Așteaptă un moment...

 

HOROSCOP ZODIA LEU 2024

decembrie 24, 2023by terapie0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2023/12/Project-Proposal-6-3-1280x720.png

LEU 2024

2024 se anunță un an bun pentru zodia Leu. Aspectele astrale ale acestui an te vor ajuta să îți îndeplinești visurile mult așteptate, îți va aduce oportunități de progres în carieră, finanțe și armonie în relația de cuplu.

Vei fi binecuvântat cu oportunități numeroase în carieră, cu abilitatea de a munci din greu și cu realizări semnificative pe tot parcursul anului, cu sprijinul lui Jupiter și Saturn. Venus și Jupiter, pe de altă parte, îți vor consolida relația amoroasă din care faci parte. S-ar putea chiar să te căsătorești cu persoana pe care o iubești anul acesta.

Anul poate aduce și situații stresante și restrictive cu posibile finaluri bruște. Toate acestea pot deveni mai intense în ultimul trimestru al anului 2024. Fii atent la modul în care interacționezi în relația de cuplu, evită pe cât posibil o stitudine aspră și lupta de putere și ego.

Per total, anul 2024 îți poate aduce începuturi benefice din punct de vedere profesional. Conexiunea puternică dintre tine și persoana iubită te va ajuta să depășești provocările acestui an mult mai ușor. Este posibil să observi o ascensiune în plan profesional, dar și financiar începând cu luna mai sub influența Marelui Benefic, Jupiter.

Fii pregătit, totuși, deoarece partea financiară poate fluctua, iar anumite persoane din familia ta pot expoala mai mult decât este cazul acest aspect din viața ta. Încearcă pe cât posibil să stai departe de datorii și asigură-te că bunurile comune sau bugetul comun se vor separa în anul 2024, pentru a nu te trezi în situații limită din pricina mofturilor memebrilor familiali.

SFAT ASTROLOGIC – În relațiile personale și profesionale te poți confrunta cu anumite obstacole, însă determinarea de care poți da dovadă te poate ajuta să obții ceea ce îți dorești cu adevărat în adâncul inimii tale.

CARIERĂ LEU 2024

Anul va începe cu oportunități de a-ți crea o mai mare stabilitate și cu îmbunătățiri în viața ta profesională datorită plasăriilor puternice ale planetelor Jupiter și Saturn. Destinul îți va aduce multe oportunități de a câștiga mai bine din cariera ta și din investițiile anterioare.

Vei fi binecuvântat cu noroc și prosperitate, în primul rând datorită muncii tale asidue depuse până în prezent și a perseverenței de care ai dat dovadă, dar și a ambiției puternice.

Previziunile legate de sfera carierei pentru tine indică, de asemenea, că s-ar putea să găsești o nouă cale sau o nouă direcție în raport cu perspectiva în afaceri sau la locul de muncă, iar acest lucru îți va permite mult mai facil să evoluezi și să depășești mai ușor posibilele provocări din acest segment al vieții tale.

CARIERĂ LEU 2024

Situația ta financiară are șanse mari să se stabilizeze în 2024. Dacă ai programate anumite examene, testări, concursuri, interviuri pe durata anului este bine spă știi că succesul va fi de partea ta.

Vei avea, de asemenea, succes și dacă dorești să începi ceva nou din punct de vedere profesional, fie că este vorba de un loc de muncă nou, un nou proiect, o nouă afacere sau chiar o reprofilare în cadrul carierei.

Dacă ești angajat, va trebui să muncești din greu, însă partea bună este că se va cunoaște progresul și vei beneficia de oportunitățile dorite în acest parcurs pentru a avansa și mai mult.

Este un an bun pentru schimbarea locului de muncă. De asemenea, aitoate șansele să menții o relație bună cu superiorii tăi. Atenție totuși deoarece în a doua jumătate a anului, pot apărea anumite conflicte cu colegii, posibile întârzieri în rezolvarea task-urilor, distrageri și obstacole sub influența astrelor.

Păstrează-ți calmul și fă tot posibilul să rămâi concentrat, astfel încât să nu riști să faci anumite greșeli din pricina lipsei de atenție.

 

BANI LEU 2024

Așa cum ți-am povestit și mai sus vei experimenta o îmbunătățire semnificativă a situației tale economice. Orice proiect, idee, inițiativă sau vis care au fost puse pe pauză din cauza bugetului anul ce urmează va aduce șansa de a le materializa.

Visul tău de a-ți cumpăra propria casă se poate împlini anul acesta sau vei putea achita o parte din datoriile bancare, de asemenea este bine aspectată investiția în terenuri imobiliare. Și tot la capitolul investiții, anul ce urmează te poate ajută să îți schimbi și autovehiculul.

Munca în străinatate este aspectată bine și poate contribui la sporirea veniturilor tale, mai ales în primele luni ale anului. Tranzitul lui Jupiter din acest an te va impulsiona să faci investiții, dar să pui și niște bani deoparte.

BANI LEU 2024

De asemenea, tot Jupiter poate crea prin energia sa contextul necesar prin care tu să petreci investești timp și bani într-un loc cu încărcătură religioasă, spirituală puternică.

Deciziile financiare majore legate de investiții și proprietăți ar trebui luate și puse în practică înainte de mai 2024, deoarece în acest fel vei fi ajutat să progresezi conform așteptărilor tale și să te pregătești pentru cea de a doua jumătate a anului care va veni cu anumite provocări din acest punct de vedere.

Pot exista schimbări bruște la locul de muncă sau în cadrul afacerii tale, iar acest lucru poate afecta câștigurile. Cheltuielile personale neașteptate îți pot afecta stabilitatea financiară.

Cel mai bine în a doua parte a lui 2024 este să evitați investițiile majore, mai ales în perioada iunie-noiembrie, deoarece nu sunt favorizate profiturile și câștigurile spontane.

DRAGOSTE LEU 2024

Prima jumătate a anului 2024 va fi plină de romantism, armonie, pasiune și înțelegere cu persoana dragă ție. S-ar putea chiar să te căsătorești cu persoana iubită în această perioadă. Călătoriile din acest an îți vor aduce momente romantice, pasionale și intime alături de partenerul de cuplu.

Dacă este singur, vei întâlni pe cineva cu care te vei înțelege bine, care poate chiar să devină partenerul tău în viitor.

DRAGOSTE LEU 2024

Dar în ultimul trimestru al anului, pot apărea anumite provocări pe care este important să le gestionezi cu foarte mare grijă pentru a nu pierde acestă persoană din viața ta. Tratează cu grijă și atenție nevoile partenerului, atfel riști să-l îndepărtezi pe cel drag de lângă tine.

Pentru cei singuri ultima parte a anului prezintă provocări în formarea unei relații sentimentale.

În a doua jumătate a anului 2024, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să fii cu băgare de seamă la cuvintele tale pentru a evita stresul în cadrul relației de cuplu.

Acordă importanță nevoilor și deciziilor pe care partenerul le are de luat, fără a încerca să vă impuneți punctul de vedere într-un mod dictatorial.

CĂSNICIE LEU 2024

2024 este un an bun pentru noi începuturi, ar ca acestea să aibă loc este important ca ceva să se finalizeze. Pentru unii nativi se poate încheia o căsnicie, poate avea loc un partaj, iar în a doua parte a anului pot apărea conflicte bazate pe împărțirea bunurilor materiale și financiare, dar și pe împărțirea custodiei copiilor, acolo unde este cazul, bineînțeles.

CĂSNICIE LEU 2024

În relațiile de căsnicie bazate pe iubire sincere, lucrurile vor merge ceva mai bine, însă pot apărea numiți factori care să destabilizeze liniștea și armonia. Pot exista anumite accese de furie, frustrări, resentimente și multe reproșuri adunate în timp.

De aceea, este important ca pe durata lui 2024 să încercați să apelați la ajutor de specialitate pentru a fi îndrumați, ghidați pe acest drum, astfel încât să treceți cu bine peste provocările acestui în în plan relațional.

Dacă vă simțiți copleșiți sau agasați, aveți nevoie să fiți mai vehemenți în relația de cuplu. A impune niște limite sănătoase vă va ajuta să vă regăsiți echișlibrul interior și stima de sine.

SĂNĂTATE, FAMILIE ȘI COPII LEU 2024

Sunt aspectate bine în prima parte a anului relațiile cu familia de proveniență. Vei simți nevoia mai mult ca orcând să te apropii de părinți sau bunici și vei fi dispus să faci anumite concesii pentru a iniția o împăcare fie cu un frate sau soră, fie cu unul dintre părinți.

De asemenea, este posibil să fii binecuvântat cu un copil, mai ales în perioada ianuarie-aprilie, însă tot anul îți este favorabil în acest segment al vieții tale.

SĂNĂTATE, FAMILIE COPII LEU 2024

Cu toate acestea, începând cu luna mai 2024 înainte, pot apărea anumite conflicte în sfera familiei generate de anumite ambiții copilărești, a ciocnirilor de ego și a rănilor din trecut ce îți revin în minte și generează resentimente în raport cu cineva din familia ta. Pot exista chiar probleme legate de o anumită proprietate sau moștenire.

Vei beneficia în prima jumătate a lui 2024 de o sănătate bună și de vitalitate, asta pentru că vei introduce în viața ta noi obiceiuri sănătoase și un plan alimentar echilibrat, dar și maturizare în sfera principiilor de viață și a mentalității.

Însă, în cea de a doua parte a lui 2024 vei resimți efectele stresului de la locul de muncă, dar și pe cele venite dintr-o relație de familie sau un divorț, care îți consumă energia și resursele. Pot apărea anumite probleme medicale în viața cuiva apropiat, iar tu vei susține aceste cheltuieli.

Bucură-te de oportunitățile și experiențele acestui an la maxim!

terapie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO este un website care oferă servicii de consiliere astrologică online. SC ANA DEVELOPMENT S.R.L., CUI: 42741581; J40/7649/2020, Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO, toate drepturile rezervate.

error: Content is protected !!