Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în zodia Balanță | Relațiile iau foc? | 2022

aprilie 16, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/04/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-17.png

Luna plină în Balanță din 16 aprilie 2022, sau Luna Roz cum mai este denumită, este prima lunație de acest fel a noului an astrologic.

Ea vine ca o concluzie, la finalul sezonului zodiei Berbec din acest an pentru a ne ghida să ne concentrăm asupra noastră și a misiunii Sufletelor noastre.

Balanța ne amintește că trăim înconjurați de alți oameni și oricât de mult ne-am dori să rămânem mereu pe calea dorită și conectați la Vocea Interioară , vor exista întotdeauna influențe exterioare care ne vor distrage poate, dar și influențe care ne vor susține necondiționat.

Energia fazei de Lună Plină din zodia Balanță ne îndeamnă să explorăm sentimentul de întreg, de deplinătate, plenitudine și totalitate cu noi înșine, fără a mai aștepta ca acest lucru să vină din exteriorul nostru, din relațiile cu cei din jur.

Te invit să afli din cele ce urmează ce reprezintă Luna Roz în semnul Balanței, ce este benefic să faci în această perioadă și cum influențează faza de Lună Plină din Balanță fiecare semn zodiacal în parte. Enjoy!

Ce semnifică Luna Plină în zodia Balanță? 16 aprilie 2022

Această Lună Plină din zodia Balanță este un moment ideal pentru a simți ce relații sau parteneriate îmbunătățesc misiunea vieții tale și care, te abat de la ea.

Faza de Lună Plină este un moment ideal pentru eliberare și iertare, iar această Lună este una dintre cele mai potrivite pentru acest lucru. Ne ajută să clarificăm în mintea noastră care relații trebuie schimbate și care ar putea avea nevoie de eliberare.

Înainte de a ne gândi totuși la ce trebuie schimbat în cadrul parteneriatelor din viața noastră, Balanța ne învață mai întâi să găsim echilibrul și armonia în noi înșine. Balanța este semnul echilibrului, dar și al dreptății.

Ne arată când lumea noastră interioară oscilează precum talerele unei balanțe.

Energia zodiei Balanță guvernează instrumentele pe care le folosim pentru a ne ajuta să ne redresăm echilibrul intern și să ne creăm o pace interioară.

Viața este plină de suișuri și coborâșuri care ne pot dezechilibra și pe plan fizic, dar și pe plan psiho-emoțional.

Nu este întotdeauna ușor să trăiești într-o lume plină de energii și vibrații diferite.

În cele din urmă, depinde de noi să ne menținem echilibrul, pe măsură ce interacționăm cu lumea din jurul nostru.

Balanța ne învață inclusiv faptul că este în regulă și atunci când nu ne simțim centrați, deoarece în acest mod se creează un termen de comparație și apare oportunitatea de a îmbunătăți.

Astfel, când ne simțim dezechilibrați, este important să recunoaștem aceste sentimente și să luăm măsurile adecvate pentru a crea armonie și pace în interiorul nostru, de preferat, înainte de a interacționa cu cei din jurul nostru.

Spun asta, pentru că zodia Balanță, în octava sa inferioară, are tendința de a ne face certăreți, veșnic nemulțumiți, încăpățânați, puși mereu pe contrazis, indeciși, irascibili și nervoși.

Așadar, atenție că vorbim de o fază de Lună Plină, care ne cere eliberarea emoțiilor acumulate pe parcursul acestei luni, iar Balanța ne cere să căutăm un echilibru și să ne comunicăm sentimente, gândurile și emoțiile cu diplomație, eleganță, empatie și tact.

Energia Berbecului, unde se află Soarele, poate aduce sentimente de frustrare, furie și neliniște. Sezonul Berbecului este plin de pasiune, nerăbdare, încăpățânare, pasiune, ambiție și determinare și poate fi valorificat pentru a ne ajuta să ne creăm visele.

Același foc al semnului Berbec ne poate face, de asemenea, să fim agresivi în exprimare și în gesturi, să reacționăm exagerat sau să ne simțim furioși față contextele în care ne aflăm.

Așadar, este indicat ca în acest interval de timp să devenim niște observatori ai propriilor emoții, sentimente, gânduri și fapte.

Te îndemn să apelezi la metode de relaxare precum, meditația, yoga și exercițiile de respirație – pentru a te putea centra și pentru a ține în echilibru focul din interior. Totul din jur va merge mult mai lin atunci când ne apropiem de noi înșine.

Amintește-ți așadar, că aceasta este prima Lună Plină a noului an astrologic.

Profită de această ocazie pentru a pregăti scena pe care se vor desfășura relațiile și parteneriatele din viața în următoarele douăsprezece luni.

Definește-ți cât mai clar sfera relațiilor și raportarea pe care o ai la acest sector din viața ta și vezi de ce tip de parteneriate ai nevoie pentru a te dezvolta armonios, pentru a-ți hrăni creativitatea și pentru a te bucura cu adevărat de viață.

Cheia unei relații sănătoase este să te simți susținut și să poți să fii așa cum ești tu, autentic, fără măști și la rândul tău să-l susții pe cel de lângă tine necondiționat.

Dacă acest principiu de bază poate fi susținut, relația poate trece prin orice obstacol care poate apărea.

Faza de Lună Plină din zodia Balanță și influența sa asupra semnelor zodiacale – 16 aprilie 2022

 

Din fericire, Luna Plină în Balanță de pe 16 aprilie și debutul sezonului zodiei Taur de pe 20 aprilie, ne aduc în prim-plan domeniul social, sexual și creativ.

Indiferent de semnul zodiacal din care faci parte, în această perioadă oferă-ți timp ție, răsfață-te cu băi relaxante, pijamale elegante, bomboane de ciocolată și un film bun.

Orice măsură de împământare te va pregăti pentru portalul final, când luna va trece prin zodia Pești pe 26 aprilie, alăturându-se lui Venus, Marte, Jupiter în Pești pentru o călătorie magică supremă.

Până la momentul Eclipsei parțiale de Soare, pe faza de Lună Nouă din Taur, pe 30 aprilie, vei fi trecut  deja printr-o comuniune cu tine însuți, spații temporale și dimensiuni paralele, toate pentru a ateriza înapoi aici, pe Pământ. 😊

Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te că ești un super erou. Așadar, bine ai revenit pe pământ! Ce ai vrea sa faci aici?

 

Zodia Berbec și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

 

Ai debutat cu faza de Lună Nouă, la începutul lunii aprilie, iar pe măsură ce luna a avansat planetele tale personale (Soarele, Mercur și Marte) vor fi atacate de paznicii și forțele autorității, mai exact Saturn și Pluto.

Dacă te simți blocat în birocrație, probleme globale și dezordine socială, concentrează-te pe găsirea propriei liniști și nu pe răzvrătire.

Luna plină Balanță din 16 aprilie te invită să găsești direcția spre colaborare cu cei din jurul tău. Venus și Marte își vor găsi drumul către semnul tău pe măsură ce primăvara avansează. Ține focul aprins până când visurile, dorințele și planurile tale s-au copt.

Răbdare și pace Berbecule!

 

Zodia Taur și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

 

Există un sentiment palpabil că toată lumea din jurul tău explodează. Acum e rândul tău!

Pe măsură ce Mercur intră în Taur pe 10 aprilie, urmat de Soare pe 20 aprilie, ești îndemnat să clarifici aportul pe care îl ai în această lume.

Care este scopul tău și pentru ce vrei să fii recunoscut?

Pe 30 aprilie, asteroidul Pallas, numit după zeița strategiei, intră în semnul tău, în aceeași zi cu Eclipsa Parțială de Soare a lunii noi.

Dacă ușa visurilor tale s-ar deschide, care ar fi planul tău?

 

Zodia Gemeni și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

 

De când Jupiter a intrat în zodia Pești la începutul acestui an, ai “înotat” cu forțe importante și și s-au deschis ușile potrivite pentru a-ți revendica puterea.

Aspectele astrale importante din zodia Pești din această lună (în special pe 9 și 26 aprilie) ajung în sfera carierei tale, așadar pune-te în valoare cu încredere.

Pe măsură ce Mercur intră în zodia Taur îți este accentuată a douăsprezecea casă zodiacală, prin urmare introspecția, autoanaliza, izolarea sunt extrem de importante pentru tine în următorul interval de timp.

Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău, sezonul Taurului te invită să-ți onorezi trecutul, punctul de vedere și darurile divine. Toate privirile sunt îndreptate asupra ta!

Care este acel proiect îndrăzneț pe care vrei materializat?

 

Zodia Rac și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

 

Luna Nouă a Berbecului de la început lui aprilie a deschis larg porțile carierei tale.

Odată cu stelliumul din zodia Pești se deschid canale creative, iar casa a noua este vizată în cazul tău. Așadar, în sfera explorării, a cunoașterii, a spiritualității există noi posibilități și oportunități.

În intervalul 10 – 18 aprilie, traumele și rănile vechi din interiorul tău vor fi aduse la lumină. Iar Cu Lilith care tocmai s-a mutat din zodia Gemeni chiar în semnul tău, toate aceste sentimente sunt amplificate.

Folosește-ți furia drept combustibil dacă vrei, dar nu-ți pierde controlul.

 

Zodia Leu și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

 

O nouă direcție se prevede în viața ta publică, deoarece Mercur intră în Taur pe 10 aprilie, urmat de Soare pe 20 aprilie, toate acestea chiar în cea de-a zecea casă, casa ascensiunii socio-profesionale.

Dar ești cu adevărat pregătit pentru o poziție de management?

Când planetele se strâng în zodia Pești, îți este adus la lumină casa a opta, cea care te îndeamnă să îți dai măștile jos, să ieși din rolul omului perfect, să renunți la minciună.

Confruntă-te cu orice fel de frustrare, resentiment și frică și acceptă-ți și partea întunecată, mai plăcută ochiului.

Potopul spiritual din această lună promite o chemare spre ceva mai înalt, purificat… asta dacă îl lași să se manifeste.

Sezonul Eclipselor se desfășoară în zona carierei tale. Ușa se deschide. Îndepărtează orice tipare și mentalități învechite.

 

Zodia Fecioară și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

 

În cazul tău, îți este vizată în acest interval de timp a șaptea ta casă, cea a relațiilor și a vizibilității.

Odată cu intrarea planetelor Marte și Venus în zodia Pești din această lună, modul în care ești „văzut” devine un studiu de caz fascinant în sine.

Confruntă-te cu orice distorsiuni sau iluzii despre imaginea ta personală, care te trec de la critici, la laude valide.

Ești gata să te lansezi într-o vară plină de posibilități. Relațiile tale ți-ar putea oferi puterea necesară pentru a ajunge acolo unde îți dorești din acest punct de vedere, cu condiția să le tratezi cu seriozitate și asumare.

Zodia Balanță și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

Sezonul Berbecului îți luminează a șaptea ta casă a vizibilității publice, a relațiilor cu cei din jurul tău.

De la faza de Luna Nouă din zodia Berbec de la începutul lui aprilie și până la faza de Lună Plină chiar din semnul tău, sarcina ta este să-ți planifici raportarea și să-ți resetezi mentalitatea în raport cu relațiile din viața ta.

Cu planeta ta guvernatoare, Venus care a intrat în Pești în prima săptămână din aprilie, urmată de Marte, în a șasea casă, cea a rutinei, a sănătății corpului fizic.

Este necesar, așadar, să iei în considerare obiceiurile zilnice astfel încât să-ți îmbunătățești imaginea și tonusul.

Luna Plină din Balanță te înfășoară într-o mantie plină de farmec și mister. Cine merită privilegiul de a te primi în viața sa?

 

Zodia Scorpion și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

Sezonul Taurului te ajută să aduci la suprafață propriile nevoi. Îți este vizată așadar, a șaptea casă, cea a relațiilor și a parteneriatelor, așa că vei putea folosi o comunicare mult mai productivă și mai clară în legătură cu ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță.

Ultima partea a lunii reprezintă pentru tine un moment productiv în zona conversațiilor și a confruntărilor directe cu prietenii, iubiții și colaboratorii tăi.

Pe cine ai transformat în părinte fără să-ți dai seama? Eclipsa parțială de Soare de Lună Nouă de la finalul lui aprilie te determină să dezlănțui tot ceea ce ai restricționat în interiorul tău.

Preia controlul asupra a ceea ce ai de spus!

 

Zodia Săgetător și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

Tranzitele astrale istorice ce au loc în semnul Peștilor din luna aprilie – și anume conjuncția JupiterNeptun pe 12 aprilie și stelliumul de pe 26 aprilie – activează casa a patra în cazul tău. Așadar, legătura cu originile tale, cu locul în care te-ai născut, cu casa părintească, cu amintirile din copilărie sunt aduse la lumină.

Bine canalizate, aceste tranzite îți impregnează acest sector al vieții tale cu magie și te fac să simți că următoarea călătorie ar putea fi una cu adevărat inedită.

Dar fără mijloace clare de procesare sau protecție emoțională, dormitorul tău ar putea deveni din nou locul în care alegi să te refugiezi.

Confruntă-te, deci, cu ceea ce apare atunci când ești singur cu propriile sentimente și mecanismele de autoapărare pe care te bazezi prea mult.

De ce tot fugi?

 

Zodia Capricorn și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

Sezonul Berbecului îți aduce inspirație și tonus în a patra casă, cea a firmamentului psihologic și a rădăcinilor emoționale.

Aceasta este luna care te determină să te reîntorci în propriu regat înainte de următoarea ta cucerire.

Luna nouă a Berbecului de pe 1 aprilie te-a inspirat să reflectezi la ceea ce îți dorești pentru următorul an astrologic.

Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie, îți activează cea de-a zecea, cea în care tu ești la tine acasă.

Concentrează-te deci, spre a materializa noile planuri. Este posibil să te simți ca într-un fel de triunghi al Bermudelor pe parte emoțională. Așadar, nu-ți pierdeți concentrarea tocmai acum!

Ce te motivează cu adevărat pentru a-ți îndeplini misiunea?

 

Zodia Vărsător și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

Ție îți este vizată în această perioadă cea de-a patra casă, a înrădăcinării emoționale, casa tangibilă și structurile psihologice care îți fundamentează viziunea de ansamblu.

Pe 10 aprilie, Mercur, planeta acțiunii și comunicării, intră în Taur, așadar vei fi ajutat și susținut să-ți scoți nevoile din subsol și le aduci către lumină.

În cea de a doua parte a lunii aprilie se cimentează schimbările pe care le-ai făcut în ultima perioadă și ești invitat să culegi roadele muncii tale atât de serioase.

Până la momentul Eclipsei Parțiale de Soare de Lună Nouă în Taur, pe 30 aprilie, sentimentul tău de casă, de acasă, de apartenență va fi redefinit, reinventat.

Așadar, trimite-ne o carte poștală când ajungi acolo!

 

Zodia Pești și Luna Plină din Balanță – 16 aprilie 2022

Luna aceasta, vei simți la propriu că Universul se deschide pentru tine.

Cu Venus care a intrat în Pești pe 5 aprilie și Marte pe 14 aprilie, consideră-ți trupul un canal divin.

Ai grijă de corpul tău și nu exagera cu nimic. Pentru fiecare oferta apărută în această lună, mahmureala empatică te va năuci.

Rezervă-ți așadar, excursii la munte, sub cerul liber pentru evenimentele astrale ale lunii aprilie.

Care ar fi cel mai bun cadru, companie și plan pentru eliberarea conștiinței tale?

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Așadar, faza de Lună Plină din zodia Balanță de pe 16 aprilie 2022, sau Luna Roz, este prima lunație de acest fel a noului an astrologic.
Acest eveniment astral ne îndeamnă să ne centrăm, să ne căutăm echilibrul, pacea și armonia la nivel interior, astfel încât să ne eliberăm de acele frici care nu ne lasă să ne construim relații sănătoase cu cei din jur.
Acest moment se află chiar între conjuncția divină dintre Jupiter și Neptun din 12 aprilie 2022 și sezonul eclipselor care va începe la finalul lui aprilie.
Iar asta înseamnă că este fix ce avem nevoie pentru a conștientiza că armonia și pacea din noi sunt unele dintre cele mai prețioase chestiuni pe care le putem integra în viața noastră.
 
Enjoy to the fullest!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!