Așteaptă un moment...

 

Decembrie 2020 | Ce ne rezervă astrele la sfârșit de an?

decembrie 1, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/12/Green-and-Red-Sophisticated-Vintage-Gift-Idea-Facebook-Post1.png

 

Ce ne rezervă astrele în decembrie 2020?

Uite că a venit și ultima lună a acestui an de referință. 2020 anul schimbării, al recalibrării.

Așa că, dacă am început fulminant anul, de ce să nu-l încheiem în același mod?

 

 

Evenimentele marcante ale lunii decembrie sunt reprezentate de mutarea planetelor Saturn și Jupiter din zodia Capricorn în semnul Vărsătorului și de formarea Marii Conjuncții dintre cele două planete, chiar în ziua solstițiului de iarnă, pe 21 decembrie 2020.
Așadar se anunță o lună cu multe revelații.

Mercur intră în Săgetător – 1 decembrie

Evenimentul astral care dă startul lunii decembrie este reprezentat de mutarea planetei Mercur (planeta gândirii și a comunicării) din zodia Scorpion în Săgetător.

Acest lucru poate genera o comunicare ce poate avea la baza mai mult considerente teoreice, decât practice. Așa că, ne putem folosi de amplasare Lunii în zodia Gemenilor pentru a face totul să fie cât mai concret posibil.

De asemenea, este indicat să fim atenți la cei din jurul nostru, să fim receptivi și să încercăm să ascultăm ce au să ne transmită și cei apropiați.

Mercur în Săgetător - Decembrie 2020
Mercur în Săgetător – Decembrie 2020

Venus în aspect pozitiv cu Neptun – începând cu 5 decembrie

Așa cum vă povestea și în videoul de prezentare a articolului, luna decembrie este, printre altele și despre creativitate.

Venus care se află în prezent în zodia Scorpion formează un aspect benefic cu Neptun din zodia Pești, asta indicând faptul că devenim mai atenți și mai empatici cu cei apropiați.

Este un moment bun pentru a ne expune latura sensibilă, latura noastră artistică și creativă.

Venus trigon Neptun - Decembrie 2020
Venus trigon Neptun – Decembrie 2020

Putem fi mai jucăuși, mai ludici în această perioadă. Se apropie Crăciunul, așa că, ce moment mai minunat pentru a fi creativ, pentru a pregăti cadourile celor dragi?!

Puneți-vă imaginația la contribuție și creați chiar voi cadourile, mai ales în această perioadă când este indicat să petrecem cât mai puțin timp în locuri aglomerate.

Cu siguranță, cei dragi vor aprecia mai mult ceva făcut cu mânuțele voastre, pe care să-l poată asocia mereu cu ineditul Crăciun din 2020. 😊

Atenția la detalii este sporită și ea, prin urmare veți reuși să îi surprindeți pe cei aporpiați cu cele mai personalizate daruri.

Mercur în aspect dinamic cu Neptun – începând cu 12-13 decembrie

Ei bine, sunt și perioade din decembrie mai încărcate din punct de vedere al energiei cosmice, așa că în apropierea mijlocului lunii Mercur aflat acum în Săgetător formează un aspect mai tensionat cu Neptun din zodia Pești.

Acest aspect astral al lunii decembrie ne atrage atenția asupra iluziilor ce pot apărea în urma unei comunicări evazive.

Mercur careu cu Neptun - Decembrie 2020
Mercur careu cu Neptun – Decembrie 2020

De aceea, este extrem de important în această perioadă să ne păstrăm luciditatea și să discernem realitatea actuală de chestiunile intense de moment.

În cadrul relațiilor sentimentale se pot crea confuzii, putem lăsa o impresie greșită partenerului de viață cu privire la intențiile noastre.

Așadar, atenție la contextele ce pot genera iluzii, de orice fel.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Mercur în aspect pozitiv cu Marte – începând cu 13-14 decembrie

Mijlocul lunii decembrie poate reprezenta un moment oportun pentru a lega noi relații, atât sentimentale, cât și socio-profesionale.

Mercur din Săgetător formează de această dată un aspect armonios cu Marte aflat în zodia Berbec, așadar devenim mai siguri pe noi, mai încrezători în contextul actual, mai deschiși și mai dispuși la a primi noi persoane în viețile noastre.

Mercur în trigon cu Marte - Decembrie 2020
Mercur în trigon cu Marte – Decembrie 2020

Deși vorbim despre un aspect pozitiv dintre cele două planete, să nu uităm că este implicat Marte (chiar la el acasă, în Berbec), iar acest lucru poate încuraja impulsivitatea de moment.

De aceea, este indicat să analizăm puțin înainte posibilele oportunități contextuale pe plan relațional, astfel încât să facem alegerile potrivite pentru mai departe.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

Mutarea lui Venus din Scorpion în Săgetător – începând cu 15 decembrie

 

Acest aspect încurajează reconectarea la nivel mental și sufletesc cu cei de lângă noi.

Este evident faptul că pe tot parcursul lui 2020 am primit provocări pe toate planurile, sectorul relațional nefăcând excepție… ba din contră!

Venus în Săgetător - Decembrie 2020
Venus în Săgetător – Decembrie 2020

Venus în Săgetător este doar unul dintre aspectele lunii decembrie menite să ne atragă atenția asupra sectorului relațional.

Fie că vorbim despre relații noi, sau despre cele existente se produce o reconectare la nivel psihic, emoțional și spiritual.

Dați-vă voie să simțiți, să înțelegeți, să transmiteți, să vă conectați.

Urmează primii pași către Marea Conjuncție

 

Saturn face trecerea din Capricorn în Vărsător – din 17 decembrie

Intrarea lui Saturn în Vărsător are loc a doua oară în acest, însă de data aceasta rămâne aici pentru o perioadă de 3 ani, până în 2023.

Prima intrare a lui de anul acesta în semnul Vărsătorului a fost pentru e ne oferi un mic indiciu, despre ce va urma când se va stabili aici pentru următoarea perioadă.

Așadar, acest aspect are menirea de a ne învăța ce înseamnă umanitatea, spiritul colectiv și responsabilitatea la nivel socio-politic.

Saturn în Vărsător - Decembrie 2020
Saturn în Vărsător – Decembrie 2020

Pentru ca aceste lucruri să devină posibile este nevoie de schimbare, spirit de sacrificiu, deschidere și limite bine stabilite.

Vărsătorul este recunoscut pentru altruismul său, pentru spiritul liber, pentru gândirea vizionară și pentru acțiunile sale umanitare.

Saturn este guvernatorul inițial al Vărsătorului (planeta Uranus este co-guvernatoare), așadar acesta va proteja ca un bătrân înțelept pașii spre viitor ai Vărsătorului curajos.

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

Jupiter face trecerea din Capricorn în Vărsător – din 19 decembrie

 

Al doilea pas spre Marea Conjuncție îl reprezintă intrarea planetei Jupiter în zodia Vărsător.

Acesta acționează ca un deschizător de drumuri în zona spirituală și un luptător neînfricat împotriva dogmelor sociale.

Spre deosebire de Saturn care va sta în Vărsător în următorii aproape 3 ani, Jupiter va părăsi acest semn la finele anului 2021.

Jupiter în Vărsător ne învață să fim uniți, să ne comportăm ca un tot unitar lucid, asumat și nemanipulat.

Se va resimți o nouă libertate la nivelul modului de gândire, la nivelul comunicării și al altruismului.

Jupiter în Vărsător - Decembrie 2020
Jupiter în Vărsător – Decembrie 2020

Marea Conjuncție dintre Saturn și Jupiter în zodia Vărsător – 21 decembrie – solstițiul de iarnă

Cele două planete se întâlnesc într-un astfel de context astral o dată la 20 de ani.

În anul 2000 Saturn și Jupiter au format o altă Mare Conjuncție, însă în zodia Taurului. Acest lucru a fost debutul unei perioade în care am alergat după bunuri materiale, profesii pompoase, imagine, relații bazate pe interes, posesiuni de tot felul.

O perioadă în care nu am încetat să acumulăm chestiuni materiale, partea spirituală, dar și progresul fiind aproape complet neglijate.

Marea Conjuncție - Decembrie 2020
Marea Conjuncție – Decembrie 2020

 

Așadar, această nouă Mare Conjuncție are rolul de a ne ridica la un nou nivel de evoluție, atât spirituală, umanitară, cât și tehnologică.

Vărsătorul este și un revoluționar în tot ceea ce înseamnă avans științific, gadget-uri, tehnologie.

Așa că, va trebui să ținem pasul cu noile cerințe. Însă, nu vă alarmați, deoarece noile cerințe sunt mult mai apropiate de ceea ce suntem noi la bază, ca ființe umane, spre deosebire de tot ce am experimentat în până în acest moment.

Analiză personalizată a tranzitelor lunare
Analiză personalizată a tranzitelor lunare

COMANDĂ ACUM!

Mercur intră în Capricorn – tot începând cu 21 decembrie

Trecerea lui Mercur din Săgetător în Capricorn este de bun augur, deoarece reușim să fim mai structurați, mai clari, mai maturi și mai organizați în modul în care gândim și comunicăm.

Mercur în Capricorn - Decembrie 2020
Mercur în Capricorn – Decembrie 2020

Fiind foarte aproape de Crăciun, Mercur în Capricorn ne ajută să organizăm exemplar și acele detalii rămase nerezolvate până în acest punct.

Atenție totuși, deoarece acest aspect astral poate aduce o oarecare rigiditate în felul în care comunicăm cu cei din jur. Putem deveni mai tranșanți, mai direcți și mai tăioși.

Marte în aspect tensionat cu Pluto – în Ajun de Crăciun

Hmmm…era prea frumos, ca să fie adevărat, nu?!

Înainte de Crăciun cele două planete s-au gândit să ne provoace puțin și să creeze câteva tensiuni la nivel relațional.

Cu Marte în Berbec și Pluto în Capricorn, putem fi tentați să ne aprindem extrem de ușor, chiar și la cea mai mică scântee și riscăm să spunem vorbe sau să avem gesturi ușor distorsionate în comparație cu situația reală.

Marte în careu cu Pluto - Decembrie 2020
Marte în careu cu Pluto – Decembrie 2020

Devenim mai sensibili, mai irascibili și mai impulsivi.

Atenție deci, la modul în care gestionăm situațiile cu posibilitate de escaladare nervoasă.

Conștientizați faptul că este un tranzit tensionat și încercați pe cât posbil să vă păstrați calmul.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Mercur în aspect armonios cu Uranus – De Crăciun fii mai bun! Spune un cântecel.

 

Începând cu 25 decembrie, avem de-a face cu un aspect planetar mărinimos.

Mercur din Capricorn formează deci, un aspect benefic cu Uranus retrograd din Taur, generând astfel surprize în sectorul relațional.

Mercur în trigon cu Uranus Rx - Decembrie 2020
Mercur în trigon cu Uranus Rx – Decembrie 2020

Rămâne de văzut dacă aceste surprize sunt plăcute, în funcție de ce acțiuni am luat în acest sector al vieții noastre pe tot parcursul lu 2020.

Însă, haideți să ne păstrăm optimismul, deoarece vorbim de un aspect armonios, așa că șansele de a avea surprize plăcute sunt clar mai mari decât invers.

Închidem anul 2020 cu Venus în aspect dinamic cu Neptun – începând cu 29-30 decembrie

Dacă luna decembrie a debutat cu un aspect armonios între Venus în Săgetător și Neptun în Pești, finalul lunii se anunță cu aspect tensionat între cele două planete.

Iar acest lucru vine să ne mai deschidă încă o dată ochii asupra realțiilor sentimentale. Dacă nu ne-am prins încă, în urma nenumăratelor semnale venite pe tot parcursul lui 2020, cu privire la acest aspect al vieții noastre, atunci ajunul Anului Nou vine cu noi semnale.

Venus în careu cu Neptun - Decembrie 2020
Venus în careu cu Neptun – Decembrie 2020

Este posibil ca înainte de sărbătoarea Sfârșitului de An să existe anumite animozități între noi și persoanele pe care le considerăm apropiate, iar acest lucru poate genera noi întorsături de situații.

Fiți deschiși către schimbare, face parte din proces. Indiferent cât de nedrept vi se pare pe moment ceea ce vi se întâmplă, nu uitați că totul se petrece cu un scop, acela de a vă depăși limitele pentru a evolua.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

După cum vedem, decembrie vine cu de toate 😊, așa cum ne-a obișnuit tot parcursul lui 2020.
Decembrie este despre o nouă viziune, despre relații, creativitate, perspective inedite și multe, multe surprize.
Este un moment bun pentru a refecta la tot ceea ce am asimilat, experimentat și contientizat în acest an de referință, 2020 = progres accelerat, plin de momente încărcate cu energii puternice.
Cuvinte cheie pentru sfârșitul de an: conștientizare, răbdare, credință, încredere, deschidere, progres tehnologic, evoluție spirituală, umanitate, altruism.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!