Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Scorpion 2021 | Metamorfoză | Putere | Vindecare

aprilie 27, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/04/Modern-Minimal-Question-Answer-Notification-Comments-InstagramPost7.png

Faza de Lună Plină în Scorpion din 27 aprilie 2021, sau Superluna Roz, cum mai este supranumită, generează efecte miraculoase asupra noastră.

Vorbim aici despre o stare de spirit apăsătoare, menită să declanșeze în noi acel stimul al schimbării.

Suntem în Săptămâna Patimilor, iar aceasta fază de Lună Plină în zodia Scorpion, ne induce o stare de angoasă, astfel încât să simțim fiecare patima din interiorul nostru, pentru a o putea cunoaște, înțelege, iar apoi integra și vindeca.

Deși toate acestea sună sumbru, avem nevoie de această transformare. Îmi permit să fac această analogie între cursul evenimentelor religioase ce au avut loc în Săptămâna Mare și această fază astronomică și astrologică.

De ce?

Pentru că, pentru a deveni mai buni întotdeauna avem nevoie de o “moarte” indusă, pentru ca mai apoi să “reînviăm”, să ne renaștem, să ne regenerăm.

Luna Plină în Scorpion înseamnă:

 

Metamorfoză

Provocări

Transofrmări fundamentale

Confuzie

Blocaj psiho-emoțional

Neliniște

Frică

Angoase

Sfârșit

Distrugere

Putere

RENAȘTERE!!!

PROMOȚIE DE PAȘTE 2021
PROMOȚIE DE PAȘTE 2021

COMANDĂ ACUM!

Luna Plină Scorpion luminează umbrele noastre interioare dar și comorile nedescoperite, pe care le-am ținut ascunse în adâncul Sufletului și al psihicului, ascunse de noi și de ochii lumii. Arhetipul metamorfozei zodiei Scorpion ne învață că există mai mult în viață decât simpla supraviețuire, așa cum este descrisă situația de semnul opus, respectiv de Taur. Impulsul pentru renaștere se resimte în profunzime pentru o eliberare cathartică și o Trezire la un nou nivel de Adevăr.

Fiind semn fix, de apă, Scorpionul emite impulsuri puternice de rezistență, dar mult mister, multe secrete.

Dorința lăuntrică de a deveni vulnerabili poate fi întâmpinată de dorința la fel de puternică de a-i rezista. Poate că există o teamă la nivel subconștient de propria intensitate sau de puterea copleșitoare a forțelor inconștiente care ar putea fi dezlănțuite dacă am permite o deschidere către profunzimile emoționale.

Vine în ajutorul nostru Neptun magic, care fuzionează cu faza de Lună Plină în Scorpion și ajută să dizolvăm din energia fixă a Scorpionului și ne conferă o dislocare mai lină a oricărui blocaj interior, ce nu ne permite exprimarea Esenței interioare care caută Lumina.

Tot ceea ce este încă greu perceptibil pentru conștientul nostru, vine către noi prin intermediul viselor, al intuiției și al imaginației.

Așadar, acesta este un moment minunat pentru un astfel de context, așa că este important să fim atenți la semnalele emise de subconștient și să ni le notăm, ca mai apoi, când vom depăși această energie intensă, să putem căpăta o claritate asupra lor.

De asemenea, mișcarea retrogradă a lui Pluto prevestește schimbări profunde în Esența noastră.

Este foarte posibil să devenim conștienți de tiparele toxice adânc înrădăcinate în structura noastră, care ne-au împiedicat evoluția. Devenim conștienți și de nevoia acerbă de a face schimbări fundamentale în interiorul nostru.

Acest tip de eveniment astral ce este condus de zodia Scorpion ne generează momente de cotitură în cadrul modelelor toxice sau de dependență în care am trăit și ne ajută să devenim extrem de conștienți de costul acestora, dacă nu acționăm înspre binele nostru suprem.

În aceste zile putem simți un impuls puternic de a ne transforma într-un mod semnificativ. Pentru ca acest lucru să aibă loc este important să ne desprindem de trecut, astfel încât să poată fi scris un nou capitol din viața noastră.

PROMOȚIE DE PAȘTE 2021
PROMOȚIE DE PAȘTE 2021

COMANDĂ ACUM!

Aspecte astrale în relație cu Luna Plină în Scorpion 2021

Vine în întâmpinarea noastră trigonul între Luna în Scorpion, Marte în Rac și Jupiter în Vărsător, deoarece ne conferă motivația necesară pentru a iniția acțiuni aliniate cu dorința sufletească de schimbare profundă.

Aspectul tensionat dintre Lună în Scorpion și Saturn în Vărsător reprezintă autoritatea, care ne indică faptul că întotdeauna există consecințe karmice, iar acest lucru ne îndeamnă să lăsăm în urmă tiparele toxice ce nu mai sunt efectiv de actualitate în noul context.

În timp ce Luna Plină din Scorpion poate provoca emoții amplificate, brute, adevărata putere a Scorpionului stă în stăpânirea de sine.

Adică, să avem tăria să ne miscăm cu impact maxim, dar fără să fim în negare, ci cu stăpânire maximă de sine.

Când frământările interioare pot fi transmutate într-o predare către adevărul superior, rezistența interioară și împingerea rezistenței personale trecute, ceva asemănător transformării, dacă nu iluminării, este la îndemâna noastră.

AXA TAUR (CASA I) – SCORPION (CASA A VII-A) – denumită și axa valorilor

Practic această axă, împreună cu Stelliumul format în acest moment în zodia Taur (Soare, Uranus, Venus, Mercur și Lilith) pun o presiune energetică foarte mare pe umerii noștri.

Superluna roz din Scorpion luminează și scoate la iveală, comoditatea, atașamentul față de trecut, indolența, încăpățânarea, fixismul, lentoarea și ancorarea fantastică în tot ce înseamnă valori materiale ale Taurului.

Aceste chestiuni ne atrag atenția asupra nevoii de a da un contur și o formă mult mai profunde acestor nevoi primare cerute de Taur. Este nevoie de aprofundare, de șlefuire, de măiestrie în a ne căuta elementele interioare necesare transformării fundamentale (asta ne cere Scorpionul), dincolo de imaginea aparentă creată de semnul Taurului.

De asemenea, fiind vorba despre despre semnul Taurului în casa I (casa personalității, a caracterului, a temperamentului, a imaginii personale, a modului în care ne percepem pe noi înșine), avem nevoie să ne desprindem de egoismul și tiparele de codependență date de acest semn zodiacal.

Este necesar să învățăm să împărtășim cu ceilalți, să devenim darnici și empatici. Să oferim din experiența noastră și celor din jur, asta ne învață semnul opus Taurului, adică mirificul nostru Scorpion din casa VII (casa parteneriatelor pe termen lung, a asocierilor, a căsătoriei).

Pentru a ne găsi liniștea și pacea interioare, este nevoie să ne șlefuim caracterele, mentalitatea, structura interioară, să integrăm lecțiile extrem de valoroase ale zodiei Scorpion.

Așadar, mesajul acestei axe pentru noi este acela de a ne desprinde de tot ce înseamnă atașamente toxice față de chestiuni materiale, față de persoane, contexte sau situații, să ne desprindem de invidie, infidelitate, minciună și egoism, astfel încât să ne putem apropia de Esența noastră și de a ne reinventa într-un mod compatibil cu cerințele actuale ale Universului.

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Nu numai că faza de Lună Plină în Scorpion din 2021 ne aduce eliberarea, dar, prin intermediul aceastei tensiuni, ne încurajează să ne îmbrățișăm adevărata valoare.

Așa cum v-am mai spus și în cadrul celorlalte articole despre alte faze de Lună Plină, ele sunt menite să ilumineaze ceea ce a fost ascuns în adâncul nostru.

Așadar, Stelliumul din zodia Taur în casa I aduce noi informații care ne-ar putea schimba viața. Lilith și Uranus ne împing, de asemenea, să ne recunoaștem și să comunicăm propria valoare, în timp ce ne revendicăm suveranitatea și dreptul de a simți să facem ceea ce este corect pentru noi înșine.

Zodia Scorpion ne învață că tranformarea, puterea și vindecarea se află în noi. Avem la dispoziție câteva zile absolut transformatoare așa că, haideți să intrăm în contact cu aceste daruri!

PROMOȚIE DE PAȘTE 2021
PROMOȚIE DE PAȘTE 2021

COMANDĂ ACUM!

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!