Așteaptă un moment...

 

HOROSCOP ZODIA TAUR 2024

decembrie 23, 2023by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2023/12/Project-Proposal-8-1-1280x720.png

TAUR 2024

2024 îți pregătește noi experiențe, oportunități de studiu și noi realizări atât în viața personală cât și în cea profesională, dar și în segmentul financiar. Visurile tale vor căpăta contur și activitățile care sunt în plină desfășurare vor fi îndeplinite cu succes.

Pot apărea oportunități de a călători în străinătate, șanse de promovare la locul de muncă și o creștere a veniturilor. În dragoste, vei duce la următorul nivel un angajament persona, deoarece vei beneficia de noi resurse ce vin cu sprijinul planetelor Jupiter (expansiune, șanse, dezvoltare) și Marte (acțiune, determinare, direcție).

Din punct de vedere financiar, pentru tine urmează o perioadă bună, mai ales începând cu luna mai, deoarece Jupiter va intra în zodia gemeni și va facilita obținerea resurselor materiale și financiare.

Vei avea posibilitatea să te folosești de aceste câștiguri pentru cei dragi, ceea ce vă va apropia și mai mult unul de celălalt. De asemenea, pentru tine este bine aspectat și sectorul copiii, fie că aceștia încă sunt în burtică sau sunt bebeluși, preșcolari sau adolescenți.

 

În general, pentru tine nativ al zodiei Taur anul 2024 este despre cu expansiune și putere datorită aspectului puternic dintre Saturn și Nodul Nord din Berbec care stimulează ascensiunea socio-profesională.

Mișcarea pozitivă majoră care va face din 2024 un super an pentru tine va veni odată cu mutarea lui Jupiter din Taur în zodia Gemeni, în luna mai, stimulând creșterea și promovarea în sfera carierei și a finanțelor. Vei începe un nou ciclu de dezvoltare și schimbări care îți vor schimba modul de lucru până în 2035.

SFAT ASTROLOGIC În cazul în care jobul sau afacerea ta au legătură cu Orientul Mijlociu sau orice sursă islamică, atunci este foarte important să fii atent la segmentul financiar ce poate proveni din aceste surse.

CARIERĂ TAUR 2024

Munca grea depusă de tine până acum, asezonată cu puțin noroc, îți va îmbunătăți afacerea sau randamentul la locul de muncă, de asemenea, reputația ta va avea de câștigat de pe urma eforturilor depuse, iar acest lucru va favoriza afacerile cu străinătatea. Acest lucru va fi realizat cu ajutorul energiei generate de marele profesor, planeta Saturn, care îți va aduce, de asemenea, oportunități neașteptate în afaceri printr-un bun finanțator sau investitor.

Dacă ești angajat, atunci s-ar putea ivi oportunitatea unui nou loc de muncă și unor cursuri de specializare. Vei beneficia de o reputație foarte bună și un salariu mai mare, la locul de muncă actual.

Cu toate acestea, în a doua jumătate a anului, care va fi sub influența lui Saturn retrograd, fii atent la modul în care gestionezi relațiile cu colegii, subalternii, superiorii, colaboratorii sau cu partenerii de afaceri, deoarece riscul de a strica anumite relații profesionale este unul destul de crescut.

CARIERĂ TAUR 2024

Mai ales că presiunea și stresul în segmentul carierei vor crește în cea de a doua parte a lui 2024. Așadar, fii cu băgare de seamă, diplomația, tactul și cumpătarea sunt aliații tăi în astfel de situații.

Pot exista schimbări majore în cariera ta în perioada ianuarie-aprilie, care se vor dovedi a fi extrem de fructoase pentru creșterea socio-profesională. Dar, atenție, pentru că în jurul lunii aprilie, s-ar putea să te lupți cu o lipsă de interes, chef și randament în executarea sarcinilor zilnice sau a unei comunicări deficitare, declanșate de Mercur retrograd.

Cea de a doua jumătate a anului se anunță ceva mai tensionată iar acest lucru îți poate readuce la suprafață anumite gânduri negative, îngrijorări și provocări în sfera carierei. Dar sprijinul și îndrumarea celor mai experimentați decât tine te vor ajuta să dezvoltați strategii potrivite pentru a depăși momentele mai dificile de la locul de muncă. De asemenea, cercetarea, studiul constant te vor ajuta să lucrezi și să performezi mult mai bine, așa că păstrează-te deschis către informații noi.

Per total, în 2024, mentalitatea ta va experimenta o transformare importantă oferită de axa destinului și a karmei, care te va conduce către o nouă viziune ce te va ajuta să profiți pe viitor de toate oportunitățile care îți vor ieși în cale.

BANI TAUR 2024

Situația ta financiară se va îmbunătăți în 2024. Nodul Nord din Berbec (menirea, scopul) te invită să fii mai chibzuit cu bugetul tău, va crea posibilitatea călătoriilor în străinătate și a obținerii mai multor surse de venit. Este posibil chiar să te gândești serios la achiziționarea unei case sau a unui vehicul începând cu luna iunie.

Sunt favorizare și renovarea sau reamenajarea locuinței. De asemenea, investiția în terenuri sau în piața de acțiuni (cripto) îți poare aduce profit suplimentar. Ai putea chiar folosi acești bani pentru a ieși dintr-o situație în instanță, în cazul în care există această situație.

BANI TAUR 2024

Veți obține rezultatele așteptate din investiții și planificare financiară în primul și al doilea trimestru al anului 2024. În ultimul trimestru din an, este necesar să adopți o abordare ceva mai atentă, mai precaută, deoarece pot exista mai multe cheltuieli legate de sănătate și călătorii neașteptate.

Va exista o creștere a veniturilor tale în următorul an, însă ce trebuie să știi este faptul că și cheltuielile tale vor crește odată cu călătoriile, sărbătorile și schimbările ce vor avea loc în viața ta.

Sunt șanse să te bucuri de niște câștiguri materiale, financiare spontane, provenite fie prin intermediul uni moșteri, fie prin vinderea sau închirierea unei proprietăți.

DRAGOSTE TAUR 2024

Dacă ești în căutarea dragostei, al doilea trimestru poate aduce vești bune pentru tine. De fapt, influența lui Jupiter poate facilita propuneri venite din străinătate. Poate comunici de ceva timp cu cineva de peste hotare, iar acum a venit momentul să îi faci o vizită.

Acest lucru poate aduce cu sine posibilitatea de a cunoaște locuri noi, poate chiar de a oficializa relația sau chiar de a te reloca. Deoarece această perioadă va fi susținută de cei doi benefici din astrologie, Jupiter și Venus, poți, de asemenea, să transformi relația într-un angajament pe termen lung, ce va duce spre căsătorie.

DRAGOSTE TAUR 2024

Ultimul trimestru al acestui an poate aduce provocări și schimbări bruște în relația ta, de aceea este important să dai dovadă de răbdare în raport cu partenerul de cuplu în timp ce va trebui să iei niște decizii importante. Evită cu orice preț triunghiurile sau pătratele amoroase!!!

Această perioadă va fi marcată și de lipsa de intimitate în cuplu și de o atitudine ceva mai ostilă, ceea ce va aduce provocări în relația voastră. Dacă aveți în plan o călătorile în perioada menționată, reține faptul că va fi o perioadă cu risc crescut de stre și provocări.

CĂSNICIE TAUR 2024

Acest an este de bun augur pentru tine, deoarece vei putea să-ți transformi relația în căsătorie sau, dacă ești singur, să găsești partenerul potrivit pentru un astfel de pas.

CĂSNICIE TAUR 2024

Pot exista confruntări de opinii, dezacorduri, conflicte în cadrul căniciei din care faci parte și așteptări prea mari care pot provoca schimbări bruște în relația ta conjugală mai ales în lunile august și septembrie, sub influența lui Venus și a Nodului Sud din Balanță (bagajul karmic).

Ultimul trimestru al anului poate fi, de asemenea, puțin mai intens din cauza lipsei de intimitate și a reacțiilor ostile în cuplu. Fii atent în această perioadă și acționează cu înțelepciune și maturitate, astfel încât să depășești cu bine provocările aduse de finalul de an.

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPIII TAUR 2024

Anul 2024 îți oferă posibilitatea de a petrece timp de calitate cu membrii familiei tale și de a te bucura de compania lor. Prima jumătate a anului va fi deosebit de bună pentru sfera familiei, a sănătății și a relației cu copiii.

Însă, în a doua parte a anului 2024 vor exista schimbări majore în relațiile tale de familie declanșate de provocări bazate pe o comunicare deficitară sau pe așteptări nerealiste în raport cu aceștia. S-ar putea chiar să te confrunți cu restricții, limitări sau solicitări din partea membrilor familiei în lunile aprilie, august și decembrie.

Vor exista diferențe de opinii care pot provoca stres, tensiune și conflicte de interese, mai ales dacă la mijloc se află chestiuni legate de o anumită proprietate. Toate acestea te pot face sp ajungi cu greu la o soluție, prin intermediul căreia toată lumea implicată să fie mulțumită.

SĂNĂTATE, FAMILIE COPII TAUR 2024

Acesta este un an bun pentru sănătatea ta. Te vei simți revigorat, energizat și vei dori să acorzi mai multă atenție sănătății tale. Atenție totuși la semnalele date de partea inferioară a abdomenului (a aparatului digestiv), astfel încât să nu se cronicizeze.

Dacă simți că ceva nu este în regulă nu amâna vizita la medic. De asemenea, pot apărea episoade de stres sau anxietate pe măsură ce relațiile tale trec prin provocările menționate mai sus în ultima parte a anului.

Dificultatea de a-ți exprima sentimentele poate provoca frustrare care se poate somatiza ulterior în probleme de sănătate. Exercițiile ușoare te vor ajuta să îți canalizezi mai bine emoțiile negative astfel încât să nu le blochezi în corpul tău. Cu toate acestea, 2024 se anunță a fi un an bun pentru tine din punct de vedere al sănătății. Ai grijă totuși la dietă, la planul alimentar!

Bucură-te de oportunitățile și experiențele acestui an la maxim!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!