Așteaptă un moment...

 

22.02.2022 palindromul magic este AICI și ACUM! Manifestă tot ce îți dorești!

februarie 21, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/02/Copy-of-Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-1-2.png

Palindromul magic 22.02.2022 este chiar în fața noastră!

Luna februarie a acestuia an este cu adevărat spectaculoasă. A început spectaculos, se încheie miraculos.

Luna Nouă din Vărsător a avut loc pe data de 02.02.2022, o dată cu o încărcătură vibrațională puternică.

Încărcătura lunii cu numărul 2 este amplificată de cele trei date speciale ale lui februarie, respectiv 02.02.2022, 20.02.2022 și 22.02.2022.

Astăzi, am să vă spun câte ceva despre acest magic palindrom 22.02.2022.

Și să fi vrut în această luna cu numărul 2, a acestui an 2022, nu avea cum să treacă fără să îți facă simțită prezența într-un mod extrem de perturbator, dar atât de profund.

Vibrația acestei cifre este echilibrul.

De ce?

Pentru că, pe lângă faptul că această cifră ne duce cu gândul la prietenie, cuplu, uniune ea ne vorbește despre o dualitate, despre ideea că orice situație, orice context, orice emoție este la unison cu antiteza.

Este necesar să facem tot posibilul să rezistăm impulsului de a trece pasiv prin viață în această lună.

A lua decizia la nivel conștient de a aduce la iveală schimbările pe care dorim să le vedem în fața ochilor este unul dintre cele mai înțelepte și inspirate chestiuni în această perioadă.

Astrele s-au aliniat literalmente în favoarea noastră în această lună.

Nu vă alarmați de creșterea bruscă a energiei creative care izbucnește subit și dintr-o dată 😊, dar și de opusul acesteia și anume epuizarea totală. Ziceam ceva de antiteză puțin mai sus, remember?

Acum este momentul ideal să acționăm în baza acelor idei, visuri și obiective care se tot perindă prin căpșoarele noastre. Estre o perioadă genială pentru manifestare.

Dar, mare atenție la ce alegeți să manifestați!!! Intențiile trebuie să aibă la bază iubire, sinceritate, integritate și transparență.

Așadar, Universul este de partea noastră în februarie 2022, așa că nu lăsa acest portal energetic să treacă pe lângă tine!

 

Ultimul palindrom al secolului – 22.02.2022

 

În mesajele angelice, secvența 222 este asociată cu vibrația angelică a veseliei, a strălucirii. 222 aduce bucurie, bucuria de a trăi, bucuria de a iubi, bucuria de a fi.

Divinitatea ne însoțește la fiecare pas, iar acum deschide un ditai portalul pentru noi ca să putem trece la următoarea etapă a evoluției, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv.

De asemenea, 222 are de-a face cu viziunea, înțelepciunea, transformarea și stabilirea bazei în ceea ce privește scopul vieții noastre.

Această energie specială este cea care ne va permite să ne manifestăm puternic pe durata acestui portal magic.

22.02 este un portal care se deschide pentru noi an de an, însă cel anul acesta este cu adevărat special tocmai datorită faptului că se creează acest palindrom magic.

Deci, dacă rămânem concentrați și ne punem pe treabă, rezultatele vor fi uriașe!

Când 2 este în succesiune, așa cum este în 222, această energie ne vorbește despre o supraîncărcare. Ni se dezvăluie o nouă direcție  de a aborda viața, și anume cu mai multă compasiune.

Suntem ghidați să căutăm echilibru în tot ceea ce suntem și ce facem, de a coopera cu ceilalți, de a căuta parteneriat atunci când putem și de a lupta pentru armonie.

Când te gândești la ultimii aproape 22 de ani, nu sunt oare multe dintre aceste teme adevărate?

Acest lucru este deosebit de profund când te gândești la 2020! Nu am fi putut trece de ultimii doi ani fără compasiune și cooperare.

O mare parte din lumea noastră s-a schimbat, în special modul în care interacționăm și în care ne raportăm la ceilalți.

 

CE FACEM CU OCAZIA PALINDROMULUI 22.02.2022?

Iată câteva lucruri pe care le poți pe parcursul acestui portal face pentru a valorifica energia:

 • Fă o listă cu tot ceea ce dorești să manifești (de exemplu, dragoste, abundență financiară, obiective de carieră, sănătate și bunăstare, regăsire de sine, pace interioară, iubire necondiționată, sănătate, prietenie etc.).

 • Notează-l în detaliu. Fii foarte specific cu privire la ceea ce vrei să manifești.

 • Pe o pagină separată scrie de ce dorești să manifești aceste lucruri și cum aceste lucruri îți vor îmbunătăți calitatea vieții.

 • Poți crea de asemenea, un panou cu imagini care simbolizează ceea ce dorești să manifestați. Amplasează panoul undeva unde să îl poți vedea zilnic.

 • Acordă-ți câteva minute pentru a vizualiza și pentru a visa zilnic la ceea ce îți dorești. Încearcă să te folosești de toate simțurile atunci când faci acest lucru.

 • Pune acțiunea în spatele intențiilor tale. De exemplu, dacă dorești să manifești dragoste, atunci alătură-te unui grup nou de oameni. Dacă dorești să începi o nouă carieră, înscrie-te la un curs online în domeniul respectiv. Dacă vrei să te muți într-un loc nou acum este momentul să începi demersurile.

 • Arată recunoștință și mulțumește zilnic Divinității pentru ceea ce este pe cale să se manifeste pentru tine.

 • Ascultă muzică cu frecvențe potrivite Sufletului, care să te pună în contact cu emoțiile și să te alinieze cu manifestarea de care ai nevoie.

 • Meditează cât mai des posibil în tot acest interval de timp care a mai rămas până la finalul lunii februarie.

 • Fă lucruri care îți plac pentru a-ți menține vibrația ridicată (de exemplu, plimbări în parc la soare, băi fierbinți cu spumă și săruri de baie, dans, cântat, odihnă etc.).

 • Și nu în ultimul rând rămâi plin de speranță, ai credință și așteaptă ca manifestările tale să se prezinte în calea ta în cel mai divin mod posibil!

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Așadar, dragii mei cei mai dragi și mai iubiți rețineți faptul că magia palindromului 22.02.2022 ne servește ca o amintire a ceea ce este important în viață.

Aduce un mesaj de speranță, echilibru și angajament față de obiectivele noastre cele mai mari și mai îndrăznețe.

Acest portal ne oferă energia de a ne concentra asupra domeniilor pe care dorim să le îmbunătățim, în special în relațiile și viața de familie.

Folosește această perioadă pentru a fi introspectiv, retras și nu lăsa circumstanțele să te îndepărteze de calea pe care te afli.

Nu uita că ești sprijinit în orice demers pe care dorești să ți-l asumi! Formula magică pentru acest portal miraculos este, CUNOAȘTEREA INTERIOARĂ + ACȚIUNE = MAGIE.

Prin urmare haideți să facem un salt spre credință și să începem ceva nou și curajos pentru că avem tot sprijinul DIVIN!

Să fim cu toții binecuvântați și inspirați!
Enjoy 22.02.2022! Iubire infinită vă doresc. Pupicei.

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!