Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Vărsător | A doua parte | Concluzia | 22 august 2021

august 18, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/08/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post44.png

Pe 22 august 2021, începând cu 15:02, ora României, are loc cea de a doua fază de Lună Plină consecutivă în zodia Vărsător.

Prima fază de Lună Plină în Vărsător a avut loc luna trecută, pe 24 iulie.

 

  • Ce reprezintă acest minunat fenomen astral?
  • Cum ne influențează?
  • Care sunt aspectele astrale majore din acestă perioadă?
  • Care este legătura acestuia cu celelate două fenomene astrale importante din intervalul 24 iulie – 22 august 2021?
  • Cum este bine să întâmpinăm această fază de Lună Plină din zodia Vărsător?

Te invit să afli răspunsurile întrebărilor de mai sus, dar și multe alte informații din cele ce urmează.

Ce reprezintă cea de a doua fază de Lună Plină din Vărsător? – 22 august 2021

Practic faza de luna trecută a reprezentat punctul de intrare în această energie “centrifugă”, care a dat startul unui nou proces de răscolire interioară. Iuhuuu!!! Happy, happy, joy, joy!!! NOT!!!

Această fază a făcut ca lucrurile și evenimentele petrecute în această perioadă să pară incomplete, însă alături de faza de Lună Nouă în Leu, din 8 august și de cea de a doua fază de Lună Plină în Vărsător ce va avea loc pe 22 august, ni se vor dezvălui răspunsuri pe care le căutăm de foarte mult timp.

Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător
Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător

Cele două faze consecutive de Lună Plină în zodia Vărsător, lucrează în tandem, iar faza din 22 august reprezintă punctul de ieșire din această puternică energie “centrifugă”, fază ce ne va permite să tragem niște concluzii valoroase.

A doua fază de Lună Plină din Vărsător va aduce lumină și ne va crea contexte necesare eliberării, odată pentru totdeauna, de acele chestiuni care ne țin prizonieri de ani de zile.

Luna Plină din zodia Vărsător, de duminică, 22 august 2021, se aliniază cu planeta Jupiter. Așadar, semnificația astrologică a acestui fenomen se referă la evoluția și oportunitățile pe toate planurile, personal, material și spiritual.

Această fază are un impact major asupra relațiilor intime. O combinație de aspecte sensibile și incitante, totodată, face ca aceasta să fie o fază lunară excelentă pentru a găsi un partener de durată.

Iar în rândul celor aflați deja într-o relație, se poate trece la următorul nivel, poate fi vorba de un angajament mai serios.

Imaginația și spiritul aventurier sunt sporite pe tot parcursul acestor fenomene astrale provocatoare.

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

Cum ne influențează cea de a doua fază de Lună Plină din Vărsător? – 22 august 2021

Fazele de Lună Plină luminează cerul nopții, dezvăluind tot ceea ce se află în întuneric. Ele pot fi un simbol pentru iluminarea unui adevăr din ce în ce mai mare, ce ne permite să descoperim modalitatea prin care să aflăm acele răspunsuri la anumite întrebări existențiale și să ne eliberăm de tot ceea ce nu ne mai este necesar.

Cea de a doua fază de Lună Plină din Vărsător amplifică schimbarea, ne activează dorința de libertate, iar lumina reflectoarelor este îndreptată asupra a tot ceea ce trebuie revoluționat și energizat în viața noastră.

Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător
Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător

Mesajul zodiei Vărsător din aceast fenomen astral, este acela de a face lucrurile diferit și de a ne îndepărta de zona noastră de confort pentru a experimenta ceva nou.

Sunt încurajate inovația, creșterea și privirea lucrurilor dintr-o nouă perspectivă.

Având în vedere faptul că Soarele își desfășoară călătoria pe teritoriul zodiei Leu în momentul acestei faze de Lună Plină, există un plus de energie creativă și mult curaj, puse la dispoziție de acesta.

Energiile pot fi folosite pentru a putea demara și concretiza orice viziune nouă.

Deși fazele de Lună Plină, în general, reprezintă momente oportune pentru finalizări, despărțiri, renunțări, tot acestea vin în întâmpinarea noastră cu multă energie creativă, tocmai pentru a putea transforma ceea ce finalizăm în noi oportunități.

Aspecte astrale importante – Faza de Lună Plină în Vărsător – 22 august 2021

Lună – Jupiter

Luna Plină din Vărsător formează un frumos aspect de conjuncție cu planeta Jupiter, cu Marele Benefic, aducând în viețile noastre optimism, succes, prosperitate, generozitate, bună voință, șanse și noroc.

Așadar, să fim cu băgare de seamă, deoarece acest aspect astral poate aduce oportunități de dezvoltare și creștere, atât pe plan material, cât și pe plan personal/ spiritual.

Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător
Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător

Aici mă refer la șanse precum, înscrierea la noi cursuri de dezvoltare, la călătorii atât în interes personal, cât și socio-profesional, dar și la posibilitatea formării unor noi relații amoroase.

Prin urmare, această a doua fază de Lună Plină din Vărsător ar trebui să te facă să te simți fericit și mulțumit.

Este sporită atitudinea grijulie și de susținere, fapt ce poate aduce șansa legării unor noi prietenii și favoruri de la colegi, sau persoane din anturaj.

Atenție însă! Deși aspectul format între Luna din Vărsător și Jupiter este unul armonios și benefic, acesta se află în opoziție cu Soarele aflat în zodia Leu, ceea ce vine cumva ca un fel de revers al medaliei.

Cum adică?

Putem avea tendința de a exagera lucrurile, de a deveni lacomi, supra-optimiști (nerealiști), aroganți și chiar frivoli, imorali.

Așadar, cheia succesului în această perioadă este găsirea unui echilibru individual între aceste două aspecte astrale importante.

Este benefic, să fim recunoscători pentru orice oportunitate primită. Ideea de a împărți cu ceilalți (specific zodiei Vărsător), poate intra în opoziție cu individualismul acut al zodiei Leu.

Cumpătarea este un aliat de nădejde în acest interval, astfel încât să evităm posibilele situații în care să fim dezamăgiți, păgubiți sau rușinați.

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

Venus – Saturn

Un alt aspect astral important din această perioadă este trigonul (aspect benefic) format între Venus și Saturn.

Acesta aduce într-o lumină favorabilă relațiile amoroase, găsirea iubirii și asumarea unor angajamente serioase în acest plan al vieții.

Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător
Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător

Relațiile beneficiază de o abordare sensibilă și de multă afecțiune și empatie.

Așadar, o nouă poveste de iubire se poate întrezări, poate fi o dragoste ieșită din tipare. Și cum dragostea nu are vârstă, cine poate știi sub ce formă se ascunde sufletul nostru pereche sau cel geamăn?!

Relațiile existente ar trebui să se bucure de o legătură și o stabilitate mai puternice. Respectul reciproc și pragmatismul pot rezolva problemele relației pe termen lung.

Marte – Uranus

Aspectul armonios format între Marte și Uranus ne îndeamnă către emoții puternice, spirit de aventură, inițiativă, ambiție, inovație și determinare.

Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător
Faza a doua de Lună Plină din zodia Vărsător

Este o perioadă perfectă în care să ne simțim liberi, disponibili și deschiși către a experimenta chestiuni noi care ne încântă simțurile.

Așadar, vorbim iar, de oportunitatea de a lega noi relații sau de a reînnoda relații deja formate.

Instinctele puternice și atitudinea îndrăzneață fac din aceasta perioadă, una în care este nevoie să fim responsabili și asumați.

Atenție, deoarece se vor resimți mult mai aprins dorințele intense, pasiunea și eliberarea de inhibiții.

Este indicat să gestionăm cumpătat și cu maturitate aceste energii, tocmai pentru a beneficia de experiențe autentice în sectorul relațiilor sexuale.

Prin urmare, enjoy the moment cu responsabilitate!

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

Legătura dintre a doua fază de Lună Plină în Vărsător și celelate două fenomene astrale importante din această perioadă – 22 august 2021

Zodia Vărsător guvernează, de asemenea, progresele tehnologice și regulile care sunt puse în aplicare pentru a proteja majoritatea, mai degrabă decât individualul.

Energia acestei zodii futuriste se poate resimți sub forma compasiunii față de ceea ce ne înconjoară.

Este posibil să vedem mai multe dintre aceste teme ieșite la lumină, în special la nivel global, sub al doilea val al acestei Luni Pline Vărsător.

Este vorba despre a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă, de a ne păstra o minte deschisă și de a găsi modalități de a sta departe de gândirea obtuză, de viziunea alb-negru (există tonurilele de gri, de griuri colorate chiar!).

Dacă ai nevoie să iei o decizie importantă în această perioadă, află că există energie de partea ta care aduce claritate, permițându-ți să iei o decizie cât mai asumată.

Ai încredere în ce îți transmit intuiția și instinctul!

Energiile din această perioadă sunt puternice și curajoase, așa că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne conectăm cu noi înșine cât mai profund, astfel încât să putem avansa în orice direcție ne dorim.

După cum bine deja știm, nimic nu se pierde, totul se transformă! De câțiva ani încoace, se perindă energii extrem de puternice pe Pământ, însă acum acest lucru se întâmplă mai mult ca oricând.

Așa că, ne putem conecta la această mare energie Atotcunoscătoare, această energie ancestrală care a aparținut strămoșilor noștri, la energia prezentă care ne aparține și la cea futuristă, ce aparține generațiilor viitoare.

Ea creează în această perioadă un câmp vibrațional puternic menit să ne propulseze către o evoluție accelerată.

Să ne deschidem inima și mintea pentru a primi ceea ce ni se cuvine!

S-au transpus atât de multe lucruri pe acest Pământ, de la lucruri bune, mărețe, uluitoare, ce au schimbat cursul istoriei și al evoluției, la lucruri rele, tragice ce au impregnat în aer o vibrație scăzută.

Atât de multe vieți și povești au îmbrăcat suprafața acestei planete. Iar acum toată energia, tot acest combustibil, este transportat în aer (zodia Vărsător).

Așadar, faza de Lună Plină din Vărsător de luna trecută, din 24 iulie, Luna Nouă din Leu de pe 8 august și cea de a doua fază de Lună Plină din Vărsător din 22 august ne ajută sa ne conectăm la strămoșii noștri, la vocile lor și la înțelepciunea ancestrală.

Ne putem conecta la forța vieții care trăiește în jurul nostru și va continua să trăiască până la sfârșitul timpului.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Cum este bine să întâmpinăm această a doua fază de Lună Plină din Vărsător? – 22 august 2021

Acești curenți cosmici, dintre cele două faze consecutive de Lună Plină din Vărsător ne oferă momente excepționale de claritate, expansiune și deschidere către nou. Reprezintă un aliat puternic în luarea unor decizii importante, ascuțindu-ne intuiția, instinctul și claritatea.

Iar cele două, împreună cu faza de Lună Nouă din Leu ce a avut loc pe 8 august ne oferă curajul, determinarea și dorința de strălucire, necesare în drumul nostru către succes.

Vorbim aici de 3 evenimente astrale importante încărcate cu o energie revoluționară foarte mare.

De asemenea, este foarte probabil să resimțim inclusiv la nivelul corpului fizic simptome.

De la apatie, oboseală, nervozitate, la palpitații, puls mărit, fluctuații ale tensiunii arteriale sau probleme gastro-intestinale.

Toate acestea pot fi un rezultat al fricii de schimbare și al rezistenței pe care o opunem în raport cu ceea ce avem de retușat.

Melancolia bruscă, fluctuațiile emoționale, starea de ceață în gânduri, țiuitul urechilor, sunt alte posibile simptome pe care le putem resimți în toată această perioadă.

Atenție și la tulburările de somn, care sunt specifice unei astfel de înșiruiri de evenimente astrale. Încercați să reduceți consumul de cafea în perioada asta, deoarece vă va accentua starea de agitație și va contribui și la somnul precar.

Și excesul de dulciuri (cu zahăr procesat) este de evitat în acest interval de timp (bine zahărul este de evitat mai mereu, mai ales în exces).

Este indicat să facem mișcare în aer liber și să stăm la Soare pentru a ne lua doza de vitamina D, pentru a ne mai liniști sistemul nervos și pentru a ne crește imunitatea.

Așadar, cea de a doua fază de Lună Plină din Vărsător, din 22 august 2021, vine cu concluzia pentru toată această lună extrem de încărcată cu emoții și trăiri fel de fel.

Enjoy!

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

 

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!