Așteaptă un moment...

 

Ce este astrograma natală? | 2021

iulie 8, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/07/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post21.png

Astrograma sau harta natală reprezintă amprenta noastră pe cer din momentul nașterii.

Aceasta este unică, precum amprenta digitală.

 • Ce este o astrogramă sau o hartă natală?
 • Din ce este alcătuită o astrogramă natală?
 • Ce reprezintă elementele ce compun astrograma natală?

Găsești răspunsurile întrebărilor de mai sus în cele ce urmează.

Ce este o astrogramă sau o hartă natală?

Astro: univers, astral, cosmic + grama: scriere, comunicare scrisă = ASTROGRAMĂ.

Așadar, astrograma reprezintă parcursul existențial individual scris pe cer.

Este harta cu indicații, manualul nostru de utilizare sau prospectul nostru de administrare a pastilelor oferite de aranjamentul planetar din momentul nașterii.

Astrogramă natală
Astrogramă natală

Prin intermediul astrogramei se pot desluși chestiuni ce au legătură cu trecutul actual, dar și cu cel karmic, se pot identifica de asemenea, traumele și motivele pentru care în prezent întâmpinăm divergențe în anumite sectoare ale vieții.

Citirea astrogramei oferă o multitudine de infromații prețioase menite să ne ajute să ne înțelegem și să ne cunoaștem într-un mod profund și autentic.

Astrograma sau harta natală reprezintă călătoria ta spre autocunoaștere.
Tot ce credeai că știi despre tine este doar o mică parte din ceea ce ești cu adevărat.

Felul tău de a fi, relațiile cu cei din jur, parcursul profesional, sănătatea, liniștea, împlinirea și viața ta de zi cu zi sunt un rezultat al proiecției tale în Univers.

Amprenta astrologică personală îți poate oferi cheia către autocunoaștere și evoluție în toate aspectele vieții tale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Din ce este alcătuită o astrogramă?

Astrograma sau harta natală este compusă din semnele zodiacale, planetele sistemului solar, casele zodiacale și aspectele formate între planete.

Voi detalia fiecare aspect în parte, în cele ce urmează.

De ce informații avem nevoie pentru a realiza o astrogramă?

 

 • De data nașterii
 • De locul nașterii
 • De ora nașterii (aspect extrem de important!)

Harta prezentată mai jos este redată de calculatorul site-ului în sistemul de case Placidus. Sunt mai multe sisteme de case, pe lângă cel folosit de mine, respectiv, Koch, Campanus, Regiomontanus, sistemul caselor egale etc.

De asemenea, harta de mai jos este redată conform astrologiei tropicale (astrologia tradițională sau occidentală).

 

Astrogramă natală
Astrogramă natală

 

 

Pe marginea hărții se află simbolurile semnelor zodiacale, „feliile de pizza” sau triunghiurile din interior numerotate de la 1 la 12 sunt casele zodiacale în interiorul cărora se află simbolurile planetelor și simbolurile unor asteroizi din sistemul nostru solar.

 

Astrograma este împărțită în patru de către două axe, una orizontală alcătuită din ASCENDENT (AC) și DESCENDENT (DC), iar cea verticală formată din MIJLOCUL CERULUI (MC) și din FUNDUL CERULUI (IC– inițiale provenite din latinescul Imum Coeli, adică cel mai sudic punct din hartă).

Această împărțire poartă denumirea de Crucea Destinului, în astrologie.

De ce este extrem de importantă ora nașterii în alcătuirea unei astrograme?

Ora nașterii determină semnul zodiacal în care se află Ascendentul. De aceea, este important să se cunoască ora nașterii în momentul în care alegeți să apelați la un astrolog pentru interpretarea hărții natale.

Este indicat, de asemenea, ca aceasta să se cunoască cu o precizie cât mai mare, intervalul de eroare permis fiind de un maxim de 30 de minute.

Dacă părinții nu își mai amintesc acest aspect cum poți afla ora la care te-ai născut?

 

Poți solicita eliberarea documentului pe care au fost trecute datele tale din momentul nașterii (dată, oră, greutate corporală, lungime, nume, localitate) direct la maternitatea la care te-ai născut.

Nu-ți face griji dacă acest lucru s-a petrecut cu mulți ani în urmă 😊 , deoarece aceste documente se păstrează în arhivă și pot fi eliberate în urma solicitării tale, contra unei sume modice.

Există metode prin intermediul cărora poate fi realizată astrograma natală și fără ora exactă a nașterii, însă evident că analiza nu este una nici pe departe la fel de acurată ca cea bazată pe ora exactă.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Ce este Ascendentul (AC) în astrograma natală?

 

Este cel mai vestic punct din hartă fiind practic, constelația zodiacală care se ridică la orizont în momentul și locul nașterii noastre.

Ascendentul este la fel de important ca și semnul zodiacal sub care ne naștem.

În harta natală a lui C (poză) Ascendentul se află în zodia Fecioară.

Astrograma natală - Ascendentul zodiacal
Astrograma natală – Ascendentul zodiacal

De ce devine mai activă prezența Ascendentului după vârsta de 30 de ani?

 

Ascendentul devine activ, făcându-și simțită prezența începând cu vârsta de 30 de ani, deoarece acesta guvernează casa I, casă responsabilă cu formarea personalității, a caracterului, a temperamentului și a aspectului nostru fizic.

Astrograma natală - Activare Ascendent
Astrograma natală – Activare Ascendent

Toate acestea capată contur undeva în jurul acestei vârste, însă Ascendentul ne însoțește credincios încă din prima noatră secundă de viață.

Așadar, Ascendentul asociat cu casa I, reprezintă practic imaginea pe care ne-o formăm despre noi înșine și felul în care percepem mediul extern.

Ce este Descendentul (DC) în astrograma natală?

Descendentul este cel mai estic punct din harta natală și guvernează casa a VII-a, casă responsabilă cu parteneriatele, atât pe plan personal, cât pe plan profesional.

Astrograma natală - Descendentul zodiacal
Astrograma natală – Descendentul zodiacal

Casa a VII-a este casa căsătoriei, a romantismului, a bună stării, a eleganței, a diplomației și a relațiilor cu cei din jur ( deoarece este guvernată la bază de semnul Balanței ce stă sub ghidajul planetei Venus).

Așadar, Descendentul ne indică tipologia de partener potrivită în sectorul căsătoriei, dar și modul în care ne manifestăm în raport cu cei din jur, atât cu partenerii de viață, cât și cu colegii de muncă.

Descendentul în harta natală a lui C (poză) se află în zodia Pești.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Axa Ascendent (AC) – Descendent (DC) în astrograma natală

În astrograma natală această axă reprezintă legătura dintre structura noastră personală și mediul extern din punct de vedere relațional.

Practic, modul în care ajungem să ne formăm ca și adulți (AC) impactează felul în care suntem percepuți de către cei din jur și raportarea pe care o dobândim din acest tip de experiențe (DC).

Dacă Ascendentul se stabilește conform orei și locului nașterii, Descendentul este semnul zodiacal aflat întotdeauna la 180° de semnul zodiacal în care se află Ascendentul (în exemplul de față FecioarăPești).

Astrogramă natală - Axa Ascendent-Descendent
Astrogramă natală – Axa Ascendent-Descendent

Mai jos regăsești celelate axe zodiacale:

ASC Berbec – DSC Balanță

ASC Taur – DSC Scorpion

ASC Gemeni – DSC Săgetător

ASC Rac – DSC Capricorn

ASC Leu – DSC Vărsător

ASC Fecioară – DSC Pești

ASC Balanță – DSC Berbec

ASC Scorpion – DSC Taur

ASC Săgetător – DSC Gemeni

ASC Capricorn – DSC Rac

ASC Vărsător – DSC Leu

ASC Pești – DSC Fecioară

Așadar, în funcție de această axă, astrograma natală ne dezvăluie predispozițiile personalității noastre și tipologia de partener compatibilă nouă.

Aș vrea să precizez faptul că, partenerul de viață nu este musai să fie născut în semnul zodiacal specific Descendentului din astrograma noastră, însă este important ca acesta să aibă trăsături comune cu acesta.

Partenerul poate avea Ascendentul în semnul zodiacal al Descendentului nostru, poate avea Luna (latura emoțională) sau alte planete personale importante amplasate în zodia respectivă, astfel încât acesta să prezinte un grad de compatibilitate potrivit nevoilor noastre.

Ce reprezintă Fundul Cerului (IC – Imum Coeli) în astrograma natală?

 

Acest punct din astrograma natală reprezintă cel mai sudic punct și este asociat cu casa a IV-a, care este casa familiei de proveniență, casa originilor noastre, a locului de baștină, a copilăriei noastre primare, a relației cu părinții.

IC reprezintă legătura cu strămoșii, cu ancestralul, cu încărcătura karmică preluată pe linie maternă și paternă.

Astrograma natală - Fundul Cerului
Astrograma natală – Fundul Cerului

De asemenea, acest punct din astrogramă ne oferă indicii despre relația intimă pe care o avem cu noi înșine.

Fiind vorba despre legătura cu trecutul nostru familial, putem identifica motivul sau motivele pentru care ne-am născut în familia actuală și puteam determina rolul nostru în cadrul acesteia din punct de vedere psiho-emoțional.

La bază, casa a VI-a este asociată semnului Rac (ceea ce explică extrem de bine legătura și atașamentul față de familie și față de locul de origine).

Ce reprezintă Mijlocul Cerului (MC) în astrograma natală?

MC este cel mai nordic punct din harta natală și este asociat casei a X-a, casă responsabilă cu ascensiunea socio-profesională, cu imaginea noastră publică.

Așadar, acest punct din hartă face legătura cu vocația noastră, cu menirea noastră în existența actuală.

Prin intermediul acestei informații prețioase putem găsi mai ușor drumul către misiunea noastră din punct de vedere vocațional.

Astrograma natală - Mijlocul Cerului
Astrograma natală – Mijlocul Cerului

Axa IC – MC în astrograma natală

 

Această axă are ca scop trasarea parcursului nostru din punct de vedere profesional, vocațional, raportat la educația și legătura noastră cu locul de origine.

Prin urmare, impactul pe care l-au avut familia și mediul în care am crescut se reflectă în descoperirea timpurie sau nu, a menirii noastre.

În funcție de modul în care am relaționat cu părinții, în funcție de modul în care am fost educați, în funcție de exemplul primit de la aceștia și de modul în care s-a comunicat cu noi în perioada copilăriei, aflarea vocației se face sau nu așteptată.

Însă de reținut este faptul că, toate aceste elemente impactează parcursul nostru din acest punct de vedere.

Astrogramă natală - Axa Mijlocul Cerului - Fundul Cerului
Astrogramă natală – Axa Mijlocul Cerului – Fundul Cerului

Dacă, mediul de proveniență a fost unul mai nefavorabil, este posibil ca drumul către propria vocație să fie mai anevoios, dar nicidecum imposibil!

Astrologia natală poate ajuta enorm în găsirea unor răspunsuri esențiale acestui proces evolutiv.

Așadar, prin intermediul analizei astrogramei natale aceste lucruri pot fi descoperite și rezolvate.

Casele zodiacale în astrograma natală

Casele zodiacale sunt corespondentele tuturor sectoarelor din viața noastră. Împreună ele compun profilul nostru astrologic.

Acestea sunt 12 la număr, având ca și corespondent câte un semn zodiacal.

Am să fac o scurtă prezentare a acestora în cele ce urmează.

Casa I – așa cum am menționat și mai sus în cadrul acestui articol, această casă este corespondenta Ascendentului și guvernează sfera personalității, a comportamentului, a caracterului, a temperamentului și a aspectului fizic.

În harta din poză de mai sus (Harta lui C), aceasta se află atât în semnul Fecioară, cât și semnul Balanțeiceea ce înseamnă că nativul în cauză are ca și influențe din punct de vedere al personalității, atât energia zodiei Fecioară, cât și pe cea a zodiei Balanță, respectiv, spirit critic dezvoltat, putere de analiză și de concentrare, pragmatism, logică, fixism, spirit organizatoric, dar și eleganță, diplomație, dorință acerbă de păstrare a aparențelor, indecizie, voluptate, lentoare etc. .

Casa a II-a – este casa sistemului de valori morale, casă asociată obținerii de bunuri materiale și venituri bănești prin intermediul muncii proprii, folosindu-ne de talentele sau skill-urile noastre native.

Casa a III-a –  este asociată cu resursele din punct de vedere intelectual, are legătură cu modul în care recepționăm informația, cu felul în care o procesăm și cu modul în care o comunicăm mai departe celor din jur. De asemenea, aceasta mai este asociată cu relația cu frații și cu obținerea unor cunoștințe primare prin intermediul școlii (primare și generale) și cu micile călătorii.

Astrograma natală - Casele zodiacale
Astrograma natală – Casele zodiacale

Casa a IV-a – așa cum am spus și mai sus este casa asociată mediului de proveniență. Legătura cu familia și locul de baștină, legătura cu trecutul karmic din punct de vedere familial, cu arborele genealogic și cu propria intimitate.

Casa a V-a – este casa dragostei, a creativității, a relațiilor amoroase, a aventurilor amoroase, a reproducerii, a fertilității, a interacțiunii cu copiii, a talentelor și a felului în care ne îngrijim din punct de vedere al aspectului fizic.

Casa a VI-a – reprezintă legătura cu rutina, cu obiceiurile zilnice, cu locul de muncă de zi cu zi și cu sănătatea corpului fizic.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

Casa a VII-a – este casa căsătoriei și a parteneriatelor pe termen lung, a relațiilor contractuale, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Casa a VIII-a – este o casă a legăturii dintre viață și moarte, a renașterii precum pasărea Phoenix din propria cenușă, a moștenirilor, a bunurilor obținute prin intermediul unor câștiguri, al unor parteneriate favorabile sau al norocului.

De asemenea, este casa sexualității, este casa tabu-urilor, a fanteziilor, a fetișurilor, a predispozițiilor sexuale, este o casă a posesivității, a fricilor, dar și casa ce evidențiază legătura cu bunicii.

Casa a IX-a – aceasta reprezintă legătura noastră cu Divinitatea, cu evoluția fizică și spirituală, cu dobândirea înțelepciunii prin intermediul călătoriilor fizice, psihice și spirituale, este o casă a cunoașterii, a curiozității, a libertății de mișcare, a dorinței de expansiune, de căutare a adevărului absolut.

Această casă indică gradul de deschidere a minții noastre, a modului în care alegem să privim lumea,  a modului în care ne formăm relații cu persoane din diferite categorii sociale, de diferite naționalități etc. .

Astrograma natală - Casele zodiacale
Astrograma natală – Casele zodiacale

Casa a X-a – este casa ascensiunii socio-profesionale și a imaginii publice. Așa cum am menționat și mai sus acesta are legătură cu vocația, cu menirea noastră în cadrul acestei existențe.

Casa a XI-a – reprezintă legătura cu anturajul, cu prietenii, cu apartenența la diferite grupuri, cauze, asociații, cu spiritul voluntar, altruist, cu libertatea de exprimare, de mișcare și de gândire, cu inovația, originalitatea, rebeliunea și sociabilitatea.

De asemenea, este o casă ce indică modul în care alegem să ne raportăm la cei din jur din punct de vedere al gândirii proprii, al principiilor noastre de viață și a legăturii cu cauzele umanitare.

Casa a XII-a – ultima casă din astrograma natală, este considerată în astrologie o continuare, o extensie, a existenței anterioare, așadar aceasta are o încărcătură karmică importantă. Este o casă a izolării, a psihicului, a subconștientului, a dușmanilor ascunși (demonii interiori), a angoaselor, a frustrărilor, a tiparelor și subtiparelor obținute în trecutul nostru actual și în cel karmic.

Este o casă a sacrificiilor și a lecțiilor grele oferite de viață, tocmai pentru a integra în existența curentă acele elemente pe care le-am neglijat în mod repetat.

De asemenea, aceasta ne îndeamnă la introspecție, autoanaliză și interiorizare a trăirilor.

Planetele în astrograma natală

 

Planetele sistemului solar sunt cele care ne oferă informații profunde despre modul în care este necesar să acționăm acolo unde acestea sunt prezente în harta natală.

 

În interpretarea astrogramei natale sunt 3 elemente de bază, 3 piloni pe care se formează tipologia noastră astrală.

Aceștia sunt reprezentați de:

 • Semnul zodiacal în care se află Soarele în astrograma natală (în 99,99% dintre cazuri, acesta se află în zodia în care ne-am născut). Acesta guvernând mentalul nostru, energia, vitalitatea, rațiunea și conștientul nostru.

 • Semnul zodiacal în care se află Ascendentul în astrograma natală – acesta guvernând personalitatea, caracterul, temperamentul, comportamentul și aspectul fizic.

 • Semnul zodiacal în care se află Luna în astrograma natală – responsabilă de latura noastră emoțională, de sentimentele noastre, de subconștient, de latura maternă, de modul în care ne manifestăm și ne raportăm la cei din jur din punct de vedere emoțional.

La acești 3 piloni ce formează baza structurii noastre se adaugă celelalte planete (Mercur, Venus, Marte, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto) ce conferă trăsături de finețe și aspecte de detaliu.

Toate acestea împreună cu casele în care sunt amplasate, cu semnele zodiacale sub influența cărora se află și a aspectelor formate între ele, ne definesc și ne dezvăluie profilul astrologic individual.

Acestea sunt împărțite în planete personale și transpersonale.

 • Cele personale sunt –  Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte și Jupiter, energia acestora ne impactează în mod direct și individual.

 • Cele transpersonale sunt – Saturn, Uranus, Neptun și Pluto, energia acestora impactează generații.

Pluto în astonomie nu mai este considerată o planetă propriu-zisă, ci o planetă pititc, din pricina dimensiunilor sale.

Însă, noi, în astrologie ne ghidăm după informațiile oferite de aceasta, deoarece energia și vibrația lui Pluto sunt extrem de puternice, iar de-a lungul miilor de ani s-a observat legătura dintre evenimente globale semnificative și tranzitele acesteia pe cer.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Am să descriu pe scurt semnificația vibrațională din punct de vedere astrologic a fiecărei planete în parte:

 

Soarele – așa cum am specificat mai sus, acesta guvernează zona mentalului, latura noastră yang (latura masculină). În funcție de semnul zodiacal în care se află Soarele, putem identifica cât de puternică sau nu, este voința noastră, cât de puternice sunt de asemenea egoul, vitalitatea, energia, curajul, puterea fizică și puterea interioară.

Soarele guvernează zodia Leu.

În mitologia Greciei antice Soarele este asociat cu zeul Apollo, zeu al luminii, al vindecării și al muzicii.

Luna – tot din cele menționate mai sus, spuneam că, aceasta este cea care guvernează latura noastră emoțională, inconștientul , latura maternă, latura yin (latura feminină), sensibilitatea, întunericul interior, fertilitatea și Sufletul.

Luna guvernează zodia Rac.

În mitologia Greciei antice Luna este asociată cu zeița Artemis, simbol al feritilității, al purității, al vânătorii și al pădurilor.

Mercur – această planetă guvernează în astrograma natală sfera intelectuală, sfera gândirii și a comunicării, a negocierii, a asimilării informaționale, a studiilor și a relaționării din punct de vedere intelectual cu cei din jur.

În mitologia Greciei antice Mercur este asociat cu Hermes, zeul hoților, al negustorilor, al comerțului, al comunicării și al prieteniei.

Mercur guvernează zodia Gemeni și zodia Fecioară.

 

Astrogramă natală - Planetele personale
Astrogramă natală – Planetele personale

Venus – aceasta ocupă în harta natală sfera iubirii, a frumuseții în toate formele, a romantismului, a voluptății, senzualității și sexualității.

În astrologie, Venus este denumită și Micul Benefic. De asemenea, guvernează zona imaginii exterioare, a aspectului fizic, a modului în care ne îngrijim și ne arătăm celor din jur, a creativității și a interacțiunii cu copiii.

Venus guvernează zodia Taur și zodia Balanță.

În mitologia Greciei antice Venus este asociată cu Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii.

Marte – simbolizează în astrograma natală dorința, impulsivitatea, instinctul, timpul de reacție, spontaneitatea, imprevizibilul, încăpățânarea, ambiția, impulsul sexual, masculinitatea, forța, curajul, agresivitatea și spiritul de a lupta pentru ceea ce ne dorim cu adevărat.

Marte guvernează zodia Berbec, iar secundar zodia Scorpion.

În mitologia Greciei antice Marte este asociat cu Ares, zeul războinic, agresiv, dramatic și impulsiv.

Jupiter – în harta natală, această planetă minunată, numită în astrologie și Marele Benefic simbolizează înțelepciunea, evoluția spirituală, legătura dintre planul fizic, material și cel divin. Jupiter simbolizează de asemenea, în astrograma natală, justiția, simțul dreptății, legătura cu legea, cu medicina, cu filozofia și cu religia.

Această planetă ne conferă bucuria de a trăi, jovialitate, șanse, oportunități fel de fel, entuziasm în ceea ce facem și dorința de expansiune.

Jupiter guvernează zodia Săgetător și este guvernatorul secundar al zodiei Pești.

În mitologia Greciei antice Jupiter este asociat cu Zeus, tatăl tuturor zeilor și al tuturor oamenilor, stâpânul Olimpului.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Saturn – este planeta structurii, a autorității, a limitărilor, a organizării, a muncii asidue, a corectitudinii, a rigidității. În astrograma natală simbolizează tenacitatea, răbdarea, perseverența, seriozitatea, sobrietatea, truda, rezistența, anduranța și abilitatea de a gestiona timpul pe care îl avem la dispoziție.

Saturn guvernează zodia Capricorn și este guvernatorul tradițional al zodiei Vărsător.

În mitologia Greciei antice, Saturn este asociat cu Cronos, zeul timpului.

Uranus – în harta natală, planeta simbolizează ineditul, inovația, noul, originalitatea, prietenia, rebeliunea, spiritul revoluționar, altruismul, empatia, utopia, schimbarea, libertatea de exprimare, de gândire și de mișcare, excentricitatea. De asemenea, guvernează spera metafizicului, a paranormalului, a câmpului electromagnetic.

Uranus co-guvernează zodia Vărsător.

În mitologia Greciei antice, Uranus este asociat cu Ouranos, zeul cerului, unul dintre zeii primordiali din mitologia greacă.

Astrogramă natală - Planetele transpersonale
Astrogramă natală – Planetele transpersonale

Neptun – acesta este asociat în astrograma natală cu idealismul, cu speranța, cu iluzia, cu visele, cu profunzimea existențială, cu greutățiile vieții, cu spiritul de sacrificiu, cu depersonalizarea, misterul, compasiunea și codependența.

De asemenea, Neptun conferă o energie spirituală puternică, fiind asociat cu dharma, cu intuiția, cu iluminarea, cu legătura noastră cu Sinele Superior.

Neptun co-guvernează zodia Pești.

În mitologia Greciei antice Neptun este asociat cu Poseidon, zeul mării.

Pluto – așa cum am menționat și mai sus, din punct de vedere astronomic, Pluto nu mai este considerată o planetă, din pricina dimensiunilor sale mici, raportate la restul planetelor din sistemul nostru solar. Însă, în astrologie noi ne ghidăm cu sfințenie după energia și vibrația sa.

Pluto este responsabil în harta natală cu legătura dintre viață și moarte, cu renașterea, cu metamorfoza, cu transformarea profundă și radicală, cu tenebrele subconștientului nostru, cu angoasele, frustrările, fricile, anxietățile și subiectele tabu.

De asemenea, Pluto este asociat cu karma, cu sexualitatea, cu puterea de penetrare, de străpungere a superficialității, cu inițierea, cu responsabilitatea, posesivitatea, răzbunarea, obsesia și autoritatea.

Pluto guvernează zodia Scorpion.

În mitologia Greciei antice, Pluto este asociat cu Hades, zeul întunericului, al tenebrelor, al subteranului și al morții.

Aspectele formate de planete în astrograma natală

 

Explicam mai sus faptul că, în poza astrogramei natale a lui C se află acele linii roșii și albastre ce creează legături între diferite planete.

Aspectele dinamice, tensionate din astrograma natală

Ei bine, voi începe cu cele roșii, care reprezintă aspecte dinamice, tensionate, menite să ne ofere provocări pentru a ne stimula dorința de a evolua, de a repara și de a integra acele elemente atât de necesare parcursului nostru ascendent.

De asemenea, aceste aspecte dinamice ne ajută la reglarea și curățarea karmei acumulate, atât în existența actuală, cât și pe cea din bagajul ancestral cu care am venit.

Astrograma natală - aspecte tensionate
Astrograma natală – aspecte tensionate

Putem resimți la nivel fizic, psihic și emoțional ca fiind frustrante și neplăcute energiile acestor aspecte tensionate dintre planete, însă în momentul în care reușim să înțelegem că acestea acționează în acest mod spre binele nostru suprem, atunci nu vom mai opune atâta rezistență, iar lecțiile se vor integra mult mai facil.

Prin intermediul acestor aspecte ne eliberăm de energii negative, de multe ori preluate de la alții, sau preluate din contexte mai puțin benefice.

Aspectele pozitive din astrograma natală

Aspecte pozitive din harta natală, au rolul de a ne stimula, de a ne facilita practic parcursul în anumite sfere din viața noastră.

Ele reprezintă un ajutor divin, un ajutor ceresc, menit să ne ușureze existența, să ne confere șanse, oprtunități, atuuri și contexte potrivite stadiului nostru evolutiv.

Astrograma natală - Aspecte pozitive
Astrograma natală – Aspecte pozitive

Aceste aspecte sunt asociate cu dharma, și vin ca un bonus pentru faptele bune pe care le-am săvârșit de-a lungul altor existențe.

Dar, chiar și aceste aspecte pozitive dacă nu sunt susținute de conștienizare și recunoștință, se pot transforma în pasivitate, lentoare sau indolență.

Așadar, aspectele tensionate din astrograma natală cooperează cu cele armoniose, pentru a susține vitalitatea și ambiția trăsăturilor de structură ale nativului.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Așadar, dragii mei, astrograma sau harta natală, ne prezintă profilul nostru astrologic.

Prin intermediul acestui tip de analiză avem șansa să descoperim care sunt traumele, legăturile cu trecutul nostru ancestral, karma și rana interioară, astfel încât să putem conștientiza, analiza și lucra cu ele pentru un prezent liniștit și un viitor mai bun.

De asemenea, împreună putem găsi soluții practice, plauzibile și personalizate pentru acest tip de situații din viața ta.

Analiza astrogramei natale reprezintă una dintre cheile oferite de bunul Univers, pentru a ne deschide poarta Sufletului, a minții și a trupului.

Enjoy!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!