Așteaptă un moment...

 

Portalul Divin 11.11.2022 | Portalul Ascensiunii

noiembrie 10, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/11/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post2.png

11.11.2022, la ora 11:11 ni se redeschide Portalul Divin al lunii noiembrie. 

Puternicul portal 11:11 va debloca în curând un flux rapid de energie, conceput pentru a scoate la iveală un nou sentiment de conștientizare de sine pentru fiecare dintre noi.

Pregătește-te pentru noi descoperiri, atât la nivel personal, cât și la nivel social!

La doar 3 zile după Eclipsa Totală de Lună din zodia Taur ce a avut loc pe 8 noiembrie, urmează un nou eveniment major care contribuie cu energia sa la procesul accelerat de Ascensiune.

 

În lumea metafizică, credem că aceasta este resetarea pentru următorul an. Este o poartă virtuală care se deschide din Eter pentru Sufletele noastre aici pe Pământul în plan 3D și este menită să ne ofere acel impuls de putere pentru a începe ceva nou, proaspăt.

Așadar, acesta este un impuls pentru un nou început, unul care este sub controlul tău și care pare a fi perfect pentru acest moment al vieții tale.

Cu alte cuvinte, când deschizi ochii pe 11.11 și te dai jos din pat, amintește-ți să-ți pui centura de siguranță.

2022 adaugă o energie puternică Portalului 11.11

Deschiderea magică a Portalului din acest an oferă o întorsătură de situație unică: 11.11.22.

Ne așteptăm ca Portalul din acest an să genereze un impuls puternic în creșterea vibrațiilor și a așteptărilor personale, deoarece această îmbunătățire setată pe modul turbo ne oferă un sentiment de încredere pe care nu l-am simțit poate niciodată la acest nivel.

La ora 11:11, fie că vom conștientiza sau nu, acest moment din zi, ne vom “desprinde bandajele” de pe rănile emoționale pentru a începe un proces mult mai profund de vindecare.

Deoarece vindecarea necesită acceptarea faptului că există o rană care solicită intens atenția noastră, primul lucru pe care putem fi tentați să-l facem, este acela de a lupa cu ceea ce nu este în zona noastră de confort.

Ne simțim cu susul în jos, câș, în afara limitelor noastre de siguranță.

Începem călătoria mult râvnită către regăsirea și acceptarea a ceea ce numim, Adevăratul nostru Nord (Nodul Nord– direcția în care este benefic să ne îndreptăm în această existență din punct de vedere al menirii noastre, pentru a ne regla la nivel karmic), adevăratul nostru sentiment de valoare de sine, încredere și onestitate.

Toate aceste energii ne oferă un plus de energie și de încredere.

Care este semnificația numărului 1?

Numărul 1 definește un nou început, așa că această combinație puternică, 11.11.22, ora 11:11, ne indică foarte clar faptul că acest Portal Divin va fi o experiență profund transformatoare atât la nivel interior, cât și în planul extern, planul material, planul social și cel amoros.

Când acest Portal se va deschide, gândiți-vă la el ca la Universul care vă împinge să deveniți cea mai bună variantă a voastră, să vă trăiți cea mai bună viață și să vă ridicați vibrația la o nouă treaptă pe scara metafizică.

Aceasta este senzația cu care este posibil să vă treziți în dimineața zilei de 11.11.22 (o nevoie de a începe de la 0). Spun, că este posibil, pentru că acest lucru se va resimți mult mai profund pentru cei dintre noi care am ales acest drum de ceva timp și care ne-am deschis percepțiile în acest sens.

Portalul Divin din 11.11.22 mai este denumit și Portalul Ascensiunii, deoarece Universul ne împinge să ne depășim limitele noastre pentru a ne accelera evoluția atât la nivel spiritual, cât la nivelul planului fizic.

 

Când Portalul se deschide, începem un nou ciclu energetic, dar de data aceasta, debutăm prin aplicarea lecțiilor pe care le-am învățat încă de la începutul acestui an și până în momentul de față.

Este o șansă pentru noi să străpungem, să înțelegem și să aprofundăm „chestiunile noi” din viața noastră, precum experiențele, trăirile, contextele, persoanele, dar și noua noastră variantă, îmbunătățită, apărute pe întreg parcursul lui 2022.

De asemenea, este foarte posibil să simțim simptome corelate cu Ascensiunea, precum:

  • Dureri de spate.
  • Mușchi încordați, tensionați, contracturi (ca de la o întindere).
  • Putem observa chiar o creștere rapidă a lungimii părului și a unghiilor (aproape ca un boost natural de colagen).

Toate aceste senzații ne duc cu gândul spre idea de elongație, parcă suntem trași să ne extindem.

Cum funcționează Portalul 11.11.22?

 

Dorința de a înțelege cât mai clar și mai profund tot acest ciclu de trezire spirituală a devenit din ce în ce mai acerbă în rândul celor dintre noi care am ales să ne deschidem către aceste energii.

Iar, Portalurile care se deschid pentru noi în fiecare an, au o energie misterioasă, însă extrem de puternică și vizibilă în planul fizic. De aceea, nu le putem ignora sau nega importanța.

Puterea din spatele energiei care se va desfășura în timpul orelor 10:10, 11:11 și 12:12, ne indică faptul că fiecare dintre aceste interval orare are propriul său spin energetic unic.

 

  • 10:10 – Trezirea.
  • 11:11 – Elanul către Ascensiune și ciclul Sufletului Pereche/ Flacăra Geamănă.
  • 12:12 – Stabilitate, echilibru și armonie – autocontrol.

Portalul 11:11 reprezintă un schimb energetic între mințile noastre umane (care sunt manevrate de Liberul Arbitru) și poziționarea generală a Universului care prin energia sa ne redirecționează pe fiecare dintre noi în așa fel încât să trăim la cel mai înalt sine din punct de vedere vibrațional.

Calea pentru a ne găsi Adevărul Interior este una care include săpături adânci, vindecarea rănilor din copilărie, eliminarea programării de bază denaturate și iertarea greșelilor anterioare.

Nimănui însă, nu prea îi place să recunoască atunci când face o greșeală, așa că energiile acestui Portal Divin ne pot face să ne simțim inconfortabil în primă fază.

Nimic din toate acestea nu este ușor. Iar, această energie continuă prin portalul 12:12 ce va avea loc în luna decembrie și odată ce începem să înțelegem acest impuls al expansiunii, reușim să acceptăm la nivel mult mai profund schimbarea în viața noastră.

Portalul Flăcării Gemene și al Sufletelor Pereche

Acest Portal are un scop dublu.

În primul rând, ne accelerează parcursul nostru înspre expansiune, iar în al doilea rând, ne poate aduce în contact cu Sufletele Pereche sau cu Flăcările Gemene.

Este locul în care energia este eliberată pe Pământ, ghidându-ne să găsim indicii și sincronicități care ne conduc către Flacăra noastră Geamănă sau către Suflete Pereche.

11:11 reprezintă combinația numerologică a două suflete separate la naștere care se găsesc unul pe celălalt pe parcursul vieții, concepute pentru a aduce o echilibrare interioară mai profundă la nivel individual.

Putem face un exercițiu de imaginație și să vizualizăm această energie sub forma cărții de Tarot, 4 de bâte. Cele patru bâte pot fi văzute ca picioarele unei mese solide.

O regăsire dintre două Suflete Gemene sau două Suflete Pereche aduce împreună doi iubiți/ prieteni/ colegi din vieți anterioare pentru a construi o unitate solidă între două suflete, dar fiecare trebuie să învețe cum să stea pe propriile picioare și să-și găsească propria identitate la nivel interior, înainte ca uniunea deplină să poată avea loc.

Cum va afecta Portalul 11.11 zodia Scorpion, dar și restul semnelor zodiacale?

Cu toții vom fi în contact cu sentimentele, emoțiile și trăirile noastre în săptămâna Portalului 11.11.

 

Scorpionul – semnul în care se află amplasat Soarele în această perioadă – este cel mai pasional, profund și intens gânditor al zodiacului, iar această energie se răspândește acum la noi toți.

Toate semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești) vor fi influențate puternic de acest Portal Divin. Însă, nici restul semnelor zodiacale nu vor scăpa de aceste energii profund transformatoare, deoarece majoritatea dintre noi avem planete amplasate în semne de apă în Harta Natală.

În săptămâna Portalului 11.11, este oportun să începem revendicarea propriilor drepturile divine. Astfel, noul „eu” va atrage frecvența potrivită în viața fiecăruia dintre noi.

Depinde de fiecare cum vom alege să reacționăm și să răspundem în fața acestor energii divine. De preferat ar fi nu ne prefacem că le ignorăm.

Acesta, deși pare un moment perturbator, este un moment absolut magic, menit să ne ajute în drumul nostru către Ascensiune.

Este un moment epic. Este dur. Este greu. Este real. Este frumos.

Ce ne rezervă 2023?

Mai avem foarte puțin până la finalizarea acestui an de vibrație 6 și ne pregătim de 2023: 2+0+2+3=7. Vibrația Șapte.

Șapte reprezintă alegeri, haos, schimbări drastice și luarea unor decizii cheie. Anul care vine va fi despre schimbări semnificative pentru fiecare dintre noi, dar și la nivel global.

Unii dintre noi se vor lupta cu această schimbare (frica de necunoscut), în timp ce alții o vor îmbrățișa. Unii pretind că au înțeles și că integrează schimbarea, însă abandonează, în timp ce alții folosesc această energie pentru a schimba lucrurile chiar și atunci când situația este perfectă.

Portalul 11.11 devine așadar, primul pas – deoarece deschide puternic fluxului de energie – spre realizarea acestor schimbări majore.

Ca orice altă variație din viața noastră, aceste modificări nu se întâmplă peste noapte. Totul are loc în etape clare, dezvăluindu-ne diferite moduri prin care ne putem descurca și schimba perspectiva către un parcurs mai bun.

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Portalul Divin din 11.11.2022 reprezintă un moment minunat pentru a ne imagina și a îmbrățișa un nou mod de gândire și un nou mod de a acționa.

Suntem forțați să facem manevrele necesare pentru a ne îndeplini propriul destin. Bandajul este smuls, rana rămâne expusă și se cere vindecată.

Suntem împinși să recunoaștem acele chestiuni care contează cu adevărat pentru fiecare noi și să facem tot ceea ce este necesar pentru a le integra în viața noastră.

Este un moment perfect pentru a îmbrățișa totul cu inima, Sufletul și mintea, simultan. Luna noiembrie este cu adevărat specială.

Este luna în care fiecare dintre noi începe să-și găsească Adevărata Menire.

Enjoy 11.11!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!