Așteaptă un moment...

 

Eclipsa totală de Lună plină în Săgetător | Luna sângerie | Moralitate vs Imoralitate | 2021

mai 23, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/05/ECLIPSĂ-TOTALĂ-DE-SOARE-ÎN-SĂGETĂTOR9.png

Pe 26 mai, la orele 14:14, are loc prima eclipsă totala de Lună, sau Luna sângerie, a anului 2021, împreună cu faza de Lună Plină în Săgetător.

Acest fenomen astronomic și astrologic precede eclipsa inelară de Soare din 10 iunie 2021, despre care am să vă povestesc în curând.

Dacă la sfârșitul anului trecut am asistat la eclipsa totală de Soare, tot sub semnul zodiei Săgetător, acum cerul ne încântă cu o eclipsă totală de Lună.

Te invit să afli toate detaliile despre acest important fenomen din cele de mai jos.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Ce reprezintă eclipsa totală de Lună din punct de vedere astronomic?

După cum bine știm Luna este satelitul natural al Pământului care orbitează în jurul său.

Prin urmare faza de eclipsă apare în momentul în care Luna intră în umbra Pământului. Acest timp de fenomen are loc, în medie, de două ori pe an.

“Orbita Lunii fiind înclinată cu 5 grade față de planul orbitei Pământului, ecliptica, cele mai multe Luni Pline nu aduc eclipse de Lună, Luna fiind ori prea la nord, ori prea la sud față de conul de umbră a Pământului.

Pentru a se realiza o eclipsă de Lună, nodul ascendent sau nodul descendent trebuie să se afle în apropierea celor 2 puncte (noduri lunare). „

 

Ce reprezintă eclipsa totală de Lună din punct de vedere astrologic?

 

O eclipsă de Lună este o lunăție mult mai puternică, amplificată, cu o vibrație mult mai profundă.

Acest fenomen își exercită energia la nivel individual în casa astrologică în care aceasta se încadrează în harta natală a fiecăruia dintre noi.

Dacă ea intră în relație de conjuncție cu o planetă sau mai multe din sectorul astrologic respectiv, atunci este bine să știți că acestea se vor activa și energiile și relațiile dintre acestea se vor resimți destul de puternic.

Avem tendința de a ne teme de eclipse în general, deoarece le asociem cu evenimente neplăcute, cu schimbări semnificative, cu crize existențiale ș.a.m.d. . Însă, tot ce ne trebuie este să ne schimbăm percepția și perspectiva cu care privim acest tip de fenomene cerești.

Conform principiului Yin și Yang, în orice rău există bine și în orice bine există rău. Așadar, important este să fim deschiși în fața schimbării.

Atunci când, un eveniment este calculat să aibă loc, acesta va avea loc indiferent dacă noi suntem sau nu pregătiți aparent. Așa că, ce putem face este să fim flexibili, maleabili, deschiși și recunoscători că ceea ce este pentru noi, are loc.

Universul lucrează prin intermediul acestor energii cerești.

Cel mai indicat lucru pe care îl putem face într-un astfel de context este acela de a nu ne mai gândi la ce e mai rău, astfel încât să nu mai atragem după noi starea de anxietate aferentă.

Este important în aceste momente să ne ascultăm intuiția, mai ales că, aceasta este sporită sub energia eclipsei totale de Lună și a Lunii pline din Săgetător.

Eclipsele, în general, sunt legate de circumstanțe ce presupun schimbare. Așadar, schimbarea ne îndeamnă către evoluție, progres și eliberare.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Luna plină în Săgetător sau Super Luna sângerie – 26 mai 2021

Luna Plină din Săgetător, de miercuri, 26 mai, este denumită și Luna sângerie, datorită culorii roșiatice pe care aceasta o are pe parcursul acestui fenomen astral.

Explicația științifică pentru Luna sângerie este următoarea, conform astronomului și lectorului de la Observatorul Astronomic din București:

Domnul Sonka Adrian: „Culoarea roşiatică din timpul eclipsei provine tot de la Pământ. Soarele este alb, conţine toate culorile curcubeului în lumina lui, dar când trece prin atmosfera Pământului, albastrul este păstrat în aer şi de aceea pe Lună ajunge doar roşu, de aceea Luna are o culoare roşiatică, în funcţie de oraşele care se aflau pe Pământ pe acolo pe unde trecea lumina Soarelui, care se ducea spre Lună. Gradul de poluare contează ca să se oprească mai mult din lumină sau mai puţin; de aceea, în timpul eclipsei, Luna e mai strălucitoare sau mai puțin.”

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Semnificația spirituală a acestui dublu eveniment se referă la principii morale, etică, corectitudine, justiție și eliberare prin dreptate.

Luna plină din Săgetător și Soarele din zodia Gemeni formează un aspect tensionat de careu cu planeta Jupiter (care este planeta expansiunii) aflată în semnul Peștilor, iar acest lucru ne poate testa credința prin acte ce ne provoacă în zona lăcomiei, a excesului și a imoralității.

De asemenea, planeta Neptun din Pești intră în aspecte tensionate de careu cu planetele Mercur și Venus din Gemeni, aspecte ce pot adăuga o notă de confuzie, dualitate la nivel psiho-emoțional, vulnerabilitate, tendința de a înșela sau de a ne simți înselați.

Așadar, este necesar să fim prudenți, precauți și temperați în reacții, vorbe și decizii.

Cum ne impactează eclipsa totală de Lună Plină în Săgetător din 26 mai 2021?

 

Energia eclipsei de Lună și faza de Lună plină din Săgetător, ne aduc acasă. Se pune reflectorul pe familie, pe aspectele intime ale relațiilor noastre. Vorbim de multă dualitate. Soarele din Gemeni este în opoziție cu Luna din Săgetător, iar acest aspect creează o stare de tensiune interioară la nivel individual.

Tensiune și confuzie, deoarece simțim o stare de indecizie, muncă versus familie/cuplu/copii, ceea ce ne trebuie versus ceea ce ne dorim, ceea ce trebuie versus ceea ce avem nevoie etc. .

Acest tip de criză interioară vine la pachet cu un consum mare de energie, așadar înarmează-te cu răbdare și încredere că va fi bine.

Cu siguranță, deja resimți emoții puternice, impulsuri ce ating punctul culminant și nu îți găsești locul. Nimic din ceea ce faci sau din ceea ce ești, nu te mulțumeste cu adevărat.

Reține că acestea sunt stări perfect normale sub influența acestor aspecte astrale curente, ce vin la pachet cu niște energii fabuloase.

Faza de Lună Plină din Săgetător ne accentuează intuiția, așa că este important să ne folosim forța emoțională crescută din această perioadă pentru a depăși orice obstacol întâlnim în calea armoniei din relațiile personale și parteneriale.

Conștientizarea angoaselor din subconștient ne permite o privire imparțială și echilibrată asupra relațiilor noastre personale.

Avem șansa de a vedea clar orice aspect dinamic al relației sau orice sentimente negative care cauzează dezechilibru în cuplu.

Practic, o eclipsă de Lună reprezintă șansa unei resetări a emoțiilor noastre, eliminând bagajul emoțional adunat în ultimele șase luni.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Săgetătorul, un companion de nădejde în timpuri de eclipsă de Lună

 

De ce spun asta?

Pentru că, Săgetătorul este un semn zodiacal de foc, mutabil și de polaritate Yang, ne inspiră să ne lărgim orizonturile și să căutăm cunoștințe superioare.

Ne ajută să ne adaptăm la schimbare cu entuziasm și cu un sentiment de spontaneitate (acest tip de vibrații vor fi deosebit de utile în acest moment, având în vedere că energia eclipsei de Lună ne împinge către schimbare și realiniere).

Această perioadă nebunească ne provoacă să ne extindem, să ne ridicăm la nivelul obiectivelor și să ne recalibrăm busolele personale pentru a ne oferi o nouă direcție, fie că vorbim de planul socio-profesional, fie de cel psiho-emoțional.

Cum impactează eclipsa totală de Lună plină din Săgetător zodiile?

 

Eclipsa de Lună și zodia Berbec – 26 mai 2021

 

Acesta este un context prielnic pentru a te desprinde de un domeniu de interes/activitate pe care până în acest moment ai crezut că dorești să-l urmezi cu frenezie. De asemenea, este posibil să intri în contact cu o persoană care îți poate deveni mentor. Nu-i da drumul!

Poți intra în contact cu dezvăluiri bruște sau cu finaluri menite să te ducă la un nou nivel spiritual de evoluție. Ai încredere în vocea ta interioară, nu te mai duce cu capul înainte, măcar de data asta!

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Taur – 26 mai 2021

 

Tu poți să simulezi un somn în post, deoarce ești puțin privilegiat, iar acest context astral nu te va zgâlțâi foarte puternic, tu deja fiind puternic ancorat în pământ, ca un semn de pământ ce te afli!

Însă, nu lăsa acest lucru să te facă să te culci pe o ureche și rămâi focusat pe gestionarea energiei interioare, nu doar pe chestiunile materiale.

Aaa…și încă ceva! Fă o verificare în rândul promisiunilor pe care le-ai făcut și poate ai uitat să le duci la bun sfârșit…

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Gemeni – 26 mai 2021
 

 

 

Relațiile din viața ta se schimbă chiar acum! Așa că, fii gata să te prezinți în mod autentic și să ai câteva conversații sicere și deschise cu oamenii apropiați. Relațiile ne impun adesea să ieșim din zona proprie de confort, în ciuda eforturilor noastre de a ne împotrivi – așa că fii dispus să urmezi fluxul natural al evenimentelor, fără să te mai opui atât!

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Rac – 26 mai 2021
 

 

Te-ai tot aflat într-o ceață spirituală, punând mai mult accent pe fanteziile tale subconștiente decât pe sarcinile zilnice, așadar această eclipsă totală de Lună vine și îți zguduie nivelul de productivitate și îți restructurează lista de priorități.

Credeai că scapi? Păi nu ai cum, Luna este guvernatoarea ta! Așa că, fii pregătit să devii serios  față de responsabilitățile tale cotidiene. Să ai grijă de tine înseamnă să găsești un echilibru între visele tale și realitatea ta, așa că economisește timp și energie pentru a le avea pe ambele în viața ta.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Leu – 26 mai 2021

 

Ce să vezi?! Această frumoasă eclipsă lovește sectorul amoros. Uuuu!!!!

Așa că, să nu te surprindă dacă apare brusc o întâlnire fierbinte pe radar sau dacă atingi un moment de cotitură într-o atmosferă confuză chiar în inima propriului cuplu. Un prieten s-ar putea transforma acum într-un iubit sau un iubit s-ar putea transforma într-un partener – dar oricum, fluxul de energie interesantă în viața ta amoroasă te va lăsa inundat de inspirație, care te va face să strălucești și în celelalte sectoare ale vieții tale. Jale!!!

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Fecioară – 26 mai 2021

Brusc, sub efectul eclipsei de Lună, ți se atrage atenția asupra cuplului sau asupra familiei. Așa că, fă un pas înapoi de la locul de muncă, astfel încât să poți aborda problemele din sectorul personal cu toată atenția. Aceste probleme te-ar putea face să te simți instabil și emoțional. Fii blând cu tine însuți și ai încredere în ceea ce îți semnalează în inima ta.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Balanță – 26 mai 2021

 

Energia fierbinte emanată de actualul context astral te inspiră să te conectezi cu prietenii, familia și colegii – dar, atenție, deoarece toată această socializare nu este lipsită de o posibilă situație ușor tensionată.

Așadar, grijă la sectorul bârfă sau la suprasolicitarea socială, deoarece riști să intri în situații cu potențial conflictual mare cu cei din jurul tău.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Scorpion – 26 mai 2021

Abandonați-vă de vârtejul emoțiilor și distrageți-vă atenția de la problmele financiare, pe parcursul acestui fenomen astral important. Este posibil ca energia eclipsei totale de Lună să aducă unele schimbări bruște în sectorul financiar – există șansa să obți o majorare, să intervină o cheltuială neprevăzută sau să te decizi să renunți la o activitate secundară, astfel încât să poți avea mai mult timp liber. Indiferent cum se manifestă această energie puternică, folosește-o în avantajul tău.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Săgetător – 26 mai 2021

 

Binecuvâtat mai ești! Minunatul eveniment astral se întâmplă sub semnul tău! Norocosule!

Atenție, însă, deoarece energia eclipsei de Lună impactează axa relațiilor din viața ta, așadar profită de această energie puternică și exprimă-ți dorințele cele mai profunde față de persoanele apropiate. Dinamica relațiilor se schimbă, dar și tu te schimbi, și încă cum! Așadar, fii dispus să te uiți clar la propria reflecție, înțelegând totodată că ceea ce vezi este destinat să se transforme în ceva complet nou! Succes!

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Capricorn – 26 mai 2021

 

Această eclipsă de Lună plină din Săgetător are o semnificație pur spirituală pentru tine. Iar, în ciuda reputației pe care eclipsele o dețin, este probabil ca pe tine această lunăție să te impacteze într-un mod mai subtil și mai liniștit. Așadar, va trebui să fii atent la semnale, astfel încât să te poți alinia la vibrațiile sale. Dorințele subconștiente se schimbă, așa că vei lua legătura cu latura ta mistică într-un mod mult mai profund și natural. Este un moment excelent pentru un ritual shamanic de Lună plină sau o sesiune de meditație.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Vărsător – 26 mai 2021

 

Energia eclipsei de Lună, îți impactează sectorul prieteniei, al anturajului, al grupurilor sociale. Așadar, atenție la neatenție! Se pot isca zvonuri, bârfe, răutăți gratuite, toate astea din pură invidie față de felul tău de a fi și de chestiunile din viața ta, la care alții tânjesc cu băluțe la gură, pe principiul „alții moare și-așa n-are”!

Prin urmare, nu te lasă afectat de dinamica grupului din care faci parte, nu te lăsa copleșit. Depinde de tine să te ridici deasupra conflictului și să vezi imaginea de ansamblu, astfel încât să poți ajuta la restabilirea armoniei și la dizolvarea dramatismului din cadrul grupului.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Eclipsa de Lună și zodia Pești – 26 mai 2021

 

Lucrurile se agită și se schimbă în cariera ta chiar acum. Așa că fii pregătit să aplici planul B și fii gata să te devii una cu schimbările. Nu opune rezistență! Fie că este vorba de o schimbare a locului de muncă, de o schimbare bruscă la locul de muncă sau de o recunoaștere neașteptată, dar binevenită, pentru toate eforturile tale profesionale, vorbim de lucruri mari. Așadar, fii încrezător în talentul și abilitățile tale native – această eclipsă de Lună plină în Săgetător este menită să te aliniază pe o cale nouă și mult mai bună.

Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021
Eclipsa totală de Lună din Săgetător 2021

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Așadar, eclipsa totală de Lună plină în Săgetător din 26 mai 2021, are ca scop transmutarea energiei din exterior în interior.

Dragilor, introspecție, răbdare cu voi înșivă, maleabilitate și flexibilitate în fața schimbării, deoarece cu cât ne încăpățânăm să opunem mai multă rezistență, cu atât ne va fi mai greu să ne adaptăm la ceea ce Universul are oricum pregătit pentru noi.

Lunație plăcută să avem!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!