Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Capricorn | Sânzienele | Miracol, emoție, pauză

iunie 24, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/06/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post11.png

Joi, 24 iunie, începând cu orele 21:40, ora României, are loc faza de Lună Plină din semnul Capricornului.

Tot astăzi, vorbim despre sărbătoarea Sânzienelor, așadar putem denumi această Lună Plină, Luna Sânzienelor.

Această Lună Plină din Capricorn ne îndemnândă practic și paradoxal, totodată, să luăm o pauză de munca asiduă pentru a ne hrăni Sufletele și inimile.

Luna Plină din Capricorn ne-ar putea dezvălui rețeta succesului. Cum așa?
Păi te invit să afli din articolul de mai jos.

Soarele din zodia Rac – 24 iunie 2021

Călătoria anuală a Soarelui prin semnul Rac tocmai a început, aducând cu el o mulțime de oportunități de conectare cu cei dragi, bucuria simțirii la nivel profund a emoțiilor și oportunitatea reînnoirii angajamentuli față de noi înșine de a ne hrăni spiritual.

După ultimele săptâmâni în care zodia Gemeni a fost o gazdă blândă și răbdătoare pentru cele două eclipse (cea totală de Lună din Săgetător și cea parțială de Soare din Gemeni), faimoasa și exhaustiva retrogradare a lui Mercur, dar și careul format între Saturn și Uranus, urmează o perioadă cev ami dulce.

Trecem așadar, de la gustul amărui al steluțelor noastre la cel dulce-acrișor.

Soarele în zodia Rac - iunie 2021
Soarele în zodia Rac – iunie 2021

Energia zodiei Rac este una blândă, sensibilă și delicată. Deși, este vorba despre unul dintre cele patru semne cardinale, Racul este asociat cu începutul verii, mai exact cu căldura.

Și când spun căldură nu mă refer doar la cea din atmosferă, ci inclusiv la cea sufletească, la căldura propriului cămin, la căldura familiei sau a cuplului ș.a.m.d. .

Luna este responsabilă în general de sufletul omului, de partea feminină a oricăruia / oricăreia dintre noi, de latura noastră inconștientă, de latura maternă (și în cazul bărbaților, nu doar al femeilor) și de sentimente.

Luna ne influențează pe toți într-un mod foarte direct și vizibil, însă pe tine Racule te ia cu asalt 😊 .

Luna este guvernatoarea semnului Rac, așa că se află la ea acasă. Însă, ceea ce este valabil pentru celelalte semne în raport cu Luna, la tine, nativule Rac, se amplifică de-a dreptul!

De aceea este bine, cu timpul, să înveți să dozezi aceste aspecte, deoarece îți pot provoca neplăceri, motiv pentru care vei alege să te retragi și să petreci mai mult timp în singurătate.

Iar, acest lucru este valabil și pentru noi restul, cei care nu suntem născuți sub acest semn zodiacal, dar sub inluența căruia ne aflăm până pe 22 iulie.

Așadar, faza de Lună Plină din iunie 2021 are loc joi, 24 iunie începând cu orele 21:40, ora României, alintată și „Luna Sânzienelor” – va avea loc în semnul cardinal de pământ, Capricorn.

Iată ce înseamnă și cum poți profita la maximum de acest moment care aduce noroc și ne crește încrederea în forțele proprii.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Luna Plină în Capricorn – 24 iunie 2021

Semnul cardinal de pământ, Capricornul, este guvernat de planeta Saturn, planeta limitelor, a restricțiilor și a structurii. Semnul este, de asemenea, conducătorul casei a zecea, în harta cerului, casă a carierei, a ascensiunii socio-profesionale și a imaginii publice.

Cei născuți sub acest semn zodical, cei cu Ascendentul sau cu planete personale în Capricorn sunt muncitori, sârguincioși, analitici, structurați, serioși și încăpățânați, ce acționează într-un mod lent, dar sigur, într-o manieră constantă și calculată pentru a obține ceea ce doresc, pentru a reuși și pentru a câștiga recunoaștere.

Luna Plină în Capricorn - 24 iunie 2021
Luna Plină în Capricorn – 24 iunie 2021

Toate firele stelare sunt interconectate pentru a ne facilita drumul către propriile realizări, fie că vorbim de cele de ordin profesional, fie că vorbim de cele de ordin sentimental.

Acestea fiind spuse, această Lună Plină ne va îndemna să reflectăm asupra propriilor realizări și asupra puterii interioare personale, precum și asupra disciplinei, a limitelor și a muncii pe care am depus-o până în acest moment.

Este un moment excelent pentru a trage o concluzie, cu privire la modul în care a decurs până acum un proiect, activitatea la un loc nou de muncă, colaborarea cu anumiți parteneri, sau chiar relația sentimentală actuală, sau de ce nu, o fostă relație ce poate fi reluată după multe calcule, socoteli și analize precise. 😊

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Axa cardinală RacCapricorn | Axa familiei și a carierei

Merită, în această perioadă să luăm în considerare relația dintre Lunii Plină din Capricorn  și Soarele din Rac.

Aspectul de opoziție în care se află cele două planete personale este menit să ne facă mai conștienți de legătura pe care o avem cu casa, familia, rădăcinile, intuiția și identitatea noastră emoțională de bază.

Este un moment bun pentru a reanaliza ceea ce am întreprin până în acest punct. Așadar, haideți să facem un mic bilanț.

 

Axa Rac-Capricorn. Luna Plină în Capricorn
Axa Rac-Capricorn. Luna Plină în Capricorn

Cum influențează acest aspect astral definiția succesului și calea către atingerea acestuia?

Păi destul de simplu, reanalizăm, recalibrăm și reîncărcăm bateriile.

 
Cum ar trebui regândit și recalibrat planul de joc (Capricorn), în timp ce ne onorăm trecutul (Rac)?

Îmbinând cele două elemente, atât de importante în viețile noastre, emoția și pragmatismul/ realismul.

 

Și poate cel mai important aspect, ce câștiguri am reușit să obținem încet și constant din toată această sârguință?

Dezvoltarea acestui tip de reziliență, specifică zodiei Capricorn, ne poate ajuta să obținem o dezvoltare personală majoră, din punct de vedere socio-profesional.

Secretul acestei perioade constă în a ne acorda creditul necesar muncii pe care noi am tot depus-o de ceva timp încoace și de pe urma căreia vom culege roadele.

Este foarte important să învățăm să fim recunoscători pentru tot ceea ce facem în viață și pentru tot ceea ce primim.

Capricornul este recunoscut pentru anduranța sa în câmpul muncii și pentru ambiția și tenacitataea de care dă dovadă, ori de câte ori acesta setează ștacheta și mai sus, de fiecare dată după ce atingerea unui nou obiectiv.

De aceea, deseori putem auzi despre persoanele născute sub acest semn zodiacal, sau despre cei care au ascendentul sau planete personale în Capricorn, că ajung în poziții importante în cadrul companiile la care aceștia lucrează.

Putem vorbi aici, de asemenea, de funcții precum antrenori personali (în toate domeniile, nu doar în cel sportiv) sau parlamentari care înțeleg nativ și natural cum să valorifice puterea regulilor și structurii stabilite pentru a-și atinge obiectivele înalte.

Însă, faza de Lună Plină din Capricorn ne îndeamnă să luăm o pauză, să încetinim puțin tot ritmul haotic în care suntem angrenați și să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce am realizat până în acest punct și să fim recunoscători pentru asta. Ba chiar să ne oferim și o recompensă bine meritată!

Practic, aici intervine lecția acestei faze de Lună Plină.

Luna Plină în Capricorn - 24 iunie 2021
Luna Plină în Capricorn – 24 iunie 2021

Îmbinând energia zodiei Rac care ne hrănește emoția, sentimentele, fantezia și legătura cu familia/ căminul, cu energia frenetică într-ale muncii a zodiei Capricorn, vom fi împinși să găsim un echilibru între cele două.

Avem nevoie în această perioadă să ne îngrijim din punct de vedere emoțional, astfel încât să putem da tot ce avem mai pun în sectorul profesional.

Fiindcă, vorbim de sezonul estival, este o perioadă perfectă pentru concediu, pentru decuplarea de la stresul zilnic.

Astfel, la întoarecere mintea va fi mai limpede, Sufletul hrănit, iar cheful de muncă, nerăbdător. 😊

Așadar, secretul reușieti profesionale stă în îmbinarea utilului cu plăcutul.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Luna Plină în Capricorn și Sânzienele sau Drăgaica – 24 iunie 2021

 

Ce sărbătorim în această zi?

 

Luna PLină în Capricorn - Sânzienele - 24 iunie 2021
Luna PLină în Capricorn – Sânzienele – 24 iunie 2021

“Sub denumirea de „Sânziene”, se identifică trei elemente care au o strânsă legatură între ele. Primul dintre acestea se referă la zânele bune care sunt foarte harnice în noaptea de 23 spre 24 iunie. Al doilea este reprezentat de florile galbene ce înfloresc în preajma datei de 24 iunie, flori care au numeroase atribute divinatorii și sunt substitute vegetale ale zânelor cu același nume, iar ultimul element vizează chiar sărbatoarea din această zi.

Sânzienele sunt descrise de căatre popor ca niște zâne extrem de frumoase ale câmpului, care trăiesc prin păduri sau pe câmpii și care dau puteri deosebite florilor care în preajma acestei date devin plante de leac.

Ziua în care se sărbatoresc Sânzienele este considerată sfântă, zi în care nimeni nu lucrează cât soarele se află pe cer. Această sărbatoare este în tradiția populară o ocazie perfectă de a sărbatori soarele și muncile agricole specifice verii.

În multe zone din țara noastră, în noaptea de Sânziene se aprind focuri pe dealuri, iar în anumite sate oamenii umblă cu făclii aprinse, înconjurându-și casa și ogoarele. Spre dimineață, baieții umblă prin sat și aruăca cununițe de sânziene în curțile fetelor de măritat. De asemenea, se spune că în noaptea de Sânziene (23 spre 24 iunie), se deschid porțile cerului și lumea de dincolo vine în contact cu lumea pământeană, motiv pentru care în multe zone din țară se pomenesc cei adormiti.” Conform, celor de Hunter Castle.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Așadar, dragii mei faza de Lună Plină din Capricorn sau Luna Sânzienelor, din 24 iunie 2021, vine cu o mulțime de daruri minunate pentru noi toți.

Pentru a le putea prmi, însă, este nevoie de o pauză, de un moment de detașare. Este bine să ne luăm o vacanță, timp în care să face un mic bilanț al muncii și al parcursului până în acest punct al vieții noastre.

Apoi, ne restructurăm ideile, pașii, ne reorganizăm și ne recalibrăm conform axei RacCapricorn și îmbinăm armonios emoția, sentimentul, familia cu munca sârguincioasă și organizată a Capricornului.

Așacă, succesul este garantat, dacă urmăm aceste energii astrale corespunzător.
Enjoy!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!