Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Balanță 2021 | Eliberare | Deschidere | Iubire

martie 28, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/03/Cream-Shadow-Overlay-Elements-Delicate-Instagram3.png

Luna Plină în zodia Balanță din martie are loc duminică, 28 martie 2021, începând cu orele 21:48, atunci când Soarele din Berbec se află în poziție diametral opusă față de Luna din Balanță.

Acesta este un moment culminant, deoarece procesul a început încă din faza de Lună Nouă din Berbec ce a avut loc pe 13 martie. Promisiunea de împlinire, emoțiile sporite, romantismul, fecundarea, relațiile sentimentale și epifaniile sunt temele principale ale acestei perioade.

Te invit să afli din cele de mai jos ce semnificație are faza de Lună Plină din Balanță.

Ce reprezintă faza de Lună Plină?

În astrologie, Luna este responsabilă de Sufletul omului, de partea feminină a oricăruia / oricăreia dintre noi, de subconștient, de latura maternă (și în cazul bărbaților, nu doar al femeilor), de sentimente și emoții.

 

Luna Plină este faza în care este perfect rotundă și reflectă lumina Soarelui. Este faza care dă de hac tuturor vietăților, nu doar nouă, oamenilor. Așa cum bine știm, forța de atracție a Lunii provoacă mareele oceanelor, așadar fluxul și refluxul. La naștere, corpul uman conține 75% apă, prin urmare este foarte clar de ce suntem atât de influențați de fazele Lunii.

 

În această perioadă este posibil să întâmpini schimbări frecvente de dispoziție, poți trece de la agonie la extaz, de la euforie, la excese de tot felul. Parcă mănânci mai mult decât de obicei, dormi mai puțin și mai agitat. Practic totul se amplifică și orice lucru mărunt poate lua proporții exagerate.

De aceea, este indicat ca pe parcursul acestei perioade să nu iei decizii importante, să nu începi nimic de anvergură, să amâni, chiar, eventualele călătorii.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Polaritatea BerbecBalanță – Lună Plină în Balanță

Polaritatea Berbec Balanță reprezintă axa relației, în care Berbecul reprezintă „sinele”, iar Balanța îi reprezintă pe „ceilalți”.

Berbecul este despre autoafirmare, Balanța este despre compromis. Cu Luna Plină în Balanță, suntem conștienți în special de nevoia noastră de forma noi relații, de a interacționa pe plan social și amoros și de tot ceea ce presupune menținerea acestora – compromis, negociere, tact și echilibru.

Soarele Berbec, pe de altă parte, este un bun conducător, curajos, energic, spontan, determinat, dar și impulsiv, pripit și nerăbdător.

Această fază de Lună Plină din Balanță ne îndeamnă să găsim un echilibru între satisfacerea nevoilor personale și satisfacerea nevoilor celor de lângă noi. Echilibru între independență/autonomie și codependență.

Luna Plină din Balanță ne conferă diplomație, dorință de egalitate și dreptate. Soarele din Berbec prețuiește autenticitatea față de tact și diplomație a Balanței și devine energizat de eforturile noastre pentru obținerea propriei independențe. Luna Plină practic luminează acest dualitate dintre Berbec și Balanță.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Ce se întâmplă pe parcursul fazei de Lună Plină în Balanță?

Acesta este un moment extraordinar pentru epifanii în cadrul relațiilor amoroase. Este posibil să experimentăm dezvăluiri asupra independenței noastră, asupra necesității de a stabili noi parteneriate.

Venus se aliniază cu energia Soarelui în această perioadă a Lunii Pline, iar Venus guvernează Luna din Balanță, făcând această configurație deosebit de utilă și prosperă în rezolvarea conflictelor.

Pot exista interacțiuni productive cu superiorii sau cu persoane mai în vârstă, fie cu persoane cu mai multă experiență. Prin urmare, pot apărea astfel beneficii nebănuite.

Poate fi o alegere de a ne structura, limita sau simplifica viața într-un mod semnificativ, ceea ce duce la îmbunătățiri majore. Acum suntem puțin mai atenți și mai conservatori, dar suntem, de asemenea, pregătiți pentru o provocare dacă asta înseamnă că creștem și să învățăm.

Luna Plină în Balanță - Venus guvernatoarea zodiei Balanță
Luna Plină în Balanță – Venus guvernatoarea zodiei Balanță

Aspecte congruente cu Faza de Lună Plină în Balanță

Soarele, Chiron și Venus se află într-un Stellium la 8 ° în Berbec, deci pot apărea momente tensionate ce pot genera conflicte. Așadar, aveți grijă la impulsurile capcană: nu reacționați, ci acționați!

Stabilirea unor limite clare în cadrul relațiilor ne poate ajuta să evităm orice situație incomodă. Înainte de a lua orice decizie majoră, vă recomand să vă puneți întrebarea:

Este mintea mea aliniată cu inima mea?

Mai mult, cu toate planetele directe și Marea Piramidă de Aer (Luna în Balanță, Marte în Gemeni și Saturn în Vărsător), suntem chemați să dăm naștere ideilor și proiectelor pe care le-am tot amânat.

Dacă am așteptat un semn, acesta este impulsul de care cu siguranță aveam nevoie!

Această fază a Lunii are loc la 8 grade și 18 minute de Balanță, simțindu-se semnificativ printre persoanele cu planete personale în semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn), dar și în rândul celor cu Luna în Balanță, cu Ascendentul sau Soarele sub acest semn zodiacal.

Guvernată de Venus, Balanța reprezintă și frumusețea. Din această cauză, această super Lună Plină reprezintă un memento pentru a arunca o privire asupra lumii din jur din perspective noi, proaspete.

Este o perioadă excelentă pentru exercitarea seducției, a cuceririi, a talentelor artistice, a creativității și a senzualității.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Ce putem face pentru a beneficia de Luna Plină din Balanță?

Haideți să ne deschidem inima pentru a primi iubirea în viețile noastre. Putem începe prin a scrie o listă cu motive pentru care suntem recunoscători și astfel putem întruchipa dragostea pe care o avem înăuntru, astfel încât să radieze în exterior și să devină un magnet irezistibil pentru cei care ne sunt hărăziți.

Este un moment excelent pentru a ne accesa Femininul Divin Interior și pentru a invoca arhetipul receptivității și al deschiderii.

Dă-ți voie să simți, fără restricții, fără frici, angoase, paradigme, tipare și subtipare. Lasă-te purtat pe brațele senzualei Luni Pline în Balanță.

 

Deviza principală a acestei lunații este: Sunt profund conectat la Sinele meu Superior. Mă iubesc și mă onorez pe mine, pe cât de mult îi iubesc și îi onorez pe ceilalți.

 

Ce îți pot recomanda, este ca în această perioadă să ai activități care să implice relaxarea, meditația, cititul, poate chiar puțină izolare, deoarece aceasta este vitală pentru reîncărcarea bateriilor.

 

Ascultă muzica liniștitoare, plimbă-te mai mult, fă mișcare în aer liber, ascultă ciripitul păsărilor, dormi, fă yoga etc..

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această perioadă de Lună Plină în Balanță este să te apropii de tine și să începi, sau continui drumul tău spre autocunoaștere. Prin intermediul analizei astrologice a hărții natale îți poți găsi răspunsuri pentru frământările tale.

Este un moment oportun pentru a te întreba dacă ceea ce faci din punct de vedere amoros te împlinește, dacă ești implicat trup și suflet în relația  ta, dacă mediul, anturajul în care îți petreci timpul este unul benefic pentru buna ta evoluție, sau dacă este necesară o schimbare în acest sens.

 

Menține-ți Sufletul și mintea deschise, astfel încât accesul la informația transmisă de energiile Universului să fie captată într-un mod relaxat și constructiv, ca mai apoi să o poți materializa într-o propulsare pe plan spiritual.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

 

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!