Așteaptă un moment...

 

CUM PETREC ZODIILE REVELIONUL ÎN TIMP DE PANDEMIE? | Revelion 2021-2022

decembrie 31, 2020by terapie1
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/12/Copy-of-Calming-Sailors-Club-Facebook-Post1.png

Trăim vremuri unice, așa că nici Revelionul 2021-2022 nu face excepție.

Te invit să te delectezi cu o lectură relaxantă despre modul în care petrece fiecare zodie trecerea dintre ani.

Deși sunt restricții peste restricții, noi tot ne vom bucura!

Berbecul și Revelionul în pandemie

Zodia Berbec | Revelion 2021
Zodia Berbec | Revelion 2021

Berbecul oricum este la limita răbdării lui (asta dacă ar exista această trăsătură în componența lui) cu pandemia asta. A parcurs deja toate teoriile conspiraționale și îi dă cu virgulă. Se tot întreabă care-i scopul, de ce acum, care cu care, cine cu cine?

Dar, totul până la Revelion! Acum pe bune, nici de Anul Nou nu se mai poate distra omul, după atâta izolare, reguli (crimă pură pentru Berbec, care nu are idee de reguli, disciplină, ordine etc.)?!

Izolarea l-a făcut pe bietul Berbec să vorbească singur prin casă, ba cu frigiderul în miez de noapte, ba cu careva de la TV care-l supără pe Berbecul nostru. Toată ziua îl auzi bombănind.

Așa că, noaptea dintre ani deja îi provoacă o stare de rău așa, știi, cum să zic, o stare de apăsare generală. El ar traduce acest lucru, prin faptul că, gata, el a ajuns la final, la final de viață, de puteri, de energie. Până aici i-a fost!

Acum să revenim la realitate, căci Berbecul nostru adesea o ia pe arătură și face din țânțar armăsar.

Noaptea dintre ani ar trebui să arate în felul următor, pentru ca Berbecul nostru să depășească momentul cu bine: toți vecinii din bloc, sau de pe lângă casă să se adune la Berbec acasă, cu mic, cu mare. Poate fi el certat cu tot cartierul, dar de Revelion domne, nimic nu mai contează, supărarea trece cât ai clipi.

Cu cât mai mare înghesuiala și mai gălăgioasă treaba, cu atât mai bine pentru moralul Berbecului tău.

Așa că, știi ce ai de făcut! Vorbește cu vecinii să facă toți un compromis, dar așteaptă-i la ușa cu testele. Cine nu trece testul, se joacă singur.

Taurul și Revelionul în pandemie

Zodia Taur | Revelion 2021
Zodia Taur | Revelion 2021

Aici, situația este asemănătoare cu a Berbecului, fiindcă și Taurul nostru e cam anxios, când vine vorba de singurătate, mai ales în noaptea dintre ani.

Doar că, Taurul nostru este ceva mai melodramatic. Se retrage sobru într-un colț, simulând o preocupare activă. De cele mai multe ori, îl vei găsi încruntat chiar, să-și sublinieze concentrarea, va sta tăcut, va răspunde doar când este întrebat (și atunci monosilabic).

Se va uita în gol, dând senzația că se gândește la nemurirea sufletului și la modul în care a apărut omenirea pe acest Pământ.

Ca să îți traduc cele de mai sus, Taurul nostru vrea atenție.

Adică, puteți fi doar voi doi acasă, însă el are nevoie să se simtă special. Nu vrea ambuscadă, ca Berbecul, el vrea să fie băgat în seamă.

La trecerea dintre ani, pune-i o artifică în salata Boeuf, cântă “Mulți ani trăiască!”, ca și când i-ai cânta doar lui, pune-i un bol cu petale de trandafir lângă farfuria cu sarmale, îmbracă fileul de pește în foiță de aur inscripționată cu o declarație siropoasă, strecoară în paharul cu șampanie o perlă cu inițiala numelui (bine asigură-te totuși să nu o înghită, că idea unui Revelion petrecut la UPU nu prea îi surâde acestei zodii năzuroase) său….ai prins ideea?

Indiferent ce faci, fă-l să se simtă special. Chiar dacă noaptea asta este a tuturor, reține faptul că el este mai cu moț, vrea să se simtă deosebit, așa cum și este, desigur.

Să uite de pandemie, de izolare. Să uite că nu mai este în centrul de interes de la muncă, de la club, de la petreceri.

Fă-l să uite toate astea! Așa năpastă, pe umerii săi! Nu e ușor, să știi! Doar dacă ești Taur înțelegi.

Gemenii și Revelionul în pandemie

Zodia Gemeni| Revelion 2021
Zodia Gemeni| Revelion 2021

Aici lucrurile sunt ceva mai simple. Nativul Gemeni este adaptabil, chiar cameleonic aș putea spune. Așa că, el se pliază pe context, fără drame, discuții, anxietăți și reverberații.

Unde-l pui acolo stă! Glumesc! Nici chiar așa. Geamănul este extrem de vocal, așa că dacă ceva nu îi convine vei afla extrem de rapid, și tu, și vecinii, și mama ta, și mama sa, și verișorii de gradul 3 și prietenii voștri din Guatemala.

Dar atât, în rest el este chiar cooperant. După ce și-a descărcat oful, devine cea mai senină și simpatică prezență. Pus pe glume, șotii, năzdrăvănii.

 

Așa că, Revelionul petrecut alături de un nativ Gemeni, este imprevizibil, ca el. Poate fi super amuzant sau poate fi super rece și distant.

Depinde de tine cum gestionezi situația cu el. Poți măcar să faci o videoconferința la miezul noții cu toți cei dragi lui și uite așa se va mai liniști și va redeveni drăgălaș.

Racul și Revelionul în pandemie

Zodia Rac | Revelion 2021
Zodia Rac | Revelion 2021

Eee…aici lucuruile sunt sensibile tare. De ce?

Pentru că Rac = familie => pandemie ≠ familie = tragedie = jale = durere în capul pieptului.

Dacă reușești să trimiți tot neamul la testare în masă și treburile ies bine, atunci fă bine și adună-i pe toți din toate colțurile țării și ale lumii și adu-i la Rac. Așa o să fie toată lumea bine, în special tu, cel care stai cu Racul în casă.

Altfel, vei auzi un oftat des și apăsat, vei vedea o față bosumflată, o atitudine iritată. Măcar mama Racului să fie prezentă, iar dacă acest lucuru nu este posibil, atunci o mătușă, ceva, dar în principiu să fie de sex feminin.

Dacă însă, nimic din mai sus nu este posibil, atunci pregătește frumos masa și pune poze cu cei dragi acolo și la fel ca și în cazul zodiei Gemeni, videoconferința de la miezul nopții este esențială pentru a gestiona stările fluctuante ale Racului într-o astfel de situație delicată.

Mult succes!

Leul și Revelionul în pandemie

Zodia Leu | Revelion 2021
Zodia Leu | Revelion 2021

Cu siguranță, aici biletele pentru o excursie în țările calde au fost achiziționate de mult. Cu și fără pandemie Leul trebuie să se simtă important.

Dacă însă nu puteți pleca nicăieri fastuos, atunci adu fastuosul la Leu. Aici, te las să îți folosești imaginația!

De exemplu poți da o fugă până la locul de joacă al copiilor și poți aduce două găletușe cu nisip, două, trei scoici mai găsești sigur prin sertarul cu nimicuri.

Apoi mergi până la magazin și cumpără un lighean bleu (pe care îl umpli doar cu apă caldă!), umbreluțe de la cocktail-uri găsești tot în sertarul cu nimicuri și desigur o lampă cu un bec cu lumină caldă, gălbuie.

Apoi pregătești șezlongul îl pui frumos lângă toată recuzita de mai sus, dai termostatul centralei pe 30 de grade, aduci și pliciul de muște (util pentru a-i face vânt Leului tău). Îi pui pe pat costumul de baie, prosopul, șlapii (aia, cei mai de firmă), pălăria și loțiunea de plajă…și aștepți.

Nu-ți rămâne altceva, decât să aștepți cuminte, într-un colț.

Aaa…nu uita de mini barul amenajat, de cocktail-urile pregătite la marginea lighenului și de muzica dată tare.

Hai la mulți ani 2022!

Fecioara și Revelionul în pandemie

Zodia Fecioară | Revelion 2021
Zodia Fecioară | Revelion 2021

Păi, pentru ea nu este o problemă că este pandemie în primul rând, pentru că ea a descoperit antidotul deja (în secret bineînțeles), dar cum ei îi plac foarte mult regulile va respecta statul acasă.

Curățenia de dinaintea Crăciunului a fost reluată în același spirit milităresc. 10 feluri de mâncare au fost pregătite, totul călcat, apretat, lustruit și pus la locul lui.

Mare lucru tu nu mai ai de făcut, deoarece Fecioara a avut grijă de tot, până la cel mai mic detaliu.

Dacă însă, dorești totuși, să o surprinzi cumva, fă-o prin a păstra ordine și disciplină și prin a-i lăuda feluritele mâncăruri.

Pune-i o muzică bună și invit-o la dans. La miezul nopții ieșiți la spectacolul de artificii, iar apoi când reveniți în casă, musai, să găsească un cadou frumos.

Deși am vorbit la feminin, deoarece zodia în sine este de gen feminin, aceste chestiuni sunt valabile pentru nativii ambelor sexe. Dar pentru domnii din această zodie, o noapte cu năbădăi nu strică, sigur, sigur!!!

Balanța și Revelionul în pandemie

Zodia Balanță | Revelion 2021
Zodia Balanță | Revelion 2021

După cum am discutat și în articolul despre zodii și cadouri, în cazul zodiei Balanță vorbim despre răsfăț total.

Adică, ok, facem Revelionul acasă, bine! Dar, vreau să fie special! Ar spune o Balanță.

Duzina de prieteni nu poate fi prezentă, așa că tu va trebui să substitui această lipsă și să creezi practic o scenetă. Poți fi pe rând câte un personaj, astfel încât Balanța ta să nu se simtă singură și tristă.

Muzica de petrecere, o băutură fină și o mâncare bună o să mai îmbuneze Balanța ta de Revelion.

Ceva elemente romantice, ar putea să aducă un plus de voie bună și blândețe în atitudinea capricioasă a Balanței tale iubite.

Scorpionul și Revelionul în pandemie

Zodia Scorpion | Revelion 2021
Zodia Scorpion | Revelion 2021

Păi aici e tare simplu, poți transforma noaptea de Revelion într-o noapte de amor nebun și aia e!

Scorpionul nu mai are nevoie de nimic altceva, bine are nevoie de niște recuzită și de intimitate, dar uite, noroc cu pandemia că intimitatea e la cote maxime.

Dacă vei vrea să-ți surprinzi Scorpionul la miezul nopții o poți face cu o lenjerie intimă senzuală (dacă ești partenera unui Scorpion și dacă copii sunt la bunici) sau cu un cadru romatic și pasional (dacă ești partenerul unei doamne Scorpion).

Simplu, scurt pe doi. Este ușor de mulțumit un Scorpion, dacă ești pe fază și știi cum să servești antreul, știi ce zic?! 😉

Săgetătorul și Revelionul în pandemie

Zodia Săgetător | Revelion 2021
Zodia Săgetător | Revelion 2021

Eeei…și aici e mai greu, pentru că vorbim despre aventurosul, călătorul, exploratorul și sociabilul zodiacului.

Așa că, acest Revelion este unul aparte pentru Săgetătorul nostru. Însă, ca și în cazul zodiei Gemeni și Săgetătorul este adaptabil și voios.

Așa că, el face ca atmosfera de Revelion să fie una veselă, creativă și amuzantă. Mare lucuru nu ai de făcut.

Trebuie să vă îmbrăcați frumos, să vă dați cu parfumurile alea bune și să puneți masa.

Apoi, voia bună se instalează de la sine. Ar fi drăguț totuși, dacă macar vecinii din apartamentul de lângă pot veni pe la voi (aviz vecinilor de Săgetători).

Muzica tare, paharele sus și hai cu voia bună!

Capricornul și Revelionul în pandemie

Zodia Capricorn | Revelion 2021
Zodia Capricorn | Revelion 2021

Hmmm….aici avem două categorii. Capricornii sociabili, cu mulți prieteni și familii numeroase, care vor suferi în tăcere de acest Revelion și vor fi caustici cum îi știm, iar cea de a doua cateogrie, cea a Capricornilor izolați de la sine, cu sau fără pandemie. Așa sunt ei, mai singuratici, și ce?

În funcție de Capricornul vostru, este bine să știți că mare lucuru nu aveți de făcut, pentru că oricum nu-l va mulțumi nimic.

Puteți să încercați să fiți totuși amabili și răbdatori, în cele din urmă, după un pahar cu ceva tărie, vor deveni și ei mai vorbăreți și li se vor descreți frunțile.

Însă, atenție că vor porni discuțiile în contradictoriu! Cu vaccin sau fără vaccin? Atât îți trebuie! Să deschizi astfel de subiecte cu un Capricorn, că intri în 2022 cu contrargumete așa puternice că nici nu vei mai fi sigur dacă s-a terminat sau nu 2021.

Așa că, mergi pe stilul chill, bea niște ceai de tei înainte de a te pune la masa de Revelion cu acesta și lasă-i Capricornului ce e al Capricornului! Pentru o intrare lină în 2022, fă asta!

Vărsătorul și Revelionul în pandemie

Zodia Vărsător | Revelion 2021
Zodia Vărsător | Revelion 2021

Dragul de Vărsător, el este adaptat deja la situație, el poate face Revelionul și singur la o adică! Cu condiția ca și Ciuni (brăduțul de Crăciun) să îi fie alături.

El oricum este cu prietenii săi, reptilienii Anunnaki pe fir. Ei îl informează în legătură cu 2022 chiar acum.

Dacă totuși te afli în casă cu ciudățelul zodiacului, ești norocos! Ha, ha nu te așteptai la asta! Ei bine, chiar ești norocos, pentru că el deține informații clasificate, sâc!

Așa că, puteți sărbători trecerea dintre ani cu un film SF bun și cu discuții spumoase despre tot ce nu are legătură cu planul fizic (el este mega sătul de chestiuni pământene, logic!), teorii conspiraționale, despre prietenii noștri invizibili și despre cum să puneți la cale un plan pentru salvarea planetei.

În felul acesta îi faci Vărsătorului tău un Revelion de pomină!

Hai la mulți Anunnaki….ăăă…ăștia ani!

Peștii și Revelionul în pandemie

Zodia Pești | Revelion 2021
Zodia Pești | Revelion 2021

Dacă ai acasă un partener în zodia Pești, atunci ai grijă să prinzi slujba trecerii dintre ani pe full HD.

După ce ați pregătit frumos masa de Revelion și v-ați uitat la artificii, lasă-l să se bucure de legătura sa cu Divinitatea. Fiecare nativ Pești este în felul lui, un sensibil fără scăpare.

Cu siguranță, cei din zodia Pești și-au pregătit intențiile pentru anul ce urmează, au pregătit vâscul, busuiocul, anafura, tămâia, vinul sfințit, oregano, oțetul balsamic și gata salata.

Ei preferă liniștea propriului cămin, așa că petrecerea Revelionului la domiciuliu, în cadru restrâns, nu-l deranjează pe Peștișorul tău, important este să nu fie singur, asta chiar nu ar suporta.

În rest, el este cumințel, nu face mofturi, se bucură de artificii și lăcrimează mult (de la fumul rămas de la spectacolul de artificii).

Fii blând și bun cu Peștișorul tău, oferă-i dragoste și vorbe frumoase și el va fi fericit!

La mulți cu sănătate!

Așadar, dragilor, indiferent de zodia din care faceți parte vă doresc ca acest Revelion special, să vă încălzească sufletele, să vă limpezească gândurile și să vă încununeze eforturile depuse până acum! Să fim sănătoși cu toții!
Un 2022 bun!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

terapie

One comment

  • Bogdan -tata-ul

    decembrie 31, 2020 at 4:01 pm

    esti de milioaneee…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!