Așteaptă un moment...

 

Luna Plină în zodia Berbec 2021 | Luna Vânătorului | Dezbateri relaționale

octombrie 19, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/10/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post83.png

Faza de Lună Plină din zodia Berbec, are loc anul acesta pe 20 octombrie, începând cu 17:57, ora României.

Luna Vânătorului sau Luna Războinicului, cum mai este aceasta denumită vine să perturbe puțin apele.

Cu Luna în Berbec și Soarele în Balanță avem de furcă la capitolul relații. Fie legăm sau neînnodăm relații, fie le finalizăm.

În cele ce urmează am să-ți povestesc despre ce se întâmplă în următoarea perioadă și ce poți face pentru a integra în procesul tău toată această informație.

Cum ne influențează faza de Lună Plină din zodia Berbec? 20 octombrie 2021

Persoanele care vor resimți mai intens acest aspect astral sunt cele care au în harta natală Luna amplasată în zodia Berbec, persoanele născute sub acest semn zodiacal, cei care au Ascendentul în această zodie, dar și restul semnelor cardinale, respectiv nativii din Balanță, Rac și Capricorn.

Berbecul este un semn de foc, de polaritate yang (încărcătură masculină) și este un semn cardinal, ceea ce face ca emoțiile să fie tumultoase, iar impulsivitatea să ia locul intuiției.

Această fază de Lună Plină scoate la suprafață problemele legate de ego, de individualism, impulsivitate, de atitudine de tipul „eu primul”.

De asemenea, dorința de a domina emoțiile celor din jur, masculinitatea, combativitatea, spiritul de ceartă ne pot “pune bețe în roate” pe parcursul acestei lunații.

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Întrucât fazele de Lună Plină semnifică încheierea unui ciclu lunar, este posibil să resimțim destul de intens aceste stări de preaplin, de nervozitate, nerăbdare, surmenare și impulsivitate pe durata acestei lunații, atât la nivel personal, cât și global.

Această Lună Plină este cunoscută în mod tradițional ca Luna Vânătorului, un nume extrem de potrivit pentru Luna amplasată în semnul războinic al Berbecului.

Așadar odată atins apogeul acestei faze, vom realiza bineînțeles că, pacea și calmul sunt infinit mai productive decât zarva, agitația și impulsivitatea specifice acestui semn de foc.

Acesta este un moment bun pentru a finaliza un proiect sau pentru a atinge un obiectiv sportiv.

Partea bună este că toată această energie vine la pachet și cu dinamism, curaj, pasiune și iubire manifestată direct.

Dacă în ultima vreme te-ai concentrat foarte multe pe propria persoană, este posibil să primești un semnal de trezire la realitate. S-ar putea să realizezi brusc faptul că nu este voarba doar despre tine mereu și că mai există și alte persoane în jur care ar avea nevoie de atenția ta, de ajutorul tău și de implicarea ta directă.

Faza de Lună Plină din Berbec pune accentul pe lecții de viață, de caracter. De multe ori este mai bine să oferim decât să primim, să ascultăm mai degrabă decât să vorbim încontinuu și să-i ajutăm pe alții mai întâi, decât să ne așteptăm ca fiecare capriciu personal să fie satisfăcut sub formă de prioritate!

Copilul răzgâiat al zodiacului se manifestă puternic mai ales la cei cu Luna amplasată în harta natală în zodia Berbec și la cei cu Ascendentul aici.

De ce?

Pentru că de cele mai multe ori aceștia au tendințe chiar mai pronunțate, decât nativii Berbec, să exagere tot, să fie drama queen-ul din orice context, să aibă o gelozie ieșită din tipare și de asemenea, să aibă impresia că lumea gravitează în jurul lor. Amuzant, nu?!

Nu prea…

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Cum influențează faza de Lună Plină din zodia Berbec fiecare semn zodiacal în parte?

Zodia Berbec și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Este posibil ca pe parcursul acestei lunații să te simți ușor confuz, iar nevoia de a te apropia de esența ta, de a-ți căuta scopul și sensul vieții, poate deveni destul de pregnantă.

Vin din urmă lecții, temeri, conflicte interioare, angoase, chestiuni cărora bineînțeles că nu ai avut răbdare să le acorzi suficientă atenție la momentul oportun, așa că acum este posibil să dea năvală.

Rănile din trecut, cele provenite din mediul în care te-ai născut trebuie să îți devină și mai clare. Este necesar să începi să cauți metode de a le vindeca fără să mai dai vina pe ceilalți sau pe context și fără să privești mai mult în exterior, decât în interiorul tău.

Ascultă-ți Vocea Interioară. Însă, ca să poți ajunge la ea fă puțină liniște în jurul tău.

Zodia Taur și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Și în cazul tău, mesajul acestei lunații este de a te îndrepta spre interiorul tău. Lasă puțin deoparte imaginea, eticheta, banii și statutul. Fii și tu puțin sincer cu tine, cu Sufletul tău. Mai întrebă-l și pe el ce vrea, ce-și dorește, de ce anume are nevoie.

Altminteri, este foarte posibil să ai senzația că te afli pe nisipuri mișcătoare și că totul în jurul tău pare că se clatină.

Așadar confruntarea se duce între așteptări și realitate. Mult succes!

Zodia Gemeni și Luna Plină în Berbec

 

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

În cazul tău, faza de Lună Plină din zodia Berbec vizează sectorul interacțiunii cu oamenii din grupul sau grupurile din care faci parte. De la colegi de muncă, la colegi de școală, hobby sau din asociațiile din care faci parte.

Așa cum spuneam și mai sus această lunație aduce o energie impulsivă, ce poate tulbura comunicarea cu cei din jur.

Nu uita, așadar, că “tonul face muzica”!

Zodia Rac și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Faza de Lună Plină din Berbec te face să îți dorești acea recunoaștere binemeritată pentru care ai muncit cu sudoarea frunții tale și ești dispus să mergi până în pânzele albe pentru ca acest lucru să se întâmple.

Dar, nu uita un lucru! Încetinește puțin tot acest ritm și întreabă-te totuși dacă această risipă de energie merită tot efortul depus?

Probabil că mai înțelept ar fi dacă ți-ai canaliza tot acest focus pe chestiuni care să te relaxeze, să te liniștească. Practic timpul petrecut în liniște, retras de tumultumul lumii ți-ar prinde foarte bine pe timpuri agitate, precum cele ale Berbecului.

Zodia Leu și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Faza de Luna Plină din Berbec te îndeamnă spre evoluție superioară, provocându-te să te simți din ce în ce mai frustrat de aceeași rutină zilnică în care ești blocat de atâta timp. Dar cine te ține aici? Tu ești și prizonierul și cel care te ține prizonier.

Toate aceste energii vin către tine ca să te scuture puțin și să îți arate că toată comoditatea în care ai căzut reprezintă un drum sigur către plafonare.

Așadar, a venit timpul să nu mai dramatizezi atât și să te mobilizezi spre găsirea unui scop măreț în viața ta. Nu mai aștepa să-ți pice din cer! Pune osul la treabă!

Zodia Fecioară și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

În cazul tău Luna Plină din Berbec vizează legăturile emoționale, sexualitatea și nevoia de metamorfoză.

Această lunație reprezintă o oportunitate de a-ți recunoaște și de a-ți exprima nevoile și dorințele cele mai ascunse chiar în mijlocul cearșafurilor, dacă înțelegi ce vreau să spun…

Însă, este bine să știi un lucru extrem de important. Pentru ca toate cele de mai sus să fie posibile, ai mare nevoie să vindeci mai întâi ce este necesar, să nu mai tot amâni, pe motiv că a apărut orice alt nimic mai important. Te păcălești singur.

Zodia Balanță și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Și tu ești printre cei vizați în mod direct de către această dinamică fază de Lună Plină din zodia Berbec.

Cu Soarele aflat pe terenul tău și cu Luna pe terenul opozantului tău, prietenul Berbec, ies la suprafață tensiuni în zona parteneriatelor, atât a celor personale, cât și a celor profesionale.

Pentru a depăși cu brio această lunație, este indicat să fii mult mai atent la nevoile tale, cele mai adânci. Lasă puțin deoparte realțiile de dragul relațiilor și fii onest cu tine însuți.

Atenție de asemenea, la nivelul de impulsivitate și de indecizie. Dacă te-ai decis să pui punct unei relații, indiferent de tipul din care face parte, fă-o hotărât și cu diplomație.

Zodia Scorpion și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Tu, Scorpionule ai nevoie să îți îndrepți atenția pe parcursul acestei faze de Lună Plină din Berbec pe obiceiurile tale de zi cu zi și pe starea ta de sănătate.

Încearcă să adopți obiceiuri sănătoase și să te ții de ele! Cu o floare nu se face primăvară, nu uita acest lucru! E nevoie de perseverență și determinare. Trăsături care ție în mod normal nu îți lipsesc, însă pe acest fond al lunației și răbdarea ta este destul de zdruncinată.

Zodia Săgetător și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Ei bine, a venit și rândul tău să îți asculți inima! Prea te-ai ocupat numai de carieră, parteneriate profesionale, studii, nebunii. Iată că, a venit momentul în care și tu ai nevoie să analizezi mai îndeaproape ce are de transmis inimioara ta.

Dă-ți voie să simți, dă-ți voie să faci ceva ieșit din comun pentru cineva care ți-a rămas întipărit în minte și Suflet. Faza de Lună Plină din Berbec îți conferă și mai mult curaj să faci acele lucruri pe care ai ezitat să le faci.

Zodia Capricorn și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Faza de Lună Plină din Berbec aduce emoții puternice legate de locul de baștină, de familia de origine, de acele chestiuni care ți-au marcat profund parcursul.

Așadar, atenție la ceea ce vei face zilele acestea, să nu fie tradus prin intermediul emoțiilor adânci. Dă-ți voie să simți. A venit momentul să accepți ceea ce ai trăit, să încetezi să te mai victimizezi și să mai arunci vina în stânga și dreapta.

Acceptă că tot ceea ce ai trăit a fost pentru ca tu să poți ajunge în punctul în care te afli acum. Ca să poți merge mai departe fă pace cu ce a fost și alege să trăiești în prezent.

Zodia Vărsător și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Pe tine, această fază de Lună Plină din zodia Berbec te prinde aglomerat cu multe sarcini, fie la locul de muncă, fie în activitățile de zi cu zi.

Cheia acestei perioade este prioritizarea acestora. De asemenea, este important să îți aloci timp și pentru propriile plăceri și pentru relaxare.

Pune accentul pe abilitățiile tale în tot ceea ce faci și vei vedea că lucurile vor ieși așa cum îți dorești.

Zodia Pești și Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec 2021
Luna Plină în Berbec 2021

Această lunație îți marchează zona veniturilor materiale.

Asigură-te de mai multe ori înainte de a semna contracte sau documente importante, citește-ți corespondența cu atenție, tocmai pentru a nu deveni victima unor erori.

Nu încerca să o iei pe scurtături atunci când vine vorba de a obține o nouă sursă de venit. Gândește-te bine și analizează îcu atenție fiecare detaliu legat de o nouă investiție sau de un nou împrumut.

Faza de Lună Plină din Berbec te poate împinge spre pripă. Așadar atenție!

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

 

Așadar, faza de Lună Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie 2021, sau Luna Vânătorului cum mai este aceasta denumită, vine către noi cu următoarele mesaje la nivel energetic:

  • Atenție la modul în care abordăm problemele de cuplu.
  • Atenție la modul în care abordăm problemele relaționale la locul de muncă.
  • Ni se cere mai mult focus pe setarea unor obiective mai clare din punct de vedere emoțional.
  • Avem nevoie să ne desprindem din ce în ce mai mult de ego.
  • De asemenea, pentru cei care nici până în acest punct nu au început o introspecție serioasă, lucrurile devin din ce în ce mai apăsătoare.
  • Mai mult spirit altruist, empatie și atenție la nevoile celor din jurul nostru.

Enjoy!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!