Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Vărsător 2022 | NU lua nimic la modul personal !!!

august 11, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/08/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-9.png

Luna Plină din zodia Vărsător are loc pe data de 12 august 2022, ora 04:36, ora României.

Această lunație ne invită să ne îmbrățișăm autenticitatea la nivel individual, iar la nivel global să devenim din ce în ce mai conștienți de nevoia de vindecare a societății în care trăim.

Faza de Lună Plină din zodia Vărsător are loc odată cu închiderea Portalului Leului, ce a fost deschis în perioada 26 iulie – 12 august.  Prin urmare, toate energiile de vibrații cu frecvențe foarte înalte vin acum către noi cu concluzia acestei perioade magice.

Ceea ce am proiectat în tot acest interval de timp, a fost asimilat, înregistrat și urmează să se concretizeze în viețile noastre. Așadar, sper că ați proiectat chestiuni pozitive și benefice atât pentru voi, cât și pentru cei din jurul vostru.

Zodia Vărsător este una dintre cele mai complicate zodii, dar și una dintre cele mai greșit înțelese.

Este dificil să ții pasul cu un astfel de nativ, deoarece el are capacitatea de a anticipa, el este un vizionar și atunci poate deveni utopic pentru cei din jurul său.

Bineînțeles că și acesta beneficiază de cele două octave, aferente fiecărei zodii, și anume, octava superioară, cea a calităților și octava inferioară, cea a lecțiilor care necesită a fi învățate.

În octava sa superioară Vărsătorul este un umanitar convins, este salvatorul planetei, este altruist, deschis mereu spre a învăța ceva nou și spre a evolua, empatic, original, vesel, extrem de ager la minte, ambițios, tenace, iubește libertatea în toate formele ei, prietenos, loial, inventiv, logic, onest, creativ, simpatic, amuzant și cu un spirit ludic de invidiat.

În schimb, în octava sa inferioară acesta este egocentric, egoist, individualist, rebel fără cauză, desprins de realitatea cotidiană, veșnic în căutarea unui conflict argumentativ, neasumat, leneș, iresponsabil, imatur, neadaptat, singuratic, obtuz în tiparele de gândire, țâfnos și răutăcios.

Așadar, faza de Lună Plină din zodia Vărsător va scoate la iveală acele trăsături ceva mai neplăcute din noi, tocmai pentru a le recunoaște, pentru a le conștientiza, ca într-un final să reușim să ne eliberăm de ele.

COMANDĂ ACUM!

Ce reprezintă Luna Plină în Vărsător?

 

Vărsătorul, reprezintă colectivul, comunitatea, grupurile sociale – acesta include toți oamenii dintr-o anumită societate, precum și regulile, liniile directoare și structurile acestora.

Vărsătorul ne ghidează normele societale împreună cu definițiile terminologiei noastre colective, cum ar fi succesul, puterea și libertatea.

De asemenea, influențează dinamica grupului, inclusiv modul în care ne tratăm unul pe altul, cine conduce colectivul și, chiar mai important, cine schimbă regulile care ne guvernează pe toți.

Vărsătorul guvernează conștiința colectivă, care reprezintă gândurile comune ale unei societăți.
Putem vizualiza energia Vărsătorului ca un nor masiv de credințe, opinii și energie ale societății.

32,0

În timp ce Vărsătorul guvernează tot ce are legătură cu societatea, el guvernează și comportamentul rebel și individualitatea.

Aici Vărsătorul devine ceva mai complex. Pe de o parte, energia Vărsătorului ne ajută să ne adunăm pentru a forma structuri sociale. Pe de altă parte, ne ajută și să spargem structura societății prin acte rebele care contestă status quo-ul.

Pentru a reconcilia aceste energii aparent opuse ale Vărsătorului, trebuie să percepem energia acestui semn zodiacal ca pe un ciclu continuu de evoluție.

Vărsătorul ne ajută să formăm, să distrugem și să reformăm societatea. Ne propulsează, ajutându-ne să provocăm ceea ce nu servește umanității în acest moment.

Suntem pregătiți să evoluăm ca ființe umane. Transformarea este unul dintre factorii primari de motivare pentru toate arhetipurile comportamentale.

Fără schimbare și fără oameni care cer schimbarea, societatea stagnează.

Vibrația Vărsătorului ne ajută să formăm un grup colectiv, iar apoi ne ajută să ne regăsim în cadrul acelui grup.

Cei care evoluează dincolo de colectiv continuă să-i provoace și pe ceilalți. Rebelii și cei care încalcă regulile sunt cei care în cele din urmă schimbă societatea.

Oamenii care își dau șansa să fie ceea ce sunt, indiferent dacă sunt sau nu acceptați de colectiv, modelează modul în care trăiesc și ceilalți din jurul lor.

Aceștia sunt cei care își asumă riscuri și oamenii care pot vedea un viitor mai bun.

Deci, în timp ce Vărsătorul ne ajută să formăm o societate, ne ajută, de asemenea, să o distrugem și să o reconstruim.

Această energie scoate la iveală viziunea noastră despre cine suntem, cine suntem într-un colectiv și ce schimbare trebuie să se întâmple, astfel încât toată lumea din colectiv să simtă că societatea îi oferă cee ace are nevoie.

Vărsătorul ne amintește că toți suntem conectați și că toți respirăm același aer. Cu toții facem parte din aceeași rețea energetică și toți suntem influențați de conștiința colectivă.

De asemenea, cu toții avem responsabilitatea de a contribui la protejarea și dezvoltarea umanității.

O parte din conștiința colectivă poate fi văzută și auzită. Aceasta apare în reclame, în declarațiile politicienilor, în cadrul rețelelor de socializare. Este o vibrație și cu toții ne putem conecta la frecvența ei. Conștiința colectivă este rețeaua de energie interconectată în care trăim, iar această energie este cel mai bine înțeleasă prin prisma Vărsătorului.

COMANDĂ ACUM!

Ce trebuie luat în considerare pe durata Lunii Pline din Vărsător?

 

Prin înțelegerea semnului în care are loc Luna Plină, ne putem îndrepta atenția către calitățile și energiile care vor fi amplificate sub lumina ei.

Cu Luna evidențiind aceste vibrații, le putem vedea mai ușor, le putem schimba dacă este necesar sau le putem hrăni astfel încât să devină mai mari.

În timpul Lunii Pline din Vărsător, deveniți foarte conștienți de modul în care sunteți influențați de societate.

Cum ai fost programat de lumea din jurul tău?

Formarea noastră socială vine sub mai multe forme. Învățăm de la părinții noștri, de la sistemul de învățământ și de la colegii, mentorii și partenerii noștri.

Multe dintre lecțiile noastre sunt deliberate, fiind gândite de cei care le predau, dar multe dintre ele sunt inconștiente.

În stadiile noastre incipiente de dezvoltare, suntem ca niște bureți. Absorbim mediul din jurul nostru și preluăm obiceiuri, comportamente și răspunsuri condiționate pe care ajungem să ni le însușim și în cele din urmă să ne identificăm cu acestea în mod eronat.

Este benefic să îi permitem acestei faze de Lună Plină din Vărsător să ne ajute să ne găsim libertatea individuală în cadrul colectivului.

Iată câteva întrebări pe care poate ar fi necesar să ți le pui în această perioadă:

  • La ce anume este necesar să renunți pentru a-ți găsi propriul adevăr?
  • Care sunt credințele, principiile și paradigmele care nu îți aparțin, ci doar ți-au fost induse?
  • Ce simți cu adevărat și ce anume din toate acestea ai vrea să împărtășești cu cei din jur?

Să știi că este în regulă să te schimbi și să evoluezi.

De asemenea, știi că nu toată lumea se va simți confortabil cu noua ta variant?! Însă, ceea ce contează cel mai mult este că tu să te simți confortabil, împlinit și liniștit în energia ta.

 

Luna Plina în Vărsător și Soarele în Leu

 

În timp ce Luna Plină luminează zodia Vărsător, Soarele se află în domiciliul său, zodia Leu.

Vărsătorul și Leul sunt amândoi preocupați de definirea individualității noastre. Amândoi ne încurajează să știm cine suntem, să acceptăm cine suntem și să fim autentici în orice situație.

Ambele semne zodiacale ne inspiră să renunțăm la așteptările pe care ni le cream în raport cu ceilalți, să ne ridicăm deasupra fricii de respingere și să ne aliniem esenței noastre.

Leul se concentrează asupra modului în care ne putem sărbători unicitatea și asupra modului în care este necesar să ne iubim pe noi înșine necondiționat.

Vărsătorul se concentrează pe modul în care putem sărbători unicitatea noastră și a celorlalți oameni, înțelegând că trăim într-un colectiv.

Așadar, Leul ne ajută să ne găsim expresia de sine și ne ajută să-i conducem pe ceilalți prin vocea noastră, iar Vărsătorul ne învață că avem puterea de a contribui la evoluția societății în care trăim atunci când ne exprimăm adevărul interior.

 

Când lucrăm atât cu energiile Leului, cât și cu cele ale Vărsătorului, ne putem onora reciproc ca indivizi și putem învăța din perspective diferite.

În timpul acestei faze de Lună Plină din Vărsător, aliniați-vă și cu energia Leului pentru a vă simți autentici atât în interiorul vostru cât și în cadrul grupului, comunității din care faceți parte, așa cum ne ghidează zodia Vărsător.

Lucrați cu aceste energii pentru a vă elibera de orice programare socială care vă cere să vă încadrați în status quo.

În schimb, acordăți-vă libertatea de a sta în adevărul vostru interior și de a-l împărtăși cu cei din jur.

Important este să rămâneți încrezător în voi și să fiți racordați la integritatea voastră. Când apari în lume cu energia încrederii și integrității, oamenii ascultă, societatea te ascultă și astfel ajungi, să schimbi puțin câte puțin, lumea.

Este important, totuși, să te întorci mereu la vibrația iubirii. Te va ajuta în cele mai întunecate momente și te va ghida către în centrul ființei tale: inima. Chiar și atunci când nu știi ce să faci, inima îți va spune ce e bine pentru tine.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

În timpul fazei de Lună Plină din zodia Vărsător din 11 august 2022, simți cum tu, ca individ, poți modela lumea în care trăiești.

Fiecare dintre noi contribuim cu ceva unic în cadrul colectivului din care facem parte.
Axa VărsătorLeu reprezintă INIMA și de aceea avem mare nevoie să înțelegem că toți suntem speciali, extraordinari și unici.

Când înțelegem acest lucru, creăm o conștiință colectivă încărcată cu cea mai înaltă vibrație: iubirea necondiționată pentru toți și tot ce ne înconjoară!

 

Enjoy all it’s energy!

 

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!