Așteaptă un moment...

 

Eclipsa parțială de Lună din zodia Taur 2021 | Eliberare de trecut | Nevoie de stabilitate

noiembrie 18, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/11/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-13.png

Faza de Lună Plină din zodia Taur, are loc anul acesta pe 19 noiembrie, începând cu 10:58, ora României, împreună cu eclipsa parțială de Lună.

Eclipsa de Lună din Taur te încurajează să te eliberezi!

Cu Luna în Taur și Soarele în Scorpion avem de furcă cu raportul stabilitate materială vs. introspecție profundă.

Temele principale ale acestei Eclipse parțiale de Lună din zodia Taur sunt:

  • Extravaganțe / exagerări sau anxietăți legate de bani și securitate.
  • Tânjire exagerată după stabilitate, răzvrătire bruscă și luptă pentru dominație.
  • Manifestare emoțională pasională ce facilitează eliberarea tiparelor și subtiparelor ce ne țin ancorați în trecut.

Mantra acestei perioade este:

Dorința mea de siguranță se unește cu dorințele Sufletului meu. Orice aleg să ofer cu generozitate, primesc cu recunoștință.”

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Ce reprezintă Eclipsa parțială de Lună din zodia Taur? 19 noiembrie 2021

 

Luna Plină de vineri dimineața din zodia Taur, semn asociat cu dorința de stabilitate, supraviețuire, autosuficiență, materialism, hedonism, pasiune, lene, tendințe de victimizare, gelozie și individualism, este provocată de energia eclipsei parțiale de Lună.

Eclipsele de Lună sunt în strânsă legătură cu Nodurile Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, axă cu încărcătură karmică puternică), creând astfel o realiniere cosmică cu un impact deosebit asupra paradigmelor, principiilor învechite și chestiunilor care ne țin captivi în postura de victime.

Adesea, ceea ce este blocat poate fi dislocat în timpul unor astfel de eclipse, cum ar fi atașamentele emoționale și dependențele de tot felul. Eclipsele de Lună sunt adesea un moment pentru a evolua dincolo de frică, anxietate și angoase.

Eclipsele ne îndeamnă către introspecție și ne oferă momente prielnice în care să ne accesăm puterea interioară.

În timp ce Nodurile Lunare sunt încă pe axa GemeniSăgetător, această lunație este prima dintr-o serie de eclipse care activează axa TaurScorpion care va continua până în 2023.

Această schimbare va evidenția dorința de plăceri fizice și securitate materială (specifice zodiei Taur), însă această energie va fi însoțită și provocată de către imboldul de a ne transforma dincolo de planul material, riscând totuși siguranța materială exclusivă, pentru descoperirea marilor mistere ale necunoscutului din interiorul nostru (specific zodiei Scorpion).

Pe parcursul Eclipsei de Lună din zodia Taur, Luna se află în raport de conjuncție cu Nodul Nord, aspect ce poate amplifica tendința spre excese alimentare, iar din pricina faptului că Luna este exaltată în zodia Taur, dorințele fierbinți legate de materialism și securitate emoțională sunt sporite la maximum.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Aspecte astrale importante pe parcursul Eclipsei parțiale din zodia Taur – 19 noiembrie 2021

 

Această Eclipsă parțială de Lună activează steaua fixă ​​Algol, asociată în mitologia Greciei antice cu Medusa (ființă mitologică, reprezentată de o femeie hidoasă, ce avea șerpi în loc de păr).

Privirea ei era atât de puternică încât transforma bărbații direct în piatră și singurul mod în care putea fi învinsă era prin decapitare. Algol, prin urmare, este asociat metaforic cu „pierderea capului”, uneori prin emoție pasională intensă sau îngăduințe extreme.

Chiar înainte de a atinge punctul culminant, Eclipsa parțială de Lună din zodia Taur formează o cuadratură cu Jupiter din Vărsător și un trigon cu Pluto în Capricorn.

Careul format cu Jupiter sporește tendințele de exces sau generozitate exagerată. Planeta fiind amplasată în zodia Vărsător, excesul poate avea loc în cadrul grupurilor din care facem parte sau în rândul ideilor, acestea pot fi destul de utopice și paradoxale.

Trigonul format cu Pluto din Capricorn indică determinarea puternică de a ne depăși limitările sau de a ne revendica teritoriul (pe orice plan al existenței noastre).

Opoziția MarteUranus încă reverberează, declanșând descoperiri bruște și impulsivitate. Poate fi greu să stabilim ceva prea stabil în această perioadă, deoarece energia ce alimentează sentimentele de detașare, rebeliune și eliberare este extrem de puternică.

 

Ce semne zodiacale vor resimți cel mai intens Eclipsa parțială de Lună din zodia Taur din 19 noiembrie 2021?

 

Este clar faptul că, acest fenomen astral ne influențează pe toți, însă cei care for resimți ceva mai intens sincronizarea cu Eclipsa parțială de Lună din zodia Taur sunt cei care:

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

Eclipsa parțială de Lună din zodia Taur și influența sa asupra fiecărui semn zodiacal în parte – 19 noiembrie 2021

 

Zodia Berbec

 

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Eclipsa parțială de Lună din Taur aduce schimbări financiare majore și transformări interioare profunde pentru tine, dragă nativ Berbec.

Îți activează casă a resurselor materiale obținute prin munca proprie, dar și șansa apariției unei moșteniri sau a unui câștig prin noroc sau o alianță oportună.

Pregătește-te pentru o creștere sau modificare a investițiilor tale, fie că vorbim despre bani în plus obținuți de la clienții cu care lucrezi, din afaceri personale sau resurse partajate cu un cineva apropiat. Împrumuturile pot fi, de asemenea, o parte importantă în acest sector al vieții tale.

Universul va aduce, de asemenea, schimbări în ceea ce privește cariera și calea ta în viață. O nouă oportunitate de muncă, o promovare sau o revizuire completă a modului în care se prefigurează viitorul tău, se pot manifesta în viața ta.

Acest lucru se datorează Eclipsei de Lună și a conexiunii sale pozitive cu puternicul și transformatorul Pluto din casa ascensiunii tale socio-profesionale.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Banii curg ușor, fără efort și fără teamă către mine. Sunt gata să primesc înzecit tot ceea ce am muncit.

Zodia Taur

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Acesta este un ciclu de eclipsă important pentru tine, nativule Taur, deoarece acest minunat fenomen astral are loc chiar în zodia ta.

Așteaptă-te la schimbări profunde în următoarele 18 luni în ceea ce te privește. Nevoia acerbă de a afla cu adevărat cine ești și modul în care te prezinți lumii va reprezenta punctul central al vieții tale din următoarea perioadă de timp.

Pe parcursul Eclipsei parțiale de Lună din zodia Taur va fi viza sectorul personalității tale și va crea o opoziție cu Soarele din zodia Scorpion, aspect transformator și în casa relațiilor pe termen lung.

Așadar, vei resimți o schimbare profundă în cee ace privește raportarea ta la relațiile de cuplu, a parteneriatelor profesionale de lungă durată și a contractelor importante.

O nouă oportunitate de carieră sau o schimbare în direcția căii vieții tale este posibil să apară, datorită aspectului astral format între Luna din Taur și Jupiter din zodia Vărsător.

Pentru unii, acest lucru îi poate îndrepta către o nouă industrie, care implică împărtășirea cunoștințelor accumulate până în acest punct cu cei din jurul tău.

Contractele importante sau acordurile pe termen lung ar putea fi, de asemenea, în curs de revizuire în acest moment.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Lumea are nevoie de înțelepciunea mea și de cunoștințele mele. Aduc valoare în viața celor din jurul meu și o primesc în schimb înzecit.

Zodia Gemeni

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Eclipsa parțială de Lună Plină din zodia Taur aduce schimbări subconștientului, spiritualității, mentalității, abordării sănătății și rutinei zilnice.

Acest lucru se datorează faptului că Luna din zodia Taur accesează a 12-a casă. Aceasta este o casă a izolării, a gândurilor și emoțiilor cele mai ascunse.

Astfel Luna din zodia Taur formează un aspect de opoziție cu Soarele din zodia Scorpion aflată în a șasea casă, respective casa sănătății corpului fizic și a rutinei zilnice.

În timpul acestui nou ciclu, s-ar putea să simți intens nevoia de a lua o pauză, deoarece te-ai suprasolicitat în ultima perioadă. Așadar, este necesar să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta fizică și pe relaxarea la nivel mental.

Acesta este, de asemenea, un moment mirific pentru o vindecare ancestrală profundă, care îți poate fi extrem de benefică din punct de vedere emoțional. Îngrijirea de sine este cheia acestui moment.

Investițiile imobiliare, creditele ipotecare, împrumuturile, resursele partajate și banii altor oameni sunt toate în centrul atenției pentru tine.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Pun pe primul loc bună starea mea emoțională și fizică. Îmi vindec și îmi hrănesc sufletul zilnic.

Zodia Rac

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Ciclurile eclipselor pe tine te afectează foarte mult, deoarece luna este guvernatoarea ta. Această Eclipsă de Lună plină din zodia Taur îți activează viziunea, speranțele și dorințele.

Pot apărea noi oportunități profesionale, poți semna un contract semnificativ cu cineva pe termen lung.

Eclipsa de Lună formează o conexiune cu Jupiter expansiv din zodia Vărsător, în cea de-a opta casă a investițiilor și resurselor partajate.

Această nouă direcție îți poate transforma viața, permițându-ți astfel să îți sporești sector financiar.

Un alt aspect al vieții tale care este energizat de această eclipse este cel care are legătură cu fertilitate, așa că este bine să reflectezi la acest aspect mult mai serios.

Pentru alții, o relație romantică poate devein mai profundă și se poate îndrepta spre stabilitate. De asemenea, se pot dezvolta noi contracte, acorduri și oportunități de parteneriat în cariera ta.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Ocazia potrivită mă va găsi întotdeauna. Nu o urmăresc, ci o atrag.

Zodia Leu

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Este timpul pentru câteva mișcări importante în cariera ta, nativule Leu. Eclipsa de Lună îți activează casa a problemelor profesionale și a căminului.

Ambele domenii ale vieții sunt pregătite pentru transformare, expansiune și creștere datorită conexiunii Eclipsei de Lună din zodia Taur cu Jupiter din Vărsător, în casa responsabilă de parteneriate și contracte.

Mutarea într-un loc nou sau schimbarea jobului pot reprezenta puncta de interes pentru tine. Dar și chestiuni precum renovarea și îmbunătățirea casei tale pot fi, de asemenea, în atenția ta.

Munca ta zilnică, rutina și sănătatea ta vor fi, de asemenea, afectate de acest fenomen astral.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Casa mea este sanctuarul meu. Manifest securitate, pace și liniște.

Zodia Fecioară

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Eclipsa de Lună plină din zodia Taur este o perioadă de expansiune pentru tine, nativule Fecioară.

Universul îți poate oferi mai multă vizibilitate muncii tale, mai ales dacă ești implicat în domeniul comunicațiilor sau al scrisului.

Această energie poate favoriza o călătorie în interes profesional, o colaborare în afara țării sau o lansare a unei noi afaceri creative.

A venit momentul să înțelegi și tu faptul că, dacă nu găsești o explicație logică pentru ceea ce trăiești de fapt, nu înseamnă că acele lucruri din interiorul tău nu există.

Așa că, dă-ți odată masca aia puerilă jos și confruntă realitatea! Nu mai trăi în minciună!

O schimbare a credințelor către metafizic este esențială pentru ca tu să poți evolua cu adevărat, altfel vei fi doar un roboțel nesigur care se supune unei imagini false create pentru cei din jur.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Pot fi de folos altora într-un mod pozitiv. Fiecare proiect pe care îl finalizează are un impact asupra colectivului. Mă dezvolt armonios pe toate planurile vieții în mod constant și consistent.

Zodia Balanță

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Pregătește-te pentru schimbare, nativule Balanță. Eclipsa de Lună plină din zodia Taur aduce în atenție  casa a banilor și casa resurselor partajate.

Acest lucru va aduce evoluție în zona investițiilor, a unui împrumut important, a resurselor partajate sau a finanțelor unui partener de căsătorie. Noul ciclu de eclipsă te poate determina să îți gestionezi bugetul în mod diferit.

Caută echilibrul în tot cee ace alegi să faci!

Unele Balanțe, totuși, își pot schimba atenția către o căsătorie sau se pot răzgândi asupra unui parteneriat semnificativ.

Dacă aveți copii, aceștia pot experimenta o dezvoltare personală, deoarece este aspectat de către acest fenomen astral casa dedicate copiilor.

De asemenea, poți avea parte de noi proiecte creative sau poți începe să investești mai mult în propria afacere.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Salut schimbarea cu brațele deschise. Tot ceea ce se manifestă este spre binele meu cel mai înalt.

Zodia Scorpion

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Acesta este un moment extrem de important pentru tine, nativule Scorpion. La fel de important ca și pentru nativul din zodia Taur.

Eclipsa de Lună plină din Taur inițiază un nou ciclu pentru următoarele 18 luni din viața ta, ceea ce înseamnă că poți experimenta o schimbare completă în ceea ce ești ca persoană și în abordarea ta față de relații.

Pentru acest ciclu particular, mutarea cu un partener, semnarea unui contract semnificativ și schimbările în casa ta se pot manifesta la nivel înalt pentru tine.

Acesta este, de asemenea, un moment în care fertilitatea sau viețile copiilor tăi pot fi un subiect de interes pentru tine, dacă aceste chestiuni te privesc în punctul în care te afli acum.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Îmi dau jos masca și le permit celor din jur să mă vadă așa cum sunt. Îmbrățișez transformarea.

Zodia Săgetător

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Sănătatea și bună starea ta sunt în centrul atenției energetice pe întreg parcursul acestei frumoase Eclipse parțiale de Lună din zodia Taur, dragă nativule Săgetător.

Necesitatea de a face modificări în rutina zilnică și în programul de lucru pentru a a-ți păstra sănătatea poate reprezenta un punct de interes pentru tine în acest moment.

De asemenea, poți începe noi proiecte și inițiative care necesită mai mult timp și atenție, așa că echilibrul este esențial.

Contractele importante, întâlnirile, conversațiile legate de muncă sau angajarea pot fi de asemenea un punct de interes pentru tine.

Este vital să fii organizat și să respecți odihna. Este un moment oportun să experimentezi noi modalități de a aborda relaxarea.

Poți încerca să te cufunzi în sesiuni de meditație sau să încerci o practică spiritual. Ești favorzat în acest sector al vieții tale, așa că enjoy it!

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Primesc sprijin și învăț să spun NU, atunci când este necesar. Mă onorez și îmi ascult corpul.

Zodia Capricorn

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Accentul astrologic se pune pe finanțele tale, pe investiții și pe creșterea personală în timpul Eclipsei parțiale de Lună plină din zodia Taur.

Luna din Taur și Soarele din Scorpion vor activa oportunitatea unor noi proiecte creative, schimbări în planul financiar sau crearea unui nou flux de venituri.

Este important să fii conștient de faptul că, poate exista o anumită incertitudine la început și la mijlocul acestei perioade, însă datorită implicării positive a Marelui Benefic, Jupiter, rezultatul final este o îmbunătățire pe termen lung.

De asemenea, evoluezi într-o versiune a ta mult mai autentică. Acest lucru te încurajează să intri în rolul de lider pentru care ai fost menit, schimbând astfel modul în care te percep cei din jur.

Îmbrățișează cu încredere această schimbare, deoarece te va conduce spre creștere și stabilitate personală.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Sunt stăpân pe deciziile mele și preiau controlul propria mele vieți.

Zodia Vărsător

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Casa ta, sanctuarul tău și viața de familie sunt în centrul atenției în timpul eliberatoarei Eclipse de Lună plină din zodia Taur.

Mutarea domiciliului, renovarea, schimbările în viața membrilor familiei sau noi oportunități de carieră se pot revela pentru tine în timpul acestui minunat ciclu al Lunii.

Acest lucru declanșează, de asemenea, transformarea puternică și creșterea în ceea ce privește cariera și sensul vieții tale. Este timpul să accesezi ceea ce se aliniază cu Sinele tău Superior, tu fiind cel mai inedit semn al zodiacului.

Acesta este, de asemenea, un moment de creștere personală puternică, datorită Marelui benefic, Jupiter care este cazat chiar în semnul tău zodiacal.

Creșterea pe plan professional și vocațional se poate manifesta intens pentru tine, nativule Vărsător. Informațiile ascunse pot, de asemenea, să iasă la iveală, determinându-te să iei decizii radicale, care sunt în acord cu emoțiile tale.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Folosesc toate provocările ca oportunități de creștere. Lumea apreciază cadourile unice pe care eu să le împărtășesc.

Zodia Pești

Eclipsa de Lună din zodia Taur
Eclipsa de Lună din zodia Taur

Eclipsa de Lună din zodia Taur te determină să îți extinzi conștiința.

Casa spiritualității și a cunoașterii îți este activate în această perioadă, iar Soarele din zodia Scorpion se centrează pe sectorul comunicării, în cazul tău.

Un nou proiect poate apărea prin conexiunile și anturajul tău, oferindu-ți astfel, mai multă vizibilitate. Oamenii influenți din domeniul tău îți pot da o mână de ajutor, așa că fii deschis spre a primi sprijinul celor din jur.

Nu mai fii atât de orgolios, că bați pasul pe loc!

Acesta este un moment de expansiune și dezvoltare a convingerilor, ideilor și a modului în care te dedici celor din jurul tău.

Mantra ta pentru această Eclipsă parțială de Lună din zodia Taur este: Mă vindec prin împărtășirea înțelepciunii și cunoștințelor mele celor din jur.

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Așadar, în fiecare lună, indiferent de semnul în care are loc faza de Lună Plină, avem la dispoziție momente astrologice care creează spațiu pentru eliberare.

  • Având în vedere tonul său volatil, energia din jurul Eclipsei parțiale de Lună Plină din zodia Taur, ce are loc pe 19 noiembrie ar putea fi cu adevărat intensă și emoționantă.
  • S-ar putea să te simți anxios și frustrat pe parcursul acestui eliberator eveniment astral.
  • Prin urmare, încearcă să vezi această perioadă ca pe o oportunitate de a-ți accesa vocea interioară și de a medita asupra emoțiilor tale cele mai dure și mai profunde.
  • Cele mai bune metode de a integra această energie puternică sunt următoarele: fii sincer cu tine însuți, acționează prudent din punct de vedere emoțional și rămâi deschis către schimbare.
  • Fiind unul dintre cele mai pragmatice și stabile semne din zodiac, Taurul înțelege că progresul durează adesea mult mai mult decât ți-ai dori în mod ideal.
  • Chiar și atunci când schimbările apar din senin, Taurul rămâne neclintit, revenind la rutină, la vechile obiceiuri încercate și bătătorite pentru a se concentra.
  • Așadar, cunoscând aceste chestiuni, haide să îmbrățișezi prezența energiei zodiei Taur, astfel încât să poți rezista provocări care ar putea apărea în această perioadă tumultoasă.

Enjoy!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

COMANDĂ ACUM!

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!