Așteaptă un moment...

 

08.08.2022 | Portalul Leului | Frecvențe galactice și intergalactice

august 6, 2022by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2022/08/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post.png

Portalul Leului se deschide pentru noi în fiecare an în intervalul 26 iulie – 12 august.

Apogeul acestor energii ce se perindă în această perioadă are loc pe data de 08.08.

Așadar, beneficiem de o perioadă menită să ne deschidă inimile, să ne dea curaj să tranformăm în bine viețile noastre.

 

 

Anul acesta portalul se închide cu faza de Lună Plină din zodia Vărsător ce va avea loc pe 12 august.

Vom resimți intens această perioadă tocmai pentru că aceasta coincide și cu apogeul lunar. Așadar, pregătiți-vă pentru stări de irascibilitate, nervozitate, oboseală, diverse dureri de cap, de oase, articulații sau mușchi și ceva lipsa de chef.

În rest, toate bune și frumoase  🙂

Portalul Leului 88 reprezintă deschiderea unei porți galactice care furnizează energie de înaltă frecvență în ființele noastre, permițându-ne să renaștem și să ne reconectăm la energia spirituală a Mamei Pământ.

Această energie de înaltă frecvență poate fi folosită pentru a ne deschide centrele energetice, pentru a crea ceva inedit, pentru a ne ridica conștiința, dar și a ne îmbunătăți capacitatea de a primi descărcări informaționale la nivel psihic, fizic și emoțional.

COMANDĂ ACUM!

De ce Portalul Leului?

 

Pentru că Soarele tranzitează zodia Leu în această perioadă și pentru că tot Soarele se află chiar la el acasă, guvernând această zodie. Organul reprezentativ pentru acest semn zodiacal este inima.

Octava superioară a Leului ne vorbește despre: generozitate, empatie, iubire, compasiune, frumusețe, putere, forță, blândețe, spirit ludic, fertilitate, jovialitate, veselie, loialitate, prietenie, sinceritate, pasiune, glorie, succes, vizibilitate, abundență, creativitate, talent, lucru în echipă, determinare, ambiție, perseverență, demnitate, respect, sănătate, libertate și leadership.

Octava inferioară, însă, ne arată și latura întunecată a acestuia: trufie, vanitate, egoism, egocentrism, dramă, victimizare, lene, nepăsare, narcisism, cruzime, mândrie, aere de superioritate, aroganță, conflict, nervozitate, nerăbdare, superficialitate, încăpățânare, stagnare, instabilitate, neseriozitate, dorința de a fi în centrul atenției cu orice preț, excese de tot felul și nestatornicie.

Așadar, este important de ce parte alegem să fim. Asta pentru că în această perioadă suntem binecuvântați cu energii de frecvențe foarte înalte și de aceea este important să ne focusăm pe octava superioară a Leului, pentru a putea rezona și asimila aceste vibrații divine.

Ce anume dorim să primim în viețile și inimile noastre în acest interval de timp cât ne este deschis acest portal divin?

ATENȚIE la emoțiile, sentimentele, gândurile și faptele voastre, deoarece toate acestea pot fi amplificate de energiile generate de Portalul Leului.

Energia Soarelui vine să ne încălzească așadar, nu doar betoanele, ci și inimile. Suntem încurajați să ne eliberăm de resentimente, să vorbim deschis despre ceea ce se află în inimile noastre cu cei din jur.

Suntem încurajați să fim sinceri și să dezvăluim pasiunea ce mocnește în interior într-un mod subtil, dar eliberator.

De asemenea, este important să fim atenți la faptul că Soarele pe lângă căldura sa vine să scoată la lumina și acele treburi pe care le-am tot băgat sub preș în ultima perioadă.

Așa că, dacă vă știți cu musca pe căciulă din vreun anumit punct de vedere, acum este un moment benefic să scoateți la iveală ce aveți sub căciulă, ca să mă exprim în continuare plastic așa.

COMANDĂ ACUM!

Semnificația și simbolismul cifrei 8

Cifra 8 din punct de vedere astrologic – 08.08.2022

 

Cifra 8 în astrologie este asociată cu casa a opta din astrogramă, casa transformărilor profunde, casa metamorfozei, a subiectelor tabu, casa sfârșitului și a începutului, a norocului, a moștenirilor, a relației cu bunicii și cu strămoșii noștri.

Casa a opta corespunde zodiei Scorpion, semn de apă, încărcat cu polaritate yin.

Această combinație are o energie extrem de puternică, profundă, subtilă, perturbatoare, menită să ne distrugă și să ne reconstruiască ori de câte ori avem nevoie pentru a ne îndeplini misiunea pentru care ne-am întrupat pe acest Pământ.

Cifra 8 răsturnată este simbolul infinitului, așadar această cifră este asociată cu schimbarea, cu noi cicluri, cu reciclarea energiilor, cu transformarea, cu abundența și cu progresul.

Această cifră este asociată în numerologie cu puterea, cu câștigurile financiare, cu tenacitatea și strategia atentă.

ATENȚIE ca în această perioadă, însă, să nu fiți extrem de focusați doar pe latura materială. Cifra 8 poate spori dorința de a-i conduce pe ceilalți cu orice preț, de a deveni insensibili la emoțiile celor din jur, din pricina faptului că focusul este pe ținta propusă.

Deci, dacă începeți să resimți astfel de tendințe, sau și mai rău, dacă asta este energia în care vă scăldați de obicei, atunci luați măsuri drastice și urgente, pentru a vă putea elibera de dorința excesivă de control care nu face altceva decât să vă țină pe loc.

De asemenea, cifra 8 este cifra karmei, a destinului, a Legii Universale Cauză-Efect.

Ce ne indică acest lucru?

Acest Portal Divin ne ajută să ne eliberăm de karmă, ne ajută să curățăm acele energii stagnante, preluate ancestral sau pe care le cărăm după noi din celelalte existențe.

Cifra 8 din punct de vedere angelic – 08.08.2022

Din punct de vedere angelic cifra 8 aduce un mesaj înălțător de încurajare din partea îngerilor, care vorbește despre realizări, succes, eforturi susținute, progres și realizări.

Este un mesaj ce ne încurajează să rămânem optimiști și să ne ascultăm intuiția și îndrumarea interioară, în timp ce ne setăm așteptări pozitive și gânduri de abundență în toate formele ei.

Universul și îngerii ne sprijină întotdeauna, dar este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că depunem munca și efortul necesare pentru a ne îndeplini visurile și dorințele.

Prin urmare, suntem încurajați să ne trăim și să ne descoperim întregul potențial.

Cifra 8 aduce un mesaj de la îngeri despre faptul că abundența financiară este pe drum, pentru cei dintre noi care am lucrat cu sârguință, inteligență și pasiune pentru a ne atinge obiectivele și aspirațiile, iar recompensele juste îți vor face simțite prezența foarte curând.

Este foarte importantă să fim recunoscători pentru binecuvântările din viețile noastre și pentru cele care urmează să vină.

Numărul angelic 8 ne transmite să intrăm în puterea noastră și să avem încredere în propriile abilități, aptitudini și talente și să le folosim la cel mai înalt potențial.

Fiindcă vorbim de Portalul Divin 88, energia cifrei 8 este dublată.

88 în numerologie reprezintă infinitul și activarea ADN-ului, permițându-ne să luăm această energie emanată de steaua fixă Sirius și să o infuzăm în centrul ființei noastre.

De asemenea, putem debloca și îmbunătăți memoria celulelor noastre, permițându-ne să aducem mai multă vindecare, pace și iubire în interiorul nostru.

Cum este activat Portalul Leului 88?

 

Portalul Leului 88 este activat de răsăritul stelei fixe Sirius, ce are loc de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august, atunci când Soarele ajunge la jumătatea distanței sale parcurse în semnul Leului sau mai exact, la 15 grade în zodia Leu.

Iar apogeul energiei zodiei Leu are loc pe data de 8 august, ziua în care sărbătorim acest Portal Divin.

Steaua fixă Sirius este considerată Soarele nostru spiritual, așa că răsăritul și întoarcerea lui Sirius au fost văzute de către astrologii antici ca renașterea energiei noastre spirituale și a energiei spirituale a planetei.

Răsărirea lui Sirius a corespuns și cu sezonul ploios și cu inundarea Nilului, susținând și mai mult această idee de renaștere prin ploaia hrănitoare. Unele culturi au folosit și răsărirea lui Sirius pentru a semnifica începutul noului an.

În experimentul realizat de Dr. Masaru Emoto, „Mesaje ascunse în apă”, acesta a surprins forma cristalelor de apă pe baza vibrațiilor din jur.

Corpul nostru este în mare parte apă și milioane de aceste cristale trăiesc în noi.

Putem folosi această energie divină furnizată de Portalul Leului pentru a ne asigura că aceste formațiuni la nivel celular vibrează armonios în interiorul ființei noastre generând astfel sănătate, iubire, abundență, liniște și tot ceea ce ne dorim să materializăm.

Toate portalurile stelare, porțile galactice sau evenimentele cosmice pot fi folosite și de către forțe întunecate.

Energia Portalului 88 este puternică, dar o putem folosi pentru a sărbători renașterea și revenirea energiei noastre spirituale.

Ne putem chema înapoi toate acele elemente din spiritul nostru pe care simțim că le-am pierdut.

Așadar, cum alegem să folosim și să beneficiem de această energie depinde doar de noi.

Așa că, haideți să ne folosim intuiția atunci când lucrăm cu aceste energii de frecvențe foarte înalte și este extrem de important să nu hrănim niciun gând negativ.

COMANDĂ ACUM!

Ce facem pe durata Portalului din zodia Leu – 08. 08.2022?

Iată câteva lucruri de care este indicat să ținem cont atunci când traversăm acest Portal Divin din zodia Leu, iar intențiile pe care alegem să ni le setăm să fie aliniate cu:

 

  • Trezirea chakrei celui de al treilea ochi.
  • Vindecarea chakrei inimii.
  • Descărcări informaționale la nivel fizic, psihic și emoțional.
  • Vise cu simbolistică puternică, cu mesaje profunde.
  • Activarea intuiției.
  • Eliberare de energii negative.
  • Activarea creativității.

 

REȚINEȚI faptul că energia Portalului Divin din zodia Leu ne poate conecta cu cerul cosmic, cu frecvențele galactice, cu ființe de dimensiuni superioare și cu propria noastră intuiție.

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Așadar, Portalul Leului 88 activează vindecarea inimii, extinderea înțelepciunii spirituale și ne poate ajuta să ne atingem adevăratul nostru potențial.

În intervalul în care ne este deschis acest Portal, setați o intenție despre cum doriți să utilizați această energie și apoi creați un ritual sau o practică care să vă permită să utilizați și să lucrați cu această energie.

Și nu uitați să vă jucați! Așa îi șade bine Leului!

 

Enjoy it!

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!