Așteaptă un moment...

 

Eclipsa totală de Soare în Săgetător | 14 decembrie 2020

decembrie 13, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/12/ECLIPSĂ-TOTALĂ-DE-SOARE-ÎN-SĂGETĂTOR.png

În data de 14 decembrie 2020 are loc Eclipsa totală de Soare în Săgetător.  Acest fenomen se produce în momentul în care Luna se poziționează între Soare și Pământ, astfel, obturând lumina transmisă de Soare.

O eclipsă totală de Soare semnifică un moment de întuneric, atât la nivel fizic, dar și la nivel interior, individual.

Acest tip de fenomen are loc în zodia Săgetător în casa VI ( casa sănătății și a locului de muncă ), în harta momentului.

………………………………………………………………………………………………………

Cum ne influențează Eclipsa totală de Soare în Săgetător?

Eclipsa totală de Soare reprezintă un nou imbold pentru omenire. Practic lumina se ascunde pentru ca noi să putem vedea în întuneric, să putem vedea în interiorul nostru, să închidem cei doi ochi și să-l activăm pe cel de-al treilea, ochiul minții noastre.

Este un moment oportun pentru liniște. Avem nevoie de un moment de tăcere, de ascultare, de introspecție adâncă și temeinică.

Deși Soarele este acoperit temporar, lumina din noi se activează, pentru a ne lumina sufletele și mintea.

Este o ocazie minunată de conectare și interconectare, de comunicare la nivel superior, comunicare telepatică. După atâta zgomot produs în tot acest an dificil, avem nevoie de acest moment de liniște.

Eclispă totală de Soare
Eclispă totală de Soare

Săgetătorul este un semn mutabil, dual. El reprezintă flexibilitate, adaptabilitate, perspectivă, dar și influențabilitate, hazard, superificialitate, aventură nesăbuită, impuls și aroganță.

Semnul Săgetătorului este un simbol pentru legătura dintre planul fizic și cel metafizic, jumătate om, jumătate centaur.

Partea inferioară a Săgetătorului, reprezentată de centaur ne poate trage în zona nesăbuită a acestei zodii, mai exact spre excese, imprudență, încăpățânare excesivă, manie, lăcomie, mândrie, agresivitate și impulsivitate.

Partea superioară a Săgetătorului, este reprezentată de un arcaș, semnifică latura umană. Ascașul are săgeata întreptată în sus, ceea ce indică dorința de a accede către o etapă superioară, către următorul grad de evoluție, progres, spiritualitate.

Săgetătorul este cetățeanul lumii, el călătorește spre Lumină, reprezintă legătura cu Divinitatea.

Eclispă totală de Soare, foto @shop.cocorrina.com
Eclispă totală de Soare, foto @shop.cocorrina.com

Așadar, această Eclipsa totală de Soare din Săgetător, ne îndeamnă la o explorare curajoasă și temeinică a locurilor întunecate din interiorul nostru. El ne dă curajul să ne învingem acele frici, angoase, temeri, frustrări și traume transformate în mici demoni în sufletul și psihicul nostru.

Practic, Săgetătorul este călăuza, dar și paznicul noastru în obscuritatea acelor colțuri din noi, încă nedescoperite, neexplorate.
Curaj! Este un moment extraordinar, pus la dispoziție de astre, pentru a ne confrunta tot ce amânăm și evităm, pentru ca apoi să scoatem la lumină o variantă mai bună a propriei persoane.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Eclipsa totală de Soare în casa a VI-a

 

Casa a VI-a este cea care guvernează sănătatea noastră fizică și locul de muncă.

Așadar, este un moment bun pentru a reflecta asupra activității noastre profesionale, pentru a ne da seama dacă ceea ce facem în prezent se pliază pe ceea ce ne dorim pe mai departe.

Deși, este o perioadă grea este important să fim sinceri cu noi înșine și să gândim la ce am vrea să facem cu adevărat din punct de vedere profesional, deoarece consumul nervos excesiv la locul de muncă se poate somatiza și resimți la nivelul organismului.

Eclispă totală de Soare
Eclispă totală de Soare

Totul s-a accelerat, toate energiile lucrează pentru a ne determina să fim mai conștienți de esența noastră, de dorințele și nevoile noastre cele mai profunde, așa că este un moment excelent pentru o analiză a acestui aspect din viețile noastre.

Nu spun, că de mâine trebuie să vă dați demisia, ci să începeți să acordați o atenție mai mare acestui capitol din viața voastră. Cu toții avem o menire pe acest Pământ și consider că este mare păcat să ne oprim din a căuta acest lucru, care în definitiv, ne aparține.

Prin urmare, locul de muncă și bunăstarea noastră sunt în strânsă legătură. De asemenea, dacă mediul de lucru, oamenii cu care colaborezi îți creează un ambient toxic, atunci știi ce ai de făcut.

Accentul se pune pe evoluție, progres, elevare, umanitate, colaborare, empatie, altruism și dezvoltare. Așa că, este în regulă să avem curaj și să țintim cât mai sus cu putință!

Săgetătorul încurajează corectitudinea, justiția, dreptatea, cunoașterea, așa că este posibil să iasă la iveală chestiuni ascunse foarte bine până în acest moment, atât la nivel global, cât și individual.

Analiza sectorului sănătății tale
Analiza sectorului sănătății tale

COMANDĂ ACUM!

Conjuncția Soare-Lună în Săgetător

Masculinul (Soarele) și femininul (Luna) se întrepătrund sub acest aspect de conjuncție. Săgetătorul este un semn de foc, masculin, așadar efectele energiei yang sunt mai puternice, preluând frâiele acestei conjuncții.

Soarele și Luna fac schimb de energii, masculinul preia energia feminină, iar femininul se încarcă cu energie masculină.

Important în acest aspect este să nu devenim confuzi, adică este important ca rațiunea, energia, curajul, inițiativa, impulsul și puterea oferite de energia solară să se împletească armonios cu emoția, sensibilitatea, subtilitatea, senzorialitatea, ezitarea, impulsurile subconștiente și pasiunea date de energia Lunii.

Eclispă totală de Soare
Eclispă totală de Soare

Este necesar să găsim echilibrul dintre cele două energii și să le integrăm în ființa noastră în cantitatea necesară fiecăruia dintre noi.

Soarele în Săgetător ne dă curaj să luăm decizii importante, ne oferă energia necesară să depășim obstacole și provocări și ne încălzește cu razele sale, iar Luna ne conferă o intuiție ascuțită, percepție extrasenzorială și profunzime în sentimente.

Luna (Nouă) în Săgetător are poziția cea mai favorabilă între semnele de foc și generează dorința de schimbare profundă, fundamentală, esențială la nivel relațional. Această poziție a Lunii ne speranța unui viitor mai bun, ne dă speranță, încredere și optimism.

De asemenea, Luna în Săgetător predispune către o anumită efervescență atât la nivel psiho-emoțional, cât și fizic, așadar atenție la surmenaj.

Nu este indicat în această perioadă să luăm decizii sub influența impulsurilor de moment, ci în urma unei analize sincere a situațiilor care ne generează astfel de reacții.

Conjuncția Soare – Lună în Săgetător generează cu siguranță un progres în viețiile noastre, ne îndeamnă spre evoluție, spre dezvoltare, ne încarcă cu speranță și gânduri pozitive.

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

Soarele și Luna în conjuncție cu Mercur în Săgetător – comunicare eficientă

Acest aspect ne ajută să luăm decizii bune, ne încurjează perspicacitatea, vivacitatea mentală, deschiderea către studiu, către informații noi, către o coumnicare deschisă, sinceră, justă.

Este un aspect benefic pentru a comunica în zona profesională, dar și în zona relațională. Venim cu idei inedite, suntem mai deschiși către nou și mai receptivi la semnele venite din exterior.

Eclispă totală de Soare
Eclispă totală de Soare

Conjuncția SoareMercur ne facilitează alegerea practică dintre mai multe idei, oportunități, contexte. Este un aspect ce sporește elocvența, ingeniozitatea, dar și predispoziția către studiu, către dorința de a asimila noi informații, ne creează predispoziția către o curiozitate constructivă.

Conjuncția LunăMercur oferă o legătură armonioasă între imaginație, percepție (Luna) și concepție, conștientizare (Mercur), astfel că ni se ivesc șanse, oportunități de relaționare, de care este indicat să profităm.

Atenție însă, deoarece acest aspect poate genera și ceva excentricitate, spirit aventurier și stări emoționale ușor contradictorii.

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

Scopul Eclipsei totale de Soare din 14 decembrie 2020 din Săgetător

Scopul acestei Eclipse totale de Soare este acela de a ne elibera de trecut, de învechit, de neactualizat.

Acele informații, concepții, preconcepții și paradigme ce au dăinuit sute de ani peste omenire, nu mai sunt de actualitate. Se cere o curățare, o filtrare a tot ceea ce ne-a făcut și ne face rău, a tot ceea ce ne-a ținut și ne ține pe loc din procesul de evoluție, de ascensiune.

Acest proces se produce pe toate planurile, de la planul socio-politic, la cel medical, de la planul economic, la cel vocațional, de la cel relațional, la cel individual.

Eclispă totală de Soare
Eclispă totală de Soare

Eclipsa totală are rolul de a pune o “pauză” la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și la a ne refugia în propriile gânduri, simțiri, sentimente și angoase, pentru a soluționa toate acele lucruri ce stagnează, acele atitudini depășite care nu ne lasă să ne adaptăm la ceea ce se întâmplă.

Încrederea în vocea interioară este esențială pe perioada unui astfel de fenomen. Este un moment bun pentru a elimina, pentru a te desprinde și pentru a iniția o nouă variantă a ceea ce vrei să fii.

Haideți să ne oferim acest moment de răgaz, dacă Universul ne pune la dispoziție acest dar, să-l primim atunci în viețile noastre cu brațele deschise și să-l integrăm în structurile noastre.

Nu este cazul să ne mai agățăm de ce a fost. Este necesar să înțelegem că lumea în care trăim se schimbă.

Iar noi trebuie să ținem pasul cu acest fenomen și să ne adaptăm la noile nevoi ale planetei și ale contextului astral actual.

Ieșim din zona noastră de confort, lucru ce poate fi neplăcut la prima vedere, însă doar așa vom putea progresa și evolua.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

  • Cei dintre noi care vom resimți acest fenomen de Eclipsă totală de Soare sunt cei născuți sub acest semn zodiacal, cei cu Ascendent sau cu Luna amplasată în Săgetător, dar și cei care sunt născuți în celelelate semne zodiacale mutabile (Gemenii, Fecioara și Peștii).

 

  • Este un moment oportun pentru a ne desprinde de trecut, de paradigme și principii învechite, neactualizate și de a ținti cât mai sus, de a ne creiona singuri un viitor mai bun.

 

  • Beneficiăm de trăsături importante puse la dispoziție de Săgetător, mai exact de curaj, de dreptate, justiție, spirit aventurier, credință și dorință de progres, evoluție spirituală.

 

  • Eclipsa totală are rolul de a pune o “pauză” la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și la a ne refugia în propriile gânduri, simțiri, sentimente și angoase, pentru a soluționa toate acele lucruri ce stagnează, acele atitudini depășite care nu ne lasă să ne adaptăm la ceea ce se întâmplă.

Analiza vocațională
Analiza vocațională

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!