Așteaptă un moment...

 

Luna Nouă în zodia Leu | Schimbări șocante | 8 august 2021

august 8, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/08/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post.png

Luna Nouă din zodia Leu de pe 8 august 2021 va aduce schimbări majore!

 

Deși evenimentul lunar este găzduit de încrezătorul Leu, acesta formează un aspect tensionat cu rebelul și utopicul Uranus, așa că pregătește-te pentru chestiuni spontane și schimbări neașteptate.

Te invit să afli din cele de mai jos ce înseamnă acest eveniment și cum poți gestiona cel mai bine energia naturii electrizante a momentului.

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

Ce reprezintă această fază de Lună Nouă din zodia Leu? 8 august 2021

În general, faza de Lună Nouă reprezintă o oportunitate pentru a obține claritate în legătură cu obiectivele, visele și proiectele noastre de ansamblu.

Te poți folosi de această vibrantă energie chiar pentru a face un mic ritual în acest interval de timp, de 2-3 zile.

Poți apela la un terapeut holistic sau la cineva drag pentru a împărtăși ceea ce te apasă cel mai tare în perioada asta. Pentru că, da, este o perioadă apăsătoare, cu o energie iscoditoare, menită să scoată din noi acele frustrări adânci, adânci.

De asemenea, poți jurnaliza ceea ce simți și trăiești, poți aprinde lumânări și bețișoare parfumate în casă pentru a crea o atmosferă cât mai destinsă.

Poți asculta pe fundal muzică binaureală, astfel încât să intri într-o stare de relaxare din care să poți vizualiza cu claritate ceea ce ți se întâmplă și poți a găsi soluții favorabile de remediere.

Așadar, faza de Lună Nouă din Leu ne îndeamnă la a ne lua cu mult curaj, demnitate și încredere, acele decizii importante și amânate.

Luna Nouă în zodia Leu
Luna Nouă în zodia Leu

Alege să vezi această fază ca pe prima pagină dintr-un nou capitol din viața ta, ce urmează să atingă punctul culminant.

Prin urmare, nu este nevoie să te alarmezi pentru că Leul este considerat a fi unul dintre cei mai mari protectori, așa că acesta vine în întâmpinarea noastră cu energia sa plină de iubire, candoare și siguranță.

De reținut este următorul aspect!

 

Ceea ce alegi să faci zilele astea, va avea repercusiuni la anul în februarie, când va avea loc faza de Lună Plină din Leu.

Ceea ce, alegem să facem în perioada fazelor de Lună Nouă se reflectă în următoarea fază de Lună Plină din semnul zodiacal respectiv.

Așadar, no pressure! 😊

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

Care sunt zodiile influențate de faza de Lună Nouă în zodia Leu? – 8 august 2021

 

Semnul de foc Leu, simbolizat de impunătorul Leul regal, condus de Soarele luminos, fierbinte și încrezător, aduce vitalitate și guvernează în harta cerului casa a cincea.

Casa responsabilă cu romantismul, exprimarea de sine, relațiile amoroase, interacțiunea cu copii și modul în care ne îngrijim de aspectul nostru fizic.

Prin urmare, cei născuți sub semnul Leului, cei cu Ascendent în acest semn zodiacal, dar și cei cu alte planete personale în zodia Leu (Luna, Mercur, Venus sau Marte) tind să fie lideri orientați spre ceva duritate, lideri ambițioși, strălucitori, în general capabili să ia rapid, decizii pentru a face din viziunile lor o realitate palpabilă.

Luna Nouă în zodia Leu
Luna Nouă în zodia Leu

Cei care vă știți cu „musca pe căciulă” 😊, este bine să nu uitați următoarele aspecte, în ciuda perioadei care testează limitele.

La bază, sunteți încrezători în forțele proprii, sunteți capabili să acumulați foarte multă dragoste, pe care mai apoi simțiți nevoia să o revărsați asupra celor apropiați vouă.

Dar, sunteți o combinație bizară între egocentrism fanatic, dramă, teatralitate, megalomanie, inflexibilitate și drăgălășenie acută, pasiune, altruism, empatie și dăruire totală.

Atenție însă, că așa cum am menționat și mai sus este posibil ca pe parcursul acestei faze de Lună Nouă din Leu să scoateți la iveală latura voastră mai dură, ceea ce va crea neplăceri atât pentru voi, cât și pentru cei din jurul vostru.

De asemenea, și cei născuți în semnul Vărsător, cu Ascendent în acest semn zodiacal, dar și cei cu alte planete personale în zodia Vărsător (Luna, Mercur, Venus sau Marte) pot resimți foarte intens această fază de Lună Nouă din zodia Leu.

 

Dar, și celelate semne fixe vor resimți puternic această fază de Lună Nouă din Leu, respectiv zodia Taur și zodia Scorpion.

Așadar, dragii mei, răbdare, răbdare, răbdare și deschidere către schimbare! Pentru cei născuți în aceste semne este o provocare foarte mare.

 

De ce?

 

Deoarece, semnele fixe sunt extrem de ancorate în propriile sisteme de valori, în propriile idei și paradigme.

Așa că desprinderea de trecut, de tipare și subtipare, poate fi absolut terifiantă pentru aceștia. Însă, este extrem de necesară.

Iar curajosul Leu s-a apucat să apese butoanele și să se joace cu emoțiile și gândurile noastre!

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

Schimbarea electrizantă determinată de faza de Lună Nouă din zodia Leu – 8 august 2021

Lună de lună, astrele ne pun la dispoziție aceste faze ale Lunii, tocmai pentru a ne oferi șanse pentru noi începuturi.

Fiecare semn zodiacal este vizat, pe rând, astfel încât, cu toții să putem resimți impulsurile energiei astrale corespunzătoare către schimbare.

Așadar, această fază de Lună Nouă din zodia Leu are un ton dinamic, șocant și răvășitor, tocmai pentru a ne determina să ne rupem de fixismul barierelor în care suntem ancorați și de care ținem cu dinții de frica noului.

Așa cum v-am tot menționat încă de la începutul activității mele astrologice, trăim niște timpuri de tranziție și suntem supuși unor energii zguduitoare.

Luna Nouă în zodia Leu
Luna Nouă în zodia Leu

Dar toate acestea sunt de fapt în favoarea noastră, sunt pentru binele nostru suprem.

Pentru a trece la următorul nivel de evoluție avem nevoie de aceste astroșocuri 😊!

Este un moment excelent să îți trasezi noi direcții, să aderi la noi proiecte, să începi un job nou, o nouă relație. Ideea este, să schimbi radical ceva ce stagnează de prea mult timp.

Impunătorul Leu este cu ochii pe noi și nu ne lasă până nu facem ceea ce este bine pentru parcursul nostru, chiar dacă acest lucru înseamnă să dezlipim brusc pansamentul ce stă pe o rană ce este foarte probabil să supureze, înloc să se vindece.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Stabilește-ți intenții clare, pregătește-te sufletește, mental și fizic pentru schimbare.

Oricât de tentant ar fi să urmăm partea gingașă și cochetă a zodiei Leu, de această dată sub faza de Lună Nouă, ne vom simți dezordonați, împrăștiați, pasionali, înflăcărați, neliniștiți și agitați, dar indicat este să avem permanent în minte faptul că, toate astea sunt menite să ne deschidă ochii pentru ceea ce urmează să ni se întâmple înspre bine.

Pentru că, la ora actuală avem o grămadă de tranzite ale planetelor personale prin semenele fixe (Leu, Vărsător, Taur și Scorpion), faza de Lună Nouă din zodia Leu ne deschide sufletele către epifanii răvășitoare și către schimbare.

Deși zodia Leu face parte din rândul fixiștilor, așa cum am menționat mai sus, este cu siguranță unul dintre cele mai optimiste semne zodiacale, așa că, indiferent de ceea ce aduce această Nouă Lună pătimașă, atâta timp cât canalizați perspectiva însorită a Leului, puteți face ce este mai bun din ea.

Promoție august 2021
Promoție august 2021

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!