Wait a minute...

 

Eclipsa totală de Soare și faza de Lună Nouă din zodia Săgetător 2021

December 3, 2021by therapy0
https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2021/12/Calming-Sailors-Club-Facebook-Post-29.png

Pe 4 decembrie 2021, începând cu ora 09:04, ora României, au loc faza de Lună Nouă și puternica eclipsă de Soare din zodiac sign Sagittarius.

Ultima eclipsă a acestui an intens este aici.

 Ce reprezintă Eclipsa totală de Lună Nouă din zodiac sign Sagittarius?

In the meantime, what eclipse sunt adesea izbitor de intense, acest fenomen astral din 4 decembrie aduce un ton mult mai pozitiv și optimist pentru perioada următoare.

Este un moment excelent pentru a te concentra asupra epifaniilor oferite de această minunată eclipsă.

Efectul principal al acestei Eclipse totale de Soare este cel vindecător.

Eclipsele din punct de vedere astrologic reprezintă sfârșitul unui capitol. Energia acestora ne îndeamnă să renunțăm la lucrurile pe care încercăm să le controlăm sau să eliberăm lucruri pe care le-am depășit.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

ORDER NOW!!!

Aspecte astrale importante pe parcursul Eclipsei totale de Lună Nouă din zodiac sign Sagittarius

Acest fenomen astral ne oferă șansa de a face schimbări pozitive, iar apropierea Soarelui și a Month de planet of Mercury și poziționarea acestora în zodiac sign Sagittarius ne asigură un cadru în care ne putem regândi sistemul de credințe, deoarece este o perioadă în care totul este posibil.

Este indicat să facem tot posibilul să ne eliberăm de orice nu este conectat cu adevărat la sinele nostru cel mai profund, autentic și pur spiritual.

Un alt aspect astral important și pozitiv ce are loc în timpul acestei Eclipse totale de Soare in zodiac sign Sagittarius este conexiunea liniștitoare cu Chiron retrograd în Aries.

Chiron retrograd în Berbec
Chiron retrograd în Berbec

They reprezintă vindecătorul rănit în mitologia greacă antică, iar la nivel colectiv am tot simțit provocări legate de individualitatea noastră pe tot parcursul tranzitului său ce a început încă din 2018.

Această eclipsă inițiază așadar, o schimbare vindecătoare care ne va permite să aflăm cu adevărat cine suntem, sau măcar să mai facem un pas important în acest parcurs fascinant către propriul Univers interior, astfel încât să ne creăm o viziune mai clară legată de viitorul nostru.

Deși vorbim despre o energie extrem de benefică pe tot parcursul acestei perioade, există totuși și unele energii dificile de care trebuie să fim conștienți.

O provocare întâlnită în cadrul acestui nou portal ce se deschide în fața noastră, este reprezentată de alinierea la adevărul suprem, dar fără a ne forța pe noi sau pe cei din jurul nostru.

Aspectele astrale actuale
Aspectele astrale actuale

Mercury, planeta comunicării, nu se simte prea comod în semnul de foc Sagittarius și formează o legătură tensionată cu planeta iluziei, Neptune care se află la el acasă în sign of the zodiac Pisces.

Această energie poate apărea, creând anumite blocaje la nivelul comunicării valorilor noastre cu cei din anturajul nostru. Este posibil să nu reușim să ne facem prea bine înțeleși în rândul prietenilor.

Marte în Scorpio, războinicul nostru drag, trimite o energie destul de dură și de brută către prietenosul Jupiter din Aquarius. Iar acest lucru poate duce către finaluri bruște, care creează o stare general de stres, dar în cele din urmă acest lucru va lăsa loc de creștere, de dezvoltare.

Pregătește-te pentru ca mentalitatea, credințele și ideile pe care le ai să fie provocate și schimbate major pe parcursul Eclipsei totale de Soare in zodiac sign Sagittarius.

Deși acest lucru va afecta cel mai mult nativii Sagittarius and Gemini (respectiv pe cei cu Ascendentul în aceste semne zodiacale, cu Luna, Venus, Marte sau Jupiter în aceste semne zodiacale), toată lumea va experimenta un sentiment pregnant de schimbare în timpul acestui ciclu.

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

ORDER NOW!!!

Cum îți influențează Eclipsa totală de Soare din zodiac sign Sagittarius semnul zodiacal?

Te invit să afli din cele ce urmează, ce schimbări vor avea loc în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Afirmațiile sau mantrele, reprezintă modalități simple de a-ți crește frecvența și de a încorpora magia mentală pe parcursul acestei minunate Eclipse solare din Sagittarius.

Verifică-ți și semnul zodiacal în care se află Ascendentul tău pentru a-ți contura și mai bine imaginea despre această perioadă mirifică.

SIGN OF THE ZODIAC ARIES și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

 

Zodia Berbec și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Berbec și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Eclipsa totală de Soare din zodiac sign Sagittarius inițiază schimbarea finală în sectorul explorării tale profunde, fie că vorbim de relații internaționale, călătorii, spiritualitate, învățământ superior sau înțelepciune.

Unii Berbeci pot călători sau pot lega relații peste hotare. Alții pot începe să-și deschidă mintea semnificativ, să descopere noi practici spirituale sau să se identifice cu diferite credințe.

Creșterea cunoștințelor, urmarea unui curs sau împărtășirea cunoștințelor cu ceilalți pot fi, de asemenea, o temă important în procesul tău de dezvoltare.

Legătura vindecătoare dintre Eclipsa totală de Soare din Sagittarius and Chiron retrograd în Aries te aliniază cu sinele tău superior.

Ce îți doresti acum în viața ta?

Această aliniere planetară te încurajează să-ți conduci propria viață și să fii cine ți-ai dorit să fii.

Practic energia declanșată în această perioadă îți va influența următoarele 6 luni, astfel încât viziunea ta să se alinieze cu eliberarea drumului tău pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Cunoașterea este superputerea mea.

Ceea ce împărtășesc celor din jurul meu este întotdeauna înapoiat înzecit pentru binele meu suprem.

 

SIGN OF THE ZODIAC TAURUS și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

Zodia Taur și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Taur și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Transformarea vine în sectorul resurselor comune, al investițiilor comune, al moștenirilor, al împrumuturilor, dragă Taurule. Eclipsa totală de Soare din Sagittarius luminează casa ta a opta și va aduce subiectele tabu în prim plan în următoarele șase luni.

Este important să reții că aceasta este, de asemenea, o perioadă de schimbări semnificative în carieră, cu noi acorduri în curs de dezvoltare pentru a stimula creșterea ta pe viitor.

Mars, conducătorul acțiunii, se află în Scorpio, în casa a relațiilor tale, creând schimbare prin legătura tensionată cu Jupiter din Aquarius. Jupiter se asigură că schimbările pe care le experimentezi acum, în timp ce te zgudui din toate încheieturile, vor fi spre binele tău pe termen lung.

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Sunt valoros și Universul îmi oferă întotdeauna ceea ce am nevoie. Mă aliniez cu abundența.

SIGN OF THE ZODIAC GEMINI și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

 

Zodia Gemeni și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Gemeni și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Parteneriatele sunt punctul central pentru tine în timpul The eclipse of the Sun Sagittarius, dragă nativule Gemeni.

Ai trecut printr-o perioadă de 18 luni de schimbare personală masivă, iar acum acest eveniment lunar inițiază ultimele retușuri în acest domeniu al vieții tale.

Casă relațiilor, a acordurilor și a conexiunilor interpersonale va suferi acum o transformare majoră. O dragoste existentă se poate schimba, sau una nouă poate evolua într-o legătură mai profundă.

Pentru unii Gemeni, aceast focus puternic ar putea fi pe legătura cu relațiile de muncă și contractele semnificative.

Este timpul să-ți schimbi convingerile despre ceea ce este echilibrat și armonios pentru tine (și ce nu) în timp ce lucrezi cu ceilalți. Noile oportunități de a colabora cu alte persoane îți pot schimba complet ideile despre ceea ce înseamnă lucrul în echipă.

Amintește-ți în permanență faptul că a spune adevărul este primul pas către o creștere onestă și consistentă.

 

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Schimbarea și creșterea sunt pozitive. Nu îmi este frică să evoluez către varianta mea cea mai bună.

SIGN OF THE ZODIAC CANCER și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

 

Zodia Rac și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Rac și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Din moment ce Month este guvernatoarea ta, ciclurile sale te afectează profund, de aceea este important pentru tine să mergi cu fluxul de energie și să nu te împotrivești.

Eclipsa totală din Sagittarius activează energia din sectorul muncii, al rutinei, al obiceiurilor zilnice și al stării de bine. Această zonă a vieții tale va fi în centrul atenției pentru tine și poți simți nevoia să-ți schimbi structura zilei pentru a-ți îndeplini noua rutină.

Un nou proiect creativ ar putea apărea sau poți primi sprijinul financiar de care ai nevoie pentru o investiție sau o nouă afacere.

Acest lucru se datorează faptului că Marte din Scorpio vizează sectorul autoexprimării formând un aspect transformator cu Jupiter din Aquarius în zona resurselor comune.

Este important să acorzi atenție sănătății tale în acestă perioadă.

 

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Îngrijirea de sine este prioritatea mea numărul unu. Când sunt atent să îmi onorez mai întâi propriile nevoi, lumea îmi întoarce această favoare.

THE SIGN OF THE LION și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

Zodia Leu și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Leu și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Eclipsa totală de Soare din Sagittarius activează în cazul tău casa exprimării de sine, a creativității și a romantismului. Un nou proiect inedit, un efort sau o idee se pot desfășura pe parcursul acestui ciclu de șase luni.

Să simți un sentiment de reînnoire, să te răsfeți trăind o poveste de dragoste ca în filme sau să te concentrezi pe idea de a concepe sunt toate teme importante pentru tine.

Mutarea într-o casă nouă, renovarea căminului actual, mutarea cu un partener, se pot manifesta și ca rezultat al Eclipsei Totale de Soare din Sagittarius. Planeta acțiunii, Marte din Scorpio este situată casa locului tău de origine, al legăturii tale cu familia de proveniență și formează un aspect dinamic cu Jupiter din Aquarius în sectorul relațiilor tale.

În astrologie, această energie este una destul de brutală, dar care în cele din urmă va duce către următorul tău nivel de dezvoltare. Așadar, atenție la modul în care gestionezi desprinderea de tipare, subtipare, paradigme, principii inoculate în copilărie.

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Lumea are nevoie de vocea mea. În acest mod eu exprim darurile pe care le am celor din jurul meu într-un mod altruist și empatic.

SIGN OF THE ZODIAC VIRGO și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

 

Zodia Fecioară și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Fecioară și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Casa ta și latura emoțională vor experimenta schimbări semnificative în timpul acestui nou ciclu de eclipsă. Eclipsa totală de Soare din Sagittarius energizează această zonă a vieții tale, blocând ultimele aspecte din jurul problemelor de familie și ale căminului.

Dacă ai achiziționat o proprietate nouă, dacă îți redecorezi casa sau dacă te ocupi de restructurarea familiei tale, încă din luna iunie 2020, acum, în sfârșit, poți experimenta o finalizare a acestor aspect în următoarele șase luni.

Un alt aspect important pentru tine al acestui puternic eveniment lunar este aspectul dur dintre Marte din Scorpio and Jupiter din Aquarius. Pot apărea noi proiecte, oportunități de colaborare și contracte, dar deși sunt interesante, pot fi copleșitoare pentru tine.

Nu uita să îți recunoști și să îți accepți limitele. Lasă orgoliul și alege să fii înțelept.

 

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Aleg să îmi exprim limitele pentru a putea crea realitatea pe care o doresc. Disconfortul este ceva temporar.

THE ZODIAC SIGN OF LIBRA și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

Zodia Balanță și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Balanță și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Este timpul să finalizezi contracte importante și să comunici adevăratele tale nevoi în timpul acestui nou ciclu lunar. Eclipsa totală de Soare din Sagittarius va fi centrată pe casa comunicării, a acordurilor și a relațiilor.

Poate ți-ai dat seama că renunți la ceea ce ai nevoie cu adevărat în detrimentul unor relații și nu recunoști ceea ce face cu adevărat parte din nevoile personale. Acum, o nouă oportunitate de a revendica acest lucru se va ivi în următoarele șase luni.

De asemenea, pot apărea modificări în jurul veniturilor, finanțelor sau investițiilor tale. Structura modului în care îți câștigi existența s-ar putea schimba sau ai putea culege roadele unei investiții anterioare în afaceri.

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Nu-mi sacrific niciodată pacea interioară pentru armonia celorlalți. Aleg să îmi exprim întotdeauna adevărul.

SIGN OF THE ZODIAC SCORPIO și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

Zodia Scorpion și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Scorpion și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Banii, finanțele și modul în care îți câștigi veniturile sunt obiectivul principal pentru tine în timpul Eclipsei Totale de Soare din Sagittarius.

Noi contracte, idei sau oportunități de a-ți crește bugetul s-ar putea manifesta pe parcursul acestui nou ciclu de șase luni. Ai început să experimentezi schimbări în acest domeniu al vieții încă din iunie 2020, iar acum The universe îți oferă ultimele retușuri în sectorul financiar.

De asemenea, poți găsi o soluție pentru orice conflict sau provocări legate de muncă Acest lucru se datorează conexiunii pozitive și vindecătoare dintre eclipsă și Chiron retrograd în Aries în casa muncii, a rutinei și a sănătății.

Este posibil să preiei rolul de lider care ți se cuvine sau poți primi sprijinul potrivit de care ai nevoie în echipa ta.

Starea ta de bine va fi, de asemenea, un punct central și poți face schimbări benefice pentru mintea, corpul și sufletul tău pe termen lung.

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Îmbrățișez transformarea și schimbarea. Când îmi prețuiesc munca, acest lucru se va reflecta și la cei din jurul meu.

ZODIAC SIGN SAGITTARIUS și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

 

Zodia Săgetător și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Săgetător și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Dragă Săgetătorule, acesta este cea mai importantă eclipsă pentru tine.

Revizuirea completă a vieții tale a început încă din iunie 2020. Eclipsa totală de Soare chiar din semnul tău zodiacal este centrată în jurul identității, al personalității și al viziunii pe care o ai asupra vieții tale.

Când are loc o eclipsă în zodia ta, aceasta semnalează un moment semnificativ de creștere personală pentru următoarele șase luni.

De asemenea, vei fi determinat să îți comunici nevoile tale mult mai clar în cadrul noilor contracte, să împărtășești înțelepciunea cu alții și, de asemenea, să îți schimbi radical tiparele de gândire care te-au tot limitat.

Acesta este o perioadă magică de descoperiri bruște, de epifanii urmate de expansiune și încredere în sine.

 

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Îmbrățișez noul EU ca pe cineva care a fost menit să fie. Alinierea cu Sinele meu superior este absolut fabuloasă!

SIGN OF THE ZODIAC CAPRICORN și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

 

Zodia Capricorn și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Capricorn și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Este timpul pentru o schimbare majoră de mentalitate, nativule Capricorn!

Eclipsa totală de Soare din Sagittarius îți activează subconștientul și îți oferă oportunități de a elibera de toate limitările, fricile, viciile, rușinea și angoasele cu care trăiești.

Atenție, deoarece această perioadă are o capacitate accelerate de a transforma gândurile în realitate, iar atunci când le schimbi, la fel se întâmplă și cu lumea din jurul tău.

Acesta este, de asemenea, domeniul vieții tale care guvernează bunăstarea mintală și ai putea căuta resurse care să te ajute cu vindecarea rănilor ancestrale.

De evitat metode toxice, nocive, artificiale, vicii sau anturaje nepotrivite!

Energia aspectului dintre Mars and Jupiter influențează rețeaua ta de cunoscuți, viziunea asupra viitorului și, de asemenea, segmental financiar.

Contactele pot fi utile în timpul acestui ciclu de șase luni și pot aduce noi oportunități de a-ți spori abundența. Selectează-ți prietenii cu mai multă atenție.

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Aleg să mă pun pe mine și bunăstarea mea mintală pe primul loc. Ca rezultat al vindecării, viața mea se va îmbunătăți continuu.

 

THE ZODIAC SIGN OF AQUARIUS și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

 

Zodia Vărsător și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Vărsător și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Age of aquarius fiind semnul care guvernează grupurile, prietenii, speranțele și visele, această Eclipsă totală de Soare in Sagittarius aduce în prim-plan schimbări importante în acest sector al vieții tale.

S-ar putea să realizezi că anumite persoane din viața ta nu mai sunt aliniate la noua ta vibrație sau să întâlnești noi conexiuni care te pot ajuta cu promovarea obiectivelor și ideilor tale.

De asemenea, simți o schimbare în viziunea pe termen lung a vieții tale, iar evenimentele care se manifestă acum te pot declanșa către progresul spre o nouă direcție.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă de schimbare la nivelul carierei și de creștere personală finală. Eclipsa este puternic influențată de legătura dintre Marte din Scorpio, situat în casa carierei tale și Jupiter, situat în casa personalității tale.

În ultimul an, ai experimentat un ciclu complet al planetei Jupiter în semnul tău, lucru care are loc o dată la fiecare 12 ani, iar la sfârșitul lunii decembrie acest ciclu ia sfârșit. Jupiter reprezintă norocul, abundența, iar pentru tine a fost o perioadă de creștere personală.

 

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Îmi îmbrățișez spiritul unic și primesc evoluția cu brațele deschise. Acum este momentul să fiu cu adevărat eu însumi!

 

SIGN OF THE ZODIAC PISCES și Eclipsa de Soare din zodiac sign Sagittarius – 4 decembrie 2021

Zodia Pești și Eclipsa Solară din zodia Săgetător
Zodia Pești și Eclipsa Solară din zodia Săgetător

Este timpul să treci la următorul nivel profesional și să alegi o cale de viață și o carieră aliniate cu momentul și punctul în care te afli.

Eclipsa totală de Soare din Sagittarius aduce schimbări în acest segment al vieții tale, permițându-ți astfel să realizezi care este direcția în care vrei să te îndrepți.

Ai experimentat schimbarea încă din iunie 2020, iar acum The universe face ultimele retușuri ale acestei schimbări. Acest lucru ar putea veni sub forma unei promovări, a schimbării locului de muncă sau creșterii personale.

Dacă ai lucrat la un proiect secundar sau ai urmat anumite cursuri pentru a merge mai departe, acum poți să-ți faci publice ideile.

Este important să scoți la lumină ceea ce îți dorești cu adevărat! Este timpul să îmbrățișezi creșterea.

 

Mantra ta pe parcursul Eclipsei de Soare din zodiac sign Sagittarius:

Sunt mai încrezător în viitorul meu, acum mai mult decât oricând. Îmbrățișez notorietatea și recunoașterea!

 

Concluzia articolului
The conclusion of the article

 

Așadar, Eclipa totală de Soare și faza de Lună Nouă din zodiac sign Sagittarius, din 4 decembrie, aduc o energie extrem de puternică menită să aducă schimbări importante în viețile noastre.

Eliberare. Libertate. Schimbare. Aceasta este ceea ce ne oferă Eclipsa totală de Lună Nouă din zodiac sign Sagittarius.

Este un moment minunat pentru a discerne adevărul de iluzie, pentru a te elibera de credințele învechite și pentru a primi o schimbare astrală benefică.

Încrederea și credința sunt două resurse extrem de importante ce activează elemente importante pe parcursul eclipselor.

 

Hope you all Enjoy it to the fullest!

Analiză astrogramă | hartă natală
Analiză astrogramă | hartă natală

ORDER NOW!!!

 

 

therapy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://terapieprinastrologie.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo-footer-3.png

TERAPIEPRINASTROLOGIE.RO is a website that provides advisory services astrology online. SC ANA's DEVELOPMENT, ltd., WHO: 42741581; J40/7649/2020 Copyright © 2020 TERAPIEPRINASTROLOGIE.EN all right reserved.

error: The Content is protected !!