Așteaptă un moment...

 

Luna Nouă în Vărsător și Noul An Chinezesc | Un nou start | Noi oportunități | 2021

februarie 11, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/02/Christmas-Photo-Instagram-Post12.png

Ne aflăm în sezonul Vărsătorului, iar energia inovatoare a acestuia va atinge apogeul în faza de Lună Nouă care va avea loc pe 11 februarie 2021, începând cu orele 21:06. Practic obiectivele, intențiile și dorințele Noului An pot lua o turnură îndrăzneață și revigorantă.

Este un alt moment magic oferit de astre. Un moment bun pentru progres, evoluție, idei inedite.
În plus, în noaptea dintre 11 și 12 februarie are loc trecerea în Noul An Chinezesc. Încheiem Anul Șobolanului de Metal și îl începem pe cel al Bivolului alb de Metal.

Te invit să afli cum ne va influența faza de Lună Nouă din Vărsător, dar și ce este benefic să faci pentru a te bucura pe deplin de efectele acesteia, din cele ce urmează.

Cum ne influențează faza de Lună Nouă din Vărsător?

Faza de Lună Nouă în general reprezintă un moment excelent pentru noi începuturi. De la noi relații amoroase, la noi colaborări profesionale, până la setarea unor noi obiceiuri de viață sănătoase.

Este un moment prielnic pentru curățarea energiilor negative acumulate pe parcursul lunii anterioare, cu ajutorul meditației, prin intermediul muzicii și al dansului, al băilor lungi și spumoase la lumina caldă a lumânărilor…

Această Lună Nouă are loc pe teritoriul Vărsătorului, un semn de aer, fix, de polaritate masculină (Yang), ce gândește înainte, înaintea tuturor. El ne mută într-o mentalitate mai inventivă, mai creativă, mai originală și orientată spre comunitate, către umanitate.

Luna Nouă în Vărsător | Februarie 2021
Luna Nouă în Vărsător | Februarie 2021

În luna februarie sub semnul Vărsătorului se formează un mare și important stellium, timp în care șase planete vor fi grupate una lângă cealaltă în acest semn zodiacal (Soarele, Luna, Mercur retrograd, Venus, Jupiter și Saturn) – toate acestea amplificând semnificativ calitățile neconvenționale ale acestei lunații din Vărsător.

Pregătește-te să gândești în afara casetei când vine vorba de stabilirea obiectivelor și îmbrățișează întregul spectru al individualității tale.

În acest moment, nici măcar actuala perioadă de retrogradare a lui Mercur nu te poate opri să canalizezi energia revoluționară a acestei faze de Lună Nouă din Vărsător și să faci schimbări care sunt atât de necesare în viața ta.

Această Lună Nouă servește vibrațiilor majore ale Erei Vărsătorului și ne va încuraja pe toți să găsim noi modalități de a ne reinventa, de a scoate la iveală eul interior – astfel îi vom inspira și pe cei din jurul nostru să facă același lucru.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Vărsătorul – cetățeanul Universului, atotcunoscătorul, originalul și altruistul

 

Vărsătorul ne încarcă cu o energie mentală puternică. Vibrația sa a început să își facă simțită prezența încă de la sfârșitul anului trecut, mai exact de pe 21 decembrie 2021, când Saturn și Jupiter au trecut din Capricorn în Vărsător și au format Marea Conjuncție.

Minunatul fenomen a făcut ca cele două planete să facă un schimb puternic de energii ce au marcat un nou început.

Vorbim aici de o energie aeriană, o energie menită să ne deschidă către viitor, către nou, către inedit.

Luna Nouă în Vărsător | Februarie 2021
Luna Nouă în Vărsător | Februarie 2021

Vărsătorul este marcant pentru cauze umanitare, pentru altruism și empatie, pentru dorința de a ajuta voluntar orice ființă neajutorată, neputincioasă, nedreptățită sau în suferință. Este un militant al drepturilor omului, al libertății în gândire, exprimare și mișcare.

Acesta ne deschide noi direcții evolutive, progres tehnologic, științific și informațional. Vărsătorul este un revoluționar convins, el își susține ideile, cauzele în care crede cu toată ființa sa.

Poate genera încăpățânare, fixism, rigiditate, dacă nu este gestionat cu atenție. Este un semn puternic, independent și onest. Este prietenul loial, implicat și voios.

Așadar, aceste fenomen de Lună Nouă sub semnul Vărsătorului ne deschide noi orizonturi, ne conferă curaj, originalitate, creativitate, libertate de exprimare, independență și empatie.

Știind toate acestea, intețiile și obiectivele pe care ni le vom seta în această seară trebuie să se plieze pe aceste cerințe.

Țineți cont de aceste trăsături puternice generate de Vărsător și bucurați-vă de fenomenul de Lună Nouă pentru a marca în viețile voastre un nou start, atât din punct de vedere personal și social, cât și profesional.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Anul Chinezesc 2020 – Anul Șobolanului Yang de Metal

 

Faza de Lună Nouă din Vărsător precede intrarea în Noul An Chinezesc.

Acest an se încheie astăzi, 11 februarie 2021. Șobolanul este primul element din zodiacul chinezesc și marchează, noi începuturi, posibilitatea de a trasa noi direcții atât la nivel personal, cât și la nivel mondial, dar și startul unei perioade de interiorizare, de izolare și de conștientizare.

Șobolanul, conform astrologiei Chineze, este un element de apă, feminin (Yin), așadar el conferă profunzime la nivel de gândire și simțire, oferă un caracter ascuns, misterior, incert, alunecos și instabil.

În astrologia Chineză, fiecărui an i se atribuie și o expresie Yin sau Yang, dar și un element. În 2020, Șobolanul a primit expresia Yang a elementului Metal.

Practic toată incertitudinea contextului din prima jumătate a anului trecut, limitarea libertății individuale, teama de necunoscut, lipsa unor informații coerente, știrile cu impact emoțional puternic, toate acestea au construit un mediu excelent pentru noi.

De ce spun asta?

 

Pentru că, toate cele de mai sus au fost menite să ne împingă spre conștientizare, spre interiorizare, spre apropierea reală și consistentă de căminul propriu, de familie, părinți, parteneri de viață, copii.

Toate acestea au scos la iveală problemele noastre interioare. Contextul planetar de anul trecut și simbolul chinezesc, Șobolanul, au pus o mare lupă pe noi, pe necesitățile noastre de ordin emoțional, sentimental.

Mulți nu am știut ce să facem și cum să gestionăm acest tip de energii, extrem de subtile, dar puternice și am căzut în plasa anxietății, a atacurilor de panică, a irascibilității, a tristeții, a deznădejdii și chiar a depresiei.

Însă, venise momentul unei treziri semnificative a conștiinței pentru a efectua fiecare dintre noi curățarea interioară.

Multe relații sentimentale sau parteneriale s-au încheiat pe parcursul anului trecul, altele au avut nevoie de o pauză, iar cele mai fericite au reînnodat sau chiar au redescoperit minunățiile din relația și partenerul lor.

Toate acestea ne-au trezit la realitate, la realitatea proprie, nu cea impusă de aparențe, anturaj și societate. Ne-a arătat care sunt nevoile noastre reale, astfel încât să putem lua deciziile potrivite pentru următorul nostru pas evolutiv.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Încărcătura Yang atribuită Șobolanului

 

Acest tip de încărcătură Yang (masculină) ne-a indicat faptul că am avut parte o energie extrem de puternică, radicală, autoritară și determinată.

Asta se traduce prin faptul că am fost îndumați să punem piciorul în prag, să devenim realiști și să fim capabili să ne luăm niște decizii clare și oneste.

Încărătura Yang ne-a arătat că suntem liderii propriilor noastre vieți și că doar noi suntem cei care putem schimba în bine ceea ce ni se întâmplă pe plan individual.

Acest tip de energie de conferă curaj, dar și impulsivitate, așa că modul în care am ales să gestionăm situațiile tensionate din viețiile noastre a depins în mod direct de această trăsătură.

Elementul Metal

Dacă mai sus am discutat despre semnificația Șobolanului, acum vreau să vă spun câte ceva despre elementul Metal.

Acesta este un element dur, greu și impunător. Acest tip de element ne-a oferit curajul de a hotărâ, curajul de a merge mai departe cu capul sus.

Această mână de fier din 2020 ne-a arătat câte avem de schimbat, atât la nivel individual, cât și la nivel global.

A fost un an extrem de imprevizibil, cu foarte multe cotituri, situații limită, stres, nervozitate și multă incertitudine.

Metalul ne-a artătat că avem nevoie de foarte multă răbdare, perseverență și luciditate pentru a ne atinge scopul.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Anul Bivolului Yin de Metal – 2021

 

Pe 12 februarie 2021, se dă startul Noului An Chinezesc ce va avea loc sub semnul Bivolului Yin de Metal.

Bivolul, conform astrologiei chineze, este al doilea element din zodiacul chinezesc și marchează stabilitatea.

Bivolul vine în întâmpinarea noastră pentru a ne ajuta să ancorăm în realitate ceea ce am inițiat pe tot parcursul anului anterior.

Acesta ne atrage atenția asupra faptului că avem nevoie de multă seriozitate, sârguință, perseverență, răbdare, trudă, pragmatism și muncă pentru a ne atinge obiectivele, pe toate planurile vieții noastre.

Acesta nu ne va lăsa să ardem etape sau să căutăm scurtături. La final, Bivolul se va asigura ca noi să ne culegem roadele muncii noastre, dacă suntem onești și conștiincioși în tot ceea ce facem.

Altminteri, ne va ține pe loc și nu ne va lasă să devenim liberi, deoarece sub această Nouă Energie nu ne mai este permis să fim vicleni și alunecoși, deoarece va fi ca și când ne vom fura singuri căciula.

Bivolul ne învață cum să avem răbdare și să ne atingem obiectivele din aproape în aproape și ne arată că graba strică treaba.

Anul acesta vom fi nevoiți să învățăm ce înseamnă chibzuința, cumpătarea și gestionarea resurselor de orice fel.

Încărcătura Yin a anului Bivolului

Acest tip de încărcătură Yin (feminină) ne arată o direcție a discreției, a căutării resurselor și a abundenței în interiorul nostru. Suntem încurajați să căutăm frumosul din fiecare situație în care ne aflăm.

Apropierea de talentele noastre native sau descoperirea talentelor artistice ascunse este încurajată pe parcursul acestui an.

Energia Yin împreună cu Bivolul ne ajută să ne preocupăm de propriul cămin, de propria familie, de copii și de educația acestora în noua direcție.

Avem nevoie să împărtășim mai departe, generației viitoare principii de viață solide, sănătoase, oneste și corecte.

Este un an prielnic în care să introducem în rutina noastră sentimentul de recunoștință față de tot ce suntem, tot ce avem (indiferent dacă în opinia noastră pare puțin), cu siguranță este ceea ce ne trebuie în acest moment.

Să fim recunoscători pentru ceea ce avem, pentru ceea ce obținem cu ajutorul forțelor noastre, al muncii noastre și al resurselor noastre interioare.

Se pune un accent puternic pe tot parcursul acestui an chinezesc pe obținerea stabilității, pe toate planurile vieții noastre.

Așadar, fiidncă vorbim de începutul acestui an al Bivolului Yin de Metal, ne putem seta noi intenții, obiective și direcții pe care să le materializăm prin propria trudă.

Este un moment oprtun să contruim baza, fundația pentru noua noastră viziune asupra vieții, pentru noile principii și noile scopuri ce este necesar să fie aliniate cu cerințele energetice și vibraționale actuale.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Elementul Metal

Așa cum am menționat și mai sus, în descrierea anului Șobolanului Yang de Metal, acest tip de element este unul dur, este mâna de fier care ne ajută să trasăm direcții clare și concrete în parcursul nostru personal și profesional.

Metalul fiind însoțit de energia feminină Yin, ne ajută să fim creativi și originali în găsirea soluțiilor, ideilor pentru rezolvarea situațiilor limită ce pot apărea pe parcursul acestui an.

Practic energia Yin îndulcește elementul Metal, îl face să fie mai puțin rigid, față de încărcătura anului trecut.

Periplul către resursele noastre interioare și către esența noastră nu se încheie. Însă, de această dată procesul are loc într-un mod mai suav, mai blând și mai creativ. Ne sunt accentuate intuiția și senzorialitatea, așa că putem anticipa anumite situații și astfel putem acționa din timp pentru a evita situații nefavorabile.

Metalul ne poate face să fim prea cantonați în idei fixe, în principii de viață rigide așa că este indicat să învățăm să devenim mai flexibili, mai maleabili și mai deschiși către nou.

Anul Bivolului Yin de Metal din punct de vedere amoros

Anul acesta în sectorul amoros vorbim despre stabilitate, loialitate, fidelitate, seriozitate, corectitudine și onestitate.

Energia Yin a Bivolului ne conferă răbdare și perseverență în raport cu relațiile sentimentale, suntem atrași de creearea unui confort la nivelul căminului, de oficializarea relațiilor de iubire și de ce nu de apariția copiilor în viața noastră.

Pot avea loc noi începuturi amoroase pasionale, puternice, karmice. Vorbim de întlniri sau reîntâlniri cu o mare încărcătură emoțională.

Devenim mai grijulii, mai protectori, mai atenți în raport cu cei dragi nouă. Suntem încurajați să devenim mai tolenanți și mai calmi.

Este un an excelent pentru iubire, pentru construirea unui cadru intim stabil, cu condiția ca toate aceste lucruri să pornească din noi. Schimbarea este în noi, întotdeauna. Iar, ca noi să primim ceea ce ne dorim este nevoie ca mai întâi să învățăm să oferim.

Analiză compatibilitate
Analiză compatibilitate

COMANDĂ ACUM!

Anul Bivolului Yin de Metal din punct de vedere profesional

 

După cum poate ați înțeles deja, anul acesta nu există scurtături, nu există păcăleli și fente 😊 .

Este un an în care este necesar să trudim pentru a obține ceea ce ne dorim, un an în care munca asiduă și sârguincioasă este răsplătită generos.

Avem nevoie de un plan clar și de multă seriozitate, bunăvoință și perseverență pentru a putea obține pas cu pas ceea ce ne-am propus.

Pot apărea noi oportunități profesionale, pot apărea colaborări neașteptate menit să ne pună într-o lumina favorabilă în cadrul contextului nostru profesional.

Este indicat să fim vigilenți atunci când primim oferte, să analizăm cu atenție toate detaliile înainte de a da un răspuns.

Există riscul unor capcane, deoarece venim deja de pe un fundal obositor al anului trecut, suntem secați de energie, de putere, chiar de motivație și pot exista situații în care să existe contexte înșelătoare, tocmai pentru a încerca să se obțină mai rapid anumite foloase.

Așadar, atenție în alegerea contextelor sociale și profesionale. Cumpătarea, atenția la detalii, organizarea, structura clară pot reprezenta aliați puternici în obținerea unor rezultate mulțumitoare în anul ce vine.

Concluzia articolului

 

Dragii mei, vă doresc un An Nou Chinezesc și o fază de Lună Nouă în Vărsător pline de prosperitate, sănătate, răbdare, multă iubire și la cât mai multe împliniri.

Aveți încredere în resursele voastre interioare, învățați să vă ascultați intuiția, creați-vă singuri contexte favorabile, oprtune, păstrați-vă optimismul și setați-vă intenții pozitive, curajoase și inedite.

Dați-vă curajul să visați la chestiuni cât mai mărețe pentru voi, întrucât energiile și fondul vibrațional actual pot aduce minuni.

Speranța și credința sunt elemente importante pe care este bine să le integrăm în mentalitatea noastră.

La mulți ani chinezești !!! 😊

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!