Așteaptă un moment...

 

Luna Nouă în zodia Fecioară 2021 | Noroc | Oportunități | Organizare

septembrie 6, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/09/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post.png

Noile începuturi sunt incitante, dar necesită și muncă, iar faza de Lună Nouă din zodia Fecioară din 2021, ce are loc pe 7 septembrie la ora 3:52, ne va aminti acest lucru.

Furnizând energia încărcată cu pragmatism necesară pentru a merge mai departe, Luna Nouă din zodia Fecioară susține visele și dorințele, materializându-le numai cu ajutorul perseverenței, conștiinciozității, practicii zilnice și muncii trudite.

 

Având în vedere acest lucru, Luna Nouă din Fecioară își propune să comute atenția asupra detaliilor contextului nostru actual, ajutându-ne să identificăm ceea ce ar trebui modificat pentru a îmbunătăți imaginea de ansamblu din viața noastră.

  • Ce reprezintă faza de Lună Nouă din Fecioară?

 

  • Cum ne influențează energia acesteia?

 

  • Ce putem face pentru a beneficia la maximum de efectele ei?

Te invit să afli toate acestea din cele de mai jos.

Ce reprezintă faza de Lună Nouă din Fecioară? 7 septembrie 2021

Cu această fază de Lună Nouă în Fecioară din 2021, este cazul să ne așteptăm la o aglomerare a sarcinilor zilnice și în cadrul activității de zi cu zi, cu condiția să ne concentrăm pe sănătate. Așadar, să nu uităm să ne odihnim, să ne hidratăm, să facem mișcare și să ne hrănim corespunzător.

În general, toate fazele de Lună Nouă reprezintă noi ocazii de a reseta încărcătura lunii anterioare, dar faza de Lună Nouă din zodia Fecioară ne oferă o oportunitate de-a dreptul norocoasă de a ne transforma.

Spun acest lucru, deoarece Soarele și Luna vor forma un trigon (un aspect armonios, benefic) cu planeta Uranus, planeta Marelui Revelator, Vizionar.

Luna Noua in Fecioara
Luna Noua in Fecioara

Acest aspect astral ne deschide drumul către noi experiențe, de asemenea această fază ne amintește că acele chestiuni care ne conferă unicitate la nivel individual ne vor ajuta la locul de muncă, sau în atingerea scopului setat.

Acum este un moment prielnic pentru a deveni creativi și pentru a căuta soluții prgamatice, dar inovatoare, în munca, în ritualurile, obiceiurile și relațiile noastre interumane.

Deși zodia Fecioară poate să ne confere o energie practică și umilă, faza de Lună Nouă sub acest semn zodiacal ne îndreaptă atenția către latura noastră emoțională.

Practic, se creează un soi de paradox, deoarece logica și rațiunea, atât de specifice zodiei Fecioară, nu vor avea nicio importanță pe parcursul acestui fenomen astral, deoarece ne sunt ascuțite intuiția și sentimentele.

Așadar, acest fapt ne va oferi tuturor dorința de a evolua și de a merge mai departe în viață – dar cu grijă, precauție și bineînțeles cu un plan 😊 (altfel nu ar mai fi nici Fecioara, Fecioară).

Intuiția poate fi un indicator puternic al direcției în care este necesar să ne îndreptăm în acest moment.

Așa că, cel mai bun lucru pe care îl putem face în acest moment este să ne ascultăm vocea interioară și să o urmăm cu toată încrederea. S-ar putea să fim de-a dreptul surprinși de punctul în care vom ajunge.

Ceea ce face ca această fază de Lună Nouă din Fecioară și mai specială sunt tranzitele armonioase care o însoțesc.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDA ACUM!

Tranzite pe parcursul fazei de Lună Nouă în zodia Fecioară – 7 septembrie 2021

În primul rând, Venus în Balanță va forma un trigon cu Jupiter în Vărsător.

Ce înseamnă asta?

 

Luna Noua in Fecioara
Luna Noua in Fecioara

Păi, acesta este unul dintre cele mai pozitive aspecte astrologice, aducând optimism, oportunități și promisiunea evoluției personale. Jupiter este planeta norocului și a abundenței și împreună cu Venus, planeta adorării și esteticii, se produce un val de magie.

Un altul aspect astral important are loc între Marte în Fecioară și Pluto în Capricorn. Vorbim despre un aspect de trigon (aspect benefic) ce ne permite accesul către o transformare profundă. Așadar, este cazul să ne așteptăm la o metamorfoză.

Nu vă fie teamă să îmbrățișați schimbarea, mergeți cu fluxul și profitați de beneficiile propriei călătorii personale.

Deși această fază de Lună Nouă din Fecioară are unele aspecte pozitive majore, este necesar să fim atenți și la aspectele mai puțin avantajoase.

Luna Noua in Fecioara
Luna Noua in Fecioara

Dăm cu nițel praf de stele ca să îmbunăm, să limpezim și confuzia cauzată de Neptun ce retrogradează în semnul Pești.

Incertitudinea și confuzia ne vor îndemna să stăm liniștiți și să reflectăm, mai degrabă decât să urmărim o himeră.

Îți amintești când ți-am spus să asculți intuiția, nu?!

 

Acest tip de confuzie poate face dificil să știi ce spune cu adevărat vocea ta interioară.

Dar, partea bună este că acum a venit momentul pentru a utiliza acel planificator pe care nu l-ați atins tot anul 😊.

Scoate de la naftalină agenda cu planificator și pune-te pe jurnalizat, pe făcut liste pro și contra și structurează-ți un plan ușor de urmat, astfel încât să poți realiza ceea ce ți-ai propus cu claritate și încredere.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDA ACUM!

Cum ne influențează energia fazei de Lună Nouă în zodia Fecioară – 7 septembrie 2021?

Este bine de știut faptul că, înainte ca faza de Lună Nouă din zodia Fecioară să aibă loc, va exista un interval scurt de câteva zile cu energie scăzută.

De ce se va întâmpla acest lucru?

 

Deoarece, este un moment oportun pentru vindecare, pentru conștientizare, pentru reînnoire, reinventare și ne poate oferi, de asemenea vibrația înțelepciunii, dar și puteri vindercătoare interioare, astfel încât să putem depăși obstacolele actuale și pentru a putea beneficia de un nou ciclu existențial.

Această fază de Lună Nouă din zodia Fecioară, ne ajută să descoperim care sunt marile noastre obiective, aspirații pe care dorim să le atingem în următoarele șase luni.

Este important ca după această constatare, să ne organizăm acțiunea pe pași, mărunți, dar siguri.

De asemenea, această fază de Lună Nouă în Fecioară este prielnică pentru mici ritualuri de magie albă, pentru cei interesați și cunoscători 😊, dar și pentru meditație, sesiuni de yoga și alte practici spirituale.

Ne putem seta visuri și dorințele mari, cu condiția să avem și planul corect de acțiune în mânecă, deoarece această fază de Lună Nouă încântătoare și norocoasă face ca totul să devină posibil.

Ce putem face pentru a beneficia la maximum de efectele fazei de Lună Nouă în Fecioară? 7 septembrie 2021

Mesajul acestei faze de Lună Nouă din Fecioară este acela de a o lua mai ușor în demersul nostru, de a ne aloca câteva momente să ne focusăm pe ce se află înauntrul nostru și de a reflecta la aceste chestiuni în liniște.

Așa cum am menționat și la începutul acestui articol este foarte importantă în această perioadă odihna.

După atâta muncă asiduă, avem nevoie și de momente de relaxare atât alături de cei dragi, cât și în prezența propriei persoane.

Programează o seară de film în aer liber, sau un picnic romantic sau de ce nu o baie cu spumă, lumânări și muzică relaxantă pe fundal.

Această doză dublă de energie oferită de zodia Fecioară nu este ceva ce se poate neglija. Așa că, înarmează-te cu răbdare, cu organizare, spirit pragmatic și deschidere pentru a întâmpina cum se cuvine acestă fază de Lună Nouă.

Un alt lucru extrem de benefic pe care îl putem face în această perioadă este practicarea anti-perfecționismului.

Simbolistica zodiei Fecioară este inocența, ea reprezintă ființa pură și neatinsă.

Din păcate, sentimentul integrității pare a fi cea mai grea stare spre care noi oamenii trebuie să aspirăm.

În timp ce această fază de Lună Nouă din Fecioară ne poate ajuta să ne purificăm în moduri sănătoase (de exemplu, prin diete alimentare sau prin intențiile noastre și cuvintele pe care alegem să le folosim ), acest lucru poate reprenta o pantă alunecoasă spre perfecționism.

Luna Noua in Fecioara
Luna Noua in Fecioara

Scriitoarea Brené Brown o numește armură sau „un scut de douăzeci de tone pe care îl purtăm, crezând că ne va proteja atunci când, de fapt, este lucrul care ne împiedică cu adevărat să fugim”.

Simplul act de a ne face o listă cu acele chestiuni pentru care suntem recunoscători, poate reprezenta un început minunat al depășii acestui spirit critic (atât cel interior, cât și cel exterior).

Nu uita! Ești exact acolo unde trebuie să fii în acest moment și faci exact ceea ce trebuie să faci. Totul este perfect așa cum este!

 

Aaa era să uit!!!

 

Învață să primești! Da, da! Ai citit bine!

 

Spun asta, pentru că menirea zodiei Fecioară care prin definiție este altruistă, se referă la slujire empatică și chiar sacrificiu – dar spiritul bunătății nu curge într-un singur sens.

Luna nouă în Fecioară din 2021 ne amintește să fim receptivi la bunătatea și generozitatea altora. Cât de des te surprinzi spunând „Am rezolvat” sau „Sunt bun!” când de fapt ești mega copleșit și la un pas de a ceda nervos?

Sub această fază astrală ce conferă o energie cu încărcătură umilă și modestă, fii dispus să capitulezi asumat, astfel încât să poți primi ajutor din partea celor din jurul tău.

Cum tu te simți bine să le fii alături celorlalți atunci când au nevoie, același lucru devine valabil și pentru ei.
Da! Și eu vor să te ajute, așa că simplifică-le misiunea și nu mai opune atâta rezistență. Lasă încăpățânarea și eroismul extremist pentru altă dată.
Așadar, faza de Lună Nouă din zodia Fecioară, din 7 septembrie 2021, vine cu noi șanse, noi oportunități către noi, cu condiția să ne ascultăm intuiția și să avem un plan bine pus la punct alături.

 

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDA ACUM!

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!