nu mai este cazul de continuare, atunci puneți punct. Înseamnă că lecțiile au fost învățate, iar relația de aici încolo nu mai este una benefică, iar fiecare dintre parteneri este bine să pornească pe un nou drum, compatibil cu noua sa energie.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Este momentul alegerilor, al deciziilor importante care vor genera un viitor creionat de propria voință.

Rețineți faptul că ceea ce vom alege acum va fi rezultatul propriului nostru viitor, în sensul că, avem marele avantaj de a ne proiecta singuri ceea ce dorim.

Semnele mutabile (Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești) vor resimți intens aceste fenomen de eclipsă de Lună Plină în Gemeni, împreună cu zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător). Acestea din urmă, vor căpăta o profunzime și o claritate mult mai consistente a ceea ce înseamnă credința și spiritualitatea.

A venim momentul să concretizăm și să culegem ceea ce am tot plantat în decursul lui 2020.

Așadar, haideți să îmbrățișăm fenomenul de Eclipsă de Lună Plină în Gemeni și să-i dăm voie să ne vindece și să ne elibereze de tot ce nu mai avem nevoie în viețile noastre. Curaj și încredere!

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!