Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Berbec 2022 | Atac la emoție!

octombrie 6, 2022by terapie1
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/10/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-14.png

 

Luna Plină în zodia Berbec are loc pe data de 9 octombrie 2022, începând cu ora 23:55, ora României.

Luna Vânătorului sau Luna Războinicului, cum mai este aceasta denumită, vine să perturbe puțin apele.

Cu Luna în Berbec și Soarele în Balanță avem de furcă la capitolul relații. Fie legăm sau reînnodăm relații, fie le finalizăm.

În cele ce urmează am să-ți povestesc despre ce se întâmplă în următoarea perioadă și ce poți face pentru a integra în procesul tău toată această informație.

Cum ne influențează faza de Lună Plină din zodia Berbec | Octombrie 2022

Întrucât fazele de Lună Plină semnifică încheierea unui ciclu lunar, este posibil să resimțim destul de intens aceste stări de preaplin, de nervozitate, nerăbdare, surmenare și impulsivitate pe durata acestei lunații, atât la nivel personal, cât și global.

Această Lună Plină este cunoscută în mod tradițional ca Luna Vânătorului, un nume extrem de potrivit pentru Luna amplasată în semnul războinic al Berbecului.

Persoanele care vor resimți mai intens acest aspect astral sunt cele care au în harta natală Luna amplasată în zodia Berbec, persoanele născute sub acest semn zodiacal, cei care au Ascendentul sau Descendentul în această zodie, dar și restul semnelor cardinale, respectiv nativii din zodiile Balanță, Rac și Capricorn.

Berbecul este un semn de foc, de polaritate yang (încărcătură masculină) și este un semn cardinal, ceea ce face ca emoțiile să fie tumultoase, iar impulsivitatea să ia locul intuiției.

Această fază de Lună Plină scoate la suprafață problemele legate de ego, de individualism, impulsivitate, de atitudine de tipul „eu primul”.

De asemenea, dorința de a domina emoțiile celor din jur, masculinitatea, combativitatea, spiritul de ceartă ne pot “pune bețe în roate” pe parcursul acestei lunații.

Pentru că vorbim despre o fază de lună plină, tendința de a ne simți irascibili, obosiți, nervoși, nerăbdători și neliniștiți este la cote maxime.

Cu atât mai mult cu cât vorbim despre această lunație sub semnul zodiei Berbec, care prin natura sa creează o stare de agitație, impulsivitate, superficialitate și conflict.

Partea bună este că zodia Berbec ne îndeamnă spre extrovertire, ne impulsionează să ne exprimăm emoțiile, sentimentele și trăirile.

Vorbim aici despre un semn zodiacal care are capacitatea de a confrunta, de a scoate la suprafață ceea ce se află ascuns în interiorul nostru.

Este necesar însă să echilibrăm balanța, deoarece în  perioada ce urmează putem duce lucrurile foarte ușor dintr-o extremă în alta.

Așadar, cu Soarele aflat în zodia Balanță și Luna în Berbec, ni se lansează provocarea de a găsi echilibrul perfect între exprimarea justă, diplomată și corectă a gândurilor noastre și exteriorizarea armonioasă a sentimentelor și emoțiilor noastre cele mai profunde.

Așadar odată atins apogeul acestei faze, vom realiza bineînțeles că, pacea și calmul sunt infinit mai productive decât zarva, agitația și impulsivitatea specifice acestui semn de foc.

Acesta este un moment bun pentru a finaliza un proiect sau pentru a atinge un obiectiv sportiv.

Partea bună este că toată această energie vine la pachet și cu dinamism, curaj, pasiune și iubire manifestată direct.

Dacă în ultima vreme te-ai concentrat foarte multe pe propria persoană, este posibil să primești un semnal de trezire la realitate. S-ar putea să realizezi brusc faptul că nu este voarba doar despre tine mereu și că mai există și alte persoane în jur care ar avea nevoie de atenția ta, de ajutorul tău și de implicarea ta directă.

 

Faza de Lună Plină din Berbec pune accentul pe lecții de viață, de caracter. De multe ori este mai bine să oferim decât să primim, să ascultăm mai degrabă decât să vorbim încontinuu și să-i ajutăm pe alții mai întâi, decât să ne așteptăm ca fiecare capriciu personal să fie satisfăcut sub formă de prioritate!

 

Copilul răzgâiat al zodiacului se manifestă puternic mai ales la cei cu Luna amplasată în harta natală în zodia Berbec și la cei cu Ascendentul aici.

De ce?

Pentru că de cele mai multe ori aceștia au tendințe chiar mai pronunțate, decât nativii Berbec, să exagereze tot, să fie drama queen-ul din orice context, să aibă o gelozie ieșită din tipare și de asemenea, să aibă impresia că lumea gravitează în jurul lor. Amuzant, nu?!

Nu prea…

Luna în Berbec = Drama Queen
Luna în Berbec = Drama Queen

Invitația Lunii Pline din zodia Berbec | Octombrie 2022

 

Această fază de Lună Plină are puterea de a ne învăța despre scopul Sufletului nostru și cum să-l urmărim în timp ce trăim armonios cu cei din jurul nostru.

Atunci când integrăm vibrațiile superioare ale Balanței și ale Berbecului, reușim să ne susținem atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți.

De asemenea, știm când să cerem sprijin și chiar cum să alegem partenerii potriviți care ne ajută să evoluăm către următorul nivel al călătoriei noastre personale.

Această Lună Plină din zodia Berbec ne poate ajuta să ne înțelegem mult mai profund călătoria și, totodată, ne poate ajuta să dezvoltăm și să formăm relații împlinite și sănătoase.

În mod ideal, ne dorim parteneri care să înțeleagă cum să-și echilibreze misiunea vieții lor cu a noastră, astfel încât fiecare dintre noi să se simtă împlinit și fără resentimente.

Sincronizează-te cu energia acestei lunații pentru a crea o perspectivă nouă plină de scop, pasiune și bucurie. Apoi învață cum să faci din asta o prioritate, împărtășind în același timp experiența și bucuria vieții cu cei din jurul tău.

Cum influențează Luna Plină din Berbec fiecare semn zodiacal | Octombrie 2022

Cu siguranță fiecare lunație ne influențează starea de spirit, asta pentru că așa cum v-am spus în repetate rânduri Luna influențează modul în care ne exprimăm emoțiile, sentimentele și trăirile.

De aceea, este important să conștientizăm aceste lucruri și să ne găsim echilibrul interior de a trăi în armonie cu aceste evenimente astrale.

BERBECUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

Cei dintre voi care aveți elemente importante în harta voastră natală sub acest semn zodiacal, Luna Plină din octombrie vă vizează în mod direct.

Așadar, atenție mare la modul în care alegeți să vă gestionați emoțiile.

Plecarea cuiva special din viața voastră poate părea tulburătoare. Dar, de fapt, se va dovedi a fi o binecuvântare deghizată ce vă va îndemna către o aventură pe un teritoriu nou pentru voi pe care este necesar să îl explorați singuri.

Faceți tot posibilul să vă păstrați sentimentele, trăirile și emoțiile în echilibru și nu vă alimentați Sufletele cu îndoieli și incertitudini.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Este un moment benefic pentru a sta în liniște și pentru a observa cum lucrează în interiorul vostru toate aceste energii. Transformați-le în combustibil pentru următorul ciclu lunar.

TAURUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

În cazul tău, accentul se pune pe parcursul acestei lunații pe sfera carierei.

Oricine încearcă să îți saboteze progresul în afaceri sau în munca de zi cu zi, înseamnă că nu te cunoaște prea bine.

Nu vei dori să fii distras de la obiectivele tale, puterea de concentrare fiind una foarte mare și cu siguranță nu trebuie să lași nimic să te oprească din ceea ce faci.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Nu încerca să demonstrezi nimic nimănui! Urmează-ți obiectivele în liniște, cu modestie, concentrare și diplomație. Păstrează armonia în relațiile cu cei din jur!

GEMENII și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

 

La tine  sfera de interes în perioada imediat următoare este cea a finanțelor, a chestiunilor administrative, a gestionării proprietăților și a bunurilor materiale.

Așa că, este un moment important pentru a analiza cu atenție aceste chestiuni din viața ta și nu lua nici o decizie sub influența impulsului de moment.

Uneori, ai tendința să-i invidiezi pe cei din jur pentru realizările lor și încerci să plusezi și să exagerezi propria situație doar pentru a demonstra celor din jur că și tu te poți ridica la același nivel.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Încearcă să te concentrezi pe propria persoană, pe propriile abilități și învață să îți recunoști și să îți accepți limitele. Învață din greșelile tale și mergi mai departe. Nu te ancora în trecut și nu mai da vina pe cei din jur pentru eșecurile tale!

RACUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

Pentru tine, orice lunație poate determina o avalanșă de emoții. Asta pentru că Luna este guvernatoarea semnului tău zodiacal și pentru că Lilith, partea întunecată a Lunii se află în această perioadă în zodia Rac.

Însă, de ce să alegi să te victimizezi pe parcursul fazei de Lună Plină din Berbec și să lași aceste energii să îți strice cele mai apropiate și importante relații din viața ta?

Este timpul să vorbești deschis despre emoțiile și sentimentele tale cu acei oameni implicați direct în viața ta sentimentală.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Trebuie să știi că a rămâne închis în propriile trăiri nu ajută la absolut nimic. Chiar dacă îți creezi un scut, acesta se va dizolva în curând, că vrei sau nu, pentru a permite curățării și vindecării să se instaleze în Sufletul tău.

LEUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

Pentru tine reflectorul se mută în sectorul muncii și în cel financiar.

Este posibil să beneficiezi de o evoluție neașteptată la locul de muncă, dar și de momente destul de intense și solicitante.

Spiritul competitiv te determină să nu vrei să rămâi în urmă cu absolut nimic și să încerci să ieși în evidență prin rezultate favorabile.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Atenție la aerele de superioritate față de cei din jurul tău. Înțelege că nu ești cu nimic mai special decât colegul, vecinul sau partenerul tău. Modestia îți poate fi un aliat de nădejde în cele ce urmează. În acest fel, rezultatele nu vor întârzia să apară!

FECIOARA și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

 

În cazul tău, este necesar să integrezi pe durata acestei faze de Lună Plină din Berbec gestionarea matură a ambițiilor pe care le ai în legătură cu obiectivele pe termen mediu și lung.

Asta pentru că este posibil să întâmpini anumite dificultăți legate de timing, iar materializarea lor poate avea loc ceva mai greu.

Cu toate acestea eforturile tale vor fi răsplătite la momentul potrivit, nu când vrei tu, ci când va fi oportun pentru tine.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Nimic nu ți se va oferi de-a gata, însă cu creativitate, imaginație, seriozitate și determinare poți fi în continuare primul în rândul celor care tind spre succes. Este important să înțelegi că nu ai cum să controlezi absolut nimic din jurul tău!

BALANȚA și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

 

Pentru tine problemele administrative sau legate de bani pot persista, dar vei reuși să rămâi chibzuit, mai ales că vei fi ajutat enorm de starea de spirit pozitivă a cuiva special din viața ta.

Iar acest lucru înseamnă enorm pentru tine, pentru că Balanța guvernează relațiile cu cei din jur. Iar pentru tine armonia, mai ales în cuplu este vitală.

Având în vedere că, faza de Lună Plină are loc în semnul opus ție, Berbecul asta poate perturba modul în care îți exprimi trăirile legate de sfera materială.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Amintește-ți că ai trecut prin ceva similar cu ceva timp în urmă și ai reușit să transformi un dezastru în avantajul tău. Fă același lucru și în situația în care te afli acum!

SCORPIONUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

 

Este necesar să fii atent pe durata acestei lunații la modul în care îți administrezi resursele financiare. Ți se oferă deja de ceva timp un semnal de alarmă cu privire la modul în care circula banii în viața ta.

Așadar, este important să acorzi o atenție sporită exceselor, atât cele personale, cât și ale celor care depind cumva de resursele tale.

Nu ai de ce să te justifici în fața nimănui pentru veniturile tale și de aceea este benefic pentru tine să impui niște limite în acest sens.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Tu ești singurul responsabil pentru resursele obținute prin propria muncă. De aceea, învață să spui și NU. Uneori trebuie să îți faci curaj și să le spui celor din jur că au depășit limitele.

 

SĂGETĂTORUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

Tu simți nevoia de a ieși din cotidian, fie că vorbim de o aventură amoroasă, fie că vorbim de o extravaganță cu care să te răsfeți.

Ideea de bază, pe durata acestei lunații este aceea de a te elibera de confuzia în care ești de ceva timp încoace. Este clar că ceva te nemulțumește!

Fie că este vorba despre viața ta amoroasă, fie că este vorba de rutina ta zilnică, ceva te plictisește teribil.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Evită să stai în această stare prea mult timp! Caută modalități inventive de a te răsfăța cu ceva care îți încântă simțurile, dar care nu implică costuri exagerate sau decizii dramatice.

CAPRICORNUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

 

Actuala fază de Lună Plină, te sensibilizează, asta pentru că faci parte din rândul semnelor cardinale alături de Berbec.

Așadar, în sfârșit înțelegi și tu că ai nevoie de oameni dragi lângă tine și că nu poți trăi ca un pustnic la nesfârșit.

Învață să ceri ajutorul și să-l accepți atunci când vine către tine. Doar așa vei putea evolua și te vei putea dezvolta, altfel vei rămâne doar la stadiul de ursuz al zodiacului.

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Învață să dezvolți strategii și în rândul relațiilor din viața ta pentru a crea armonie, echilibru și vitalitate. Caută întotdeauna calea de mijloc în orice situație te aflii, cu atât mai mult în cele care implică sfera emoțională!

VĂRSĂTORUL și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

 

Atenție la neatenție Vărsătorule! Pe durata fazei de Lună Plină din Berbec este posibil să se activeze în tine latura teribilistă.

Așadar, atenție la activitățile de zi cu zi pentru a evita orice fel de accidentare sau precipitare.

Este foarte cunoscut faptul că ție îți place să fii altfel decât ceilalți, însă este necesar să faci diferența între a fi original și a fi teribilist!

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Rivalitatea sănătoasă poate fi benefică și acceptabilă uneori, dar trebuie să te asiguri că nu te simți precum un mercenar nemilos. Evită conflictele și integrează diplomația zodiei Balanță în viața ta de zi cu zi.

PEȘTII și Luna Plină în Berbec | Octombrie 2022

Faza de Lună Plină din Berbec, semnul de la celălalt capăt al zodiacului, te sensibilizează destul de tare.

Orice glumă din partea celor din jur se poate transforma într-un afront direct. Încearcă să conștientizezi că ești ultra sensibil în această perioadă și nu lăsa orice glumă să te demoralizeze.

Acceptă că fiecare gestionează în felul său perioadele stresante din punct de vedere emoțional și că umorul este una dintre soluțiile cele mai eficiente în depășirea angoaselor.

Așa că, un pic de umor nu a omorât pe nimeni!

Sfatul Lunii Pline din Berbec – Încearcă să nu te mai iei atât de în serios și să introduci în momentele critice din viața ta, umorul și joaca. Învață să faci diferența dintre cuvintele ușor jignitoare sau comentariile inutile și glumele menite să te scoată din starea în care te afli.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 • Indiferent ce se va întâmpla sub vibrația acestei faze de Lună Plină din Berbec, din 9 octombrie 2022, este important să rețineți că este ultima lunație de acest fel ce are loc înainte de începerea sezonului de eclipse.

 • Asta înseamnă că, dacă ceva se simte nerezolvat sau dacă ceva începe să se dezlege, poate fi necesar să așteptați până la Eclipsa de Lună Plină din noiembrie pentru a vedea cum se va desfășura totul.

 • Concomitent cu această fază de Lună Plină din Berbec se află un aspect armonios de trigon cunoscut sub numele de Grand Trine, activată de Soare, Saturn și Marte.

 • Acest aspect astral plin de energie poate aduce un sentiment de eliberare. Gândiți-vă la asta ca la modul Universului de a furniza o ploaie pentru a stinge orice incendiu care a scăpat de sub control.

 • Oricât de volatilă ar putea fi această fază de Lună Plină din Berbec, există suficientă energie liniștitoare, vindecătoare și dulce pentru a înmuia, pentru a aduce ușurință și pentru a ne aminti că viața este menită să fie atât frumoasă, cât și dezordonată.

terapie

One comment

 • Alex

  octombrie 7, 2022 at 1:40 pm

  Excelent articol. Frumos descrise intelesurile adanci ale evenimentului astral care urmeaza sa poposeasca o “clipa” si prin vietile noastre. Felicitari & keep up the good work!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!