Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în Leu | Furie și ego | Ianuarie 2021

ianuarie 26, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/01/Christmas-Photo-Instagram-Post4.png

Anul 2021 abia a început, însă există deja o activitate intensă care se desfășoară la nivel astral.
Luna Plină în Leu are loc pe 28 ianuarie, începând cu orele 21:16 și este prima din acest an, făcând parte din șirul de evenimente astrale ale startului din 2021.
Luna Plină este faza în care este perfect rotundă și reflectă lumina Soarelui.

În această perioadă este posibil să întâmpinăm schimbări frecvente de dispoziție, putem trece cu ușurință de la agonie la extaz, de la euforie, la excese de tot felul.

Parcă avem tendința să mâncăm mai mult decât de obicei, dormim mai puțin și mai agitați. Practic totul se amplifică și orice lucru mărunt poate căpăta proporții exagerate.

De aceea, este indicat ca pe parcursul acestei perioade să nu luăm decizii importante, să nu începem nimic de anvergură, să amânăm, chiar, eventualele călătorii sau intervenții chirurgicale.

Provocările apărute la începutul acestui an ne pot pune în postura de victime ale propriei noastre furii și ale egoului personal.

Să nu uităm faptul că, suntem pe un fundal sensibil și surmenat creat de anul 2020, așadar putem resimți Luna Plină în Leu destul de provocatoare și de solicitantă.

Înarmați-vă cu răbdare și haideți să aflați din cele de mai jos ce reprezintă faza de Lună Plină în Leu, ce provoacă în noi, ce beneficii ne pune la dispoziție și ce soluții avem pentru a exploata aceste eveniment astral în favoarea noastră.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

Luna Plină în Leu | Ianuarie 2021

 

Zodia Leu – zodie de foc, semn fix, masculin, cald și uscat.

 

Această fază de Lună Plină în Leu are ca scop faptul de a ne determina să ducem la bun sfârșit ceea ce începem, de a fixa, de a da consistență și formă gândurilor și intențiilor noastre.

Ne îndeamnă să fim perseverenți cu ceea ce ne-am propus și să nu ne dăm bătuți așa cu una, cu două.

Practic, ni se cere să ne canalizăm energia, resursele intelectuale și pe cele fizice cu măiestrie spre viitor, cu scopul de a adăuga un strop de inovație în tot ceea ce decidem să întreprindem.

Să nu uităm că, deși anul este abia la început, ciclul zodiacal (Berbec Pești), se apropie de punctul său de finalizare.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul ciclului zodiacal care este chiar înainte de echinocțiul din martie, putem resimți că evenimentele din viețile noastre sunt pe cale să atingă un punct culminant.

Așadar, vom fi nevoiți să ne confruntăm cu acele chestiuni nedezvăluite încă, deoarece acestea vor ieși la suprafață.

Acesta este una dintre fazele de Lună Plină care se simte ca un carusel pentru profesioniști. Cine nu este dornic și pregătit pentru senzațiile tari date de Leu și nu este asumat, poate ieși ușor șifonat și speriat la finalul acestei curse.

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

 

Este posibil să ne simțim deranjați sau poate confuzi, debusolați, nesiguri cu privire la ceva de care am fost până de curând foarte siguri.

 

De asemenea, este posibil să fie dezvăluite informații, emoții, sentimente menite să ne provoace și să scoată la suprafață chestiuni bine ascunse în interiorul nostru, chestiuni reprimate, neasumate sau amânate.

 

Deși contextul astral actual este unul încărcat și plin de energii mixte, totuși beneficiem de protecție cosmică, condiția este să fim asumați și curajoși în creionarea parcursului nostru. Suntem încurajați să ne gândim serios la ce decizii importante urmează să luăm după acest eveniment astral solicitant și să devenim mai responsabili.

Protecție cosmică | Ianuarie 2021
Protecție cosmică | Ianuarie 2021

Indiferent de ceea ce se desfășoară în prezent, pentru fiecare dintre noi, puterea noastră constă în căutarea consolării, a speranței, a vindecării și de a nu uita că există ceva măreț și mai presus de noi în tot acest carusel de experiențe, provocări, obstacole, emoții, gânduri și senzații.

Luna Plină în Leu ne furnizează puterea de a ne încrede în imaginea de ansamblu, ajutată fiind de  alinierea favorabilă dintre Jupiter și Soare în Vărsător, care are loc în același timp cu faza de Lună Plină a lunii ianuarie.

Alinierea lui Jupiter cu Soarele în zodia Vărsător aduce o energie norocoasă și un moment oportun pentru semnarea de noi oferte, contracte, pentru lansarea unui eveniment, proiect sau afacere sau pentru experimentarea sincronităților oferite de Univers.

Este un moment încărcat cu energie pozitivă, care aduce abundență și extinderea talentelor, aptitudinilor și a calităților noastre.

 

Ne poate da puțin de furcă energia fazei de Lună Plină din Leu, însă aspectul dintre Jupiter și Soare este unul puternic așa că, își va face simțită prezența în viețile noastre.

 

Persoanele care au în harta natală Luna amplasată în zodia Leu, cei care sunt născuți sub acest semn zodiacal, cei cu acest ascendent, persoanele născute sub celelalte semne fixe precum, Vărsătorul, Scorpionul și Taurul, dar și celelalte zodii de foc, adică Berbecul și Săgetătorul, pot resimți destul de intens acest eveniment astral.

Zodii influențate de Luna Plină în Leu
Zodii influențate de Luna Plină în Leu

Axa LeuVărsător | Ianuarie 2021

În prezent ne aflăm pe axa Leu (Luna) – Vărsător (Soarele), adică suntem pe un flux al semnelor fixe, ceea ce înseamnă că suntem încurajați  să punem în aplicare ceea ce a inițiat în interiorul nostru faza de Lună Plină în Rac de luna trecută.

Axa LeuVărsător este axa iubirii. Legătura dintre iubirea pământească (Leu) și cea spirituală (Vărsător), este despre ego (Leu) și altruism (Vărsător), despre căldură sufletească (Leu) și prieteni (Vărsător).

Axa Leu - Vărsător
Axa Leu – Vărsător

Așadar, vorbim despre decizii, schimbări, selecție și progres în zona relațiilor sentimentale și sociale.

În harta momentului Leul se află în casa a XI-a (casa care la bază este guvernată de Vărsător), iar zodia Vărsător ocupă casa a V-a (casa guvernată inițial de Leu), așadar s-au inversat polaritățile.

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

Cum traducem acest lucru?

Soarele care în mod normal guvernează Leul se află acum în zodia Vărsător în casa a V-a (casa care guvernează relațiile amoroase, creativitatea, educația și relația cu copii, dragostea în general, bunăstarea, spiritul ludic, distracția și înfățișarea) ceea ce face ca atmosfera generală a perioadei în care Vărsătorul găzduiește Soarele să fie una prietenoasă, dedicată altruismului, progresului educațional și al ideilor inovatoare în zona de cuplu.

Luna care la bază guvernează Racul, este acum în Leu în casa a XI-a (casa care se ocupă de planurile noastre de viitor, de comunicarea cu cei din jur, de asocierea și aderarea sau apartenența la diferite grupuri sau organizații umanitare, sociale sau politice, este casa care oferă sprijin, prietenie, eliberare, progres informațional, inovație, descoperiri, extindere, divertisment, nou, inedit).

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

Așadar, vorbim despre o energie înflăcărată în acest sector al vieții noastre. Atenție, deoarece Luna Plină în Leu poate crea tensiuni la nivelul prieteniilor, în cadrul anturajului din care facem parte. Poate fi vorba despre chestiuni neîmpărtășite între prieteni, colegi, de afirmații interpretate într-un mod eronat.

Suntem mai sensibili și mai irascibili din pricina fazei de Lună Plină, iar zodia Leu ne poate accentua ego-ul, egocentrismul, mândria, orgoliul, fala, încăpățânarea, impulsivitatea și dorința de a ne contrazice în discuții cu orice preț, doar pentru a demonstra că noi avem dreptate.

Este important să echilibrăm aceste tendințe cu energia prietenoasă și voluntară a Soarelui din Vărsător.

Dacă însă, ne păstrăm mintea deschisă și alegem să ne extindem viziunea, atunci putem accesa micile daruri pe care Universul ni le pune la dispoziție în cadrul acestui context astral.

Beneficiile fazei de Lună Plină în Leu | Ianuarie 2021

Este indicat ca în această perioadă de Lună Plină în Leu să ne ascultăm intuiția și să acordăm atenție semnalelor și semnelor oferite de energiile Universului, astfel încât să ne putem contura cât mai bine imaginea de ansamblu.

Acest lucru este necesar tocmai pentru a elimina din viețile noastre neclaritatea, stările de confuzie și iluzie. În acest mod pregătim următorii pași ai călătoriei noastre pe parcursul acestui an.

Așadar, vă invit să vă bucurați de energia creativă și pasională pusă la dispoziție de Luna Plină în Leu. Folosiți cu încredere acest tip de energie pentru a putea progresa în demersul vostru, pentru a putea fixa și pune în practică ideile generate anterior. Nu ne vor lipsi motivația, entuziasmul, curajul și pasiunea creativă.

Este posibil ca în prezent să resimțim că trăim într-un blocaj. În cazul în care ne confruntăm cu acesată problemă, atunci este bine să știm că faza de Lună Plină în Leu vine în ajutorul nostru și ne lansează invitația de a readuce în viețile noastre emoția și sentimentele pozitive.

Ne îndeamnă și ne învață să ne bucurăm inclusiv de lucrurile mărunte și simple din jurul nostru, de care am uitat în ultima vreme.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

Soluții pentru depășirea pozitivă a fazei de Lună Plină în Leu | Ianuarie 2021

Uite, putem face un exercițiu de imaginație împreună. Hadeți să încercăm să ne răspundem la următoarele întrebări:

  • Când am zâmbit cu toată ființa mea la Soare?

  • Când am admirat Luna ultima oară?

  • Care este cel mai recent eveniment care a adus emoție curată în viața mea?

  • Când m-am bucurat ultima oară de muzica preferată, de dansatul desculț prin casă fără să țin cont că mișcările mele au sărit de mult de pe ritmurile melodiei, de cântatul în duș la sticla de șampon fără teama că pot fi auzit și judecat de vecini sau de colegul de apartament?

Și întrebările pot continua… Vă las și pe voi să completați lista.

Ideea acestui mic exercițiu este de a ne aduce aminte cât de multă relaxare, împlinire și voie bună ne pot aduce chestiunile pe care în mod normal le considerăm mărunte și pentru care, paradoxal, găsim fel de fel de scuze ca să nu le trăim, ba că nu avem suficient timp sau chef, ba că nu avem contextul potrivit pentru ele. Păcat!

Leul aduce bucurie în viețile noastre, aduce dragoste și căldură. El se bucură de tot ce este frumos. Are darul numit “joie de vivre

Un detaliu important despre acest tip de energie oferită de zodia Leu, are legătură cu deschiderea inimii către iubire, în toate formele ei și către bucurie. Leul guvernează inima, iar Luna emoțiile, sentimentele și subconștientul.

Așa că, acest tip de exercițiu sporește receptivitatea la energiile aprinse ale Lunii Pline în Leu.

Faza de Lună Plină în Leu reprezintă un moment oportun pentru preluarea frâielor propriilor noastre frici, pentru descoperirea încrederii în sine, pentru a găsi soluții în recăpătarea stăpânirii de sine, pentru asumarea responsabilităților, dar și pentru setarea unor noi direcții pe plan personal.

Există întotdeauna obstacole în calea noastră, dar curajul și determinarea pe care ni le aduce energia Leului ne amintesc faptul că, stă în puterea noastră să exploatăm în favoarea noastră orice situație în care ne aflăm.

Este nevoie de curaj pentru a ne confrunta temerile noastre cele mai mari și pentru a ne îndepărta de zonele noastre de confort. Avem nevoie de forță interioară pentru a înfrunta acele răni provocate de tiparele educației și societății în care am fost crescuți.

Acestea cu siguranță nu reprezintă sarcini ușoare, însă sub lumina Lunii Pline a Leului, vom fi îndrumați, atâta timp cât vom avea curajul să facem acest prim pas.

Uneori, acest prim pas este cel mai greu, dar și cel mai plin de satisfacții.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

 

  • În general faza de Lună Plină este benefică pentru a ne seta acele chestiuni de care dorim să ne eliberăm.

  • Fiind vorba de Luna Plină în Leu, energia este centrată pe inimă, ceea ce înseamnă că este un moment minunat pentru a ne deschide către mai bine, către nou, către iubire cu încredere și curaj.

  • Semnalele emise de acest context astral sunt legate de curaj, încredere, asumare, iubire, responsabilitate și realizări.

  • Accentul se pune pe relațiile sentimentale și sociale.

  • Este posibil ca faza de Lună Plină în Leu din ianuarie 2021 să aducă în aparență un dezechilibru, cu scopul de a ne recalibra și de a avea curajul să luăm deciziile importante pentru parcursul nostru.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!