Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în zodia Fecioară 2021 | Curățare emoțională | Ordine în Suflet

februarie 26, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/02/Winter-Eagle-IPhone-Facebook-Post9.png

Pe 27 februarie 2021 are loc faza de Lună Plină în zodia Fecioară. Tumultumul astral s-a extins și în luna februarie, după cum bine am simțit cu toții. Mai ales că am avut parte de o apăsătoare retrogradare a lui Mercur. Energii peste energii, schimbări peste schimbări.

Vestea bună este că această tensiune astrală a lunii februarie se încheie cu faza de Lună Plină din semnul Fecioarei care vine să curețe și să elibereze această presiune acumulată.

Această Luna Plină din februarie 2021 este ultima din sezonului de iarnă și ultima din anul astrologic (ambele se încheie la echinocțiul de primăvară de pe 20 martie), așa că haideți să ne gândim la acest eveniment ca la un heirup final pentru pregătirea energiilor noastre, astfel încât să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine.

Te invit să citești în cele ce urmează despre efectele și beneficiile acestei minunate faze de Lună Plină din zodia Fecioară.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

Efectele fazei de Luna Plină în zodia Fecioară

Sub influența acestei faze de Lună Plină din Fecioară, gândurile și viziunile noastre pot lua o întorsătură neconvențională, nonconformistă. Este posibil să simțim nevoia să ne abatem de la convenții, norme ponosite și paradigme prăfuite, dacă simțim că acestea ne țin pe loc.

Așa că, ușor, ușor începem să ne conturăm noi idei, contexte și principii de viață, ne actualizăm schema de gândire.

Așadar, dacă Mercur retrograd a lăsat urme de oboseală la nivel psihic și emoțional, atunci vin către tine cu o veste bună. Luna Plină din Fecioară vine ca un balsam pentru Suflete. Vine să ne recalibreze fizic, psihic și emoțional.

Fecioara este cunoscută pentru atenția ei la detalii, pentru ordinea și organizarea cu care se înconjoară, pentru perfecționism, pentru grija față de sănătate și pentru cumpătare.

Împreună cu faza de Lună Plină, Fecioara va crea în mintea și Sufletul nostru un filtru prin care să trecem toate energiile adunate în aceste prime două luni din 2021.

Luna Plină în Fecioară ne va ajuta să căpătăm o mai bună claritate în ceea ce privește sectorul personal și profesional.

În harta momentului Luna se află în casa a IV-a, casă ce guvernează copilaria primară, căminul părintesc, familia de origine. Asta ne indică un nou moment oprtun pe plan personal pentru desprinderea de acele tipare și subtipare de la nivelul subconștientului nostru ștanțate de educația și de relația cu părinții, ori familia.

Luna Plină în Fecioară, ne indică faptul că este momentul să integrăm lecțiile învățate în ultimele câteva săptămâni, să acordăm prioritate propriilor nevoi și dorințe, să ne organizăm gândurile, să ne structurăm activitățile și să ne curățăm Sufletele!

Luna Plină în Fecioară
Luna Plină în Fecioară

Zodia Fecioară ne ajută, de asemenea să ne stabilim o nouă strategie pentru ceea ce dorim să întreprindem în viitorul apropiat, ne îndeamnă să explorăm noi modalități, noi idei prin care să ne restructurăm viața, astfel încât să reușim să ne manifestăm adevăratul potențial și să ne urmăm visurile.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Axa Pești (Soarele) – Fecioară (Luna) – Axa spiritualității – Februarie 2021

 

Este indicat să ținem cont de un aspect ce nu poate fi neglijat. La fel ca în cazul oricărei alte faze de Lună Plină, Soarele este amplasat diametral opus, iar acest lucru ne amintește că avem nevoie să găsim echilibrul între planul emoțional (Luna) și cel mental (Soarele). Echilibrarea celor două planuri reprezintă cheia cu care deschidem noi porți către atingerea obiectivelor noastre.

Așadar, cu Luna în semnul Fecioarei, Soarele este amplasat în semnul Peștilor. Energia Peștilor activează visătorul din noi. Este important ca, pe măsură ce reflectăm la ceea ce ne dorim să manifestăm, să avem în vedere și imaginea de ansamblu.

Soarele în semnul Peștilor ne încarcă cu o energie blândă, empatică, maternă, spirituală. Ne conferă sensibilitate, senzualitate și o puternică conexiune cu Universul, cu spiritualitatea și cu interiorul nostru.

Ne ajută să ne deschidem Sufletele către iubire necondiționată, către grija față de cei din jur, față de mediul înconjurător și față de tot ce este frumos.

Însă, această amplasare a Soarelui, în semnul Peștilor ne conferă și o perioadă în care putem deveni mai inaccesibili emoțional, deoarece ne curpind fel de fel de stări emoționale contradictorii, făcând astfel comunicarea cu cei din jur mai dificilă.

Însă, accesând compasiunea și bunăvoința Peștilor putem scoate la lumină natura noastră pură, ludică, sentimentală, dar și intuiția, senzorialitatea și înțelegerea superioară a energiilor ce ne înconjoară.

În această perioadă putem simți un puternic sentiment de dorință de evadare din materie și de apropiere de Esență, de Suflet. Este un moment în care creativitatea, imaginația și conectarea cu Universul nostru interior pot relaxa Luna din semnul Fecioarei.

Odată, relaxată Luna din Fecioară, ea poate începe liniștită să facă ordine și curățenie în sentimentele, emoțiile și contextele noastre sufletești.

Luna Plină în Fecioară
Luna Plină în Fecioară

Acest context astral poate fi integrat și înțeles mai ușor prin adresarea câtorva întrebări Sinelui nostru.

  • Oare acord suficient timp exprimării mele creative?
  • De ce nu reușesc să găsesc timp pentru a-mi manifesta talentele artistice?

Credeți-mă fiecare om are cel puțin un talent artistic (a aprecia orice este frumos prin prisma ochilor tăi, este un mare talent artistic și sinceră să fiu, cred fiecare dintre noi avem acces la acest talent) .

  • Luna Plină în Fecioară ne constrânge să ne întrebăm cum ne putem organiza mai bine timpul, astfel încât să ne atingem obiectivele setate anterior?
  • Oare nu suntem mult prea concentrați asupra modului în care ar trebui să meargă lucrurile și astfel pierdem din vedere faptul că nu lăsăm suficient spațiu pentru ca Universul să-și facă treaba?

Aceste întrebări sunt esențiale, mai ales pe parcursul fazei de Lună Plină în zodia Fecioară și a Soarelui în zodia Pești, deoarece este important să ne organizăm timpul pentru a face ceea tot ce avem nevoie, astfel încât să ne putem atinge obiectivele (zodia Fecioara), dar trebuie să fim, de asemenea, suficient de flexibili și creativi (zodia Pești) pentru a permite Universului să intervină și să ne ofere acele oportunități la care nici măcar nu am visat, fiind atât de ancorați în ce nu facem bine, în ce nu am reușit să obținem etc..

Această fază de Lună Plină din Fecioară ne provoacă să găsim ne căutăm și să ne găsim acest echilibru.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

Mic ritual de curățare pe perioada fazei de Lună Plină în Fecioară

Ficare dintre noi, indiferent de semnul zodiacal din care facem parte putem beneficia de acest proces de curățare și eliberare a energiilor acumulate în acest început de an, mai ales după urmele lăsate de Mercur retrograd.

Dacă în această perioadă tensionată ați experimentat convingeri, modele sau obiceiuri recurente care v-au frustrat în ultimele trei săptămâni, este timpul să le dați drumul.

Puteți începe prin a le conștientiza, iar le puteți nota pe o bucată de hârtie, cu cât este mai mică, cu atât mai bine.

Luna Plină în Fecioară
Luna Plină în Fecioară

Luați o lumânare mică (eventual din cele parfumate, pentru relaxare), apropiați-o de inimă și rugați Universul să vă elibereze de acele obiceiuri, convingeri, tipare și subtipare care nu vă mai servesc.

Aprindeți apoi lumânarea și folosiți mica sa flacără pentru a vă arde hârtia. Când ați terminat de ars bucățica de hârtie, luați cenușa și aruncați-o undeva unde aveți puțin pâmânt, fie într-un ghiveci de floare, fie afară în natură, pe o bucată de pământ.

Rugați-o apoi pe Mama Terra să primească cenușa și să o transforme în vindecare și dragoste. Încercați să faceți acest mic ritual de vindecare în termen de 48 de ore de la faza de Lună Plină în zodia Fecioară.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

Zodiile impactate de faza de Lună Plină în Fecioară

Din punct de vedere energetic, toate semnele vor simți influența acestei faze de Lună Plină în zodia Fecioară, dar Peștii Gemenii, Săgetătorul, și bineînțeles Fecioarele (practic toate semnele zodiacale mutabile) vor resimți o presiune suplimentară pe tot parcursul acestui context astral.

Luna Plină în Fecioară
Luna Plină în Fecioară

Zodia Pești și Faza de Lună Plină În Fecioară

Pentru vedetele lunii, pentru cei născuți sub semnul zodiei Pești, această fază de Lună Plină își îndreaptă reflectorul către sectorul amoros, dar și către cel al parteneriatelor pe termen lung.

Probabil că ați tot simțit în ultimele săptămâni comunicarea în aceste două zone din viața voastră ceva mai tesionată, dar a venit momentul în care să vă eliberați de toată această presiune și incertitudine cu ajutorul energiilor și vibrațiilor oferite de Luna Plină în Fecioară.

O soluție neașteptată vă poate oferi spațiul și sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă deschide Sufletul față de persoana iubită sau față de partenereul de afaceri pentru a spune ce anume v-a deranjat în ultima perioadă.

Amintiți-vă, scopul aici este reprezentat de calități precum, înțelegerea, compasiunea și dragostea. Atâta timp cât vă concentrați asupra acestor gânduri pozitive, vă puteți aștepta la progrese semnificative pe acest plan al vieții voastre.

Zodia Gemeni și Faza de Lună Plină În Fecioară

Pentru cei din zodia Gemeni, focusul va fi pe modul de gândire, pe acumularea de informații noi și prețioase, dar și pe modul în care comunicați cu cei din jur ceea ce aveți în minte. Așadar, faza de Lună Plină în zodia Fecioară, aduce în lumina refelctoarelor un proiect important pentru tine care trebuie continuat, dar ar putea apărea un factor de dezvoltare surpriză pentru a vă propulsa în cele din urmă acolo unde meritați și visați.

Ca și în cazul nativilor din zodia Săgetător, este posibil ca la prima vedere să vi se pară că lucrurile se complică, însă nu uitați că frumusețea se află întotdeauna în detalii.

Uită-te adânc și vei descoperi că Universul îți oferă exact ceea ce ai nevoie – ca de obicei!

Zodia Săgetător și Faza de Lună Plină În Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, această fază de Lună Plină din Fecioară trimite semnale de vindecare și evoluție prin intermediul călătoriilor, al studiilor și al zonei de antreprenoriat. Este posibil ca această vindecare și schimbare să vină în viața voastră prin intermediul unor persoane cunoscute într-o călătorie, fizică sau spirituală.

Așteptați-vă la chestuni spontane, inedite și încercați să rămâneți cât mai flexibili în fața schimbării. Planeta Uranus îți poate trimite semnale și vibrații pozitive, așa că, nu te descuraja chiar dacă auzi sau vezi ceva ce nu-ți place, mergi mai departe și află care este mesajul din spatele aparențelor.

Zodia Fecioară și Faza de Lună Plină În Fecioară

Pentru cei născuți sub semnul zodiei Fecioară, faza de Lună Plină a lunii februarie, își face cel mai bine simțită prezența. de aceea, este indicat să urmați toți pașii trecuți în cadrul acestui articol pentru a beneficia la maximum de energia oferită de acest context astral.

La voi acest proces se va întâmpla într-un mod natural întrucât, voi aveți în ADN disciplina, ordinea, perfecționsimul, seriozitatea și perseverența. așa că, toată această perioadă vine să vă mângâie Sufletele, mintea și trupul.

Puneți-vă la contribuție intuiția și veți reuși să vă așezați planurile exact așa cum vă doriți.

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Amintiți-vă că faza de Lună Plină este despre eliberare. Dați drumul tuturor gândurilor, obiceiurilor, contextelor de care nu mai aveți nevoie pentru a vă manifesta visurile.

Observați ce vine, lăsați-l să curgă și apoi lăsați-l să plece!

 

Așadar, faza de Lună Plină în zodia Fecioară ne aduce eliberare spirituală. Ne învață să fim corecți și sinceri cu noi înșine, dar și cu cei din jurul nostru și, de asemenea ne învață cum să ne eliberăm printr-o curățenie temeinică în gândurile, trupurile și Sufletele noastre.

Analiză personalizată sector dragoste
Analiză personalizată sector dragoste

COMANDĂ ACUM!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!