Așteaptă un moment...

 

Portal Divin în zodia Pești | Marea ceremonie Jupiter-Neptun | 2022

aprilie 9, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/04/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post.png

Pe data de 12 aprilie 2022, are loc conjuncția din zodia Pești dintre două planete absolut minunate, Marele Benefic, Jupiter și spiritualul Neptun. 

Întâlnirea anterioară a celor două planete în semnul Pești a avut loc în anul 1856. Deci acum 166 de ani.

Așadar, ni se deschide un Portal Divin fantastic, un portal menit să ne apropie și mai mult de adevărata noastră natură interioară.

 

Pe parcursul existenței noastre, trăim momente ce au loc o dată în viață, precum primii noștri pași, prima noastră dragoste, primul nostru concert, primul copil etc..

Dar dincolo de aceste întâlniri pământești, există și alte evenimente care se întâmplă o dată în viață, cum ar fi cele astrologice- și, deși nu le putem vedea, le putem simți.

Suntem binecuvântați, deoarece după ce am avut parte în luna februarie a acestui an de portalul palindrom 22.02.2022, luna aprilie, vine cu un nou eveniment rar.

Așadar, suntem iar martori ai unui fenomen astral super important. Cum a fost și cel de la finalul anului 2020, Mare Conjuncție (a fost supranumită așa deoarece a fost o conjuncție aproape perfectă, respectiv la 0,01 grade)  dintre planetele Saturn și Jupiter, care a avut loc ultima oară pe vremea lui Galileo Galilei, mai exact în iulie 1623.

Așadar, te invit să afli din cele ce urmează ce semnifică acest eveniment astral important, cum ne va influența, ce oportunitate unică ne oferă, ce este necesar să faci în funcție de semnul zodiacal din care faci parte.

La finalul articolului îți voi prezenta, metoda 369, o metodă miraculoasă de manifestare a intețiilor noastre, lăsată de marele Nikola Tesla. Această metodă este extrem de benefică pentru următoarea perioadă în care suntem încurajați să ne dăm frâu liber viselor și visurilor noastre.

Despre conjuncția Jupiter – Neptun din Pești | 12 aprilie 2022

Jupiter vizitează zodia Pești o dată la 12 ani, deoarece acesta este ciclul complet de rotație al Marelui Benefic, în schimb planeta Neptun, are un ciclu de rotație în jurul Soarelui mult mai îndelungat, de aproximativ 165 de ani.

Prin urmare, șansele ca noi să mai prindem o conjuncție a celor două planete sunt în principiu, zero 😊. Asta pentru că acest eveniment astral va avea loc următoarea dată de abia în anul 2188. Poate, dacă Sufletele unora dintre noi vor decide să revină pe Pământ atunci vom revedea acest fenomen…

În timp ce Jupiter și Neptun se întâlnesc la fiecare 13 ani, într-un semn zodiacal diferit, această întâlnire este una extrem de specială, deoarece aceste două planete conduc împreună semnul PeștilorJupiter este guvernatorul tradițional al zodiei Pești, iar Neptun este guvernatorul modern.

Asta pentru că planetele transstaurniene (Uranus, Neptun și Pluto) au fost descoperite mai târziu față de restul planetelor din Sistemul nostru Solar.

Ambele planete se simt bine în acest semn zodiacal, iar energia lor combinată este una extrem de puternică, magică și benefică pentru noi toți.

Jupiter, sau Marele Benefic cum este supranumit în astrologie, este încărcat cu energia expansiunii, a dezvoltării, a oportunităților, a creșterii, iar Neptun sporește intuiția, dezvoltarea spirituală, legătura cu credința și guvernează visele.

Fiindcă aceste planete se află în zodia Pești, ele pot scoate la iveală multă energie mistică și transformatoare.

Peștii sunt un semn de apă, cu o încărcătură vibrațională magică – prin urmare, este un moment grozav să ne manifestăm cele mai profunde emoții și pasiuni pe care le păstrăm în noi de mult, mult timp. Partea noastră spirituală va fi mai ușor de accesat, iar creativitatea se va amplifica.

Cum ne influențează Portalul Divin din 12 aprilie 2022 din Pești?

Energia conjuncției dintre Jupiter și Neptun este atât de serioasă, încât ziua de 12 aprilie 2022 este cea mai bună zi din întreaga ta viață pentru a-ți manifesta visele.

Așa că, scoate-ți acel jurnal cu afirmații și dorințe pe care vrei să le manifești, încearcă metoda 369 (metodă pe care o voi detalia în cele ce urmează) sau pur și simplu petrece-ți ziua setându-ți energia pe care dorești să o primești înapoi de la Univers în viitor.

Această conjuncție este menită să inunde conștiința colectivă cu caracteristicile elementului de apă, Pești.

Mai exact, vom simți toată energia zodiei Pești, care guvernează intuiția, emoția, visarea, credința, spiritualitatea, romantismul, creativitatea, talentul, sensibilitatea, senzorialitatea și extra senzorialitatea.

Această conjuncție va pune în mișcare o mare transformare din punct de vedere spiritual, din punctul de vedere al sistemului de credințe la nivel colectiv și din punct de vedere al accesării unui nou nivel de conștiință.

Gândește-te la acest eveniment astrologic ca la începutul unei noi faze evolutive.

De asemenea, vom simți cum dorința de a ne îndrepta mai mult atenția către cauze umanitare va crește exponențial. Dar, și nevoia de a ne găsi credința.

Acesta este totodată un moment crucial din punct de vedere socio-politic, deoarece chestiunile ce au legătură cu un sistem murdar, rigid, bazat pe scopuri ascunse trebuie aduse la lumină, curățate și schimbate.

Încetul cu încetul vom simți că lucrurile se adună, se așează, se clarifică și ne conduc către scopul nostru superior în viață.

Vibrațiile bune sunt peste tot în jurul nostru!

Este foarte posibil să începem să ne simțim inspirați să ne urmăm visurile cu mult mai multă încredere și determinare.

Natura diafană, eterică și plină de compasiune a acestui aspect astral magic poate permite lucrurilor să curgă mai lin în viața noastră.

Pentru a profita la maximum de această conjuncție, este necesar să cultivăm liniștea, pacea, armonia și echilibrul, deoarece acestea ne vor ajuta să ne deschidem către energia oferită de Portalul Spiritual Divin, din 12 aprilie, astfel încât să putem asimila și integra cât mai bine ceea ce avem de primit.

Deși această conexiune planetară este de vis, fă-ți timp să meditezi sau să te relaxezi în această zi și să asculți ce se întâmplă în jurul tău. S-ar putea să ai parte de o epifanie, de o revelație puternică.

 

Portalul Divin din Pești și influența asupra semnelor zodiacale | 12 aprilie 2022

 

BERBEC – 12 aprilie 2022

În această zi ai nevoie mai mult decât oricând să-ți aprofundezi emoțiile și să-ți asculți intuiția.

Această conjuncție activează în cazul tău cea de-a 12-a, care este casa viselor și a subconștientului, a izolării, a autoanalizei, a introspecției și a demonilor noștri ascunși.

Așadar, asigură-te că îți faci timp pentru a reflecta și pentru a medita.

Jurnalizează ceea ce simți și ceea ce dorești să se manifeste în viața ta. De asemenea, fii atent că este posibil să primești un mesaj important prin intermediul viselor.

TAUR – 12 aprilie 2022

Așteaptă-te la claritate când vine vorba de mediul din care faci parte. Cu această conjuncție care evidențiază cea de-a 11-a casă a grupurilor sociale, ai putea obține o înțelegere mai clară asupra tipologiei de oameni pe care îi dorești cu adevărat alături de tine.

Este un moment oportun pentru a-ți tria oamenii din jurul tău, pentru a face ordine și curățenie în grupul tău de cunoscuți.

Vei avea ocazia să cunoști oameni noi care vor deveni extrem de importanți în viața ta, atâta timp cât ești dispus să renunți la cei care te țin pe loc.

GEMENI – 12 aprilie 2022

În cazul tău, se pare că te așteaptă un punct culminant în sfera carierei tale.

Această conjuncție luminează a 10-a casă, care guvernează ascensiunea socio-profesională, a reputației publice, deschizând astfel un spațiu pentru noi intenții cu privire la modul în care ai dori să fii perceput în acest domeniu al vieții tale.

Vei beneficia de succes dacă te vei folosi de calitățile tale principale precum umorul, inteligența și natura ta adaptabilă.

RAC – 12 aprilie 2022

Această conjuncție te îndeamnă să îți acorzi un timp pentru a-ți lărgi orizonturile pe toate planurile vieții, deoarece iți este accentuată cea de-a noua casă, ce reprezintă expansiunea, cunoașterea, explorarea, atât la nivel fizic, cât și la nivel spiritual.

Așadar, ești invitat să te apropii de latura artistică a vieții pentru a crea o conexiune puternică cu speranța, credința și entuziasmul.

Ți se transmite să nu ignori niciun semnal, nicio dorința de a călători.

LEU – 12 aprilie 2022

Ca și în cazul Berbecului, această conjuncție te împinge către adâncurile tale spirituale. Doar că, în cazul tău, este activată casa a opta, casa ce guvernează psihicului, transformările interioare profunde și sexualitatea.

Este important să folosești acest timp pentru a îndepărta vanitatea și egocentrismul, astfel încât să te eliberezi de tipare și subtipare vechi în care funcționezi de prea mult timp.

Eliberează-te de dorința de control asupra celor din jur și îndreaptă-ți atenția către proprii tăi demoni interiori.

Nu ești obișnuit să interiorizezi, deoarece preocuparea ta principală este aceea de a te raporta la ce este în jurul tău, la cum te percep ceilalți. Ești orbit de propria persoană și riști să nu ajungi la esența ta.

FECIOARĂ – 12 aprilie 2022

Tenta spirituală a acestei conjuncții JupiterNeptun din zodia Pești îți zdruncină viața amoroasă.

Te-ai putea surprinde în căutarea unei conexiuni la nivel de suflet, deoarece ai tendința să eviți astfel de legături, pentru că ești prea preocupată de planul material al vieții.

Așadar, este posibil să te trezești că de fapt alegerile pe care le-ai făcut în acest sector al vieții tale au fost complet neinspirate și bazate pe minciuni.

Trebuie doar să crezi că meriți dragostea pe care o dorești, doar că pentru ca asta să devină posibil ai mare nevoie să înveți să te iubești pe tine în primul râd și să fii sinceră, chestiuni extrem de străine ție.

Dar cum în această totul este posibil, de ce nu?

BALANȚĂ – 12 aprilie 2022

Frumusețea poate fi găsită peste tot și în orice. Portalul Spiritual din 12 aprilie 2022 te surprinde în cea de a șasea casă, responsabilă cu obiceiurile de zi cu zi, cu rutina și sănătatea corpului fizic.

Așa că, ai nevoie să te concentrezi pe momente petrecute cu tine, pe relaxare și îngrijire la nivelul corpului fizic, precum băi lungi cu spumă, lumânări, muzică relaxantă etc.

Având în vedere acest lucru, acordă o mai mare importanță acelor chestiuni de zi cu zi care se pot transforma în adevărate ritualuri, astfel încât să ajungi ușor, ușor la o armonie în programul tău zilnic.

SCORPION – 12 aprilie 2022

Creativitatea ta este la cote înalte în acest interval de timp. Ești invitat să te folosești de inspirația divină pentru a-ți îmbunătăți sentimentul de exprimare de sine.

În esență, s-ar putea să te simțiți ca un teren fertil pentru a produce lucrări grozave – fie că este vorba de chestiuni artistice, dragoste sau romantism.

Este timpul să cultivi acest sentiment și să privești distracția nu ca pe ceva frivol, ci ca având scopul de a aduce lumină sufletul tău.

SĂGETĂTOR – 12 aprilie 2022

Casa ta este locul spre care tragi în această perioadă.  Vei resimți schimbări profunde în familiei tale care ca un balsam, ca o vindecare la nivel psiho-emoțional.

Este foarte posibil să simți nevoia în această perioadă să îți întărești sau să îți reînnoiești legăturile cu familia de proveniență, sau să întâlnești oameni noi care să îți ofere senzația de acasă.

Vei întâlni acele Suflete pe care le cunoști din alte vieți. Acesta poate fi, de asemenea, un moment oportun pentru a redefini concepția de „acasă”.

CAPRICORN – 12 aprilie 2022

Portalul Divin din 12 aprilie 2022 vizează latura ta intelectuală și sfera comunicării.

Această conjuncție te îndeamnă lași puțin deoparte latura ta pur analitică și să te îndrepți către explorarea laturii spirituale.

Ești îndemnat să studiezi subiecte ezoterice, metafizice, precum astrologia, tarotul sau vindecarea cu cristale.

Acesta este un moment puternic pentru a lăsa curiozitatea intelectuală să te conducă înainte. Este, de asemenea, un timp oportun pentru împărtășirea credințelor tale cu ceilalți.

VĂRSĂTOR – 12 aprilie 2022

În timp ce această conjuncție de vis activează casa sistemului tău de valori și a resurselor financiare, efectul se poate resimți la nivel subtil.

Acum este momentul să transformi orice mentalitate învechită în ceva nou, flexibil, deschis către nou și către schimbare.

Este un moment ideal pentru a-ți îndrepți atenția către abundență și prosperitate. Ai grijă doar la optimismul exagerat care duce la cheltuiala excesivă, datorită influenței expansive a lui Jupiter.

Setează-ți noi intenții în acest sens, practică afirmații pozitive și fă tot ce îți stă în puteri pentru a-ți seta propriul drum către succes.

PEȘTI – 12 aprilie 2022

Respiră profund! Portalul Divin din 12 aprilie 2022 moment transformator pentru tine, deoarece conjuncția JupiterNeptun are loc chiar în semnul tău, în prima casă, cea care guvernează propria identitate și imagine de sine.

Ești un semn plin de compasiune care tinde să-i pună pe alții pe primul loc. Însă, acesta este momentul să te pui pe tine pe primul plan, nu doar din punct de vedere fizic, ci cu precădere din punct de vedere spiritual.

Orice alegi să faci în această perioadă ar trebui să-ți extindă sentimentul împlinire de sine. Revendică-ți toate părțile din tine – inclusiv pe cele pe care îți este dificil să le accepți – și sărbătorește-ți unicitatea divină!

Metoda 369 pentru Portalul Divin din 12 aprilie 2022

 

Metoda 369 implică notarea a ceea ce ai vrea să manifești de trei ori dimineața, de șase ori în timpul zilei și de nouă ori seara.

Renumitul inventator Nikola Tesla a fost primul care a crezut, încă din secolul al XX-lea că cifrele trei, șase și nouă sunt extrem de puternice pentru manifestare. Tesla credea că aceste numere divine sunt cheia pentru deblocarea Universului.

Aceste 3 cifre lucrează extrem de bine cu Legea Universală a Atracției.

Fără a intra prea mult în matematica vortex, domeniul în care inventatorul a excelat, Tesla avea o teorie despre puterea cifrelor 3, 6 și 9.

Când studia cercul (360 de grade, 3 + 6 = 9), el a simțit că aceste trei numere au o mare importanță în univers, natură și modelul uman.

Se spune că cifra 3 reprezintă legătura directă cu Universul, în timp ce 6 reprezintă puterea pe care o avem în noi înșine, iar cifra 9 ajută la eliberarea sentimentelor de negativitate.

Tesla a spus că „Dacă vrei să găsești secretele Universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrație”. Acestea sunt cele trei ingrediente de care avem nevoie atunci când dorim să manifestăm ceva.

 

Așadar, cum funcționează de fapt metoda de manifestare 369?

Înainte de a începe, este foarte important să știi ce anume dorești să manifești.

Odată ce ai înțeles acest lucru, este timpul să vii cu o afirmație. De exemplu, dacă dorești să manifești abundența financiară, afirmația ta ar putea fi: „Voi primi o sumă mare de bani”, sau „Mă deschid în fața abundenței financiare ce îmi revine prin drept divin”.

  • Notează-ți afirmația de trei ori imediat ce te trezești dimineața.
  • La amiază notează-ți afirmația de șase ori.
  • Iar seara, scrie-ți afirmația de nouă ori înainte de a te culca.

 

Reține faptul că această metodă (ca de altfel, orice metodă de manifestare) este mult mai probabil să funcționeze dacă iei măsuri clare în acest sens.

Metoda 369 ne îndeamnă să co-creăm împreună cu Universul. După ce începi partea scrisă, este important să primești șansele de a lua măsuri, cum ar fi oportunități, invitații sau ocazii și semne divine care te conduc către un anumit loc sau o anumită persoană.

Dacă vrei să manifești așadar, ceva în viața ta, metoda 369 merită a fi încercată.

Când ne concentrăm asupra lucrurilor pe care dorim să le atragem și luăm măsuri în acest sens pentru a ajunge acolo, putem manifesta lucruri grozave – iar cifrele potrivite, codul potrivit, pot doar să ne ajute și să accelereze puterea de manifestare.

Te îndemn să faci acest lucru minim 21 de zile, ideal ar fi 33 de zile. Iar afirmația pe care alegi să o scrii să fie formată din 3, 6 sau 9 cuvinte.

Îți las aici și un scurt documentar care ne explică extrem de clar ce reprezintă metoda 369 și câte informații utile ne-a lăsat minunatul Nikola Tesla.

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Prin urmare, marți 12 aprilie 2022, are loc conjuncția dintre planetele Jupiter și Neptun în semnul zodiei Pești.

Astfel, ni se deschide un Portal Spiritul, un Portal Divin absolut magic, prin intermediul căruia putem manifesta mult mai rapid dorințele noastre cele mai profunde.
Deschiderea către planul spiritual este facilitată de acest eveniment astral important, ce are loc o dată la 166 de ani.
Fie ca acest Portal Spiritual să ne lumineze și să ne ghideze pașii către ceea ce este necesar să manifestăm pentru a ne atinge scopul divin pe acest Pământ.
 
Enjoy it!

 

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!