Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Vărsător | Prima Parte | Începutul sfârșitului | 24 iulie 2021

iulie 23, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/07/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post1.png

Pe 24 iulie 2021, începând cu ora 05:37, ora României are loc faza de Lună Plină din Vărsător, Luna Albastră sau Luna Vizionară, cum mai este denumită.

Acesta este un moment perfect în care să renunțăm la inhibiții, preconcepții, paradigme și limitări de tot felul, dar și la persoanele din jurul nostru care nu rezonează cu frecvența noastră.

Asistăm la un fenomen inedit și anume două faze de Lună Plină în zodia Vărsător consecutive!

Această fază de Lună Plină ne ajută să ne îmbrățișăm și să ne acceptăm așa cum suntem, să acceptăm cel mai mare adevăra propriu și ne facilitează eliberarea de sentimentul ură, atât la adresa noastră, cât și la adresa celor din jurul nostru.

Luna afectează toate semnele zodiacale, dar Vărsătorul și Leul  vor resimți cel mai intens influența acesteia.

Așadar, ce vei găsi în acest articol?

  • Fenomen inedit de Lună Plină în Vărsător, două la rând!

  • Cum să integrăm energia primei părți de Lună Plină din Vărsător în prezentul nostru?

  • Cum influențează Luna Plină în Vărsător toate semnele din zodiac?

Fenomen inedit de Lună Plină în Vărsător, două la rând!

Dragilor mă simt absolut onorată să vă anunț că asistăm realmente la un fenomen inedit și anume, la două faze de Lună Plină în zodia Vărsător, consecutive.

Cum adică?

 

Păi prima are loc pe 24 iulie 2021, începând cu ora 05:37, ora României, așa cum v-am menționat și mai sus, iar cea de a doua va avea loc pe 22 august 2021, începând cu orele 15:02, ora României.

Nebunie curată! Doză dublă, doză șoc de vibrații futuriste injectate direct în frecvența individuală.

Așadar, suntem dublu motivați de către Univers să renunțăm la convențional, la limitativ și să ne eliberăm prin experimentarea și abordarea unei mentalități noi, unei viziuni împrospătate, a unor idei inedite în toate sectoarele din viața noastră.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Cu atât mai mult, în cele în care simțim că energia a stagnat de foarte mult timp.

Este un moment excelent să renunțăm la relații toxice, relații care nu ne împlinesc cu adevărat, relații cu aer ponosit, fără o perspectivă interesantă de viitor și fără o conexiune puternică.

Așadar, simte-te liber, dă-ți voie să ai curajul de a te centra pe nevoile tale și abandonează-te în fascinantul paradox al zodiei Vărsător.

Energia fresh a Vărsătorului ne încurajeză să fim individualiști, dar și cooperanți, totodată. Sâc!

 

Ce reprezintă faza de Lună Plină din zodia Vărsător?

 

Ei bine, aș ilustra această fază de Lună Plină prin următoarea acțiune.

Aș convoca toți vizionarii, revoluționarii și nonconformiștii din lume, i-aș pune în cerc sub clar de Lună Plină în Vărsător și i-aș ruga să împătășească vibrațiile futuriste ale schimbării, ale ineditului, ale bunătății, ale omeniei și ale prieteniei în toată lumea.

Și aici mă refer la chestii nebune rău! La unicorni colorați, la prietenii legate peste hotarele planetei noastre, la curcubee infinite, la iubire necondiționată, la pace în lume, armonie și chestii din astea absolut țăcănite.

Luna Plină în Vărsător
Luna Plină în Vărsător

Vărsătorul este simbolul grupurilor, al asociațiilor, al anturajului, al prieteniei, al echipelor și al eforturilor umanitare.

Această primă fază de Lună Plină în Vărsător dintre cele două din 2021 invocă spiritul incluziunii și ne inspiră să redefinim „comunitatea”, pentru a ne readapta la o lume modernă și diversificată.

Conform Almanahului Vechiului Fermier faza de Luna Plină din iulie este denumită și „Luna Cerbului”, deoarece coarnele acestuia sunt în plină dezvoltare în această perioadă din an.

În multe culturi din întreaga lume, cerbul este considerat purtător sacru al păcii, amintindu-ne să ne deschidem inimile și să iubim cu blândețe și necondiționat.
Prin urmare, acesta este un mesaj cu care Vărsătorul nostru umanitar vine către noi.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Cum să integrăm energia primei părți de Lună Plină din Vărsător în prezentul nostru?

Se spune că dacă îți dorești să vezi o schimbare în jur, fii tu schimbarea. Așa că, primul lucru pe care îl putem face pentru a integra cât mai bine energia acestei prime faze de Lună Plină din Vărsător, este acela de a face lumea un loc mai bun.

Cum?

 

Păi, prin a schimba chestiuni existențiale la noi înșine, prin a deveni mult mai conștienți de mediul înconjurător, de ceea ce se întâmplă negativ în jur.

Ne putem implica activ în procesul de reciclare, în activități de voluntariat pentru ajutorarea animăluțelor abandonate și defavorizate, prin ajutorarea copiilor și bătrânilor singuri și bolnavi, prin implicare în proiecte ce țin de un viitor mai bun pentru căsuța noastră, Mama Gaia.

Luna Plină în Vărsător și conștientizarea asupra mediului
Luna Plină în Vărsător și conștientizarea asupra mediului

Suntem susținuți și de bunul nostru prieten Saturn, care staționează sub semnul Vărsătorului, din decembrie 2020 până în martie 2023.

Prin urmare, beneficiăm de structură, organizare și mobilizare în direcția schimbării.

Mesajul este unul clar: Mobilizare colectivă!

 

O altă chestiune pe care o putem face este aceea de a îmbrățișa apartenența la un grup, dar fără a dezvolta sentimentul de codependență și de identificare totală cu acesta.

După cum spuneam și mai sus individualismul este specific zodiei Vărsător, iar dacă acesta este canalizat și dozat optim, poate aduce schimbări semnificative în viețile noastre.

Vărsătorul cel excentric, utopic și simpatic are o superputere: îmbinarea armonioasă a individualității și a comunității simultan. S-ar putea să pară un paradox, dar nu este.

Practic inamicul nostru numărul 1 este iluzia generată de dorința de a ne încadra, care este de fapt principala barieră în calea accesului la un sentiment de apartenență.

 

Un alt lucru pe care îl putem face pe parcursul celor două faze de Lună Plină în Vărsător este acela de a ne da voie să fim nonconformiști, să fim, cum ar spune societatea, mai ciudați, mai rebeli, dar întotdeauna cu o cauză precisă.

Atunci când suntem în dubiu, să avem curajul să alegem calea cea mai neconvențională, astfel încât să ieșim din zona de confort și să descoperim lucruri uimitoare despre noi înșine.

Vărsătorul este irezistibil de simpatic și adorabil de ciudat, ceea ce face din acesta una dintre cele mai eliberatoare ascensiuni lunare ale anului. So go with the flow!!!

 

De asemenea, acum este momentul să pui în practică orice idee, plan sau inițiativă năstrușnice, deoarece energia dată de coguvernatorul Vărsătorului, planeta Uranus, ne susține “nebunia” și genialitatea.

Super-raționalul zodiacului, Vărsătorul este un maestru al obiectivității emoționale.

Așadar, plecând de la acest principiu și de la această energie avem oportunitatea de a ne da un pas în spate pentru a observa obiectiv situația noastră amoroasă.

Iar, în acest fel putem aplica principiul detașării, astfel încât să facem bilanțul ultimilor ani și să vedem ce anume nu mai fucționează sub niciun chip, ce stagnează indiferent de eforturile depuse pentru a “salva” contextul sentimental în care ne aflăm și este momentul să punem punct.

Făcând acest lucru, în această perioadă extrem de favorabilă, oferită de energiile minunatelor noastre planete, ne vom simți eliberați și ne vom propulsa cu 2 pași înaintea punctului în care ne aflăm în prezent.

Ai curajul să renunți la ce nu te mai împlinește, la ce nu te mai face fericit!

Mergi înainte, luptă pentru visurile, dorințele și nevoile tale. Suntem în această existență pentru a trăi din plin, pentru a ne bucura de tot și pentru a cere ceea ce ni se cuvine prin drept Divin.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Așa că, ai curajul să te rupi de persoanele care te țin pe loc, care îți sufocă spiritul, renunță la atașamentul toxic, la codependență, la vocea lumii, la paradigme învechite și la ideea de a sta într-un loc în continuare doar pentru că ești în acest loc de mult timp.

Și ca să încheiem rotund, zic să aplicăm tehnici de respirație și de meditație în această perioadă, astfel încât să facilităm procesul de integrare și sedimentare a acestei tumultoase, dar minunate perioade ce vine în întâmpinarea noastră.

Luna Plină în Vărsător și influența în sectorul amoros
Luna Plină în Vărsător și influența în sectorul amoros

Să nu uităm faptul că, Vărsătorul este un semn de aer, îndreptându-ne atenția asupra ideii de a respira corect.

Stresul și traumele ne pot provoca sentimentul de respirație superficială, care, la rândul său, intensifică anxietatea.

Așadar, când simțim că intrăm în această buclă, haideți să ne amintim de tehnicile de respirație corectă, pentru a ne calma și pentru a facilita somnul. Odihna, are un cuvânt greu de spus în perioada ce urmează.

Este foarte important să știm că tot acest uragan emoțional în care am intrat este menit să aducă pace, liniște și armonie pe plan emoțional.

Prin urmare, haideți să îmbinăm vria deciziilor, cu practicile de relaxare mentală, sufletească și trupească.

Muzica binaureală, rugăciunea, aromaterapia, plimbările în aer liber, yoga, băile cu săruri, cititul și dansul sunt câteva variante de relaxare benefice în perioada ce urmează.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

Cum influențează Luna Plină în Vărsător toate semnele din zodiac?

 

Luna Plină în Vărsător
Luna Plină în Vărsător

Berbec

 

Pentru Berbec, faza de Lună Plină din Vărsător se referă la munca în echipă și la colaborare, deoarece acest aspect are loc în casa a XI-a, casă responsabilă cu apartența la grupuri și proiecte.

Așadar, Berbecule există un proiect, o companie sau o echipă cu care ai vrut să lucrezi până acum și încă nu ai reușit să aderi?

Acum este momentul să faci pașii necesari spre realizarea acestui vis.

Taur

Dragă Tăurașule pregătește-te să strălucești! Faza de Lună Plină din zodia Vărsător luminează și intensifică energiile casei a X-a, casă responsabilă cu ascensiunea socio-profesională.

Așadar, toate eforturile depuse de tine în ultima perioadă din punct de vedere profesional, nu vor rămâne nerăsplătite, iar recompensele vor începe să apară în următoarea perioadă.

Țintește cu încredere cât mai sus. Prima fază de Lună Plină din Vărsător vine să te scoată la lumină, iar cea de a doua fază va încununa eforturile tale.

Gemeni

 

Pentru voi Gemenii, prima fază de Lună Plină din Vărsător vine în întâmpinarea ta și te va ajuta să ieși din zona ta de confort, să-ți depășești niște limite pe care le-ai tot amânat până în prezent și să îți asumi niște riscuri absolut constructive și sănătoase, pentru un viitor mai bun.

Ce visai în ultima vreme?

Cu Luna în casa a IX-a, casa evoluției pe toate planurile, casa expansiunii, a cunoașterii, a explorării, acum ai șansa să te conectezi cu tine însuți, dar și cu tot ce te înconjoară. Curaj!

 

Rac

 

Ei bine, tu Racule ești pe profunzime senzorială. Te simți misterios?

Păi nici nu ai cum să te simți altfel, deoarece prima fază de Lună Plină din Vărsător are loc în casa a VIII-a în cazul tău, casa sexualității, a subiectelor tabu, a morții și a reînvierii, a metamorfozei, a subconștientului, așa că pregătește-te pentru o transformare la nivel profund.

Explorează-ți senzualitatea, sexualitatea, puterea de seducție și ieși din tiparele ponosite.

Nu mai depinde și nu mai aștepta totul de la partenerul tău sexual, pentru acest tip de explorare. Tu ești principalul responsabil în autocunoaștere.

Atenție însă, la excese și la tendința de a trece de la o extremă la alta. Și mai scurtează și tu totuși lista de capricii!

Leu

 

Eiiii, tu Leușorule, așa cum am menționat și la începutul acestui articol ești direct vizat de această fază de Lună Plină din Vărsător, alături de nativii Vărsător.

Faza are loc, în cazul tău, în casa a VII-a, casa parteneriatelor, atât cele sentimentale, cât și cele profesionale, așadar lucrurile se pot încinge destul de tare în acesată sferă a vieții tale.

Dacă ești singur, dă-ți voie să flirtezi și să te distrezi și mergi la întâlniri cu mintea deschisă. În cazul în care, totuși, ai vizat deja pe cineva, atunci ai curaj și acționează, deoarece este foarte posibil ca în acest fel să înceapă un nou capitol amoros în viața ta.

 

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Fecioară

 

S-ar putea să simți că vrei să îți aduci un plus de revigorare în sectorul sănătății pe parcursul acestei prime faze de Lună Plină în Vărsător, deoarece are loc în casa a VI-a în cazul tău, casă responsabilă cu sănătatea corpului fizic și cu rutina zilnică.

Așadar, sportul, ședințele de terapii alternative, de yoga sau de dans reprezintă un aliat pentru tine în următoarea perioadă pentru a-ți întări sănătatea.

De asemenea, este un moment ideal în care să cerni ceea ce mai are rost în viața ta și ce nu. Succes!

Balanță

 

Dragă Balanță, prima fază de Lună Plină din Vărsător, luminează în cazul tău casa a V-a, casa relațiilor amoroase, a creativității, a cochetăriei și a interacțiunii cu copii.

Așadar, se anunță o perioadă în care beneficiezi de foarte mult sex-appeal, ceea ce va spori cheful aventurilor romantice.

Atenție, la excese, totuși. Încearcă să lucrezi cu această energie puternică într-un mod armonios, astfel încât să îți aducă senzația de plăcere, nu de surmenaj.

Scorpion

În cazul tău, Scorpionule, prima fază de Lună Plină din Vărsător, luminează cea de a IV-a casă, responsabilă de origini, de familia de proveniență, de legătură cu locul de baștină.

Așadar, s-ar putea să resimți această energie foarte activă în zona familiei, a activităților ce implică membrii apropiați ție.

Fie că este vorba de o renovare a locuinței sau de o problemă de familie care trebuie abordată, acum este momentul potrivit să te ocupi trup și suflet de aceasta.

Săgetător

Independența este strigătul tău de luptă, dragă Săgetătorule. Însă, în acest caz în care această fază de Lună Plină din Vărsător vizează casa a III-a, casa comunicării, nu cred că este oprtun să abordezi, totuși, o atitudine prea ostilă și încordată.

Așadar, este un moment bun să te relaxezi, să te conectezi cu ceea ce simți cu adevărat și să îți iei cu încredere și curaj deciziile potrivite pentru a accesa următorul nivel de evoluție.

Profită de energia debordantă a Vărsătorului și du-te să revendici ceea ce îți dorești cu adevărat, fără teama că vei fi judecat! Este dreptul tău divin, ca cetățean al Universului, să fii fericit și împlinit!

Capricorn

Tu ești rudă de gradul I cu truda, Capricornule, iar această prima fază de Lună Plină din Vărsător are loc în casa a II-a, casa sistemului propriu de valori și casă a resurselor obținute prin munca proprie.

Așadar, această energie vine ca un balsam în cazul tău, care hrănește toată munca depusă în ultima vreme. Și tu și Taurul veți începe să culegeți roadele muncii voastre în perioada ce urmează.

Vărsător

Heeei dragul meu Vărsător, această fază de Lună Plină este despre tine – la fel ca și cea care urmează să aibă loc pe 22 august.

Acesta este un moment incredibil de puternic pentru ca tu să reflectezi asupra sinelui tău și asupra identității tale.

Acestă energie te încurajează să îți asculți inima, în detrimentul rațiunii, care te guvernează în mod normal.

Dă-ți voie să simți, să explorezi, să experimentezi senzații noi, dă-ți voie să te îndrăgostești spontan (chestiune extrem de străină ție 😊 ).

Lasă iubirea să pătrundă în viața ta, să îți ajusteze structura fundamentală, deoarece aceast fenomen are loc, în cazul tău în prima casă, cea responsabilă cu formarea personalității, a caracterului, a temperamentului și a înfățișării fizice.

Este un moment bun să încerci poate un look nou, să-ți reîmpropăteți aspectul fizic, să devii și mai vizibil, decât ești oricum 😊 .

Cucerește și lasă-te cucerit, flirtează, bucură-te de frumuseața jocului!

La final, s-ar putea să te alegi cu marea întâlnire a Sufletului Pereche!

Pești

Și așa cum se spune, cei din urmă, vor fi cei dintâi, și dumneata beneficiezi de această primă fază de Lună Plină din Vărsător într-un mod inedit.

Energia vibrantă a Vărsătorului vizează casa a XII-a în cazul tău, casă cu mare încărcătură karmică, casa dușmanilor interiori, a subconștientului, a izolării, a introspecției, a finalurilor.

Așadar, este un moment foarte bun pentru tine să înveți să ceri ajutorul când te simți copleșit, depășit de situație.

Iar acest lucru se poate transforma într-o binecuvântare pentru tine, deoarece în acest mod vei reuși să te eliberezi de acele angoase care nu-ți dau pace în interior.

Și întrucât tema pentru această lună este renunțarea la tine, este important să îți iei cu adevărat timp pentru a lăsa orice nu mai funcționează în urmă.

Din nou, nu îți fie frică sau rușine să ceri ajutor!

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Acestea fiind spuse, prima fază de Lună Plină din Vărsător ce are loc pe 24 iulie 2021, vine către noi cu o energie vibrantă, tonică, puternică, zdruncinătoare pentru a ne elibera de tot ce nu ne mai este de folos, astfel încât să putem evolua armonios.

Este un moment benefic pentru a renunța la frici, preconcepții, tipare, subtipare, limite și limitări, persoane toxice, contexte nefavorabile și mentalități învechite.

Vă aștept să împărtășiți cu mine experiența acestui fenomen puternic.
Revin cu articolul despre următoarea fază de Lună Plină din Vărsător ce va avea loc pe 22 august 2021.

 

Enjoy!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!