Așteaptă un moment...

 

Luna Nouă în Berbec | Dă-i înainte cu tupeu! 2022

aprilie 1, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/04/Copy-of-Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-17.png

Nu. Nu este o glumă. Pe 1 aprilie 2022, are loc faza de Lună Nouă din zodia Berbec.

Prima faza de Lună Nouă din actualul ciclu astrologic, care începe cu zodia Berbec.

 

Așa cum v-am tot povestit în cadrul articolelor despre fazele Lunii, acest tip de lunație ne deschide către noi începuturi.

Ne creează și ne oferă oportunitatea minunată ca lună de lună să beneficiem de noi șanse.

Haide să afli din cele de mai jos, cum ne va influeța prima faza de Lună Nouă a acestui ciclu astrologic.

Ce aspecte astrale au loc în această perioadă?

 

Luna Nouă din aprilie 2022 dă startul celei de-a patra lună a anului sub aventurosul și curajosul semn al Berbecului. Are loc la 11 grade de Berbec și pe măsură ce Soarele și Luna se unesc în semnul Berbecului, la fel fac și Mercur și Chiron, iar Marte intră în conjuncție cu Saturn.

Cum ne influențează acestea?

Mercur guvernează modul în care gândim și comunicăm, de aici și așa-zisele drame ce apar subit pe perioadele în care acesta în mișcare retrogradă.

În timp ce Chiron este darul interior pe care îl avem de oferit și care ne ajută să ne vindecăm pe noi înșine dar și pe ceilalți.

Deși, la început resimțim energia asteroidului Chiron ca pe o rană, cu care venim în această existență, pe măsură ce evoluăm și conștientizăm care este această rană și de ce am venit încărcați din punct de vedere karmic cu aceasta, se face lumină în interiorul nostru.

Odată vindecată rana lui Chiron, aceasta se transformă într-unul dintre darurile divine menite nouă.

Această concentrare a energiei Berbecului care caută autenticitate, individualitate și independență sugerează că această lunație ne oferă tuturor o oportunitate puternică de a ne comunica cele mai intime și sincere gânduri, emoții și sentimente.

Indiferent dacă alegem să arătăm lumii cine suntem cu adevărat sau dacă dorim să începem un nou proiect plin de pasiune sau o nouă relație de iubire, există o adevărată chemare de a ne pune propriile nevoi pe primul loc, amintindu-ne că cel mai bun mod prin care îi putem ajuta pe ceilalți este să fim bine noi înșine.

Odată cu Marte, conducătorul acestei Luni Noi din zodia Berbec, care intră în conjuncție cu Saturn, planeta responsabilității, sub semnul zodiei Vărsător, Lună Nouă devine momentul perfect pentru a construi un plan solid de viitor și de a lua măsurile necesare de realizare a visurilor noastre.

Cu toată această energie de foc de pe cer, avem dorința și impulsul împreună cu credința, de a rămâne fideli nouă înșine, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Să lăsăm în voia divinității tot ceea ce este în afara controlului nostru, iar atunci totul devine posibil.

 

Zodiile și faza de Lună Nouă din zodia Berbec – 01 aprilie 2022

Zodia Berbec – 01 aprilie 2022

 

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, Berbecule, pe toată durata acestei faze de Lună Nouă. Fiindcă ești unul dintre cele mai îndrăznețe semne zodiacale, îți place să fii în centrul atenției.

Dar gândește-te la cine ești atunci când nimeni nu se uită la tine. Adesea, pregătim cu atenție prezentarea noastră în fața celor din jur.

Și, deși nu ești timid în privința chestiunilor noi și inedite, această Lună Nouă te întreabă dacă ești suficient de îndrăzneț să-ți porți și inima la vedere cu aceeași lejeritate.

Dacă există vreun semn suficient de curajos pentru a face asta, tu ești. Nu există niciun proiect mai important pentru tine în acest moment, decât să descoperi cine ești cu adevărat și să acționezi în fiecare zi în concordanță cu cea mai bună versiune a ta.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Este în regulă să mă pun pe primul loc. Îndrăznesc să fiu eu însumi, autentic și vulnerabil, astfel încât să fiu sincer și liber în raport cu gândurile și emoțiile mele.

Zodia Taur – 01 aprilie 2022

Pentru tine Taurule se dă liber la odihnă, relaxare și reîncărcare.

Ești un semn despre care se știe că se bucură de plăcerile simple – gândește-te la pijamale confortabile, la mâncare comandată prin curier și la serialul tău preferat.

Invitația acestei faze de Lună Nouă din Berbec este aceea de a fi focusat pe timpul tău de regenerare a resurselor personale.

Dacă vrei să petreci o zi făcând „nimic”, atunci acesta este momentul perfect pentru asta.

Onorează-ți nevoia de a face acel ceva de care ai atâta nevoie fără sentimentul de vinovăție.

Această Lună Nouă te invită să îți pui pe primul plan nevoile tale ce țin de îngrijirea personală. Renunță la ideea că trebuie să produci ceva mereu pentru a te simți demn.

Uneori, cel mai inspirat și benefic lucru pe care îl poți face este să nu ai un scop – și să fii doar prezent aici și acum.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Nu mă simt vinovat pentru că am un moment doar pentru mine. Am nevoie să mă simt echilibrat, revigorat și odihnit pentru a putea accepta provocări mai mari în viața mea.

Zodia Gemeni – 01 aprilie 2022

 

Ultimii doi ani este posibil să fi pus o presiune în sectorul relațional în ceea ce te privește asupra, în special a prieteniilor.

Am trecut de la petrecerea timpului liber, gălăgie și apropiere fizică la întâlniri pe Zoom care au dus rapid la oboseală online.

Pentru tine, această schimbare a produs în tine sentimentul unei adevărate pierderi, deoarece tu simți că ești la capacitate maximă atunci când ești înconjurat de oameni.

Dacă ai simțit așa, această Lună Nouă vine în întâmpinarea ta la marele fix. Îți oferă oportunitatea minunată pentru un nou început în cadrul prieteniilor tale.

Păstrează lângă tine doar persoanele în fața cărora poți fi tu, ciudat și autentic, totodată, fără a te simți judecat. Cei care te văd cu adevărat și te iubesc așa cum ești.

Încearcă să iei legătura chiar și cu acei prieteni cu care nu ai mai vorbit poate de ceva timp. Suna-i. Spune-le ce înseamnă ei pentru tine.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Prieteniile mele trebuie îngrijite la fel de mult ca cele amoroase. Mă reconectez cu prietenii mei și sunt recunoscător pentru că aceștia există în viața mea.

Zodia Rac – 01 aprilie 2022

 

Anul acesta scoate în evidență imaginea ta publică.

În curând, planeta Jupiter va aduce binecuvântări în cariera ta, imediat ce acesta va intra în zodia Berbec, în luna mai, iar această lunație reprezintă doar începutul a ceea ce urmează să aibă loc în viața ta.

Fii clar și ferm în legătură cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

Ce ți-ai dorit mereu să faci? Să ai propria ta afacere? Să conduci o echipă? Să scrii o carte? Să-ți întemeiezi o familie?

Această lunație este despre alinierea energiei Berbecului care ne îndeamnă către auto-împuternicire și aventură și predispoziția ta de a acționa în conformitate emoțională cu adevăratele tale sentimente. Dacă nu faci ceea ce îți place în fiecare zi, este în regulă.

Dar care este un lucru simplu pe care îl poți face chiar acum pentru a te apropia de asta, atunci nu mai sta pe gânduri și treci la fapte!

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Îmi folosesc timpul și energia în propriile visuri și mă folosesc de această lunație pentru a seta noi intenții care mă vor ghida pas cu pas către manifestarea și materializarea acestora.

Zodia Leu – 01 aprilie 2022

 

Aventura te cheamă, Leule.

Întrebarea este, ești gata să îi răspunzi așa cum trebuie?

Această Lună Nouă îți cere să mergi departe. Oportunitățile de călătorie se intensifică. Folosește-te de această lunație pentru a te gândi la ceea ce dorești să vezi, să vizitezi și să faci.

A începe să faci yoga ar putea fi ceea ce te va conduce spre o nouă evoluție interioară. Citirea întâmplătoare a unui horoscop te-ar putea catapulta către o introspecție profundă și o descoperire divinatorie.

Aprecierea unui profil de explorare pe rețelele sociale te poate inspira să mergi și tu în acele locuri pe care le vezi în poze și să ai o aventură savuroasă.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Îmi rezerv timp pentru a îmi planifica călătorii fizice și spirituale de care sufletul și mintea au atâta nevoie. Experimentez lucruri noi și ies din zona mea de confort fără frică.

Zodia Fecioară – 01 aprilie 2022

 

Poți să dai drumul pentru a lăsa pe altcineva să intre în viața ta?

Aceasta este întrebarea ta esențială pe durata acestei lunații.

Ție îți place să dăruiești și să ajuți, să te simți util.

Când cineva are nevoie de ceva, ești prima persoană pe care toată lumea o sună.

Fie știi cum să o rezolvi, fie ai lucrul perfect de spus. Dar ce zici când tu ai nevoie de ajutor? Știe cineva măcar acest lucru? Poți să ceri ajutor? Sau e sub demnitatea ta?

Această Lună Nouă este o aventură înspre vulnerabilitatea ta fizică, emoțională, sexuală și spirituală. Poate că nu arată ca o schimbare radicală în exterior, dar trezește în tine o transformare interioară profund vindecătoare.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Sunt demn să primesc ajutor. Las superficialitatea deoparte și aleg să devin mai profund, mai sincer și mai blând. Învăț să îmi cer iertare atât față de mine, cât față de cei din jur.

Zodia Balanță – 01 aprilie 2022

Dacă ai tânjit după un nou început în dragoste, atunci această Lună Nouă este absolut divină pentru tine.

Dacă ai resimțit că relațiile din viața ta stagnează sau că le lipsește vitalitatea, acum este momentul să reaprinzi pasiunea și aventura.

Această energie se poate exprima în dormitor, dar există și o oportunitate de a merge mai profund de atât. Energia Berbecului este despre autenticitate și capacitatea noastră de a ne exprima cu îndrăzneală propria natură individuală.

Berbecul tânjește spre libertate. La prima vedere, acest lucru poate contrasta cu nevoia ta solară de uniune și parteneriat, dar această lunație te îndeamnă să vezi că nu trebuie să te compromiți de dragul altuia.

Dragostea adevărată și parteneriatele necesită libertate.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Sunt liber să fiu eu însumi și să accept că și partenerul meu este la fel. Perfecțiunea nu îmi asigură iubirea celui de lângă mine, ci onestitatea de a fi așa cum sunt cu adevărat, autentic.

Zodia Scorpion – 01 aprilie 2022

 

Există o recompensă pentru tine pe parcursul acestei lunații , dacă știi unde să o cauți.

Ești un semn care se bucură de aura misterului. Ceva la fel de banal ca o rutină zilnică poate fi destul de lipsit de inspirație pentru tine.

Plata facturilor, jobul de zi cu zi… plictisitor, nu? Dar ce ai zice dacă ți-ai putea schimba perspectiva? Pune mai multă intenție în sarcinile pe care le faci din inerție.

Ce-ar fi de exemplu dacă ai putea să te uiți la ceva ce faci zilnic și să vezi acest lucru dintr-o nouă perspectivă?

Această Lună Nouă în Berbec este despre trezirea unui sentiment de aventură în viața ta de zi cu zi.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Îmi propun să transform rutina zilnică într-o aventură. Folosesc energia acestei lunații pentru a învăța să prețuiesc cu adevărat fiecare moment, deoarece tot ce am la dispoziție este aici și acum.

Zodia Săgetător – 01 aprilie 2022

Această Lună Nouă înseamnă distracție pentru tine, Săgetătorule, genul de distracție pe care o aveai când erai copil.

Este vorba de a avea o aventură ludică. Trăind în momentul – și apoi trăind pentru a spune povestea despre el.

Este vorba de a-ți lăsa copilul interior să iasă. Recapătă-ți exuberanța tinerească și optimismul pe care poate le-ai simțit cândva, dar pe care din varii motive le-ai pierdut pe drum te-ai pierdut pe drumul în fața obligațiilor și responsabilităților.

Această Lună Nouă este despre vindecarea copilului tău interior prin recunoașterea rolului pe care îl joacă acesta în inima ta.

Ce ai face dacă ai putea face orice ți-ai dori? Unde ai merge? Cine ar fi cu tine? Ce activitate ai alege? Și cel mai important, cum ți-ar plăcea să te simți?

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Folosesc energia acestei lunații pentru a aduce în lumină copilul meu interior. Readuc la viață bucuria de a trăi clipa și libertatea de a recunoaște ce simt cu adevărat pentru a putea transforma în realitate ceea ce doresc.

Zodia Capricorn – 01 aprilie 2022

Cât de des faci mai mult pentru alții decât faci pentru tine, Capricornule?

Aceasta este o întrebare importantă pentru tine în această perioadă.

Îți asumi mai multă responsabilitate decât poți duce cu adevărat? Această Lună Nouă reprezintă șansa de a te echilibra din acest punct de vedere.

Când vine vorba de chestiuni care au legătură cu asumarea răspunderii, oamenii apelează întotdeauna la tine.

Dar ai nevoie și de timp pentru tine. De asemenea, ai nevoie de un moment pentru a-ți pune nevoile pe primul loc sau pentru a avea un spațiu care este doar al tău pentru a te relaxa.

Folosește-te de energia acestei Luni Noi ca de o oportunitate de a obține ajutor în treburile casnice, astfel încât să te poți elibera și să faci mai multe lucruri pe care ți le dorești cu adevărat.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Mă eliberez o dată cu această lunație de grijile zilnice și învăț să le împart cu cei de lângă mine. Renunț la a mai avea control total asupra lucrurilor și persoanelor din jurul meu, astfel încât să învăț cum să mă relaxez și să mă bucur de viață.

Zodia Vărsător – 01 aprilie 2022

Cum simți că stai cu partea de comunicare, Vărsătorule?

Vrei să poți schimba modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău?

În această perioadă este vorba despre a aduce clarificări și claritate în relațiile cu ceilalți despre stilul tău preferat de comunicare? Să le transmiți fără teama de a-i răni că nu poți răspunde întotdeauna la fiecare mesaj așa cum își doresc ei.

Privește această Lună Nouă ca pe o șansă de a apăsa butonul ceresc de resetare a comunicării mai spinoase cu ceilalți, cum ar fi gestionarea așteptărilor acestora în raport cu tine și stabilirea unor limite clare în raport cu nevoile tale personale, astfel încât să poți avea relații sănătoase.

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Aleg să comunic față în față cu persoanele importante pentru mine și sunt sincer față de ceea ce simt în raport cu acest lucru. Transmit mesaje clare și ferme pentru a mă face înțeles și pentru a păstra lângă mine doar persoanele potrivite.

Zodia Pești – 01 aprilie 2022

 

Pentru tine se anunță un nou start pe plan financiar – mai ales că Jupiter, planeta abundenței, va aduce foarte curând noroc și binecuvântare în chestiuni legate de bani.

Acesta este un moment bun să te gândești la cum dorești să arate viitorul tău și ce rol joacă sănătatea financiară în el.

Folosește acest timp pentru a investi în cel mai mare atu al tău: propriile tale visuri. Apoi planifică în detaliu fiecare aspect de care ai nevoie pentru a putea manifesta ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie.

Acesta nu este un moment oportun pentru cheltuieli necugetate, așadar atenție la modul în care îți gestionezi bugetul.

De ce ai nevoie pentru a te simți confortabil? Și să te simți aventuros sau în control? Amintește-ți că Berbecul este un semn cardinal care ne invită să inițiem un plan. Acum este timpul să investești în tine!

Afirmația ta pentru faza de Lună Nouă din zodia Berbec – Este un moment oportun să îmi pun gândurile și finanțele în ordine. Sunt atent la semne și îmi respect munca mai mult, pentru a atrage abundența și prosperitatea în viața mea.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Acea atitudine de curaj și inițiativă a zodiei Berbec, dar și capacitatea de a trece peste orice obstacole iți vor veni în cale și te vor ajuta să realizezi ce îți dorești în următoarele câteva luni.

Faza de Lună Nouă din zodia Berbec reprezintă un moment oportun pentru a începe să faci mișcări care vor genera schimbări în carieră, relații, viața sexuală și chiar fluxul creativ, ceea ce duce la o versiune mult mai completă și mai ambițioasă a ta de tipul – Nu mă pot opri, nu mă voi opri!

După acest moment astral este posibil, dacă procedezi cum trebuie, să resimți cum mentalitatea ta este mult mai pregătită pentru acceptare, fie că este vorba de a învăța cum să impui limite mult mai ferm sau să fii de acord să iei oamenii așa cum sunt ei și să nu mai încerci să-i schimbi.

Acest lucru te va ajuta să construiești relații mult mai sănătoase și mai puternice în viitor. Astfel, te vei simți mult mai puțin stresat de ceea ce se întâmplă și de ceea ce urmează.

Enjoy!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!