Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în zodia Pești 2021 | Magie | Empatie | Miracol | Subtilitate

septembrie 19, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/09/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post64.png

Luna Plină în zodia Pești din 21 septembrie, ora 2:55, pregătește scena pentru descoperiri magice.

Această fază mistică de Lună Plină stimulează intuiția, crește deschiderea spirituală și poate aduce mult noroc în viețile noastre.

 

Luna plină din zodia în Pești ne cere să acționăm cu empatie în tot ceea ce facem.

Pe măsură ce sezonul zodiei Fecioară se apropie de sfârșit și pe măsură ce ne apropiem de finele acestui an, putem simți cum viitorul este la colț, sporindu-ne imaginația, inspirându-ne visele și visurile cu ceea ce ne dorim pentru următoarea perioadă.

Putem întâmpina un oarecare sentiment de confuzie, deoarece Fecioara predă ștafeta pentru câteva zile fazei de Lună Plină din zodia Pești, semn condus de mistica planetă Neptun.

Așadar, vorbim acum de influența a două semne mutabile (axa FecioarăPești), iar acest tip de energie ne îndeamnă să ieșim din raționalizarea cotidiană și să ne cufundăm în intuiția și spiritul nostru.

Dar de data aceasta nu este vorba doar despre o sumedenie de emoții tulburătoare, datorită prezenței mesagerului nostru, planeta Mercur și a norocosului Jupiter, care vin către noi și cu soluții salvatoare.

De asemenea, această frumoasă fază de Lună Plină din zodia Pești, preîntâmpină Echinocțiul de toamnă al acestui an, ce va avea loc în intervalul 22-23 septembrie, odată cu mutarea Soarelui din zodia Fecioară în zodia Balanță.

Cum influențează zodia Pești această fază de Lună Plină din 21 septembrie?

 

Luna Plină în zodia Pești
Luna Plină în zodia Pești

Luna Plină în zodia Pești pune accentul pe impulsuri ale subconștientului, pe informație subtilă, transmisă prin intermediul senzațiilor, percepțiilor, viselor și al clarviziunii.

Capacitățile psihice și parapsihice se pot activa și pot genera trăiri confuze dacă acestea nu sunt gestionate corespunzător.

De aceea, este bine să fii atent, calm și relaxat în tot acest interval de timp, pentru a putea capta, asimila și înțelege ce are să îți comunice Universul prin intermediul acestei energii videcătoare.

Când ne gândim la zodia Pești, ne gândim la o dualitate, ca și în cazul zodiei Gemeni. Simbolul zodiacal fiind reprezentat de doi pești care înoată în sensuri opuse. Practic avem un peștișor care înoată pe direcția curentului, iar cel de al doilea contra curentului. De aici, această dualitate.

Pentru că vorbim de un eveniment ce are loc pe fundalul a două semne mutabile (zodia Pești și zodia Fecioară) suntem încurajați să ne adaptăm schimbării, să fim mai maleabili, astfel încât energia vindecătoare a fazei de Lună Plină din zodia Pești să își poată îndeplini misiunea în viața fiecăruia dintre noi.

Energia zodiei Pești ne oferă capacitatea de a ne descurca de minune în situații de criză și de a ne aduna absolut toate forțele, astfel încât să găsim soluția cea mai bună pentru a rezolva situația care ne apasă în prezent.

Soarele se află în zodia lunii septembrie, respectiv în Fecioară, iar acest lucru pune accentul pe sănătate, ordine, organizare, structură, sădirea unor idei noi, unor concepte de viață diferite.

În combinație cu Luna Plină din zodia Pești, ni se deschide portalul către informație la nivel subtil.

Acest aspect astral actual este unul complex, extrem de constructiv, mistic, ofertant la nivel spiritual și care oferă soluții subtile la problemele importante din viețile noastre.

 

Axa FECIOARĂPEȘTI

Luna Plină în zodia Pești
Luna Plină în zodia Pești

Este activată în această perioadă axa Fecioară Pești, care este responsabilă pentru raportul sănătate – nocivitate.

Această axă, practic pune accentul pe igienă, sănătate, serviciu, ordine, curățenie la nivel interior, organizare și eliberarea de obiceiuri toxice.

Ea ne conectează cu Universul și cu Spiritul Colectiv.

În această perioadă chiar și cei mai sceptici vor fi receptivi la semnalele subtile transmise de această frumoasă Lună în Pești.

Este important în aceste zile să observi ce anume din viața ta trebuie eliminat, ce anume te ține pe loc sau îți provoacă stări de neliniște, neîncredere, ce te epuizează, ce anume te lasă fără putere, energie și vitalitate.

Și aici, vorbesc atât de relații toxice, fie că sunt personale, fie că sunt profesionale, dar și de obiceiurile nocive. De la o alimentație mai sănătoasă, la un ritm de viață adaptat nevoilor personale, de la mai multă odihnă, la eliminarea exceselor, de orice fel etc..

În acest mod, poți prioritiza ceea ce contează cu adevărat și ceea ce îți face bine, dar și ceea ce te pregătește pentru un viitor mai bun, pentru schimbări esențiale, pe care le-ai tot amânat cu diferite scuze.

Un alt mod în care te poți elibera de lucruri care îți provoacă rău, este acela prin care eviți critica inutilă, prejudecățile, bârfa și activezi serenitatea din tine, vocea interioară, pacea, pozitivismul, puritatea și claritatea.

Iată ce înseamnă și cum putem profita la maximum de această minunată fază de Lună Plină în zodia Pești, conform fiecărui semn zodiacal:

Zodia BERBEC și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Berbec
Luna Plină în zodia Pești și zodia Berbec

Pregătește-te pentru progrese și descoperiri semnificative în direcția visurilor și planurilor tale. Ai depus un efort substanțial punând bazele noului tău drum în rutina ta zilnică. Faza de Luna Plină din zodia Pești îți activează ideile și viziunile și îți este permis acum să le manifești.

De asemenea, te vei putea concentra în acest moment asupra obiceiurilor tale legate de sănătate și îngrijire personală, deoarece este posibil să te resimți după ultima perioadă care te-a suprasolicitat. Aceasta poate include integrarea mai serioasă a exercițiilor fizice în viața ta sau încercarea unor noi planuri alimentare.

Așadar, acum este momentul să încerci să faci o pauză pentru a primi ceea ce Universul are în pregătit în tolba sa cu surprize pentru tine.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Îmi permit să mă odihnesc și să mă refac, a venit momentul să îmi umplu și contul meu spiritual, nu doar pe cel bancar. Pe măsură ce voi străluci din ce în ce mai mult în interior din interior, voi putea reflecta și în exterior.

Zodia TAUR și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

 

Luna Plină în zodia Pești și zodia Taur
Luna Plină în zodia Pești și zodia Taur

Ei bine, în cazul tău Taurule faza de Lună Plină din Pești îți va activa latura creativă și vei fi încurajat să abordezi într-o manieră pragmatică speranțele, visurile și dorințele tale. Este un moment excelent să demarezi sau să finalizezi un proiect, o idee sau o viziune, astfel încât să îl poți împărtăși și cu cei din jurul tău.

Pregătește-te pentru o avansare neașteptată, dar mult meritată, în viața ta profesională. Fii încrezător în ideile tale și împărtășește-le deschis celorlalți, fără să-ți fie teamă că vei fi copiat în vreun fel sau altul.

Un alt domeniu important al vieții tale care va experimenta energia magică și mistică a fazei de Lună Plină din zodia Pești este sectorul amoros. Pentru cei aflați într-o relație este un moment prielinic pentru concepție, fertilitate fiind la nivel maxim în perioada imediat următoare.

În cazul neplăcut în care ați întâmpinat probleme de concepere a unui bebeluș, acum este foarte posibil să fiți ajutați de această energie magică, miraculoasă și vindecătoare să plămădiți cel mai frumos eveniment din viața voastră. Așa că, iubiți-vă mult!

Pentru cei singuri, o nouă oportunitate amoroasă se întrezărește la orizont. Fiți pe fază, lăsați fițele deoparte și dați-i voie iubirii să se manifeste în viața voastră. Eliberați-vă de trecut și de preconcepțiile prăfuite, ponosite și inutile pentru momentul actual al vieții voastre.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Darurile și creativitatea sunt valoroase, iar ceilalți adoră ceea ce am eu de oferit, prin urmare abundența și prosperitatea curg întotdeauna fără efort către.

Zodia GEMENI și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Gemeni
Luna Plină în zodia Pești și zodia Gemeni

Tu, Geamănule, pregătește-te pentru a te propulsa în carieră și pentru a-ți reorganiza, reîmpropăta căminul.

O promovare, o avansare, o schimbare importantă pe plan profesional se poate manifesta simțitor în perioada imediat următoare.

Poate un contract pe care îl aștepți cu Sufletul la gură, sau finalizarea cu succes a unui proiect important pentru tine se pot manifesta ca și răsplată a tuturor eforturilor depuse de tine în ultima perioadă.

În ceea ce privește căminul tău, schimbarea ar putea include mutatul într-un loc nou sau reamenajarea locuinței actuale cu ceva nou care să fie în concordanță cu viziunea actuală și viitoare pe care o ai asupra viața tale.

Noi contracte și noi investiții sunt, de asemenea, în centrul atenției pentru tine, de ce nu, chiar internaționale pentru unii dintre voi.

Secretul este să reușești să rămâi calm, organizat și onest.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: viziunea mea creativă, talentul și eforturile depuse cu sârguință sunt întotdeauna răsplătite. Mai întâi sunt atent să mă văd pe mine așa cum sunt, iar apoi și ceilalți mă vor vedea și îmi vor recunoaște adevărata mea valoare.

Zodia RAC și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

 

Luna Plină în zodia Pești și zodia Rac
Luna Plină în zodia Pești și zodia Rac

Tu, Racule pur și simplu înflorești! Ciclurile Lunii te afectează cel mai mult după cum bine știi deja, pentru că ești privilegiat să fii guvernat de minunata noastră Lună.

Așteptă-te ca faza de Lună Plină din zodia Pești să te influențeze în sfera proiectelor, ideilor creative și a investițiilor. Universul îți oferă o doză de abundență și prosperitate ca recompensă pentru toată munca ta depusă în ultima vreme.

Acest lucru se poate manifesta sub forma unei promovări sau a unui nou contract care te poate plasa mult mai sus în concordanță cu visurile și dorințele tale viitoare.

Împărtășirea înțelepciunii tale cu ceilalți este, de asemenea, o oportunitate pentru tine în acest moment. Aceasta ar putea include predarea, comunicarea sau chiar căutarea unui curs care să te ajute să îți consolidezi cunoștințele actuale în domeniul în care activezi.

Pregătește-te pentru o mai mare vizibilitate în domeniul profesional, așadar.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Sunt copilul Lunii și pe măsură ce aceasta crește și scade, tot așa face și abundența mea. Lumea din jurul meu are nevoie de îngrijirea mea, însă mai întâi trebuie să am grijă de mine pentru a putea revărsa apoi bogăția oferită de Lună celorlalți.

Zodia LEU și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Leu
Luna Plină în zodia Pești și zodia Leu

La tine, Leule, ca și în cazul zodiei Taur sunt aduse în prim plan de către energia magică a fazei de Lună Plină din zodia Pești atât viața profesională, cât și cea amoroasă. Pam pam! Pregătește-te, deci! Acordurile, discuțiile și negocierile transformatoare se vor încheia.

Poții primi sprijin financiar, bani sau posibilitatea de a se investi în tine de către o sursă externă, astfel încât să poți merge mai departe cu viziunea ta.

Așteaptă-te la o potențială apariție amoroasă sau la o aprofundare substanțială și transformatoare a relației actuale.

Pot apărea discuții cu privire la nivelul angajamentului de care dai dovadă. Pentru a te asigura că acest lucru se îndreaptă către ceva benefic și satisfăcător, concentrează-te pe o comunicare matură și consistentă a nevoilor tale în timp ce le iei în considerare și cele ale partenerului tău.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Leul guvernează inima și inima mea nu mă niciodată să mă rătăcesc. Tot ceea ce îmi dorește inima se împlinește întotdeauna, atâta timp cât nu mă opun dorinței și voinței ei.

Zodia FECIOARĂ și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

 

Luna Plină în zodia Pești și zodia Fecioară
Luna Plină în zodia Pești și zodia Fecioară

Pentru tine aceasta fază de Lună Plină din zodia Pești este una extrem de importantă, deoarece îți oferă o doză puternică de energie.

Când se întâmplă acest lucru, te poți simți puternic și încrezător să faci niște schimbări personale importante. Luna Plină din zodia Pești din 2021 îți servește ca o curățare energică și reprezintă un moment de evoluție personaă prin intermediul relațiilor cu ceilalți.

Ai putea decide să schimbi un aspect important din viața ta sau să schimbi anumite modele de gândire care te-au ținut pe loc până în acest moment.

Comunicarea în sectorul amoros, fie că vorbim de o relație stabilă sau doar de simple flirturi reprezintă o temă demnă de luat în considerare în această perioadă magică.

Datorită propriilor revelații, o conversație transformatoare poate duce la schimbări care să te alinieze cu partenerul tău sau să îți faciliteze un context prielnic pentru formarea unei noi relații.

Pe plan profesional se anunță vești bune. Noi contracte, noi acorduri se pot manifesta și îți vor oferi o doză semnificativă de câștiguri financiare.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Pragmatismul este super-puterea mea și o folosesc pentru a-mi realiza visurile. Prin elaborarea realității mele, abundența curge ușor și fără efort.

Zodia BALANȚĂ și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

 

Luna Plină în zodia Pești și zodia Balanță
Luna Plină în zodia Pești și zodia Balanță

În cazul tău, Balanță dragă, rutina zilnică, viața profesioanală și bunăstarea ta vor fi în centrul atenției. Poate că o mică modificare a sănătății tale va evolua în ceva care declanșează o întreagă schimbare în stilul tău de viață.

Încearcă să fii cât mai atent la nevoile corpului tău, astfel încât să poți adopta noi obiceiuri necesare stării tale generale de bine.

Acesta este, de asemenea un moment în care vei începe să vezi schimbări în viața de zi cu zi la locul de muncă, cum ar fi modificarea echipei din care faceți parte (fie un membru al echipei se decide să plece, fie un membru nou își va face apariția).

De asemenea, este posibil să îți schimbi modul în care îți gestionezi rutina zilnică la job, prin urmare se prevede și o creștere a remunerației. Transformarea prin care treci acum te va ajuta în cele din urmă în viitor.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: mă îmbrățișez și sunt una cu schimbarea. Schimbarea este inevitabilă și are loc pentru a mă ghida pe drumul potrivit pentru mine.

Zodia SCORPION și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Scorpion
Luna Plină în zodia Pești și zodia Scorpion

Creativitatea și modul în care te decizi să abordezi ideile legate de un proiect se schimbă într-un mod semnificativ în timpul acestei faze de Lună Plină din zodia Pești.

Acest lucru se poate concretiza printr-o oportunitate de lucru care îți va permite să te exprimi cât mai autentic.

Nu uita, însă, să rămâi fidel unui sistem de valori onest și unui mod de lucru prin intermediul căruia să îți poți duce la bun sfârșit proiectul.

Acesta poate fi, de asemenea, un moment de câștig punct de vedere financiar. Efortul și resusrsele depuse pe plan profesional îți vor fi răsplătite în următoarea perioadă de timp.

Pregătește-te de descoperiri bruște, schimbări și noi acorduri pentru a te dezvolta și a merge cât mai departe cu visurile și idealurile tale.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: rămân fidel mesajului meu și mă unesc cu fluxul tuturor lucrurilor care mi se întâmplă. Sunt mereu răsplătit pentru autenticitatea mea și pentru sinceritatea mea în tot ceea ce fac.

Zodia SĂGETĂTOR și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Săgetător
Luna Plină în zodia Pești și zodia Săgetător

Și la tine, Săgetător aprig ce ești, focusul este pe carieră, pe viața profesională. Se întrevăd noi oportunități, noi proiecte și noi perspective pentru tine. Primești energie de care ai nevoie în aceast sector al vieții pe tot parcursul fazei de Lună Plină din zodia Pești.

Este un moment în care poți primi un impuls puternic, pentru ca tu să poți trece cu succes prin diferite negicieri, contracte, oferte cu diferite terțe. Însă, tot acest program încărcat se va mai domoli peste câteva săptămâni. Curaj!

Ca și în cazul zodiei Gemeni, și pentru tine căminul  devine o prioritate. Fie că vă mutați într-o altă chirie, fie că vă decideți să achiziționați o nouă casă atenție vă este îndreptată spre a vă amenaja cât mai bine locuința.

De asemenea, starea de sănătate va începe să se amelioreze, în cazul în care ai resimțit ceva dificultăți în acest sector al vieții tale.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Eu evolueaz și progreseaz continuu. Devin din ce în ce mai puternic, mai liniștit și mai împăcat cu fiecare schimbare pe care o accept în viața mea.

Zodia CAPRICORN și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Capricorn
Luna Plină în zodia Pești și zodia Capricorn

În cazul tău, Capricornule, oportunitățile pot apărea în viața ta socială. Vei resimți influența pe care o ai asupra grupului de oameni din care faci parte.

De asemenea, se întrezăresc noi contracte, întâlniri sau discuții în jurul acestora pe tot parcursul fazei de Lună Plină din zodia Pești. Așteptă-te ca această schimbare să se resimtă și pe plan financiar.

Schimbările în carieră și în viața ta personală sunt scrise în stele 😊, așadar profită de această lunație pentru a-ți renegocia atât viața profesională, cât și pe cea personală.

De reținut este faptul că odată cu viitoarea perioadă retrogradă a lui Mercur este important să acorzi o atenție deosebită chestiunilor de detaliu, să vezi cele mai subtile înțelesuri și cele mai ascunse informații.

Dacă simți că ai întâmpinat fel de fel de întârzieri, indiferent de sectorul vieții, Universul vine în întâmpinarea ta cu soluții, idei și îți pune la dispoziție oportunități de încheiere a socotelilor cu trecutul.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Comunitatea mea din care fac parte mă susține, mă acceptă și îmi oferă șanse pentru a prospera. Sunt recunoscător tuturor celor care au făcut și care fac parte din tot acest proces.

Zodia VĂRSĂTOR și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Vărsător
Luna Plină în zodia Pești și zodia Vărsător

Acesta este un moment absolut minunat pentru tine Vărsătorule, din punct de vedere financiar. Faza de Lună Plină din zodia Pești, activează acest domeniu al vieții tale și astfel poți primi un val de sprijin financiar.

Venus în Scorpion, reprezintă bogăția și datoriile ascunse, așadar această lunație activează energia pozitivă din acest sector al vieții tale. Pregătește-te ca după o luuuungă perioadă de restricții pe acest plan al vieții să te simți ușurat, eliberat și stabilizat.

Un alt aspect vizat în viața ta în următoarea perioadă este acela al relațiile cu străinătate (parteneriate, prietenii) sau al călătoriile spontane.

Călătoria reprezintă pentru tine în acest moment o experiență expansivă, care ar putea implica întâlnirea unor oameni influenți și formarea de relații care ajung să declanșeze un nou pas în creșterea personală.

Acest lucru se datorează frumoasei legături dintre Mercur în Balanță și Jupiter retrograd în zodia Vărsător care influențează aspectul de Lună Plină.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: Banii curg la nesfârșit, fără efort și astfel reușesc să mă susțin. Îi ajut pe ceilalți, contribuind astfel la circularea banilor în lume, astfel încât ajutorul să ajungă șa cei care sunt în impas.

Zodia PEȘTI și faza de Lună Plină din zodia Pești – 21 septembrie 2021

Luna Plină în zodia Pești și zodia Pești
Luna Plină în zodia Pești și zodia Pești

Tu ești direct vizat de această frumoasă, magică și miraculoasă fază de Lună Plină din zodia ta, zodia Pești.

Așadar, intră direct în intuiția și emoțiile tale pe tot parcursul acestei lunații. De ce spun acest lucru? Pentru că vorbim de un moment extrem de favorabil pentru tine.

Universul te va încuraja să îți onorezi nevoile tale în raport cu partenerul amoros, fie că vorbim de o relație existentă, fie de una care abia se conturează în viața ta.

Important este să înveți să îți comunici sentimentele, nevoile și emoțiile în timp real, într-un mod matur și consistent. Ai grijă să acorzi timpul necesar comunicării, rămânând totuși fidel ție însuți și mai ales intuiției de care beneficiezi la cote maxime.

Dacă ai fost implicat în ultima vreme în negocieri contractuale sau probleme de ordin juridic, acum este momentul să îi dai înainte cu procesul pentru a putea finaliza cu succes acest demers.

Nu uita că răbdarea este o virtute, iar tu ai mare nevoie de ea. Soluționarea acestor probleme poate fi destul de bruscă și neașteptată, așa că dă-ți răbdare să te acomodezi cu schimbarea, pentru că vei vedea în scurt timp că totul este în favoarea ta.

Mult a fost, puțin a rămas!

Ai toată încrederea în energia vindecătoare și uimitoare a acestei faze de Lună Plină.

Afirmația ta pentru faza de Lună Plină în zodia Pești: mă iubesc sincer și pur pe mine însumi și astfel ceilalți vor reflecta această vibrație înaltă înapoi spre mine. Eu conturez și modific tot ceea ce nu este potrivit scopului meu cel mai înalt.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

  • Așadar, dragii mei, este extrem de important ca pe perioada fazei de Lună Plină din zodia Pești, din 21 septembrie 2021, să acordăm o atenție deosebită semnalelor primite de la Univers prin intermediul intuiției, al viselor și al senzațiilor, deoarece în acest mod, putem găsi răspunsuri la întrebările care ne tot dau bătăi de cap de ceva timp încoace.

  • Luna funcționează ca un receptor, ca o antenă ce captează energia furnizată de zodia Pești, iar Fecioara, care este o zodie de pământ, ancorează în realitatea palpabilă, trăirile, senzațiile, percepțiile transmise de Luna în Pești și ne ajută să materializăm informația primită la nivelul subconștientului.

  • În aceste zile este indicat să acodăm o atenție sporită somnului, să avem activități lejere înainte de a merge la culcare pentru a da voie informației să ajungă facil la noi prin intermediul viselor.

  • De asemenea, este bine ca în aceste zile să medităm, să ne conștientizăm mai atent nevoile interioare, să stăm în liniște și să evităm zona conflictuală cu cei din jur. Relaxarea este foarte importantă în aceste zile.

Enjoy!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!