Așteaptă un moment...

 

Eclipă de Soare în Taur | Pasiuni răvășitoare | Actualizare sistem de valori | Restart creativitate | 2022

aprilie 28, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/04/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-48-1.png

Prima Eclipsă parțială de Soare, are loc pe 30 aprilie 2022, începând cu 23:28, ora României și este prima de acest fel din acest an.

Acest fenomen astral ne aduce un nou început inevitabil. Eclipsa parțială solară vine cu o energie inedită.

Eclipsa solară are loc concomitent cu faza de Lună Nouă din zodia Taur.

Suntem încurajați să ne sincronizăm cu eclipsa parțială de Soare și faza de Lună Nouă din zodia Taur și să definim, să clarificăm și să eliberăm resentimentele din relațiile existente în viața noastră.

Ne trezim la viața, simțurile noastre se dezmorțesc, corpul începe din nou să vibreze, așa că să nu te mire dacă mintea o ia pe cărări pofticioase.

Pasiunea, senzualitatea, voluptatea, sexualitatea, posesivitatea și gelozia înfloresc și ele odată cu natura. Așadar, atenție la excese! De la cele culinare, la cele carnale.

Cheful de îndrăgosteală revine, pofta de viață, de râs și de distracție și ea. Ce să mai?! Devenim mai creativi, mai atenți la modul în care arătăm, în care ne îmbrăcăm și în care ne aranjăm.

De asemenea, este important să acordăm atenție emoțiilor grele, înrădăcinate în trecut. Pe de altă parte, faza de Lună Nouă ne oferă șansa de a stabili o intenție puternică sau de a planta semințele unor noi proiecte, relații sau idei pe care dorim să le concretizăm pe parcursul noului ciclu lunar.

În ambele cazuri, suntem invitați să lucrăm cu actuala energie astrologică la nivel profund.

Eclipsa parțială de Soare și influența sa asupra zodiei Taur – 30 aprilie 2022

Sezoanele de eclipsă – care au loc de două ori pe an și includ aproximativ patru evenimente lunare de acest fel – reprezintă un joc cu totul diferit.

Eclipsele tind să stimuleze schimbări uimitoare care pot promova creșterea. Primul sezon de eclipsă din 2022 începe sâmbătă, 30 aprilie, la ora 23:28, ora României, cu o Eclipsă de Soare și o Lună Nouă în Taur — semn fix de pământ.

Aceasta este alinierea pe care o așteptăm de mult – Eclipsa de Soare a Taurului, adică o Lună Nouă în Taur în conjuncție cu Nodul Nord.

Eclipsa parțială de Soare vine într-un moment în care Venusguvernatoarea zodiei Taur – călătorește prin semnul în care aceasta este exaltată, adică în Pești. Venus se alătură lui Jupiter, care este guvernatorul tradițional al Peștilor, formând astfel o frumoasă și armonioasă relație de conjuncție.

Aceste două planete benefice oferă oportunități în sfera plăcerilor trupești!

Taurul stăpânește simțurile fizice și, după 2 ani în care o mare parte din dorințele noastre tactile au fost restricționate, s-ar putea să ne dorim un exces de răsfăț manifestat sub formă de plăceri senzuale.

Deși aceasta este prima eclipsă de acest fel a anului, este de fapt a doua dintr-o serie care a început pe 19 noiembrie 2021 și se termină pe 28 octombrie 2023.

Haide să afli din cele ce urmează care este semnificația Eclipselor de Soare, care sunt zodiile care vor resimți cel mai puternic acest fenomen astral, dar și cum va influența eclipsa toate zodiile.

https://www.youtube.com/watch?v=N29XQDmpyIE&t=1462s

Eclipsa parțială de Soare și tranzitele astrale actuale – 30 aprilie 2022

 

Această Eclipsă de Soare dă startul unui nou ciclu de creștere de 4 ani, deoarece eclipsa durează 4 ore și se spune că se desfășoară pe parcursul unui 1 an pentru fiecare oră a eclipsei.

Cu toate acestea, eclipsele acționează precum cărțile oracol, deoarece Soarele, Luna și Nodurile Lunare creează o alchimie și realinieri ale destinului. Nodul Nord atrage potențialul din viitor, în timp ce Nodul Sud ne eliberează de trecutul karmic.

Uranus, planeta trezirii, se află la doar 4 grade de acest fenomen astral, ceea ce poate activa o mai mare libertate în sfera gândirii, a exprimării și a manifestării și ne poate elibera de sentimentul de auto plafonare, în special în planul financiar, material.

Pluto în Capricorn este în poziție retrogradă pe parcursul acestei Eclipse, iar acest lucru amplifică intensitatea activării fenomenului  „perturbă și transformă”. Staționarea aparentă a lui Pluto tinde să dezvăluie forțele interioare ale puterii noastre, care pot fi puternic creative dacă reușim să transmutăm energia distructivă în cea constructivă.

Eclipsele sunt misterioase și complexe, dar efectele lor la nivel energetic, vibrațional pot fi înțelese prin intermediul astrologiei. De fapt, atunci când poți experimenta eclipsele în mod conștient, este posibilă o nouă conștientizare de sine.

Semnificația Eclipsei parțiale de Soare din zodia Taur – 30 aprilie 2022

Fie că este vorba despre un “duș spiritual” sau pur și simplu despre aspirațiile tale, există o multitudine de moduri de a profita la maximum de această fază de Lună Nouă din zodia Taur.

Dar, spre deosebire de o fază de Lună Nouă obișnuită, cea însoțită de o Eclipsă Solară este mult mai intensă, iar efectele sale sunt amplificate.

Energia Eclipsei este atât de puternică, încât cel mai bine ar fi să o lăsăm pur și simplu să-și exercite efectele fără a ne împotrivi cumva.

Chiar dacă, este posibil să resimțim stări de confuzie, incertitudine, oboseală, lipsă de chef sau chiar irascibilitate, este indicat să nu opunem rezistență în fața acestora, ci să le lăsăm să fie pur și simplu.

Astfel, ele vor trece mult mai ușor și își vor putea exercita efectele corespunzător și anume, efectul de purificare, curățare.

Apoi, după ce simțim că aceste stări se domolesc ne puteam face un bilanț și putem trage niște concluzii raportate la modul în care decurge viața noastră și ce putem îmbunătăți.

O Eclipsă de Soare semnifică un moment de întuneric, atât la nivel fizic, dar și la nivel interior, individual.

Eclipsa de Soare reprezintă un nou imbold pentru omenire.

Practic lumina se ascunde pentru câteva momente, pentru ca noi să putem vedea în întuneric, să putem vedea în interiorul nostru, să închidem cei doi ochi și să-l activăm pe cel de-al treilea, ochiul minții noastre.

Este un moment oportun pentru liniște. Avem nevoie de un moment de tăcere, de ascultare, de introspecție adâncă și temeinică.

Deși Soarele este acoperit temporar, lumina din noi se activează, pentru a ne lumina sufletele și mintea.

Este o ocazie minunată de conectare și interconectare, de comunicare la nivel superior, comunicare telepatică. După atâta zgomot, avem nevoie de acest moment de liniște.

Așadar, energiile astrale sunt extrem de puternice în această perioadă, iar cerul ne transmite niște mesaje importante pentru evoluția personală.

La urma urmelor, Soarele guvernează identitatea personală, imaginea de sine, sfera mentală în astrologie, în timp ce Luna guvernează emoțiile și intuiția.

Așadar, atunci când luna își aruncă umbra asupra soarelui, s-ar putea să fii determinat să te împaci cu modul în care te percepi. Procedând astfel, s-ar putea să descoperi faptul că este timpul să alegi o nouă cale în viață.

Cu toate acestea, este important să știi că nu fiecare Eclipsă de Soare te va afecta într-un mod puternic, care să schimbe viața.

Asta pentru că totul depinde de modul în care evenimentul astral interacționează cu harta ta natală.

Vei resimți cel mai puternic o eclipsă atunci când aceasta formează un aspect major cu cele două luminarii din harta ta, cu Ascendentul dar și cu planetele personale, precum Venus, Marte și Mercur.

Eclipsa parțială de Soare din zodia Taur și influența sa asupra zodiilor – 30 aprilie 2022

Când vine vorba de Eclipsa parțială de Soare din 30 aprilie, cei dintre voi care aveți Soarele, Ascendentul, Luna sau planetele personale în semnele fixe – Taur, Leu, Scorpion și Vărsător – vor simți efectele acestui fenomen astral ceva mai intens decât celelalte semne zodiacale.

ZODIA TAUR ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

 

Această Eclipsă de Soare activează prima casă în cazul tău, casa sinelui, a individualității, a temperamentului și a imaginii de sine, îndemnându-te să îți găsești identitatea, să te înțelegi mai bine.

Eclipsa de Lună din noiembrie 2021, care a avut loc în semnul tău, a fost pentru tine un moment deosebit de emoționant.

Dar întunericul toamnei și al iernii a venit, iar efectele s-au diminuat până în punctul în care au dispărut, iar acum ești gata să începi un nou capitol.

Acest lucru se poate manifesta în mai multe feluri. Indiferent dacă alegi să fii în centrul atenției din proprie inițiativă, de a prezenta un proiect personal sau de a aborda diferit viața ta amoroasă acum este momentul să faci oricare dintre aceste chestiuni fără ezitare.

Planeta voastră guvernatoare, romantica Venus, este în strânsă legătură cu Jupiter, planeta abundenței, făcând din acesta moment unul în care conexiunile, simțul comunității și munca în echipă sunt încurajate.

ZODIA LEU ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Eclipsa de Soare din zodia Taur are loc în casa ascensiunii socio-profesionale, a carierei tale, așa că pregătește-te să începi o nouă fază în domeniul profesional sau vocațional.

În zilele din jurul acestui eveniment lunar, s-ar putea să simți că ești împins să-ți asumi mai multă responsabilitate, un rol de conducere sau vei primi o atenție suplimentară din partea superiorilor.

Sunt șanse ca încă de la Eclipsa de Lună din noiembrie 2021 – care a vizat aceeași casă zodiacală – să fi inițiat un nou proces de șlefuire profesională, de formare, pregătire, de învățare, perfecționare pentru a obține rezultate mulțumitoare legate de dorințele tale pe acest plan.

Actuala Eclipsă Solară te-ar putea stimula să te pregătești pentru următorul nivel pe scara ascensiunii profesionale sau sociale.

Cu Venus ce pune accent pe relații și Jupiter care aduce abundență în sfera intimității, a sexualității, te poți sprijini pe o persoană importantă din viața ta pentru a te ajuta să parcurgi aceste energii tensionate, dar extrem de pline de satisfacții la final, dacă alegi să faci ceea ce trebuie.

ZODIA SCORPION ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Odată cu Eclipsa Solară care activează cea de-a șaptea casă a parteneriatelor, pentru tine, te afli în mod evident pe marginea prăpastiei unui nou capitol interesant în acest plan al vieții tale.

Fie este vorba despre o nouă relație, fie relația actuală beneficiază de o reîmprospătare, fie parteneriatele profesionale pot căpăta o nouă formă.

De asemenea, s-ar putea să reflectezi la modul în care îți poți echilibra cel mai bine propriile obiective personale și sentimentul de împlinire personală în raport cu partenerul de viață.

Între timp, conjuncția dintre Venus și Jupiter te ajută să fii și mai aproape de vocea ta interioară.

Odată cu următoarea eclipsă din acest sezon care va avea loc sub semnul zodiei voastre, pe 16 mai 2022, este important să știi că metamorfoza în care te afli va continua să prindă contur în următoarele săptămâni și luni.

 

ZODIA VĂRSĂTOR ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Eclipsa de Soare din zodia Taur vizează cea de-a patra casă a vieții tale, dragă Vărsătorule, ceea ce înseamnă că acest eveniment astral evidențiază o poveste continuă care implică bunăstarea ta emoțională, rădăcinile și viața interioară.

Eclipsa de Lună din noiembrie 2021 a dus la adevărate răscoale interioare – poate o mutare, o problemă de familie tulburătoare sau nevoia de a aborda rănile psihologice care te-au împiedicat să te simți pe deplin stabil și centrat.

Această Eclipsă îți oferă șansa de a avea grijă de tine într-un mod complet nou, care ar putea fi văzut ca un rezultat al vindecării pentru care ai lucrat în ultimele luni.

Energia conjuncției dintre Venus și Jupiter te ajută să descoperi că starea ta emoțională reîmprospătată și încrederea de sine mărită vor atrage oportunități pe plan financiar.

ZODIA BERBEC ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Această Eclipsă de Soare influențează sectorul financiar în cazul tău.

De aceea, este extrem de important să acorzi o atenție sporită acestui aspect din viața ta, astfel încât să îți asiguri veniturile și să nu simți că depui un efort suplimentar pentru traiul de zi cu zi.

Așadar, atenție la cheltuielile tentante, dar complet inutile. De asemenea, este important să ai în vedere prioritizarea datoriilor, în cazul în care există.

Achitarea datoriilor vechi, te pot îndemna să faci un drum la bancă pentru un împrumut, astfel încât să te reglezi din acest punct de vedere.

Cu chibzuire și un plan bine pus la punct vei depăși cu bine această perioadă.

ZODIA GEMENI ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

 

Ești gata să treci la putere? Să-ți intri în drepturi fără frică sau amânare? Încearcă să schimbi tiparul de gândire și să nu mai opui rezistență în fața schimbării.

Ca să poți vedea cu claritate ceea ce se întâmplă în jurul tău este necesar să îți dai voie să te odihnești, pentru că ai mare nevoie.

Există o muncă profundă în culise care are loc la nivelul psihicului tău pe parcursul acestei Eclipse Solare. Așa că, este important să-ți încetinești ritmul și să faci loc acestui restart al sistemului tău spiritual.

Acordă-ți răgazul necesar și petrece-ți ceva timp pentru introspecție, astfel încât să poți integra la nivel profund lecțiile pe care acest eveniment astral încearcă să ți le transmită.

ZODIA RAC ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Dinamica grupurilor și a comunității din care faci parte se schimbă într-un ritm rapid, prin urmare poziționează-te în mijlocul acestor schimbări.

În timp ce sentimentalismul tău caracteristic poate îngreuna renunțarea la ceea ce a fost cândva, această eclipsă are potențialul de a aduce noi prietenii și conexiuni mult mai potrivite în viața ta.

Acestea vor fi mult mai bine aliniate cu speranțele și viziunile tale din prezent. Deschide-ți inima și ai încredere că toate acestea se întâmplă pentru binele tău suprem.

Totodată, speranțele, obiectivele și visurile tale sunt la orizont, iar unele pot fi chiar atât de aproape încât să le poți atinge, așa că nu ezita să o faci.

Sfat – această eclipsă este moment ideal să renunți la vicii.

ZODIA FECIOARĂ ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Tu ești îndemnat să părăsești zona de confort, deoarece această eclipsă este aici pentru a aduce un sentiment nou de aventură în viața ta.

Spune DA, oportunităților de a învăța lucruri noi și de a-ți lărgi orizonturile, chiar dacă la prima impresie nu pare a fi ceva practic sau intenționat. Uneori, emoția este un motiv suficient de bun pentru a merge mai departe cu ceva.

Apar în viața ta oameni care te pot duce oriunde vrei să mergi, din punct de vedere evolutiv. Dar mai întâi, va trebui să renunți la criticul interior care spune: „Nu poți”.

Încetează să mai fii propriul tău dușman!

 

ZODIA BALANȚĂ ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

 

Curentul emoțional al vieții tale se schimbă acum pe perioada Eclipsei de Soare din zodia Taur, așa că poți face câteva descoperiri majore despre modul de funcționare interioară a relațiilor tale.

Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ concentrându-te pe adevăr și nu închide ochii atunci când problemele ies la suprafață în cadrul relațiilor din viața ta.

Este posibil să primești scuze neașteptate din partea unor persoane care te-au supărat sau să ți se restituie o datorie ce are puterea să remedieze răni mai vechi.

Noua perspectivă despre bani îți va zgândări vechiul simț al valorilor. Ceva a creat instabilitate recent în viața ta pe acest plan.

Ce nu vei mai accepta de acum încolo?

 

ZODIA SĂGETĂTOR ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Activitatea ta zilnică se transformă sub această Eclipsă de Soare, așa că așteptă-te ca responsabilitățile tale și volumul de muncă să se schimbe.

Un proiect surpriză te poate lua prin surprindere și te va provoca să îți ajustezi programul pentru a-i face loc sau poți avea parte de o descoperire în sfera productivității.

De asemenea, te gândești bine cum poți aduce mai multă pace în viața de zi cu zi. Iar acest lucru va cere la schimb desprinderea de anumite obiceiuri vechi față de care ai creat un soi de atașament.

Din fericire, ai motivația necesară pentru a rămâne în top.

ZODIA CAPRICORN ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Această Eclipsă de Soare trimite un fulger neașteptat de creativitate și inspirație în viața ta, prin urmare canalizează această forță electrizantă în ceva autentic și profund.

Plăcerile și pasiunile tale merită la fel de multă concentrare ca și rutina ta profesională, așa că folosește această explozie captivantă de energie pentru a-ți hrăni copilul interior și pentru a te distra și tu puțin.

Ești gata să fii inspirat, să fii creativ și să te distrezi. Acest lucru poate însemna de asemenea, să începi să îți asumi niște proiecte personale care arată cumva diferit de ceea ce plănuiseși tu inițial. Curaj găină că te tai! 😊

 

ZODIA PEȘTI ȘI ECLIPSA PARȚIALĂ DE SOARE – 30 APRILIE 2022

Datorită actualului stellium din zodia Pești, te afli în mijlocul unei perioade de creștere spirituală profundă și cu adevărat magică, norocosule – iar această Eclipsă de Soare te va ajuta să te conectezi mult mai profund și intens cu lumea din jurul tău.

Noi conexiuni pe plan social și idei apar la orizont pentru tine, oferindu-ți șansa de a te alinia cu ceea ce te înconjoară. Ține-ți ochii, mintea și inima deschise în fața schimbării!

Lucrurile pe care le gândești și le spui apar ca un foc rapid chiar acum în viața ta.

Ai o putere fantastică de manifestare a gândurilor și a emoțiilor, așa că mare atenție cum utilizezi toată această energie, să nu te „arzi”!

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Așadar, Eclipsa parțială de Soare din zodia Taur, pe fază de Lună Nouă, ce are loc pe 30 aprilie 2022, vine către noi cu o energie pozitivă.

Însă, este important să ne amintim faptul că eclipsele sunt imprevizibile, prin urmare este important să urmăm fluxul de energie pus la dispoziție de acest intens eveniment astral fără a opune rezistență, astfel încât să facilităm tranzitele actuale.

„Eclipsele sunt momente de mare capitulare în fața forțelor cosmice aflate în joc”, spune Montúfar.

Practică yoga, scrie într-un jurnal gândurile și emoțiile din această perioadă, meditează, odihnește-te, ascultă muzică liniștitoare, fă plimbări lungi în aer liber și relaxează-te.

Este important să practicăm împământarea în această perioadă, deoarece Eclipsa Solară are loc în zodia Taur, semn de pământ.

Prin urmare, te poți plimba cu tălpile goale prin iarbă, pe nisip sau direct pe pământ în timp ce vizualizezi cum îți cresc rădăcini și dai voie fluxului de energie cosmică să treacă prin tine și apoi să se scurgă în pământ.

Astfel va rămâne în tine doar acea parte de energie astrală de care trupul, mintea și Sufletul tău au nevoie, restul va putea fi reciclat și transformat în resurse pentru altcineva sau altceva.

Această Eclipă de Soare din zodia Taur ne îndeamnă să trăim mai mult în concordanță cu valorile noastre. Se descarcă informații importante în toată această perioadă extrem de încărcată cu fenomene astrale majore, tocmai pentru a ne facilita evoluția pe acest Pământ.

Enjoy!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!