Așteaptă un moment...

 

ZODIILE ȘI CADOURILE DE CRĂCIUN | 2021

decembrie 24, 2020by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/12/cum-să-alegi-cadoul-potrivit-.png

Uite că a venit și Ajunul Crăciunului și poate încă ești confuz și nu știi ce cadou ai putea să cumperi pentru cineva drag sau poate pentru un coleg de muncă sau un prieten apropiat, că tot e la modă Secret Santa.
Bine, fie vorba între noi, aceste cadouri sunt valabile pentru orice ocazie, dar na, acum ne legăm de Crăciun, că e urgent!

Zodiile și cadourile de Crăciun merg mână în mână. Cauți inspirație? Nu mai ai idei? Te invit să afli care sunt cele mai potrivite cadouri pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbecul alintat

Berbecul este copilul răsfățat al zodiacului. Îi place să fie în centrul atenției, iar acest lucru te poate ajuta să obții destul de multe informații despre dorințele unui nativ Berbec. Însă, este bine să știi un lucru specific acestei zodii, pe cât de încântat va fi de ce primește, pe atât de repede se va plictisi de acel cadou.

Așa că, este bine să investești strategic în ceva pragmatic.

Dacă vorbim despre o doamnă sau o domnișoară născută sub semnul Berbecului, atunci alegerea ta trebuie să fie una cu încărcătură tonică, tinerească, la modă.

De la un articol vesimentar oacheș, până la un parfum scump, de la o bijuterie specială, până la accesorii fel de fel, de la decorațiuni de interior, până la hăinuțe, jucării și nebunii pentru animăluțul de companie al acesteia.

Doamna Berbec are un suflet mare și cald și se va bucura dacă îi vei strecura lângă cadou și o felicitare în care să-i spui cât este de minunată. Ea oricum știe asta, însă niciodată nu e prea mult când vine vorba de complimente în cazul ei. Aaa…era să uit, florile! Îi plac florile, dar alea scumpe, da? Aranjate frumos în cutiuțe din alea drăgălașe tare, scumpe și ele ok?

Dar, la final reacția ei este neprețuită. Bucuria aceea gălăgioasă, sinceră și ludică, îți va confirma faptul că, tot efortul tău este răsplătit în energie pură.

Cadou zodia Berbec
Cadou zodia Berbec

În cazul alegerii cadoului pentru domnul Berbec, atunci aici lucrurile sunt mai simple, fie mergi la sigur cu alegerea unei băuturi de colecție, fie un accesoriu pentru mașină (de preferat cu mulți decibeli) sau un parfum elegant.

Dacă însă, domnul în cauză gustă și câte o glumiță când și când, atunci o cutie cu ceai de tei poate fi strecurată în punguța de cadou alături de cadoul mai pompos de mai sus (știi, e bun pentru calmarea acidității stomacului, care se declanșează de la nervișorii săi caracteristici, care apar, așa dintr-o dată, nici el nu știe exact de unde, e confuz).

Cu ocazia asta îl va lua și somnul, se va odihni și se va trezi cumințel și liniștit, stare ce va dura pe parcursul primelor 10 minute de după somn, apoi se va dezmetici și își va aminti că rolul său este să fie alert și preocupat, fără motiv în 90% din cazuri.

Iar, dacă vrei să mergi la sigur, atunci mergi cu ceaiul de valeriană.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Taurul pricopsit

Aici vorbim de hedonistul zodiacului, așa că nu te duci la el cu banalități, iar dacă cumva comiți acest tip de imprudență, fie creezi un cadru pompos înainte de a-i da cadoul, fie acel cadou banal să fie de firmă, domnule! Chiar dacă îi dăruiești un glob frumos ornat, fie e luat dintr-un loc de prestigiu, fie este ornat de propriile tale mânuțe, altfel o să ajungă…nu-ți zic unde, că nici eu nu știu exact.

Doamna Taur este adepta cadourilor practice și de calitate. Nu te strădui să iei ceva ieșit din comun, prea creativ, mergi la sigur cu un accesoriu vestimentar de la un brand mai îndrăzneț (ca preț mă refer), fie pe chestiuni care au legătură cu rutina zilnică, un telefon mobil (de ultimă generație dacă se poate, nu pentru performanțele sale îl dorește ok…și să fie într-o culoare feminină, da? Poate roz prăfuit sau bej nisipiu, știi?).

De asemenea, o încântă gesturile romantice, un buchet cochet de flori, o scrisoare de dragoste parfumată cu parfumul scump pe care îl găsește în punguța de cadou alături de scrisoare, un ceas de mână cu ștaif (poate fi și de perete, dar doar dacă e de firmă), un obiect de decor delicat, dar tot așa de valoare să fie.

Aaa…și dacă, cumva îți trece prin cap ideea de a-i lua o carte, să fie una cu o poveste de dragoste savuroasă.

Ha, Ha, Ha!!!

Credeai că scapi cu varianta asta, nu? Sigur că da, dar cu condiția ca acest dar, fie să aibă autograful original al autorului cu dedicație specială și detaliată despre viitoarea posesoare, ori să fie prima carte tipărită din seria ei.

Ei, hai că nu e chiar așa de greu, orientează-te către ceva folositor și de calitate. Simplu, nu?!

Cadou zodia Taur
Cadou zodia Taur

În cazul domnului Taur, mergem pe același principiu, scump și de calitate. Poți opta pentru un parfum deosebit, dacă îi cunoști suficient de bine preferințele, un ceas sau o bijuterie extrem de simplă, dar deosebită în același timp și bineînțeles de la un brand cunoscut, da?

O piesă vestimentară deosebită, o băutură fină, o cutie cu trabucuri originale, o carte care să-i umple sufletul (nu trebuie să fie neapărat despre cum să facă bani, sau cum să se chivernisească și mai bine decât o face deja) de plăcere.

Sau poți combina, ultimele 3 variante și mergi la sigur, băutura fină plus cutia de trabucuri originale, bineînțeles și cartea cu impact emoțional, nu financiar, bine?

Și dacă într-adevăr te ajută bugetul, vezi că e posibil ca domnul în cauză să fie pasionat de fotografie, așa că un aparat foto de calitate, l-ar bucura cu adevărat, sau un telescop, să poată admira spectacolul ceresc nocturn, doar vorbim despre un romantic incurabil.

De asemenea, vezi că este sensibil și la muzica bună (niște bilete la un concert online, văzut de pe canapea, în pijamaua lui de firmă preferată, cu un pahar de șampanie alături și un fonfleu cu caviar, desigur).

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Gemenii imprevizibili

Aici vorbim despre gânditorul zodiacului, așa că treaba cu alegerea cadoului devine destul de incertă, asta pentru că atunci când neuronii sunt extrem de surescitați, intervine imprevizibilitatea. Așa că, nu vei ști sigur niciodată dacă, atunci când îi faci un cadou unui Geamăn este bucuros sau ți-ar da cu el în cap.

Însă, dacă darul tău sau contextul în care i-l oferi este unul care să-i stimuleze imaginația, atunci aceasta reprezintă salvarea ta.

Doamna Gemeni, apreciază darurile simple, venite din suflet, cu o profundă încărcătură emoțională….Glumesc! Un voucher la SPA, o cină la un restaurant scump, o zi la tratamente corporale și faciale, plus un super masaj de relaxare de 3 ore reprezintă niște variante bune.

Asta pentru că, doamnele și domnișoarele născute în această zodie sunt tare surmenate intelectual și nervos, prinse fiind în activitățile lor profesionale. Așa că, o zi întregă menită să producă o pauză la nivelul agitației din mintea ei este o binecuvântare, atât pentru ea, cât și pentru cei din jurul ei.

Cadou zodia Gemeni
Cadou zodia Gemeni

Domnul Gemeni, poate fi mulțumit dacă primește un articol vestimentar mai fistichiu, un gadget, o carte bună sau un accesoriu năstrușnic pentru relaxarea din dormitor (dacă înțelegi ce vreau să spun…). De asemenea, se poate ca acesta să fie bucuros dacă primește în dar un curs de dezvoltare personală.

Cu el oricum vei ajunge de la discuția despre cadoul primit la chestiuni legate de nemurirea sufletului, de starea actuală a planetei, pentru odihna neuronilor veți face un popas la mici bârfe, apoi reveniți în forță la chestiuni legate de misterele vieții, de ocultism, politică, flori, fete și băieți.

Așadar, nimic extravagant aici…

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Racul cel sensibil

Așa cum știm, Racii sunt niște caractere sensibile, emotive, pașnice, familiste, voluntare, de sacrificiu….iar, când te aștepți mai puțin tu devii cel sacrificat dacă nu nimerești cadoul potrivit.

Doamna Rac, blajină și modestă din fire, este dispusă chiar să insiste să nu îi iei niciun cadou, să ții bănuții bine, pune-i deoparte, că nu știi când vin zile mai negre. Așa că, îți taie tot avântul draga de ea.

Cu toate astea, trebuie să dai dovadă de putere și să nu cedezi insistențelor sale tipic materne și oferă-i un cadou, atfel va veni acea zi în care cu siguranță îți va reproșa că ea nu primește nimic niciodată.

Articolele moderne de bucătărie, decorațiunile interioare, florile, dulciurile, produsele cosmetice sau un parfum floral, o vor face fericită cu siguranță. Poți merge și pe alegerea unei cărți siropoase, o poveste de dragoste încâlcită cu intrigi și suspine.

Cadou zodia Rac
Cadou zodia Rac

Domnul Rac, la fel, modest nevoie mare! El nu are domne nevoie de nimic, dar dacă cumva nu primește și el un cadou, zău că se retrage în carapacea lui și stă mâhnit așa cu bărbia sprijinită în podul palmei suspinând și gândindu-se că pe el nu-l iubește nimeni.

Așa că, acționează și în acest caz cu un articol vestimentar casual, o băutură fină, o petrecere surpriză cu toți cei dragi lui, un tort surpriză ( de preferat din acela din care iese o tanti îmbrăcată într-un mileu, din acela cu ochiuri mici, așa ca diversiune), un tablou cu portretul lui. Ideea este, ca el să se simtă de fapt în centrul atenției, tuturor!

Nimic extravagant, nici aici…

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Leul năzuros

Eee, nu întâmplător Leul este amplasat aproape de mijlocul zodiacului. El este miezul, el trebuie să fie în centru mereu, oricând, oriunde, da? Așa că, la el nu mergi așa, cu orice. Nu de alta, dar menajamentele nu-l caracterizează și va deveni chiar amuzant (în viziunea lui, dar de fapt el devine doar nesuferit).

Doamna Leu…așa, trebuie să continuăm, credeam că am spus tot. Păi în acest caz, pentru cadou este bine să te chibzuiești de cu un an înainte, nu de alta dar altă variantă nu ai.

Aici vorbim despre bilete în excursii extravagante, articole vestimentare ce aparțin unor branduri de top, bijuterii scumpe și strălucitoare, flori (un camion posibil să fie suficient), o cină la cel mai scump restaurant din oraș, ba nu, din țară. Accesorii vestimentare rare, serenade sub clar de lună pe Coasta de Azur, nu în fața blocului.

Deci aici, dacă totuși nu vă încadrați în buget, mergeți pe un buchet de flori pompos, pe o cutie de bomboane selecte și pe o felicitare, nu… pe 10 felicitări ticsite cu complimente. Fiind, totuși vorba de Crăciun, felicitările să fie cu brăduți, reni, zăpezică, Moș Crăciun, oameni de zăpadă, în fine ai prins ideea.

Cadou zodia Leu
Cadou zodia Leu

Domnul Leu este doar năzuros, însă acceptă mai ușor cadouri scumpe. Lăsând gluma deoparte, el este ceva mai permisiv la acest capitol, comparativ cu doamna Leu. Așa că, o băutură rară, o cravată din mătase pictată de niște măicuțe de undeva de departe, dar cu etichetă de brand bineînțeles, un breloc cu Moș Crăciun din aur gravat cu numele lui și cu un compliment dedesubt pot fi de ajuns.

El este adeptul factorului emoțional, dar nu uită și de cel de buzunar, dacă mă înțelegi.

Un accesoriu sportiv, un abonament la cea mai scumpă sală de sport, un bilet la sărituri cu parașuta, parapanta și antena parabolică, pot reprezenta un alt punct de interes pentru domnul Leu. Ideea este să iasă în evidență prin intermediul cadoului tău.

Fiind Crăciunul, la fel îmbracă frumos cadoul într-o hârtie cu tematică și totuși strecoară pe acolo și o felicitare scrisă față verso cu rânduri despre cât este el de frumos, deștept, descurcăreț, mărinimos, curajos, cuceritor, atrăgător…te-a luat somnul, nu?

Fecioara îngrijorată

Cei din zodia Fecioară au în primul rând în preajma Crăciunului, stresul curățeniei generale și al preparatelor culinare, dar și a cadourilor organizate pe categorii, culori, dimensiuni, în ordine alfabetică și în funcție de vârsta destinatarilor.

Așadar, Fecioara este deja mega stresată cu pregătirile, deci nu o mai stresa și tu în plus. Alege un cadou pragmatic, chiar dacă are o tematică specifică de Crăciun, utilitatea este foarte importantă pentru o Fecioară. Accesorile de bucătărie de ultimă generație, decorațiunile de Crăciun care pot fi folosite, adică măcar să aibă un beculeț, un cântecel, ceva.

Cadou zodia Fecioară
Cadou zodia Fecioară

Îi plac și ei articolele vestimentare și bijuteriile, logic, este femeie. Însă, mergi pe ceva practic și frumos, nimic extravagant, deoarece Fecioarei îi place discreția. Așa că, dacă te hotărăști să îi iei de exemplu un pulover cu Rudolf, ai grijă ca el să stea pitit după un brăduț, să nu-i iasă prea mult în evidență nasul cel roșu.

Fecioara poate părea extrem de pretențioasă, dar adevărul este că…chiar așa este. Prin urmare, mergi pe ceva simplu, elegant și folositor.

Domnul Fecioară e ceva de speriat. Nimic nu-l mulțumește, cârcotește indiferent ce ai face. Așa că, ai scăpat, oricum o dai nu-l nimerești. Fie nu-i mai iei nimic, fie dacă îi iei ori îl cunoști atât de bine încât să-i nimerești gusturile, fie îți asumi ironiile și sarcasmul atât de specifice lui

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Balanța cea răsfățată

Aici vorbim deja de eleganță, prestanță…și muultă nemulțumire, în caz de eșec. Glumesc, Balanța este recunoscută pentru diplomația ei. Așa că nu-ți va spune nimic de față cu ceilalți, îți va face un duș rece când rămâneți singuri. Așa de rece, că după treci pe paracetamol.

Doamnei Balanță îi place să fie răsfățată, este romantică și extrem de feminină. Un parfum deosebit, o cină la un restaurant elegant, la o masă cu lumânări într-un separeu, cu o mâncare bună și o șampanie scumpă, dar și cu un pian pe fundal. Ăsta da cadou de Crăciun post-pandemie.

Acum să revenim la realitate, o haină elegantă, un accesoriu sau o bijuterie deosebite, o cutie cu bomboane bune, o sticlă de vin roșu de colecție, dar și elementele decorative de Crăciun pot bucura sufletul ludic al Balanței.

Cadou zodia Balanță
Cadou zodia Balanță

Domnul Balanță este recunoscut pentru eleganța sa și pentru dovezile sale de pendanterie. Este predispus exceselor, așa că evită cadouri cu tentă viciată. O pereche de butoni, o cravată sau o lavalieră din mătase, o pălărie modernă, un halat în stil gentleman sau o pereche de pantofi Oxford, reprezintă cadouri ce l-ar mulțumi pe nativ în prag de Crăciun și nu numai.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Scorpionul cel profund

Pentru că face parte din zodiile de apă, imediat după Rac, Scorpionul este și el o fire pragmatică, dar profundă. Poate fi un fel de Grinch, dacă nu este mulțumit, așa că necesită o atenție deosebită la alegerea cadoului pentru un nativ Scorpion.

Doamna Scorpion este sensibilă (în adâncurile ei, cele mai adâncuri adâncuri), este romantică (uneori când visează), este blândă (știi cum e cu pisică blândă…), blajină (nevoie mare) și modestă (mai ales).

Norocul mare în acest caz este că doamna Scorpion adoră să primească cadouri, așa că este entuziasmată în primul rând pentru că primește ceva. Asta nu înseamnă că, trebuie să te culci pe o ureche.

Așa că, este bine să mergi într-o zonă sigură cu alegerea cadoului. Fie optezi pentru o piesă vestimentară clasică și elegantă, fie pentru o lenjerie intimă delicată. Dacă dorești ceva cu tematică de sărbători, poți opta pentru botoșei cu motive de Crăciun, un set de fular, căciulă, mănuși, un pulover cu elemente de iarnă sau un roman polițist.

Cadou zodia Scorpion
Cadou zodia Scorpion

Pentru domnul Scorpion poți alege un tratat de psihologie, o carte despre științe oculte. Poți opta pentru un pumnal lucrat manual sau jocuri de strategie.

Dacă te afli într-o relație amoroasă cu bărbatul Scorpion în cauză atunci o idee de cadou potrivit o reprezintă cadourile îndrăznețe cu utilitate în dormitor, noaptea târziu, cu geamurile închise și perdelele trase. Cu bărbatul Scorpion poți ajunge cu lejeritate la un Crăciun erotic, așa că atenție la neatenție!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Săgetătorul aiurit

Săgetătorul este recunoscut pentru implicarea sa în tot ce face (bine sau mai puțin bine), pentru optimismul său contagios, pentru simțul umorului dezvoltat (acum nu generalizăm), dar și pentru aiureala caracteristică.

Vor să fie într-o mie de locuri și să facă 1000 de lucruri în același timp, fapt ce degenerează într-o zăpăceală totală. Așa că, este foarte probabil ca Săgetător să fi uitat complet că vine Crăciunul și te-ai scos!

Dacă prin minune, acesta revine la realitate atunci, totuși e bine să fii pregătit. Nu se știe niciodată, dar știi că de Crăciun orice poate deveni posbil.

Doamna Săgetător este înnebunită după orice înseamnă fashion, așa că de aici ai la dispoziție platforme întregi de pe care poți alege ceva (dar nu doar ceva, ceva mai mult). Îi plac foarte mult și călătoriile, așa că dacă vrei poți să îi faci un tur virtual prin Insulele Canare din sufragerie.

Cadou zodia Săgetător
Cadou zodia Săgetător

Domnul Săgetător apreciază finețurile, chestiunile sofisticate, chiar excentrice. Poți merge pe articole vestimentare, ca în cazul celorlalți domni din zodiac (cu excepția domnului Balanță) poți achiziționa o băutură de colecție sau o cutie cu trabucuri. Vezi că domnului Săgetător îi place foarte mult să citească (Nu! Nu cărți de colorat! De ce ești răutăcios?).

Ca și doamnei Săgetător, îi plac călătoriile, deci știi ce ai de făcut în acest caz. Îi plac chestiunile ce au legătură cu aventura, cu adrenalina, așa că dat fiind contextul actual, cel mult îi poți face o farsă și uite așa simte și aventura, crește și adrenalina.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Capricornul cusurgiu

 

Ca și în cazul zodiei Fecioară aici avem de-a face cu cârcoteli, analize elaborate, statistici și calcule serioase, de la calitatea hârtiei de cadou, până la cum a fost pusă peste cadou.

Apoi, începe analiza la sânge a cadoului în sine, dacă îl vezi că dispare subit după ce a desfăcut cadoul, să știi că s-a închis în baie și verifică pe internet de unde ai luat cadoul, cât a costat, dacă exista în altă parte o ofertă mai bună, cât are garanție, dacă nu are e grav, se sperie, devine confuz, dacă e prea scurtă, iar nu e bine, dar măcar știe că o poate prelungi.

Doamna Capricorn este pragmatică din fire, așa că nu o plictisi cu fonfleuri. Chestiunile utile sunt cele mai potrivite cadouri pentru ea. De la o față de masă festivă, cu tematică de Crăciun, până la un set de pahare din cristal de Bohemia, un set de farfurii și tacâmuri elegante, sau realmente ceva cu încărcătură practică.

Îi plac cărțile, așa că te poți orienta după un roman de dragoste, însă nu extrem de siropos, sau biografia unei mari personalități, sau un volum de poezii, asta ca să o mai scoți puțin din zona analitică și să își intre un pic în rolul de visătoare (vai Doamne ce am spus!!!) pentru aproximativ 2 minute, apoi gata se scutură și reintră abrupt în realitate.

Cadou zodia Capricorn
Cadou zodia Capricorn

Domnul Capricorn, e genul de bărbat care se bucură în sinea lui, bine cam orice stare are o trăiește în sinea lui. Nu prea reușești să-ți dai seama dacă acel zâmbet scrijelit pe față este de emoție sau de nervi.

De principiu el este un bărbat elegant și merge pe chestiuni clasice. Așa că, poți opta pentru cadouri old school, gen un palton elegant, un sacou și o maletă în culori contrastante, o muzică de colecție, o băutură fină logic (se aplică și în acest caz) sau o brichetă gravată.

Atenția la detalii face diferența. Nu știu, sincer cât de mult va gusta din cadourile cu tematica de sărbători, așa că zic, să nu riști.

Dacă totuși te încăpățânezi să faci ceva în spiritul Crăciunului, 1. Ești responsabil direct pentru consecințe și 2. Măcar găsește ceva care să pară unic sau util, cum ar fi un desfăcător de sticle de vin în formă de ren, dar măcar să fie din argint și să aibă inițialele lui gravate.

Cam ăsta este maximul de conformism în care poți merge cu un cadou cu temă de Crăciun. Din nou, nimic extravagant aici….

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Vărsătorul voios

În primul rând Crăciunul este o extensie a sa. Adică el trăiește tot anul cu gândul la spiritul sărbătorilor de iarnă. Vara ascultă colinde, ca să înțelegi mai clar situația. E nostalgic, nu ai ce-i face.

Este genul care vrea miros de brad în casă, cumpără braduțul, iar apoi îl ține în casă până în vară pentru că s-a atașat prea tare de el.

Slavă cerului că se vând acum și în ghiveci, măcar așa e împăcat că poate duce brăduțul în cea mai apropiată pădure de casa lui, ca să poată să îl viziteze regulat.

Va căuta locul din care se trage brăduțul și îl va replanta alături de familia lui și de prietenii lui și de colegii lui de grădi, de nașii lui și de restul foioaselor din pădure, cărora cu siguranță Vărsătorul le-a mai găsit deja un grad de rudenie cu micul său brăduț.

Cadou zodia Vărsător
Cadou zodia Vărsător

E destul de clar în ce direcție de cadou bat, nu? El are deja în minte și numele pe care să i-l pună brăduțului. Dacă alegi să mergi cu el atunci când îl plantează să iei duzina de pachete de șervețele cu tine și să îi fii alături.

Pe lângă povestea brăduțului, îi poți lua orice fel de cadou cu tematică de Crăciun, el va fi mega bucuros să primească, indiferent că vorbim de doamna Vărsător, fie că vorbim de domnul Vărsător.

Pentru doamna Vărsător să fie totuși cu ceva sclipici, o duce cu gândul la strălucire, adică la stele, adică la cer, adică la extratereștri. Practic sclipiciul este conexiunea ei directă cu o civilizație superioară.

Pentru domnul Vărsător, poți alege și ceva romane SF, jocuri pe calculator de orice fel, inclusiv cu reni care fac oameni de zăpadă și pregătesc un complot împotriva lui Moș Crăciun.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Peștiișorii indeciși

Și pentru cei din zodia Pești, Crăciunul este o plăcere, însă se știe că ei nu reacționează bine la stres, așa că pregătirea din timp a cadourilor, pregătirea preparatelor culinare, curățenia devin deja o mega povară și doar gândindu-se la toate astea a obosit.

Bucuria se stinge ușor, ușor și e înlocuită cu indecizie și ceva precipitare. Dar tu îl poți consola pe Peștișor cu un cadou sensibil, care să-i aline latura emoțională.

Peștii sunt sensibilii zodiacului, așa că emoția este natura lor principală. Folosește această informație în folosul tău, proceseaz-o bine, calculeaz-o precis și mergi la sigur pe emoția potrivită.
Peștii pot avea toate stările emoționale descoperite, în decurs de o zi, fără să se strofoace în vreun fel, le vine natural. Prin urmare, șpilul este ca tu să iei cadoul care să se potrivească la fix cu emoția lui din clipa în care i-l înmânezi. Știi ce zic? Nu?? 😊 😊😊 Păcat!

Cadou zodia Pești
Cadou zodia Pești

Uite, un nativ Pești se va bucura indiferent de genul de care aparține, dacă îi vei dărui ceva făcut de tine, de la o decorațiune de Crăciun, până la o poezie scrisă de tine în spiritul sărbătorilor.

El apreciază emoția cu care îi este procurat și dăruit cadoul, mult mai mult decât cadoul în sine. Apreciază intenția, simte dacă tu i-ai acordat o atenție specială sau dacă ai luat ceva doar ca să fie luat.

Așadar, fii cu băgare de seamă, pentru că poți răni foarte ușor un nativ din zodia Pești și crede-mă nu vrei asta. De ce? Se știe de Scorpion că este răzbunătorul zodiacului, măcar el este pe față, însă Peștii sunt de-a dreptul surprinzători, deoarece la ei nu te aștepți în vecii vecilor să riposteze în vreun fel.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Craciunul vine cu bucurie și lumină în suflete, e drept, nu pentru toți membrii zodiacului (nu dau nume, Capri…..). Glumesc. Crăciunul este un prilej de bucurie pentru oricine, indiferent de semnul zodiacal sub care s-a născut.

Așa că, dacă ai rămas în pană de idei pe ultima sută de metri sper să te inspire cele de mai sus.

Sărbători cu Lumină tuturor!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!