Așteaptă un moment...

 

Ritual de Eclipsă Solară în zodia Săgetător 2021

decembrie 4, 2021by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/12/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-48.png

Am pregătit pentru tine un ritual magic, deoarece astăzi asistăm la ultima eclipsă a anului 2021.

Mantra acestei perioade este:

Mă deschid către schimbare cu încredere totală. Orice aleg să proiectez se va materializa acum!

🌑☀♐🏹 Eclipsa totală de Soare din zodia Săgetător ne îngăduie să finalizăm acest an intens cu o energie vindecătoare.

🌑☀♐🏹  Vibrația acestui fenomen astral este una magică, menită să ne ghideze către schimbări profunde, în interiorul și exteriorul nostru.

🌑☀♐🏹  Apropierea de Sinele nostru se cere a fi una cât mai autentică, onestă și pură.

🌑☀♐🏹  Săgetătorul este simbolul expansiunii și al explorării. Prin intermediul energiei sale suntem îndemați să călătorim, să cunoaștem oameni noi din culturi diferite, cu mentalități diferite în contexte diferite.

🌑☀♐🏹  Acest semn zodiacal este unul care aduce unitate, dreptate și cunoaștere.

🌑☀♐🏹  Așadar, te invit să explorezi articolul Eclipsa Solară din zodia Săgetător.

Ritual Eclipsă Solară
Ritual Eclipsă Solară

Iată propunerea mea pentru ritualul de eclipsă solară:

Aerisește camera în care vei face acest ritual. Ideal ar fi să poți face acest lucru undeva în natură. Purifică-ți spațiul în care urmezi să te relaxezi, aprinzând un bețișor parfumat, palo santo sau o lumânare albă.

Îmbracă-te în haine curate, deschise la culoare (de preferat albe).

Pune pe fundal muzică liniștită, de preferat binaureală. Asigură-te că nu vei fi deranjat de soneria telefonului sau de orice alți factori perturbatori.

Rezervă-ți 5 minute sau mai mult și concentrează-te pe inspirație și expirarție în mod egal. Îți recomand exercițiul de respirație 4 – 4 – 4.

Adică inspiră profund timp de 4 secunde, ține-ți respirația preț de 4 secunde și apoi expiră ușor într-un interval de 4 secunde. Acest lucru te va ajuta să te liniștești și să te echilibrezi din interior spre exterior.

Odată ce simți că procesul de relaxare s-a instalat, începi să observi ce se întâmplă la nivel senzorial, în timp ce lași să curgă exercițiul de respirație, iar gândurile vin și pleacă. Permite-ți să stai așa timp de cel puțin 6 minute.

Ritual Eclipsă Solară
Ritual Eclipsă Solară

Când te simți profund conectat la calmul din interiorul tău, întreabă-ți Sinele Superior „ce urmează pentru mine?” sau „ce am de făcut pentru binele meu suprem?” ori „ce îmi va aduce bucurie?”.

Încearcă să fii atent și receptiv la semnalele și informațiile subtile emise forța superioară. Poți formula întrebarea așa cum consideri și cum te simți confortabil.

Eu ți-am oferit niște exemple de la care poți porni. Feel free!

Apoi, când te simți gata, deschide ochii și jurnalizează ceea ce ai simțit, auzit, văzut, perceput, notează tot ce apare, chiar dacă nu are sens. Observă-ți fricile, dar nu le hrăni, concentrează-te pe ceea ce vrei în inima ta și în Sufletul tău. Începi să fii clar cu privire la intențiile tale.

Ritual Eclipsă Solară
Ritual Eclipsă Solară

Un exercițiu excelent pentru acest ritual

Un exercițiu minunat pentru acest ritual este acela de a-ți descrie fie verbal, fie în scris viața ta în contextul intențiilor setate de tine.

Fă acest lucru, în cel mai mic detaliu, deoarece această perioadă este una magică încărcată cu o energie foarte puternică, una prin intermediul căreia se pot materializa și cele mai imposibile visuri, intenții, dorințe sau speranțe.

Când ceva este afișat în mintea noastră, ne ajută să ne direcționăm acțiunile și să observăm oportunitățile care apar pentru a evolua.

La final, revino în poziția inițială, respirând încet, adu-ți mâinile împreună în poziția de rugăciune, cu puțin spațiu între palme. Imaginează-ți ce dorești și umple acest spațiu cu visurile tale. În cele din urmă, expiră lent, deschide-ți degetele ca o floare de lotus și eliberează intențiile tale către Univers.

Bucură-te din plin de energia puternică a acestei eclipse magice!

 

Concluzia articolului
Concluzia articolului

Acest ritual de Eclipsă Solară din zodia Săgetător este menit să îți faciliteze integrarea energiei purificatoare, vindecătoare și magice a acestui fenomen astral foarte puternic și important.

Finaliză anul 2021 într-o notă relaxată și încrezătoare.

Îmbrățișează cu încredere schimbarea și fii atent la ceea ce proiectezi în mintea ta, atât la nivel conștient, cât și subconștient, deoarece este o perioadă mirifică prin intermediul căreia materializăm ceea ce gândim!

Enjoy it to the fullest and love yourself unconditionally!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

 

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!