Așteaptă un moment...

 

Lună Nouă în zodia Scorpion 2021 | Secrete | Subiecte tabu | Revelații

noiembrie 4, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/11/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post.png

Faza de Lună Nouă din Scorpion, ce va avea loc pe 04 noiembrie, ora 23:15, ora României, vine către noi cu o energie puternică.

 

Vom avea parte de revelații bruște, adevăruri profunde care ies la suprafață, recăpătarea puterii interioare, dorințe dezlănțuite, resentimente exprimate, secrete dezvăluite, gelozie fierbinte, pasiuni și tabuuri manifestate.

Mantra acestei lunații este următoarea:

Profunzimea mea este menită să mă servească, nu să mă înrobească. Puterea care apare în interiorul meu arde tot ceea ce nu este autentic în mine pentru a-mi dezvălui esența. Eu generez lumină în întuneric. Eu renasc din propria suferință.”

 

Scorpionul se orientează în viață după deviza : Ce „mă omoară”, mă face mai puternic!, deoarece acest semn zodiacal are capacitatea extraordinară de metamorfoză, de a renaște din propria suferință, propria frică, anxietate, angoasă.

Faza de Lună Nouă din Scorpion 2021
Faza de Lună Nouă din Scorpion 2021

Efectele fazei de Lună Nouă din zodia Scorpion | 04 noiembrie 2021

Luna Nouă din zodia Scorpion, pătrunde adânc în tenebrele psihicului nostru, dezvăluind acea parte din noi pe care ne-am străduit din răsputeri să o negăm, să o ascundem de ochii lumii, dar care acum își cere drepturile și ne solicită eliberarea.

Pasiunile secrete și vechile resentimente sunt trezite. Uranus ne îndeamnă să ne eliberăm de controlul și manipularea altora sau a propriilor noștri demoni interiori.

Această spectaculoasă fază de Lună Nouă se încadrează la 12 grade în zodia Scorpion.

Ce înseamnă acest lucru?

Practic această fază de Lună Nouă are loc pe Via Combusta.

Via Combusta este zona cuprinsă între 15 grade Balanță și 15 grade Scorpion.

Via Combusta diminuiază energia specifică planetelor, diminuând astfel informația astrală. Acest lucru poate genera puțină confuzie, deoarece efecte pot fi atât pozitive, cât și negative, în egală măsură. Se cere pace între cele două.

Via Combusta
Via Combusta

Așadar, putem corela acest interval cu un risc amplificat, cu intensitate și multă perturbare la nivel psiho-emoțional. Marte, guverantorul tradițional al Scorpionului, călătorește și el pe Via Combusta, iar energia sa devine și mai pregnantă și mai intransigentă.

Asumarea riscurilor poate fi seducătoare, dar este precum Fata Morgana, o iluzie periculoasă.

Deși nu este clasificată din punct de vedere tehnic ca o eclipsă, faza de Lună Nouă se află la 13 grade de Nodul Sud, ceea ce îi conferă efecte asemănătoare eclipsei și deschide portalul sezonului eclipselor.

Eul solar este eclipsat de instinctul emoțional, a cărui atracție va continua să crească în următoarele săptămâni.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Nodul Sud este corelat cu schimbări puternice ce vor cere reglări din punct de vedere karmic.

Deoarece simbolizează eliberarea, avem sentimentul că viitoarea etapă de evoluție este alimentată de compostul din trecut.

De asemenea, necesită o curățare a umbrelor oferite de zodia Scorpion, cum ar fi controlul excesiv, obsesia, manipularea și gelozia. Aceștia sunt falși zei ai puterii, care ne hrănesc pe moment, dar ne degradează integritatea și forța vitală.

Această fază de Lună Nouă din zodia Scorpion coincide cu Festivalul Luminilor din India, sau Diwali, cum este acesta denumit.

Diwali este unul dintre cele mai importante festivaluri din India și este marcat prin rugăciuni și artificii. Este cunoscut ca festivalul luminilor, deoarece oamenii aprind lămpi sau lumânări pentru a simboliza triumful luminii asupra întunericului și al binelui asupra răului.

Festivalul Diwali și Luna Nouă în Scorpion
Festivalul Diwali și Luna Nouă în Scorpion

Așadar, putem interpreta acest lucru ca pe o biruință a luminii asupra întunericului, ca pe triumful binelui asupra răului.

Dar, este important să reținem că lumina s-a născut din întuneric, Yin și Yang. Așadar, cele două trăiesc într-o completare constantă.

Aspect cel mai izbitor al acestei perioade este opoziția Lunii Noi din Scorpion cu Uranus din zodia Taur – Cel care ne trezește, planeta eliberării, care spulberă paradigmele și aduce surprize, șocuri și turnuri incitante ale evenimentelor.

Acest aspect poate crea un sentiment de neliniștite, în special pentru nativii Scorpion, arhetipul confidențialității și al secretului.

Chiar și așa, ceea ce este dezvăluit este menit să dezlănțuie ceea ce creează un mediu toxic prin intermediul secretelor și al rușinii.

Sau poate vei simți o dorință puternică de a-ți exprima sinele autentic și pasiunile arzătoare care te fac să te simți din nou viu, străpungând astfel rușinea și blocajul.

Când întunericul coboară, suntem chemați să accesăm propria noastră lumină interioară, esența noastră.

De acum și până la Eclipsa parțială de Lună din zodia Taur, din 19 noiembrie, vor exista o mulțime de răsturnări de situație și descoperiri care să ne trezească și să ne îndrume către următorul capitol al parcursului nostru evolutiv.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Cum poți exploata la maximum energia fazei de Lună Nouă din Scorpion? 04 noiembrie 2021 

Reciclează, reinventează, reutilzează!

Scorpionul are un talent aparte pentru a reînvia relicve, chestiuni învechite, ponosite. Cu puțină imaginație, această fază de Lună Nouă ar putea aduce câteva descoperiri inedite, chiar în cadrul căminului propriu, a stilului vestimentar sau a obiceiurilor de zi cu zi.

Explorează-ți latura erotică

În calitate de guvernator al organelor de reproducere, Scorpionul și-a câștigat dreptul de simbol al sexualității.

Libidoul poate fi la cote înalte în această perioadă, așa că fă-ți timp să planifici momente de neuitat alături de partenerul tău.

Faza de Lună Nouă din Scorpion 2021
Faza de Lună Nouă din Scorpion 2021

Da-ți voie să fii liber, să experimentezi chestiuni noi în materie de sexualitate.

Tabu este doar un cuvânt.

Așa cum ne amintește această senzuală fază de Lună Nouă din Scorpion: întotdeauna există ceva nou de învățat, dacă înțelegi ce vreau să zic…

Îmbrățișează-ți umbra.

Scorpionul are doi gardieni galactici. Conducătorul său modern, Pluto, ce guvernează inconștientul – acele părți din noi pe care le negam și pe care le proiectăm asupra altor oameni. Înainte ca micuța planetă să fie descoperită, Scorpionul (împreună cu Berbecul) era guvernat de Marte, planeta feroce, combativă, războinică.

Oricum, acest câmp de forță cosmică este unul puternic. Emoțiile turbulente pot apărea sub această fază de Lună Nouă – și indiferent dacă se exprimă în interior (Pluto) sau în exterior (Marte), experiența poate fi atât revelatoare, dar și tulburătoare.

Ai suprimat vreun sentiment „negativ”, cum ar fi gelozia sau furia?

Faza de Lună Nouă din Scorpion 2021
Faza de Lună Nouă din Scorpion 2021

Dacă da, ele ar putea să țâșnească precum lava fierbinte a unui vulcan.

Așadar,în loc să-ți negi toată această neliniște interioară, caută o cale sănătoasă de a elibera toată această emoție adunată. Antrenează-te energic, dezlănțuie un țipăt primar… bine, și cântatul poate fi o soluție, nu trebuie neapărat să ieși pe balcon și să urli la vecinul de alături.

Dar dacă te afli undeva în natură, într-un loc izolat, atunci țipă cât te țin plămânii și corzile vocale, să vezi atunci eliberare de eliberare!

Până atunci, zic să mergem pe tralalalalalalalalalalalala lulululululu liiiliiii!

Utilizează resursele materiale strategic!

 

Când vine vorba de bani, Scorpionul este tare iscusit din punct de vedere financiar. Sub magia fazei de Lună Nouă a Scorpionului, riscă și câștigă! Dar, cu un plan, nu așa oricum!

Așadar, orice fel de angajament financiar trebuie gândit, planificat și susținut ulterior.

Evită să te asociezi cu persoane, contexte sau situații incerte și nu acționa la impuls în acest sector al vieții tale.

Analiza vocațională
Care este menirea ta?

COMANDĂ ACUM!

Ai ocazia să renaști precum Pasărea Phoenix

La cea mai înaltă manifestare, Scorpionul este un Phoenix, pasărea mitică care se ridică din propria cenușă a disperării pentru a crea o nouă viață.

Dacă te închizi din cauza fricii sau a unui eșec, această vibrație a fazei de Lună Nouă din Scorpion te poate pune din nou pe calea cea bună.

Scorpionul și Pasărea Phoenix
Scorpionul și Pasărea Phoenix

Dar mai întâi, este extrem de important să înțelegi de ce emoții dureroase ai rămas agățat.

Dezamăgire? Descurajare? Descumpănire? Neîncredere? Vinovăție? Rușine? Trădare?

Ține-ți aproape în această perioadă oameni care să te susțină, care pot asigura senzația de siguranță în timp ce îți împărtășești emoțiile și trăirile cele mai profunde.

Ai grijă să te asiguri că nu te oprești aici! Odată ce ai conștientizat impactul, dar și importanța trecutului, poți reveni în prezent mult mai puternic și mai ancorat în AICI și ACUM.

Mic ritual pentru faza de Lună Nouă din zodia Scorpion | 04-12 noiembrie 2021

Este indicat ca acest mic ritual să fi făcut în intervalul 02-12 noiembrie.

De ce ai nevoie?

 • Un element de purificare (palo santo, bețișoare parfumate, salvie, tămâie, uleiuri esențiale).
 • Muzică binaureală pentru meditație (specifică fazei de Lună Nouă).
 • Un jurnal.
 • O bucată de sfoară sau o bucată de bandă elastică.
 • Cristalul sau piatra preferată.

Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion
Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion

Care sunt pașii?

1.Găsite-ți un loc confortabil unde să nu fii deranjat. Începe prin a-ți curăța aura, iar apoi spațiul în care te afli.

 

 1. Pe măsură ce îți purifici aura, poți rosti următoarele rânduri:

 

Cele mai întunecate umbre îngropate în mine, să se ridice acum la lumină pentru a fi limpezite și purificate. Simt cum rușinea, îndoiala, nesiguranța și teama părăsesc corpul meu, părăsesc acest spațiu și sunt reciclate înapoi în Pământ, unde poate înflori în ceva nou.

Sunt o persoană frumoasă, incredibilă, minunată și iubitoare. Pe măsură ce recunosc acest lucru și dragostea mea pentru mine, îmi curăț și îmi încarc câmpul energetic din creștetul capului până în vârful degetelor de la picioare.

Dragostea mea este cea care mă curăță. Forța mea este cea care mă susține. Voința mea de a mă ierta este cea care îmi permite să cresc. Sunt curat. Sunt reîncărcat. Mulțumesc.”

Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion
Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion

Pe măsură ce îți cureți spațiul în care te afli împrejurimile, rostește următoarele rânduri:

„Acest spațiu radiază energie iubitoare, pozitivă. Doar bunătatea locuiește aici. Doar iubirea poate intra. Acest spațiu este un loc calm, pur și liniștit care îmi permite să practic acest ritual în siguranță și în toată puterea mea. Mulțumesc.”

 1. Apoi așează-te confortabil în locul care pentru tine este cel mai relaxant și ascultă mediatația ghidată aleasă sau muzica binaureală specifică acestei lunații. Pe tot parcursul acestei meditații, ține cristalul sau piatra alese în zona pelviană ( pe burtă dacă stai întins sau în poală, dacă stai în poziție de lotus).

 1. După meditație, ia pixul și hârtia și începe să scrii „Mă iubesc pentru…” și apoi completează spațiul liber. Repetă acest lucru pe tot parcursul paginii (față verso dacă poți) până când rămâi fără spațiu. De exemplu:

Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion
Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion

 • Mă iubesc pentru această durere de cap pe care o simt.
 • Mă iubesc pentru această nehotărâre pe care o simt în relația mea de cuplu.
 • Mă iubesc pentru rușinea pe care o simt pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivele.
 • Mă iubesc în această perioadă de incertitudine prin care trec.

 1. După ce ai terminat, reflectează la ceea ce ai scris și la orice emoții au apărut până în acest moment din punctul în care ai început acest mic ritual. Stai în starea respectivă, în emoția respectivă, nu te împotrivi, las-o să curgă prin tine și în cele din urmă să se dizolve.

6. Apoi, ia bucata de hârtie și pliaz-o în cel mai mic pătrat/dreptunghi pe care îl poți face. Prinde-l cu banda elastică sau cu bucata de sfoară.

Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion
Mic ritual de Lună Nouă în Scorpion

7. Ia-ți cristalul în ambele mâini și șoptește în el o intenție de dragoste sau pur și simplu spune orice simți în acest moment. Ia-ți cristalul și așează-l lângă sau deasupra hârtiei pliate.

8. Ține hârtiuța împachetată și cristalul lângă pat în timp ce dormi în noaptea de după micul ritual. După aceasta, poți muta apoi cristalul și hârtiuța împachetată într-un spațiu sacru, timp de 7 zile.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Așadar, faza de Lună Nouă din zodia Scorpion din 04 noiembrie 2021, ne scoate la suprafață toate sentimentele, emoțiile, gândurile și trăirile cele mai adânci, secretele vor fi descoperite, sexualitatea ia amploare, pasiunea și gelozia pot prelua frâiele.

Avem nevoie să integrăm toată energia purificatoare a fazei de Lună Nouă din zodia Scorpion, astfel încât să ne cunoaștem și să ne acceptăm și părțile mai puțin plăcute, să ne împrietenim cu acei demoni interiori și să înțelegem că tot noi suntem și în acele momente în care nu ne place de noi.

Secretul este să reușim să ne iubim și să ne acceptăm pentru tot ceea ce suntem, cu bune și mai puțin bune.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!