Așteaptă un moment...

 

Compatibilitatea zodiei Leu cu semnele de foc | 1, 5, 9

iulie 31, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/07/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post34.png

Care este cea mai bună compatibilitate pentru zodia Leu?

Să fie Berbecul, Săgetătorul sau tot Leul?

 

 

Ei bine, te invit să afli răspunsul întrebărilor de mai sus din cele ce urmează.

 

 

Înainte de a începe a-ți povesti despre compatibilitatea nativilor din zodia Leu, aș vrea să menționez ceva extrem de important.

Adevărata compatibilitate dintre două persoane este dată de analiza astrologică numită sinastrie.

Acest tip de analiză suprapune harțile natale (astrogramele) ale celor două persoane și în acest mod se studiază absolut toate aspectele formate între cei doi.

Așadar, ceea ce urmează să îți prezint mai jos este doar o mică parte din ceea ce reprezintă compatibilitatea dintre semnele zodiacale.

Însă, semnele natale reprezintă portița de intrare către Universul interior al fiecăruia dintre noi.

Prin urmare, zodiile natale sunt startul.

Să purcedem, zic!

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Zodia Leu și compatibilitatea cu semnele de foc

LeuBerbec

Cuvintele care caracterizează acest tip de combinație sunt următoarele – egocentrism, încăpățânare, mândrie, orgoliu, extrovertire, energie, lumină, căldură, vitalitate, teatralitate, expansiune, inițiativă, pasiune, impulsivitate, temperament, nerăbdare, competiție, complicitate, sentimentalism.

Vorbim de un semn fix (Leul) și un semn cardinal (Berbecul), ambele semne de foc, polaritate yang (masculină), ceea ce conferă un grad potrivit de compatibilitate.

Berbecul este cel cu inițiativa, cu direcția și cu viziunea, iar Leul este cel care poate pune în aplicare năstrușniciile Berbecului.

Compatibilitate Leu - Berbec
Compatibilitate Leu – Berbec

Compatibilitate mentală LeuBerbec

 

Cele două semne zodiacale se pot duela în opinii, însă partea frumoasă este că așa cum se ceartă de spontan, tot așa se și împacă.

Leul este cel care va lăsa mai mult de la el în această combinație, deoarece atâta timp cât își ia meritele și laudele pentru ceea ce face, îl intereasează mai puțin care și cum a venit cu ideea.

Compatibilitate mentală Leu-Berbec
Compatibilitate mentală Leu-Berbec

Compatibilitate emoțională LeuBerbec

Păi aici e simplu…

Se va vorbi mult unul peste celalalt, deoarece fiecare este mai dramatic decât celălalt. Însă, Leul deține supremația la dramă, așa că îi vom acorda creditul pe care îl merită și îl vom desemna emotivul acestui parteneriat.

Leul vrea și mai mult decât Berbecul să fie pus pe primul plan, ținut pe piedestal și admirat.

Berbecul nerăbdător, îi va aduce câteva complimente, îl va mângâia rapid pe coamă și hop va trece la chestiuni mai importante.

Așadar, aici este nevoie de răbdare și compromis de ambele părți pentru a ajunge în timp la un echilibru în comunicarea emoțiilor.

Berbecul are de învățat să asculte mai mult când celălalt are ceva de spus, iar Leul are de învățat faptul că poate comunica problema emoțională pe care o are fără a pune în scenă o întregă piesă de teatru, care ajunge să-l plictisească teribil pe aprigul Berbec.

Altfel, toate bune și frumoase pe aici, nu?!

Compatibilitate emoțională Leu-Berbec
Compatibilitate emoțională Leu-Berbec

Compatibilitate sexuală LeuBerbec

Etee na! Foc, foc și iarăși foc.

Berbecul vine cu inițiativa și spontaneitatea, iar Leul cu șarmul, senzualitatea și sexualitatea debordante.

Este indicat în cazul vostru să se ajungă la un echilibru constant între cantitate (Berbec) și calitate (Leu), în acest sector al relației voastre, altfel se pot isca frustrări de ambele părți.

De asemenea, completarea sexuală dintre voi este precum un dans de tango, dacă înțelegeți ce vreau să spun!

Berbecul vine cu performanța, inițiativa, spontaneitatea, exibiționismul și adrenalina, iar Leul cu pasiunea, eleganța, șarmul și romantismul.

Rezultatul?

 

Pasiune sărită din grafic, role playing, performanță, nițică dramă și aici, și câteva sute de grame în minus la final.

Compatibilitate sexuală Leu-Berbec
Compatibilitate sexuală Leu-Berbec

Compatibilitate profesională LeuBerbec

Aici putem vorbi de un grad de compatibilitate chiar mai ridicat decât în cazul celorlalte capitole, deoarece nefiind implicați direct din punct de vedere personal și discuțiile decurg ceva mai lin.

Însă, este bine de știut faptul că totuși vorbim de două semne de foc, așa că implicarea sufletească în tot ceea ce fac este maximă.

Compatibilitate profesională Leu-Berbec
Compatibilitate profesională Leu-Berbec

De aceea, trebuie atenție ca Berbecul să își prezinte ideile într-un mod cât mai elegant, iar Leul să se depersonalizeze cumva în timpul discuțiilor cu Berbecul, tocmai pentru a nu se simți dirijat de acesta.

Din nou putem vorbi de o luptă de putere și orgoliu, mai ales când în joc sunt renumele și strălucirea.

Așadar, Berbecul trebuie să își cizeleze modul de a transmite ceea ce are de spus, iar Leul poate apela la candoarea și șarmul specifice, pentru a-l dezarma pe Berbecul căpos.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

LeuSăgetător

 

Cuvintele care caracterizează acest tip de combinație sunt următoarele – pasiune, eleganță, senzualitate, impuls, susținere, complot, echipă, evoluție spirituală, călătorii, explorare, inedit, toane, nesiguranță, schimbare, spontaneitate, posesivitate vs libertate.

Vorbim de un semn fix (Leul) și un semn mutabil (Săgetătorul), ambele semne de foc, polaritate yang (masculină), ceea ce conferă un grad bun de compatibilitate.

În acest caz, Leul este cel care preia inițiativa în acest tip de parteneriat, deoarece acesta este ceva mai ancorat în realitatea curentă decât spiritualul și libertinul Săgetător.

Compatibilitate Leu-Săgetător
Compatibilitate Leu-Săgetător

Compatibilitate mentală LeuSăgetător

Vorbim aici de două spirite independente din punct de vedere mental, de două semne cărora le place să dezbată fel de fel de subiecte, la orice oră din zi și din noapte.

Săgetătorul însă, are ceva avans pe parte de explorat, învățat și studiat, deoarece este fascinat de tot ce este nou și inedit.

Așa că, Leul se va simți fascinat de vastele informații pe care le deține Săgetătorul, acesta fiind un companion fantastic de conversație.

Aici, nu vorbim de luptă de putere în materie de idei și opinii, deoarece există un echilibru mai mare între setarea unui obiectiv clar și plăcerea călătoriei în sine.

Compatibilitate mentală Leu-Săgetător
Compatibilitate mentală Leu-Săgetător

Compatibilitate emoțională LeuSăgetător

În acest sector al relației, cei doi rezonează armonios, deoarece Săgetătorul care este recunoscut ca fiind cetățeanul Universului, are o empatie extrem de crescută și o plăcere deosebită de a-și asculta interlocutorul.

Acest lucru măgulindu-l pe Leușorul nostru și făcându-l să se simtă în largul său, în siguranță și înțeles.

Mai mult decât atât, Săgetătorul va avea deschidere să remedieze eventualele conflicte, deși să nu uităm că atunci când este supărat, acesta face apel la săgețile sale din dotare.

Însă, Leul va veni și se va gudura suav pe lângă acesta și îl va răsfața cu fel de fel de atenții, până ce Săgetătorul va lăsa garda jos și săgețiile în tolbă.

Compatibilitate emoțională Leu-Săgetător
Compatibilitate emoțională Leu-Săgetător

Așadar, compatibilitatea emoțională este una bună, până în punctul în care Săgetătorul își face cunoscută îndârjirea cu care ține la libertatea sa de gândire, mișcare și exprimare.

În timp ce, Leul este un semn cu un grad de posesivitate și gelozie extrem de mare. Așa că, pot apărea conflicte din pricina acestei viziuni diferite asupra ideii de trăire emoțională în plan amoros.

Ca lucurile să meargă bine, este important ca cei doi să se întâlnească la mijloc. Leul trebuie să învețe ce înseamnă toleranța, încrederea, altruismul și libertatea, iar Săgetătorul are de integrat mai bine în structura sa ideea de responsabilitate și stabilitate.

Compatibilitate sexuală LeuSăgetător

Vorbim aici de două semne zodiacale cărora le place să simtă și să se conecteze la nivel senzorial.

Pasiunea și anduranța sunt la ele acasă, ca și în cazul compatibilității de mai sus, dintre zodia Leu și zodia Berbec.

Însă, în acest caz adăugăm un plus de eleganță, senzualitate și factor surpriză, oferit de Săgetătorul, veșnic explorator și curios.

Se îmbină foarte frumos aici creativitatea, cu senzualitatea, cu dorința puternică și curiozitatea permanentă de a încerca ceva nou.

Așa că Leule, pregătește-te să fii scos din zona ta de confort!

 

Compatibilitate sexuală Leu-Săgetător
Compatibilitate sexuală Leu-Săgetător

Compatibilitate profesională LeuSăgetător

 

Din punct de vedere profesional este posibil să se întâmpine câteva dificultăți, deoarece Săgetătorul poate avea tendința să fie ceva mai coleric decât relaxatul Leu.

Mai ales atunci când Leul pare să uite că este vorba de un parteneriat profesional și se trezește să pună reflectorul doar asupra propriei persoane.

Compatibilitate profesională Leu-Săgetător
Compatibilitate profesională Leu-Săgetător

Chestiune care îl scoate din minți pe empaticul și altruistul Săgetător.

Prin urmare, este extrem de important ca într-o astfel de asociere să fiți atenți unul la celălalt și să vă reperați nevoile reciproc, astfel încât să puteți lua împreună cele mai bune decizii.

De reținut, este faptul că Săgetătorul poate veni cu mai multe idei, perspective și unghiuri legate de același subiect, iar Leul are nevoie să țină pasul cu frecvența schimbătoare a acestuia.

Iar tu, Săgetătorule ia aminte, că Leul s-ar putea să și aplice ce tot spui tu acolo frumos.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

LeuLeu

 

Cuvintele care caracterizează acest tip de combinație sunt următoarele – orgoliu, mândrie, ego, răsfăț, individualism, supremație, luptă de putere, posesivitate, teritoriu, familie, încredere, putere, teatralitate.

Vorbim de o combinație între doi nativi ai aceluiași semn zodiacal, semn fix (Leul) polaritate yang (masculină), ceea ce conferă un grad moderat de compatibilitate.

Spun asta, deoarece acest lucru este valabil cumva pentru toate combinațiile dintre aceleași semne zodiacale la ambii nativi.

De regulă, tendința este să spunem că ne potrivim de minune cu cineva asemănător nouă, însă putem fi surprinși de cât de enervantă se poate dovedi a fi această asemănare.

Regula de aur pentru ca o astfel de combinație să fie una benefică, este aceea ca fiecare să fie conștient și de propriile defecte, care se reflectă ca într-o oglindă.

La început, suntem încântați când întâlnim un partener născut sub același semn zodiacal cu noi, văzând în primă fază doar calitățiile comune.

Însă, pe parcurs, constatăm că și defectele sunt pe măsură, deoarece sunt la pătrat.

De aceea, este indicat să existe un grad de complementaritate pentru ca relațiile să funcționeze optim.

Compatibilitate Leu-Leu
Compatibilitate Leu-Leu

Compatibilitate mentală LeuLeu

 

Raportarea mentală este una destul de interesantă. Spun asta pentru că, putem vorbi aici de doi jucători în cadrul aceleași echipe, dacă vă respecați reciproc dreptul la părere și dacă faceți cu schimbul în luarea deciziilor, astfel încât orgoliul să nu fie lezat de nicio parte.

Vă puteți conecta cu ușurință la aceeași sursă de inspirație când vine vorba de discuții ce au legătură cu prezentul și viitorul vostru din punct de vedere administrativ.

Compatibilitate mentală Leu-Leu
Compatibilitate mentală Leu-Leu

Combinația LeuLeu, poate fi una destul de provocatoare, dacă nu sunt stăpânite furia, orgoliul, crizele de personalitate, egocentrismul și drama de a face din țânțar armăsar.

Așadar, atenție la neatenție! 😊

Când simțiți că vă apropiați de un astfel de moment, fie vă respectați unul altuia spațiul, fie faceți un soi de pact prin care fiecare să vorbească pe rând și fiecare să își păstreze calmul.

Combinație destul de provocatoare.

Compatibilitate emoțională LeuLeu

 

Eeeee, aici e acum!

Na, e ca și când avem două mari dive de la Hollywood sub același acoperiș.

Practic, ele încearcă să se tolereze, însă rivalitatea mocnește acolo sub zâmbetele mustăcite.

Ideea este că, din punct de vedere emoțional Leii sunt destul de obositori, deoarece le este destul de greu să își gestioneze stările și fluctuațiile în această sferă a vieții lor.

Dorind mereu să fie ascultați, suportați, înțeleși și tolerați. Ceea ce pentru doi nativi născuți sub semnul Leu, devine efectiv un teren minat.

Ambii, vorbind practic precum surzii la pereți.

Fiecare o ține pe a lui, precum o moară stricată.

Compatibilitate emoțională Leu-Leu
Compatibilitate emoțională Leu-Leu

Vă bălăcăriți cât vă bălăcăriți, apoi obosiți și vă duceți să faceți fiecare câte o baie fierbinte și să vă răsfățați propriile persoane, ca două feline veritabile ce vă aflați.

După două zile, posibil, să vă intersectați prin casă și să vă aruncați câte o privire fugară, dar cam atât.

Tai orgoliul cu cuțitul între voi, n-ai văzut așa ceva!

Calm, stabiliți-vă limitele, astfel încât să nu mai iasă Jihadul după fiecare ceartă, pe motiv că, cine a uitat de fapt să închidă capacul tubului de pastă de dinți.

Compatibilitate sexuală LeuLeu

 

Păzea că se lasă cu năbădăi și aici. Aveți tendința să vă ghidați după vorba: “Pauzele lungi și dese cheia marilor succese!”.

Acum, ce să zic?

Mai bine mai răruț că e mai drăguț?

Nu știu ce să zic, însă, măcar în pat nu vă mai îngrijorați care e mai important decât care, care e mai frumos decât care, care e mai cu moț decât care.

Că uitați câta cacofonia iese!

Încercați doar să fiți, iar natura își va urma cursul firesc.

Pentru voi funcționează de minune un cadru romantic, cu lumină difuză, muzică senzuală pe fundal, un pahar de vin bun și un cearșaf mătăsos.

Așa că, nu vă mai ofuscați atât și jos textila!

Amintiți-vă de fiecare dată ce echipă faină faceți atunci când lăsați mândria și fixismul deoparte.

Compatibilitate sexuală Leu-Leu
Compatibilitate sexuală Leu-Leu

Compatibilitate profesională LeuLeu

 

Aici mergeți pe principiul: “Totul sau nimic!”.

Fie veți reuși să fiți cei mai buni prieteni de la început, fie cei mai mari rivali.

Depinde doar de voi, cum vă gestionați egoul. Dacă înțelegi că la bază, de ambele părți există inteții bune și căldură sufletească, atunci veți reuși să învingeți vanitatea, trufia și individualismul.

De asemenea, este important pentru voi să vă stabiliți un limbaj comun de comunicare de fiecare dată când intrați în contact și aveți de luat decizii importante împreună.

Compatibilitate profesională Leu-Leu
Compatibilitate profesională Leu-Leu

Încercați pe cât posibil, să nu furați unul din strălucirea celuilalt. De ambele părți există potențial, însă acesta este necesar să fie canalizat într-o direcție comună și constructivă.

Nu uitați că “tonul face muzica”, așa că, temperați-vă firile impulsive și creați-vă un spațiu de lucru calm și relaxant.

Voi știți cel mai bine ce este relaxarea și tot voi știți cel mai bine cum să o obțineți, așa că, atunci când simțiți că termometrul sare în aer de la atâția neuroni încinși, luați o pauză de cafea, ieșiți la aer și povestiți chestiuni ce nu au legătura cu activitatea voastră profesională.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Așadar, dragi Lei, compatibilitatea după cum observați este una relativă cu celelalte semne de foc (Berbecul și Săgetătorul), dar și cu alți nativi născuți sub semnul Leu.

Dintre cele trei combinații din cadrul acestui articol cea cu zodia Săgetător este cea mai crescută.

Însă, așa cum am spus și la începutul acestui articol, compatibilitatea dintre două semne zodiacale este doar portița către întregul Univers interior.

Sinastria este cheia aflării precise a gradului de compatibilitate dintre noi și partenerii noștri.

Prin urmare, dragi nativi Leu, indiferent de semnul zodiacal al partenerului vostru actual, nu vă panicați, deoarece pot exista multe alte elemente în sinastria voastră care să indice un grad important de compatibilitate între voi doi.

Enjoy!

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!